Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@majkabudka227 blahozelame k chlapcekovi
@s_helienka ano kludne to moze byt uz drobcek... presne takto to zacne... a postupne je to silnejsie... len tie pocity musis mat kazdy den 😀
no niekde som citala, ze ak raz citis pohyby, tak by si ich mala citit aspon raz do dna kazdy den.. ale tiez zavisi od toho aky mas akcny den (niekedy su pohyby len ich nemas kedy zachytit pri tolkom rozptyleni 🙂 ...)
@miselka11 neviem takto...ja sa tu s maminami nestretavam, skor chodim do PN, tam mam zopar kamaratok.....ja somsa sem pristahovala a nemam tu ziadnu kamaratku.....a ani mm ju vraj nepozna a to tu zije odmalicka 😀 (ale on nepozna ani tych, co ja ano 😀 )
Stretavam sa s maminami jedine pri kostole v nedelu, ked sme s drobcami vonku 😉 tak ak chodi tam, tak z videnia by som mala poznat 🙂
ona tam byva asi rok a pol, tiež tam nema kamaratky a pozna minimum ludi.. možno sa stretnete niekedy niekde.. 🙂 Inak budete mat doma veselo s dvomi drobčekmi. My uvidime ako dopadneme s prvým babatkom a ako to pojde, ak OK, tak by sme tiež chceli asi do roka a pol dalsie 🙂 Uvidime, či nam tolko chuti zostane aj po porode 😉
@miselka11 no my sme sa o Dominiku snazilkovali tri roky....takze som nebrala po sestonedeli ani ziadnu antikoncepciu, hoci dr. mi hned pisala predpis na nu 😅 a ked som povedala, ze nechcem, tak kukla na mna, ze to este ani nevidela, ze by nejaka zena po porode nechcela anti....a ani som ju nikdy nebrala....tak sme to nechavali, ze ked bude hned, tak bude....a podarilo sa do roka 😀 😎
@shawn7 vtedy zevraj chlapi zacinaju chapat, ze budu tatovia 😀
@miselka11 ked som bola prvykrat tehu tak manzel vyhlasoval ze tak pol roka po porode by sa chcel pokusit o dalsie 😀 a ked sa male narodilo a nedalo nam spavat zacal vyhlasovat ze druhe uz ani za svet 😀 😀 😀 😀 ale presne ako pominu bolesti po porode tak sa zabudne aj na tie zle dni a teraz je vsetk ok 🙂 sa uz tesime na druhe 😉
@sisanka ahoj sisanka... uz je mi lepsie, ale teraz sa to presunulo na nasho maleho synceka ☹ ... ten 4D utz bol uzasny... lekarka mi urobila nadherne zabery aj videa... ulozila mi ich a mam prist o 6 tyzdnov ked budem v 23 - 24 tt... babatko si hladkalo licko, kopkalo nozickami a chytalo si rucickou nozicku... bolo to uzasne... a aj sme sa pozerali co to je no lekarka povedala, ze ak to nie je pupocnik 😀 tak je to chlapcek 😅 ... potom daj vediet ci si dalo pozriet medzi nozicky a co to bude 😎
@s_helienka moj drahý si to plne uvedomil cez vianočné sviatky. 25.12. sa ráno zobudil, posadila sa, pozrel na mňa a preniesol niečo v zmysle, že budeme mať bábo...... myslím, že vtedy mu to došlo ...... no a po prvom viditeľnom kopanci je to opäť iné 🙂
@zuzula221 takže gratulujem k chlapčekovi. Ten 4D utz musel byť úžasný, ja som pri prvom nebola a potom som to ľutovala, vtedy sa ešte v našom meste nerobil, ale teraz sa už robí, tak si to nenechám ujsť. 1.3. idem na utz v 20. tt, tak sa chcem rovno opýtať na ten 4D. Som strašne zvedavá, či čakáme chlapčeka alebo dievčatko, tak možno sa to dozviem toho 1. marca, ak sa drobček ukáže.
tebe, tvojmu Milankovi a samozrejme aj všetkým chorým tehulkám želám skoré uzdravenie.
@zuzula221 ja len trpnem aby sme aj my neochoreli...bo u nas je to tak ze ochori jeden,potom druhy a nakoniec cely dom je chory..a teraz zatial nic tak dufam ze to tak aj ostane bo ked je dednisko chory tak naporiadok...
moj manzel vcera vecer prvykrat zacitil ako koplo 🙂 a to sa mi zda ze uz kope dost silno..len to bolo treba vystihnut,vzdy ked poviem nech skusi tak prave vtedy kopat nechce 😀
tak budete mat dvoch chlapcov teraz 🙂 som zvedava ako dopadneme my..ci budem mat troch chlapov doma 😀 aj ked velmi chcem dievcatko ale ked to bude chlapcek tak nevadi..aspon sa bude volat po manzelovi - milanko 🙂 si ma ty inspirovala ze mas syna milanka,sa mi to normalne zacalo pacit 😉

@maricom ani mne nič nezaberá, pomaly si začínam zvykať.. dufam, že to nebude do konca tehu 😒