Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@janushkabb ako si to myslela s tym priberanim...ze si doteraz pribrala 8 kg???... ja 5 a myslim,ze uz mam na sebe toho viac ako dost 🙂.... a jasne,ze s tym bruskom je to vselijako...a vobec nemusi byt pravdou,ze ked brusko velmi vytrca a je spicate tak by to mal byt chlapcek a ked maminka pribera viacej do bokov ze dievcatko....ale ja som pri Karolinke vazne priberala najskor do bokov a vsade inde...a teraz zatial len do bruska...aspon co mi vravia kamosky a kolegyne v robote...ved uvidime 2.3. mozno sa ukaze...a potom dam vediet co to je ...ze ci to boli len pocity alebo aj na tom mozno nieco je 🙂
@lusia30 @katren @alexksa babenky aj ja som pri malom oskaredela... brucho som mala spicate a malicke... zo zadu som vobec nevyzerala, ze mam ist rodit... teraz mam plet ako detsku prdelku 😀 , a to zas mi rastie len brusko a zo zadu ako keby som nebola tehotna 😎 ... a zatial mi mudr na 4D utz povedala, ze to vyzera na dalsieho chlapca (ak to nie je pupocnik 😅 )... tak uvidim co mi povie moja gynekologicka na poradni 1.3.
a inak drobcek je ulozeny vlavo 😀 ... tak aj to sedi - zatial !!!
no ja som v 21tt a podla váhy som pribrala nieco okolo 6-8kg....ale vôbec to na mne nevidno...len tak som to myslela...a čo sa týka pleti - no ja som prve 4 mesiace mala ukážkovú pleť a teraz som na tom horšie ako počas puberty ☹ ..mama sa už stavila že to bude baba,ale ja mám taky "tušák" že to bude chlapec...no uvidíme zajtra..ak sa nám ukáže 🙂 ...teoreticky mi je jedno čo to bude,len nech je všetko okey - ale aj tak by ma potešil chlapec 😅 ...zajtra dáme vedieť 🙂 ...asi ani nezaspím od nedočkavosti 😝
@janushkabb tak aj ja som zvedava a drzim palce, nech je vsetko ok
dakujeme 🙂 ...dám vedieť ked poobede prídem domov 🙂 ....
@zuzula221 no moje male je vpravo, tak som zvedava ci vyjde tato teoria 🙂 inak ja som zatial pribrala len 1,5kg co sa mi teda nezda, lebo brucho mi narstlo riadne. a naposeldy mi doktorka povedala, ze sa jej male zda o tyzden mensie, takze sa musim objednat na morfo uz podla noveho terminu. Dufam, ze tam mi zas nepovedia, ze male je o tyzden vacsie 🙂
@dooscoby ja som sa objednala do medifery, zevraj budem platit iba 10€, mala som povodne ist na antolsku, no tam som pocula, ze je tam naval a ze iba "odflaknu"... v medifere mi povedali, ze ked chcem, mozu aj 4D spravit aj so snimkami a to by stalo 60€, tak neviem, preco od teba tak vela penazi pytaju... skor si najdi niekde inde... mimochodom v ruzinove odo mna pytali 40€. tak drzim paste 🙂
babenky, ja fakt neviem, co si mam mysliet... pred par dnami som opisovala, ze citim zvnutra take akoze steklenie, ako keby motylik tam lietal, lenze posledne 2 dni to citim uplne dole, no neviem, ako to mam pomenovat, ale je to tak nizko, kde zacina ochlpenie, no tam je uz len mocovy mechur, nie? co by ma tam mohlo zvnutra steklit? tam sa babo nema ako dostat, ci? vyznate sa niekto? 😖
@s_helienka aj ja citim pohyby uplne dole 🙂 . Ja si myslím, že to kľudne môže byť maličké nie? Inak vsetky písete na ktorej strane máte bábatka, ale ja mám pocit, že ho raz citim tam a raz tam. Najčastejšie kopka hneď po pupkom. Tak neviem.
@zuzula221 ja som asi vynimka. akurat som vas baby docitala a zistujem, ze ja som asi nejaka ina. Ja ked som bola na poslednom ultrazvuku, doktorka mi povedala, ze budeme mat chlapca. Ale ultrazvuk mi robila na pravej strane. A v knizke som to nenasla napisane. Brucho mi nejde vobec do spica, ale dogulata, priprala som 9 kg a vsetko mi islo do bokov a prs. Podla vsetkeho mi vychadza dievca len podla doktorky chlapec 🙂 Vsetky zarucene vescenia co mi robili kamosky, co zatial zvdy vysli mi vychadzali na dievca, jedine cinska tabulka mi ukazovala chlapca. Takze ja uz neverim nicomu 🙂
Baby stále rozmýšlam nad tým morfologickým ultrazvukom. Aký je vlastne rozdiel medzi morfologickým a klasickým 3 D ultrazvukom? Na 3D som objednaná 24.3( 25 tt), a podľa toho čo viem, tak tam tiež sledujú jednotlivé orgány, ale neviem, či až tak podrobne. Môj gynekológ nemá sono na morfologický ultrazvuk a tak váham, či sa mám objednať niekam inam, alebo mi bude stačiť to 3D. Nechcem bábatko presonovať 😒
@akinorev30
myslim, ze ti staci preluskat 2-3 strany dozadu a dozvies sa rozdiely.....
@katren ok ďakujem 🙂
Ahojte kocky,
netvrdne vam brusko?
Lebo mne niekedy rano tvrdne,niekedy aj na par dlhych neprijemnych minut,hlavne po sexe a alebo aj len tak,vstanem na wc-ko lahnem si a brucho tvrde 😅 Nemate s tym skusenosti?
ja som pri prvom tehu opeknela,bola som ukazkova pekna tehulka,krasne spicate brusko,sice som pribrala 14 kilov,ale to bolo len brucho,ktore sa zväcsilo o pol metra 😀 zo zadu nebolo tiez nic vidiet...
A teraz som skareda ako noc a aj sa tak citim,jebakov plny ksicht a brucho mi rastie tak komicky do vsetkych stran,len nie do spicata....vyzera ako taka nevydarena parena buchta 😀 no na smiech,na sono idem az buduci tyzden a uz teraz trpim ako pes...tak som zvedava! 🤐
@zuzula221 no tak my sme na ľavo uložený podlľa knižky, fí, no to by bola paráda ak by bol chlapec, ale tak všetko jedno - som zvedavá kvôly vecičkám a tak, chystala by som už výbavičku jak besná, neutrálne farby nemám moc rada ale tak budiž na pár kúskoch no a nechcem sa rozprávať akoby s dievčatkom a potom to bude chlapec 😀

no ja vám neviem...aj ja mám kamošky čo priberali pri prvom tehotenstve - ale ja tiež - najprv do pŕs a brucho...podla váhy som pribrala cca 8kg,ale ak ma nik neklame tak to na mne ani nevidno 🙂 ..no ja tiež nemám pocit žeby som pribrala nejak vela..