Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte kocky,
aj nasa fazulka sa uz veselo prevaluje,vzdy ked som v klude tak to citim... 😉
Pohyby citim uz dva tyzdne,zo zaciatku to bolo velmi nepravidelne,sama som bola na pochybach,ci su to pohyby,citila som ich kazdy druhy treti den,ale teraz je to uz denne 😉
Nebojkajte,kazda sa pohybov docka!!! Prinajhorsom vas v noci zobudi riadny kopanec 😀
Baby,kolko ste uz pribrali ?
Ja davam bacha,na to co jem,ale vaha sa aj tak zvysuje....no co uz,mam slabost na sladkosti! 😲 😵
@akinorev30 Aj ja mám palcentu vpredu,ale to budeš cítiť aj tak,alebo na boku.Zatiaľ majú miesto,tak to bude len šimranie,ale čoskoro sa dostaví... 🙂
No ja cítim pohyby tiež už asi týždeň,ale len keď v klude ležím na chrbte.Ale ja som tiež už druhorodička,resp.tretiorodička.Každá sa dočkáte,ale verím,že je to také o ničom,ked ešte necítite.Ja som ovela kludnejšia,ked cítim pohyby,lebo viem že žije...blbo napísané 🙂
no ved to...ked som mala prvy krat pocit, že nečo citim, tak to bol neopisatelny pocit.. aj sa mi oci rozplakali z toho... verím, že to každu chviklu pride zase 🙂
pohyby tiez necitim aj ked sa mi minule nieco podivuhodne zdalo asi to nebolo ono. ja mam tiez placentu v predu a niekde som citala ze ked je v predu tak pohyby citit neskor. no zda sa mi ze mam aj velmi male brucho a tym padom aj babatko je male nato aby som nieco citila asi je to hlupost co som napisala. 😅
pribrala som cca 3 kg co sa mi zda malo na poradni sa spitam lekara ci nemam male brucho.
ja som zatial pribrala 2 kila, ale teraz som uz vyse tyzdna chora a moc mi nechuti...
a ja sa obavam, ze ked zacnem citit pohyby, tak to bude poriadna "odplata", lebo to co teraz sa mi deje, to strasne kaslanie dusive, to su fakt otrasy, ked bude mimi vacsie, urcite mi to vrati 😅 cize, momentalne dufam, ze kedze ja este necitim, ze ani mimi moc neciti moj kasel 😨 (ale tak 10 dni dozadu sa mi zdalo nieco divne, ako keby vlnenie, ale asi iba take sekundove, tak neviem)
Ja som zatiaľ nepribrala nič, na začiatku som chudla 2 kg a jedno sa mi vratilo, ale to je všetko. Asi to priberanie príde neskôr. Nemám pocit, že by mi chutilo viac ako predtým.
Inak baby, asi je veľmi skoro, ale riešite už kočiar? Ja som totiž našla podľa mňa skvelú akciu a nechcela som ju premárniť, tak som sa včera naštvala a po dlhom rozmýšlaní som si ten kočík objednala z netu. Boli tam už len 4 ks. Jedná sa o kočík Jané Nomad a to bol môj vysnívaný od začiatku a nechce sa mi potom kupovat novu kolekciu za 800 eur.
ja neviem kolko som pribrala, lebo doma nemam vahu. tak uvidim v utorok na poradni. zatial tiez nic necitim, ale tak snad to pride okolo toho 20tt. Ja mam inak tiez placentu vpredu.
ja uz citim pohyby, teda kopančeky pocas celeho dna... - ako keby som mala v brusku ďatla 😀 je mi z toho väcsinou smiesne, lebo si vzdy drobceka predstavim ako sa tam odraza z jednej strany na druhu, raz nozicky vpravo, potom vlavo, zrazu hore v strede, no sranda 😀 a vcera sa nam podarilo konecne vystriehnut kopance tak, ze ich aj manzel citil na ruke polozenej na brusku... ale aj bolo vidno ako sa brusko nadvihuje na tom mieste kde bol kop 😀
kolko som pribrala presne neviem, lebo tiez nemame doma vahu, naposledy som mala vahu rovnako ako pred mesiacom, no a vzhladom na rastuce brusko predpokladam ze take 4 kilečka od zaciatku tehotenstva... 🙂 takze v norme 🙂
kociky zatial neriesime, ale uz som si zhruba robila prehlad aky by som chcela, ale zatial len parametre... to asi necham na jar... uvidime 🙂
@zorina82
@akinorev30
@cherryl
@salinka28
@luc771
@lenkasan
dakujem babenky, moc ste pomohli 🙂 ... hlavne tie co ste na tom tak ako ja, ze este bud nie ste si iste, alebo necitite... bola som dost nepokojna, hlavne ked tu kade tade citam, ze niektore citia pohyby uz v 16tt..
a vcera vecer a dnes rano som to zas citila..take jemnucke pohybiky... bolo to vtedy ked som uz lezala v posteli, bola som pokojna a v klude a tiez dnes rano, ked som si len tak lezala 🙂 tak dufam, ze to bude stale zosilovat a ze vsetko bude ok 😉 a na poradni tiez uvidime ako sa "kotula"
😀 my tiez nemame doma vahu, iba ked ideme k rodicom tak tam sa ponahlam vzdy na vahu, ale to bolo uz pred mesiacom naposledy.. a teda pred mesiacom to bolo stale 57kg. takze vaha je stale taka ista... nezmenena od zaciatku tehu. a to som ani nemala ziadne nevolnosti, a vsetko prebiehlo/a v poriadku. dokonca som aj spalovala viac. a 1,5 kg som spalila.. uz sa tesim o tyzden, ked sa postavim na vahu, dufam, ze je tam aspon o kilecko viac 🙂
Ahojte baby, nemávate bolestivé lýtka? Ja ich mám momentálne dosť bolestivé, také niečo ako svalovica. Kŕče zatiaľ nemám, ale cítim že mám dosť posťahované svaly. Predtým som pravidelne cvičila a teraz nerobím vôbec nič, okrem toho že sa semtam prejdem 🙂 A moje svaly dostali asi dosť zabrať, preto som sa začala včera trochu naťahovať, tzv. strečing.
Ahojte baby, ja som v 20 tt a stale nic necitim. Aj ked vecer ked lezim v klude, tak sa mi sem tam nieco zazda, ale to si asi nahovaram, lebo uz by som chcela konecne nieco citit. Mam uz z toho aj strach.
Co sa tyka mojho pribratia, tak uz som pribrala 10 kg, ale stale si pripadam ako keby som pribrala len par kilov. Nepripadam si este taka tlsta, aj ked vaha tomu nasvedcuje 😀
A inak, tiez uz rozmyslam nad kocarom, cele dni pozeram na internete a hladam parametre kocara. Mam vyhliadnutych par znaciek ako napr. concord, casuaplay, jane a teutonia. Casuaplay mala moja svagrina, bola s nim velmi spokojna, aj mne sa paci, ale ma malu vanicku. Tak som zvedava, ci kolekcia 2011 bude mat vacsiu. Inak by som asi ani nevahala a zobrala by som si ten. Ale stale sa rozhodujem.
Ahojte.Tak kontrola OK.Drobec má cca 15cm.Mám aj video,ako má štikutku.A na výsledky testov mám volať vo štvrtok,tak dúfame,že to bude OK.A zase sa prikláňal ku chlapčekovi 🙂
@slniecko612 Tak ja som u mna to tiez zacalo iba pozeraním kočíkov a potom z toho vypukla mania. Nechcela som drahý kočík, ale ked som zistila ake su priemerné kočíky tazke a ze vacsina vázi cca 14-15 kg a je problem ich vôbec tlacit aj ked su prázdne tak som začala hladať lahsie kočiky. Bývame na 3.poschodí bez výťahu a tam sa nechcem tri roky trápit s nejakým tankom. Najprv som chcela Jané kupit z druhej ruky, lebo 800 eur by som za nový nedala. Ale našla som Jané nomad + matrix air 2009 za 465 eur. Takže u mna nebolo o čom uvazovat. Tvrdili mi že ta vanicka matrix air je aj ako klasicka vanicka, ale mne sa zdá mala, takze vanicku kupim z druhej ruky presne v tej istej farbe ako potrebujem a mám to spolu za 555 eur co je výborná cena za kočík Jané. A som rada ze mám kolekciu 2009 lebo kolekcia 2010 ma o dost mensie vanicky.
@akinorev30 ja asi ked zacnem chodit okolo kocarov (a asi v najblizsej dobe budem musiet zacat), tak asi z metrom v ruke, lebo teraz co robia tie vanicky, su strasne male. Keby som bola mala, tak asi by mi to bolo jedno, prepdokladala by som,ze aj babo bude male, tak by mi aj mala vanicka stacila, ale pri mojej a manzelovej vyske nase babo asi male nebude, uz pred 2 tyzdnami bolo o 9 dni vacsie ako by malo byt, tak my potrebujeme velmi velku vanicku 😀
My sme tiež pozerali na nete nejaké tie kočíky. Nám sa hrozne páčia concord alebo mutsy. Tie sú výborne a povedala by som, že mutsy je ešte lepší ako concord. Mutsy je dokonca viac skladovateľný a zmestí sa tým pádom aj lepšie do auta. Ale s tými vaničkami máte pravdu, sú dosť malinké a keď tam dáte dieťa napr. v zime aj s fusakom, tak neviem ci sa pomestí. Treba hľadať určite kočiare s väčšími vaničkami.
Dnes som volala lekárovi ohľadne mojich tripple testov a genetických testov, a sú výýýýýýýýýýýýborne 😀 takže sa tešíme, lebo sme nane čakali skoro 3 týždne

@ninan2
V snope sa mi nepacili fitlopty v utorok o piatej, bola tam ina cvicitelka ako byva vo stvrtok, preto som si zaplatila ten pilates v Miracle aj ked si musim este na ten styl cvicenia zvyknut, ale myslim ze je ucinne ked nan clovek nabehne... skor ten naval mi vadil, dufam ze to nebude na kazdej hodine...