Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@miselka11 tak chod na www.tehotenskakalkulacka.sk tam si zadas kedy si mala naposledy menzes a vyrata ti,alebo si niekde na nete vyhladaj vypocet terminu porodu,lebo potom tvoja dr. to nejak zle ratala ked jej to podla PM vyslo ze mas byt v 19tt 😒 ja citim pohyby už asi od 16tt ale to boli len slabulinke a teraz su trochu silnejsie ale ziadne kopance su to neni
@miselka11 teda skus ist aj na najmama.sk a tam zadas vsetko,podla tej tehtot.kalkulacky som aj ja v 19plus1den ale mne vsetko vychadza ze som v 20tt aj podla dr aj polda mn aked som si vsetko pocitala
@malinovka333 dik za info, idem to pozrieť..
podľa teh. kalkulačky som 19 tt + 3 dni
ahojte.. mne to pocita dobre tak neviem kde je chyba.
ahojte kočky, tak bola u dr. kvoli tým výsledkom z genetiky- skríning je negatívny ale mám tam poznámku na zvýšené riziko trizómie 18... ☹ dr. ma odporučila na ďalšie krvné testy.. nemáte s tým skúsenosť? alebo neviete presnejšie o čo ide?
@karin1234 Ahoj, viac info si precitas tu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Edwardsův_syndrom
Obvykle je sanca 1:3000 takze celkom nizka... ake velke riziko mas, nevies?
@karin1234 hmm tak to je trochu vysoke riziko... ale bohvie ako presne su tie testy, ak ide o triple tak v zahranici ich uz vobec nerobia lebo sa na ne neda spolahnut... mozno by pomohol podrobny ultrazvuk, alebo potom uz len amnio to vie na 100 percent vylucit/potvrdit... treba ale verit ze je vsetko OK 🙂
@ninan2 no tak ja dúfam,že bude dobre... strašne sa bojím o maličké ☹ ale celkovo to nechápem skríning je negatívny, na prenatalnom screeningu- ultrazvuku bolo všetko dobré... tiež mi dr. hovorila, že je to iba predbežné. zajtra mám isť na ďalšie vyšetrenia z krvi a asi aj na ultrazvuk 😒 nech už je zajtra ☹
@karin1234 ja som ohladne toho NT myslim citala, ze na ten Edwardsov syndrom je to velmi spolahlive, ze to odhali viac ako 80 percent postihnutych deti... ze na Downa trochu menej. Takze ked si to mala take nizke, by som sa velmi nestresovala... krvne testy vychadzaju casto zle... staci aby si mala trochu posunutu ovulku o par dni, a uz im tabulkovo nesedia hodnoty hormonov...
@ninan2 ďakujem pekne, potešila si ma... zajtra sa ozvem ako som dopadla... dúfam, že to dobre dopadne, veď už som myslela, že to bude o.k. na prvé krvné testy mi povedala, že sú dobré, potom ten screening-ultrazvuk tam tiež hovorili, že všetko v poriadku a potom ešte tretí odber krvi... no a teraz to asi porovnávali. ale tiež som počula, že veľmi veľa žien takto vystresujú, že veľa žien má falošne pozitívne výsledky a keď sa testy zopakujú je to v poriadku... tak takto sa utešujem aj ja.
@karin1234 aj ja drzim paste 🙂
ahojte, mna dnes od rana tlaci moj chlapcek na jednej strane. ked tam prilozim ruku, obcas ma to aj trochu boli ☹ dufam, ze to nebude nic vazne. uvidim ako sa budem citit zajtra.
@miselka11 Ahojte vsetky, pridam sa k Vam.....no ja tiez este nic necitim, ziadne pohyby, som z toho nestastna ☹ ani neviem, ci to budem vediet, ze je to prave "to"...tak hadam coskoro sa dockam......inak som pozerala, ze ste uz rozoberali kociky....no ja zatial nemam nic, ziadnu vybavicku lebo zatial nevieme ci to bude chlapcek alebo dievcatko....na USG idem 23.2. tak hadam nam ukaze co ma 🙂 A chcela som sa Vas opytat ci chodite niekde cvicit na nejake kurzy a tak....
Ahojte, tak aj my cakame chlapceka, bolo to prekvapenie, lebo sme mysleli ze to bude baba. Tak budem mat doma troch chlapov vratane manzela. Zatial je vsetko ok, testy negativne a coraz viac sa tesime. Ked uz vieme ze to bude chlapcek, uz je nam zase akosi blizsi a realnejsi, momentalne vyberame meno. Zatial sme sa nedohodli.
@majkabudka227 blahozelam k dalsiemu chlapcekovi 😉

@malinovka333 to ma nabláznila moja doktorka, že som o týžden menej, tiež som najprv ratala tak ako konik..tak už verím konikovi 🙂 ty už cítiš pohyby?