icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

akinorev30
11. feb 2011

@slniecko612 Ja kupujem vaničku 80*40, neviem či su aj vačšie, ale určite niečo nájdeš. Pre mňa bolo dôležite, aby bola aj polohovateľná opierka chrbatika vo vaničke, ak by náhodou babatko malo reflux. Dnes je to naozaj ťažké, lebo uz tých kočíkov chceme aby splnali milion parametrov 😀 . A neboj na kupu kocika mas este cas.........to len ja som sa zbláznila. 😅

januska712
11. feb 2011

@nawal ahoj aj ja mam termin na začiatok jula:D:d

simib
11. feb 2011

@salinka28 To je výborné 🙂 A prečo si čakala tak dlho?Mne dnes brali krv a vo štvrtok si mám volať za výsledky už. 😉

sandy5
11. feb 2011

@salinka28 super 🙂

salinka28
11. feb 2011

@simib, ja som nechcela tak dlho čakať, ale vždy mi sestrička povedala, že výsledky ešte stále nie sú a mám zavolať budúci týždeň, takže sa to vždy o týždeň posúvalo 😒 Ale v podstate som na nich až tak moc netrvala, lebo to je jedno ako by dopadli, ja by som na to amnio vyšetrenie aj tak nešla. Ale som moc happy, že je všetko OK 😀

salinka28
11. feb 2011

@sandy5 ďakujem 😉

simib
11. feb 2011

@salinka28 To je jasné.Je to super 🙂 Som zvedavá ako dopadne náš malý zázrak. 🙂 🙂 🙂

monilik
11. feb 2011

@salinka28 super 🙂 blahozelam k vysledkom

rianka7
11. feb 2011

@salinka28 ja som mala asi 3x take krce, ze som sa z postele nemohla postavit ☹ asi to bude aj tym, ze mam malo pohybu.
ja zatial vobec netusim aky kociarik kupit ☹ este som nic nepozerala, ani neviem podla coho vyberat. nemam ani ziadnu vybavicku, ale uz sa tesim ked nieco kupim 🙂

salinka28
11. feb 2011

@monilik, ďakujem 🙂
@simib, držím palce, nech aj tvoje dopadnú podobne 🙂
@rianka, výbavičku som ešte ani ja nezačala kupovať, ešte nemám vôbec nič kúpené, ale pomaly by som už mohla, že ? 😵 Podľa mňa teraz máš také možnosti, že v jednom obchode kúpiš všetko potrebné od cumlíka cez oblečenie až po kočík. ale už ma to pomaly láka 🙂

rianka7
11. feb 2011

@salinka28 ved aj mna to velmi laka 😵 a ked uz viem, ze to bude chlapcek, mozem skor nieco vybrat. ked ja ani neviem co vlastne kupit, ked je taky vyber. kupujes aj velkost 56? co som pozerala v tescu tam maju 0+0, a kamoska vravela, ze to sa mi neoplati, tak teraz neviem, ci skor kupit to 0+3? 😕

lenkasan
11. feb 2011

@slniecko612
@akinorev30
@salinka28 No kočky tak ja to už mám zasebou..Kočíkomániu.Možno Vám v niečom poradím.Nové vaničky 2011 majú len 66 cm...čo je strašne málo pri predstave,že bábo má pri pôrode cca 50 cm."Straré" vaničky teda 20009 a 2010 niektoré majú cca 73 cm.To už sa dá.Casual play je staršne labilný.Mala som ho a pri hlbokom kočíku som takmer "vykydla" dieťa s vaničky.Aj kamoška ho mala a tiež nebola spokojná.Pri šporťáku je strašne malá chrbtová časť.Keď si pozrieš obrázky,kde v kočíku sedí väčšie dieťa,tak si všimni,že už pretŕča hlavičkou nad.Mala som aj casual play vintage a musela som ho predať,lebo strecha už bola malej na hlave a keď som ju chcela uložiť,tak sa tam nezmestila.Ja som bola zamilovaná do MUTSy,ale má úzku športovú časť a materiály na ňom-látka sú hrozné.Také umelé.Možno sa dajú dobre umyť ,ale dieťa sa v tom zaparí.Ja som mala kedysi vajíčko PEG-perego,materiál bol ako je na mutsy a raz v máji,nebolo ani také teplo sme sa vracali s BLAvy do MT,teda nejaké 2 hodiny v aute a malá mala chrbátik´ako od pľuzgierov.Takže aj na to si dajte pozor,aby bol materiál príjemný na dotyk.Ja mám doma po malej AT4...to je pre mňa kočík kočíkov...je to tank.Je ťažký,ale je veľký ,priestraný a má super pruženie.No a do auta som si kúpila fusion.Ten je ľahučký a má všetko čo potrebujem.Kúpila som si samozrejme vaničku 2010 a tá je ešte veľká...Ale som sa Vám rozpísala.Hádam som troška pomohla. 🙂 🙂 🙂
A ten Jané si dobre kúpila to je tiež dobrý kočí a cena super.:O)

lenkasan
11. feb 2011

@rianka7 Aspoň tri veci si kúp aj 56.Lebo 62 bude najprv strašne veľké.Jasné,že 56-tku nevynosí dlho,ale keď sa narodí bude mať cca 50 cm takže aj 56 mu bude najprv veľká.Ale strašne rýchlo to rastie.JA som si kúpila štartovací balíček z HM.Tam je tričko+pyžamko+body+čiapka+podbradník+polodupky.A to som si kúpila 56-tke. 🙂 🙂 🙂

lenkasan
11. feb 2011

@salinka28
@rianka7 A už niečo kúpte..budete mať z toho takú radosť. 🙂 V ktorom ste týždni?

karin1234
11. feb 2011

ahojte baby prosím vás vie mi niekto poradiť? volala mi sestrička od mojej gynekologičky, že mi prišli výsledky genetických testov, že sú negatívne ale, že tam napísali nejakú poznámku, že je niečo v neporiadku... 😢 ja som sa strašne zľakla. Mám čo najskorej íst k dr. v pondelok ráno, ale ja sa asi zbláznim dovtedy... neviete mi niekto poradiť čo to môže byť? ☹

akinorev30
11. feb 2011

@karin1234 ahoj, neboj, snáď to nebude také strašné. Možno ti spravia len nejaký kontrolný odber. Ja este nemám výsledky tripple testov, tak ti moc neviem poradiť...............inak nepači sa mi, že ťa sestrička takto vyplašila pred víkendom. Ja viem, že ti to musela povedať čo najskôr, aby si tam v pondelok prišla. Ale keď už tak ti mala povedať čo sa deje a nie ťa takto nechá čakať pomaly 3 dni. Neboj dobre to dopadne, veľmi ti držím palce 😉

lenkasan
11. feb 2011

@karin1234 Niekedy vyjdu tie testy skreslene.Neboj sa .Keby bolo niečo veľmi zle,tak ich nemáš negatívne.Hlavne kľud.Tie testy ovplyvňuje veľ faktorov....Ale máš ich negatívne!!!!!!!!!A to je super.Možno niečo iné z krvy vyšlo zle.Idem kuknúť moje,čo všetko sa tam pozerá. 😉

akinorev30
11. feb 2011

@lenkasan Ďakujem za odobrenie kúpy, som rada že si myslíš, že je to dobrý kočiar. snáď sme neprehlupili...........ale vidím, že ty sa vyznáš v tých kočíkoch 🙂. Je super, keď niekto na základe osobných skúseností môže poradiť.

rianka7
11. feb 2011

@lenkasan dik za radu 😉 ja sa uz neviem dockat, ked vyrazim na nakupy, a kupim aspon jednu vecicku 😅 sme v 20.tyzdni. ty si v ktorom?

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
lenkasan
11. feb 2011

@rianka7 Ja som 22.týž.JA úž som sa bola vyblázniť v Hm v Žiline.A teraz si to každý deň obzerá a kukám a vytešujem sa.Pri malej som si kúpila takého naťahvacieho macka čo hral a stále som si ho púšťala a keď sa narodila,tak mala tú melódiu strašne rada..Už ho poznala.
@karin1234 A nemôžeš jej ešte zavolať? To sa robí xy mamičkám,že im musia urobiť ešte raz triplle,lebo im vyšiel zle a druhý je potom o.k.
@malinovka333 a v ktorom si,že ťa tak dávno"nesonovali"?

lenkasan
11. feb 2011

@akinorev30 TAk to ti poviem...Keď ti niekto dá radu nad zlato...Keď som čakala prvé,tak som všetko musela "vyňúrať"..preštudovať.Nemal mi kto poradiť a viem ako by mi to dobre padlo.A teraz už mám kamaráta čo má obchod s kočíkmi,tak ten mi povie,ktorý sa kazí,ktorý má aké plus či mínus..tak teraz som už "múdra".A mám v okolí asi 10 kamošiek čo doteraz kočíkovali,tak aj to pomôže.

zuzula221
11. feb 2011

@simib ahoj a vitaj medzi nami 🙂

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
lenkasan
11. feb 2011

@malinovka333 To ti verím.... 😒 Ale sono by ti mal urobiť .Veď prvé má byť v okolo 12 týžd. Potom 20 a 30týžd. A inak podľ apotreby.Moja doktorka má svoje sono,čo je super,lebo ním skontroluje aspoň krček a srdiečko.NA odbornom sone som bola inde.

luc771
11. feb 2011

@malinovka333
ahoj, mne moj doktor tiez robil sono naposledy v 10tt, potom som bola na merani NT ale v inom centre a v 16tt som si zaplatila tiez mimo mojho lekara 3/4D. Az buduci tyzden idem k mojmu na sono kvoli morfologii. Moj lekar ma uvedene na stranke ze utz robi 3x za tehotnost v 10,20,30 tyzdni, len vtedy to preplaca poistovna. Ked som chcela ist u mojho lekara na prvy ultrazvuk v 7tt na potvrdenie tehotenstva tak som si to musela cvaknut...

zuzula221
11. feb 2011

@lucylulu ahoj... vcera som bola na 4D utz a tam mi dr. povedala, ze ak to nie je pupocnik, tak to vyzera na chlapceka 😀

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
karin1234
11. feb 2011

@akinorev30 no však to je najhoršie tá neistota, že treba čakať do pondelka.. ☹ dúfam, že to nebude nič vážne, ale vedia človeka poriadne vystresovať.

luc771
11. feb 2011

@ninan2
ja ta nechcem vobec odradzat treba ist vyskusat mozno ti ten utorok bude ok, mne sa zdalo to cvicenie v utorok nejake poslabsie ze som po nom ani nemala pocit ze som si zacvicila, ziadna svalovica nic, ale napr. aj vcera sme cvicili trochu inak a tiez sa mi to zdalo slabsie ako minuly tyzden ☹ , malo sme cvicili na podlozke a viac bez fitlopty, tiez mam pocit ze cvicitelka cvici prvy krat s tehotnymi podla niektorych reakcii... 😕