Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@rianka7 no, asi sa roztahuje a rastie 🙂 tiez ma sem-tam pobolieva brusko, ono je to asi normalne, ved to tam vnutri rastie 🙂
inak, ja posledne dni citim take ako keby steklenie zvnutra v podrusku... ako keby mi tam nejaky motilik poletuval... moze to byt drobec? 😕
ahojte, vie mi niekto z vas pomoct? Som v 19tt a mam chripku...najhorsie je ze vobec nemozem dychat... mozem si davat kvapky do nosa???
Dakujem
@peperina ja som chora uz druhy tyzden, ale uz sa to zlepsuje a bolo to dost zle :( davala som si zvlhcujuci Olynth 0,05 - to je pre deticky a hedelix na kasel... volakedy ho mamicky mohli no teraz je na letaciku ze nemozu, lebo nemaju dostatok skusenosti... a na hrdlo mi zabera celkom propolki... to len tak preventivne ti pisem, keby sa ti to chcelo zhorsit... jo, a paralen proti zapalu, bolesti a na teplotu... zlvhcit a vetrat miestnost, v ktorej si a trochu eukaliptovej masticky pod nos ti asi tiez nezaskodi... a klasika, zazvorovy caj... pa 🙂
@malinovka333 ahoj, tak dnes mam volat po vysledky, no nemam ani odvahu, nenormalne sa bojim, a co ti vysli zle aj tie kontrolne testy?
ahojte, tak som po poradni, vysledky su vraj negativne tak som sa potesila. male nam nechcelo roztiahnut nohy, takze stale nevieme co to bude 🙂
baby co ste chore, tak skore uzdravenie a tie co cakate na vysledky, nech vam to dobre dopadne
@sandy5 No hlavne že je to OK.Na ostatné sa ho potom spýtaj.
Ja sa bojím,lebo mám zlú zrážanlivosť.Mala by som pichať Frexiparin,ale výsledky zatial na 1.Ale o jedno bábo som už prišla skoro v 8 mesiaci.Tiež kôli krvi,ale o tom som ešte nevedela.A moje tehu je zázrak,lebo po 2 rokoch a pri jednom priechodnom vajcovode nám moc šancí nedávali.Najradšej by som už rodila,lebo takto sa len bojím furt. ☹
@aurra No nejak to nezvládam.Vždy len nejaký čas a potom úplná panika.Povedala,že výsledky mám zatial výborné,tak ma moc nevyhrešila,ale že keď sa to zhorší,že budem musieť pichať.Ona povedala,že aj keď mám OK výsledky,tak že ona by nebola krytá,keby sa niečo stalo a preto my to stále napíše do papierov. ☹
@aurra Môj manžel sa bojí injekcií jak čert kríža a práve on mi to aj pichal,ale keď videl ako sa klepem a plačem,tak to tiež vzdal.Aj lekárovi som to hovorila a on tiež povedal,že takýto stres je 100x horší.Zajtra idem hematologičke na ďalší odber a v piatok na kontrolu,tak uvidíme čo povie.Jasné,že ak bduú výsledky zlé,tak budem pichať.Je to aj o psychike.
Ahojte všetky.. Už ste boli na tom "veľkom sone" co sa robí v 20 tt? Co sa tam všetko zisťuje? Ideme tam vo štvrtok, okrem toho, že sa tam už tešime, nevieme čo ešte možme od toho očakavať... 🙂
ahojte, kočky... pripájam sa k Vám
Inak sa musim pochvaliť, včera sa drobček prvý krat pohol, konečne 🙂 Bol to krásny valentínsky darček pre nás... jupí, nadherný pocit to bol, tešim sa ked sa zase ozve majinké naše... 🙂
ahojte tehulky, ja som dnes volala o výsledky a sú ok, 🙂 tak sa moc, moc teším. Aj vám všetkým, ktorým vyšli výsledky dobré, gratulujem. A tým, ktorým vyšli zle, moc, moc držím palce, aby bolo nakoniec všetko ok.
@peperina a ešte ... môžeš Sinupret, ale tabletky, v kvapkách je alkohol. Sinupret je na uvoľňovanie nosa a čistenie dutín. Z vlastnej skúsenosti odporúčam. Čo sa týka homeopatík .....opäť z vlastnej skúsenosti.....je to len cukrová voda a vyhodené peniaze, hlavne ak máš chrípku. Veľa čajov, citrón, med len zriedka (dieťa by mohlo byť neskôr alergické) a posteľ.
@s_helienka hej, to by mohol byť drobček, ale aj tak je najkrajšie keď ležíš pri telke, cítiš takéto šteklenie, vyhrnieš tričko a zbadáš jemnunké kopnutie. Keď som zavolala manžela, celý zbledol, lebo si myslel že je niečo zle, no potom sa skoro zmotal aký bol happy.
Ahojte kočky, mávate aj vy pocit hroznej ťažoby po jedle ?? Ja som dnes poobede opäť myslela, že mi praskne brucho. Čo to bude potom, keď bude bábo ešte väčšie a už na črevá nebude vôbec miesta? 😝
ahoj, ja mam tiež tažobu po jedle spolu s pálenim zahy a bolestami žaludka.. to je jedno co zjem..
ahojte, ja som bola dnes v poradni, a máme termín utzv na 10. marca - to sú mužove narodky - som zvedavá, čo si nadelil či chlapčeka alebo dievčatko 🙂 testy máme tiež OK, ale stále na mňa útočia vírusy, teraz hrdlo ale už som sa vrhla na bioparox - dávkovanie len 2 streky v prípade bolestí, takže to by nemalo uškodiť, je to jemné lokálne ATB
kopeme sa od 1februára, ale posledné 3 dni sa už kopeme teda denne 🙂 tešíme sa, držte sa babenky!
@miselka11 záha aj kyseli na tu a tam sú, ale ja som tým trpela aj po prvom tehu, takže nič nové ehmmm pastilky THUMS som si zvykla dať, ale počas tehu mi nezaberali už ani tie aučččč
@lucyka1 ahoj... aj my mame doma 3,5 rocneho chlapca a tiez sme tuzili po dievcatku 😀 a zatial to vyzera na chlapca (ked som bola minuly tyzden na 4D utz)... tiez som bola najskor z toho tak trosku mimo, lebo som mala fakt pocit, ze cakame dievcatko, no nepotvrdilo sa mi to...
a pohyby uz citim dost silne... take jemnucke som citila tak pred dvoma tyzdnami ale to bolo fakt len take steklenie 😅 , teraz uz sem tam aj dost kopne na to ze je to len 18 tt

@lucylulu ahoj ano chcela som strasne dievcatko a manzel chcel dievca uz pri prvom tehu 😀 ... a s tym mojim stavom je to raz hore raz dolu... teraz zas mam chripku ☹