Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@sisanka ToTi verim, že chceš dievčatko, podla mna chce každa mamicka aspon jedno.. Aj ja chcem dievčatko a najradšej hned toto prve 🙂 lebo ja mam s mojou maminou užasny vztah a chcem mat taky aj s mojou dcerou, so synom je to uplne o inom.. Moj mužik ma dvoch bratov a tam to najlepsie vidim, že ich mamce chyba dcerka.. teraz ma aspon mna 🙂 prvu nevestu 😉 a vidim, že to ako sa porozpráva so mnou, sa nikdy neporozprávala ani s jednym syncekom.. a čo ty mysliš už teraz na omladnutie??? 😀 😀
@alexksa ani ja nechcem brat lieky a mne tušim nic nezabera.. ale mlieko pijem aj tak 🙂 inak vraj mineralka fatra pomaha, alebo soda bikarbona. skusim si tu fatru kupit... soda bikarbona 😖 brrrrrrr.... pohyby myslís? stale nič? ani ja už necitim od toho prveho razu.. tiež stale čakam ☹
@miselka11 my sme zase boli doma same baby..mam jednu sestru a uz od malicka tuzim ze budem mat raz aj ja dievcatko..a ked som zistila pri prvom tehu ze to bude chlapec tak sa vsetci radovali len ja nie... 😀
noo ja este teraz omladnut nemusim 😀 😀 😀 ale vidim vo svojom okoli ako mali mamicky okolo 40tky babo a uplne opekneli a omladli tak ja by som potom tiez chcela 😉
@zuzula221 ja odkedy som mojmu povedala ze zacinam uvazovat o tom mene tak on uz nechce o inom ani pocut 😀 aj ked som nikdy nechcela aby sa nase deti volali po nas..ale co uz,zacina sa mi to pacit,to bude asi tymi hormonmi 😀 a ak to bude dievcatko tak sa vobec neviem rozhodnut...mame tolko variantov ze uz neviem..raz sa jemu paci,raz zas mne nie 😅
ak ti mozem poradit tak dajte radsej jakubka bo to meno denisko je sice pekne ale az neskor zistis aky maly sibal sa z neho vykluje 😀 😀 😀 ale nie,robim si srandu 😉 len na naseho to uplne pasuje 😀
@sisanka no ani pri dievcenskych menach sa nevieme s muzickom dohodnut 😅, tam sa mi paci toooooolko mien, ze az a aj som sa viac zameriavala na dievcenske mena, lebo som mala fakt pocit, ze cakame dievcatko ... nakoniec asi budeme losovat 😀 ... a toho jakubka by som aj dala, velmi sa mi paci aj toto meno lenze terminy mam 19. a 22. jula a 25. jula je Jakuba a to sa mi moc nepaci, aby oslavoval vsetko jednym supom ☹
no veru ked to dievcatko nevyjde ani na dalsi raz, tak to budeme riadne jablone :D
@zuzula221 no tak to hej..to je nevyhoda..mne sa kedysi pacil aj adam ale kedze ma meniny na vianoce tak ziadny adamko sa konat nebude 🙂 ale ja zatial stale dufam ze to bude dievcatko ale zase sa bojim ze budem taka rada ze je to dievcatko ze denisko bude mat pocit ze ho uz nemam rada... ☹ a pritom tak na mne lipne,neviem ako to zvladne ked budem v porodnici...manzel vravi ze ho tam radsej ani brat nebude za nami aby neplakal ze tam chce ostat...
@miselka11 no fatru by som mohla skusit, ale to by asi moje hrdlo nepotesilo, lebo som hakliva na bublinky, hned by som chytila anginu....no soda bikarbona, teda neviem ☹.
No pohyby som myslela.....Ty uz aspon raz, ale ja zatial nic....tak dufam, ze je vsetko v poriadku....na sono idem az 23.2., tak musim vydrzat.
@zuzula221 ahoj. este nevieme co to bude, a tiez neviem ci sa nechcem nechat prekvapit, lebo este nechcem vediet pohlavie. ale mozno moja zvedavost bude silnejsia. presne za tyzden idem na poradnu. a tie pohyby mam uz riadne. to su kopance. normalne sa mi nadvihuje brucho. uzasny pocit, normalne som zabudla ake to bolo. az som mala slzy na krajicku. rozmyslala si nad menom pre chlapca? lebo ja ak to bude chlapec tak veru neviem, podla mna nemam az taky vyber ako pri dievcati. ale to je len môj nazor. a moja svokra povedala ze to bude chlapec, ale to je na dlhu debatu... 🙂
@lucyka1 presne to je aj moj nazor... pre dievcatko sa da skor vybrat pekne meno... pri chlapcekovi som veru mala dilemu... ako som uz pisala mne sa pacia mena ako Denisko, Tadeas, Matias... a muz chce len Jakubka - lenze termin mam 19. a 22. 7. a 25. 7. je Jakubka 😒 inak to meno sa mi tiez paci 🙂
@zuzula221 ano Jakubko je pekne, ale ja pozeram aj na to aby mu nemohli hovorit skaredo. ako napr. Kubo. Matias sa mi velmi paci ale kamaratka ho chcela pre svojho chlapca a potratila takze to jej nemôzem spravit. ale taky Tadeas, krasne 😉 no neviem neviem. len aby to bolo dievca a mam po probleme 🙂 a este mam problem sa zhodnut s muzom...
@lucyka1 my sme mali meno vybrate hned. My sme sa s manzelom zhodli na divcenskom mene Nicol (Nicolka) a ked nam doktorka oznamila, ze to bude chlapec (co sme v podstate necakali) tak ako prve padlo meno Nikolas. Aj som vytlacila z kalendara mena podla abecedy, ja som aj mala nejake vybrate Damiam, Lukas, ale mojmu manzelovi sa nic nepaci, tak asi zostaneme pri Nikolasovi.
@zuzula221 Mne sa tiez paci Jakubko, ale keby mal meniny aspon v auguste. V ten isty mesiac a este aj takto posebe, tak to asi nie. ☹ Teda ja by som to nedala uz len koli tomu.
Aj my chceme Jakubka, pači sa mi to meno od malička.., mna zase odhováraju od Jakubka, že je ich veľa... ale asi sa nedam odhovoriť.. Aj tak by som trošku radšej tu Natáliu... 😒 .... tých je tiež vraj vela, ale moooc sa mi paci to meno 🙂
@alexksa ja idem na sono zajtra, na to velke sono, aj sa tešim, aj sa trolinku bojim, aby bolo vsetko v poriadku, aby drobcek mal na svojom telíčku vsetko co ma mat ... tebe držim palce, aby sa Ti už tiež ozval konecne 🙂 mne sa pred chvilkou mrvil v brušku, tak sa tešim z toho 🙂
@lucyka1 no ja mam presne ten isty problem zhodnut sa s muzom 😠
@slniecko612 a presne ako hovoris to meno je krasne, ale kvoli tomu ho nedam, aby nemal narodky aj meniny pri sebe
ahojte, ja som pred chvilou volala lekarovi, tvrdil, ze sice ich nema pri sebe, ale ze ich pozeral a ze su vsetky v norme - vysledky z krvi na tie vyvojove vady... 🙂
@sisanka ano bude sa mu pacit... uvidis.. neboj... aspon u nas maju tanecnuu salu, kde tancuju alebo cvicia... hraju s ucitelkou babkove divadielko... ucia sa pesnicky a basnicky, rozpravky... kazdy den cosi kreslia.. ucitelka im vzdy nachysta nieco .... maly ked v sobotu nejde do skolky tak je smutny a pyta sa kedy konecne pojde do skolky 😀
@s_helienka gratulujem k dobrym vysledkom... ja este neviem ako dopadli tie moje... tento tyzden by mali prist... ale nik nevola tak asi je to vsetko ok 😝
@zuzula221 super 😀

@miselka11 no jasne pocit tazoby hlavne vecer....a zaha ma pali skoro kazdy vecer, uz mam pocit ze je jedno co zjem....ale zabera mlieko, skusala som aj mandle ale tie nezabrali...nechcem brat ziadne lieky