Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zuzula221 no ja som tipla monilik lebo som videla fotky a podľa toho mit o dáko ide, že chlapec, aj kamošiek tak, že ke´d som ich videla... 😉
@monilik mne už aj drahy minulý týžden pred morfo hovoril, že bude to baba... bude to baba... 😀 takže už aj my sme si mysleli, ja keď on do poslednej chvíli bude asi dúfať, že to bude chlapček... 😉 tak ho len ukľudnujem, že však to nie je naše posledné dieťa, že chlapček bude ten ďalší... 😉
@monilik ok, tak my naplanujeme cestu k nasim aby som to mala blizsie 😉
a dnes maju 10% zlavu na vsetok tovar na www.bess.sk
Ahojte baby 🙂 som tu nová a konečne som natrafila na skupinku "Júl 2011" 😉 ..ja som momentálne v 20tt a akurát v pondelok nás čaká uzv - tak sa nevieme dočkať či sa drobec ukáže,aby sme vedeli že čo máme 😀 ..nemám to oficiálne ešte potvrdené že rodíme v júli ale podla všetkého -áno 🙂 ...je to moje prvé tehotenstvo a pravdu povediac úplne neplánované - ale o to viac sa tešíme 🙂 ...je tu aj nejaká z BB alebo okolia? 🙂 ..zišlo by sa nám s niekym pokecať aby sme vedeli čo nás čaká - občas možno aj zbytočne stresujem 🙂 ...ale viete - PRVÉ <3 ...
@janushkabb vitaj medzi nami... ja cakam uz druhe a stresujem aj tak... to robia aj zle skusenosti... ci klebety jedna baba povedala... a raz je to maly cloviecik a my ako mamicky sa o nich bojime uz ked su v brusku... takze je to normalne, ze mas obavy 😉
no tak reči typu "jedna baba povedala" poznám 🙂 ..chcem sa opýtať: kedy ste začali s nakupovaním výbavičky??..ja už niečo mám,aj ked vsetci vravia že mááám veeela času - ale mne to robí radosť,ukludnuje ma to a hlavne sa na to teším..a nechcem nechať všetko na poslednú chvílku 🙂 ..mohla by som sa este s Vami poradit?kolko cca vecičiek mi treba kúpiť na leto??..aby som hlavne zbytočne nekupovala vela...bábo rastie rýchlo že?
@janushkabb no ja este moc nekupujem... mam dost veci po malom... ale jasne, ze neodolam nejake tie vecicky kupit aj pre toto miminecko - hlavne k lekarke, aby sme mali novulinke... a moc toho sa ti fakt neoplati kupovat, pretoze babatenka rastu ako z vody a urcite aj vela veci dostanes od znamych a rodiny 🙂 ... a v lete pradielko schne rychlo (zime je potrebne toho ovela viac)...
taaaak babenky ten moj prieskum zatial vychadza tak ako som napisala (az na jedinu vynimku) a to sa mi potvrdilo uz pri 8 detickoch 😀 ... tak skore je paradne 8:1

@katren @monilik super, tak sa mozeme dohodnut na nejakom stretku 🙂