icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

januska712
22. feb 2011

@zuzula221
dakujem veľmi pekne.. ja som tu nová ešte tu neviem ani poriadne s tým narábať:D::D a v koľkom si tyždni??D:

zuzula221
22. feb 2011

@januska712 v 20 tt 🙂

januska712
22. feb 2011

@zuzula221
ja som tiež v 20tt a mam termin 18.7. .... a už wieš co budeš mať???

zuzula221
22. feb 2011

@januska712 ja mam termin 19.7. a druhy mam 22.7. 😀 ... no a nam v 16 tt povedala jedna dr (ked som bola na 4D utz), ze to vyzera na chlapceka - ak to nebol pupocnik 😅

maricom
22. feb 2011

@zuzula221 oprava tak včera sme vylúštili, že v knižke mám napísanú polohu labilnú - veď aj skákalo mrňusko, sa odrážalo nožičkami, zlatunké moje, ale kope ma do prava stále, ale aj do mechúra, to je teda tsss 🙂

januska712
22. feb 2011

aha ja mám druhý termin na 28.7. 🙂 a ja idem zajtra na sono tak ak bude správne otočene tak nám snad už powedia čo budeme mať... však my ešte nič nemáme pokupované... a sa doma nudim celé dni takto si môžem len pozerať alebo kupovať lne neutrálne farby.D 🙂

ninan2
22. feb 2011

@luc771 Ahoj, ako pokracujes s cvicenim v Miracle? A chcela som sa spytat, ten stvrtok v SNOPe sa Ti preco nepacil, ten isty problem ako utorok, ze malo cvicenia na Teba? 🙂 Chystam sa dnes zas, medzitym som doma trochu cvicila tie cviky, aj tu mini loptu som si uz kupila.

slniecko612
22. feb 2011

Baby prosim vas, viete mi poradit. Potrebovala by som nejaky bud, caj, sirup alebo kvapky na vykaslanie. Mam strasne suchy kasel, stale ma dusi, hlavne v noci. Vcera som bola v lekarni a lekarnicka mi poradila Hedelix, tak som si ho kupila, pridem domov a v pribalovom letaku citam, ze nie je vhodny pre tehotne a dojciace zeny. To sa uz ani na odbornika clovek nemoze spolahnut.

slniecko612
22. feb 2011

@keena jeeeeeej, gratulujem k dievcatku 😀

zuzula221
22. feb 2011

@maricom :D... tak to aj mna 😀
@januska712 ja aj ked viem, ze by to bol ten chlapcek by som nekupovala cisto modre... mne sa skor pacia tie neutralne farby... a vela veci mam po prvom syncekovi, tak aspon ich vyuzijem (ak to teda je na 100 % chlapcek - este uvidim co mi povie moja dr na poradni 1.3.)... potom dam vediet 😉

januska712
22. feb 2011

my čakame prve babätko taže nemáme ešte nič.. akrat si pozerám detské kočíky na internete,,, a ja si myslím že tiež bude mať chlapca uwidime zajtra 🙂 a už ciiš aj pohyby??? lebo mne všetci howori aže ešte by som nemala ale ja už niečo citím:D

slniecko612
22. feb 2011

@zuzula221 mozem sa opytat, co povazujes za neutralne farby? Lebo ja som tak nad tym rozmyslala, a ja si myslim ze neutralna farba je iba bezova a biela. Ostatne farby mi pripadaju bud dievcenske alebo chlpacenke. Ja som v tomto asi nejaka ina (farboslepa). Ja sice nemam tohe este vela nakupeneho (asi v podstate stale dufam, ze na 3D mi doktor povie ze to bude dievcatko 🙂, aj ked som si uz na toho naseho chlapca zvykla ) tak toho vela nemam. A ked aj sa mi nieco paci, vacsinou mi to pride dievcenske. Tak neviem co je vlastne neutralne.

ninan2
22. feb 2011

@slniecko612 Ahoj, prakticky jedine bezpecne je brat homeopatika, ja som pocas kaslu brala Stodal, je to kombinovane s bylinkami, cize fytofarmakum, tak skus...

slniecko612
22. feb 2011

@ninan2 dakujem, vyskusam. Dnes pojdem do druhej lekarne, a uvidim co mi poradia a opytam sa aj ta ten Stodal.

ninan2
22. feb 2011

@slniecko612 je urceny aj pre tehotne, takze Ti ho urcite v pohode predaju 🙂

miskadusko
22. feb 2011

@slniecko612 ja si myslím,že aj žltá je neutrálna. a ja som nášmu synovy dávala aj červenú a strašne mu to seklo. niektoré mamičky boli prekvapené že chlapcovi červenú ale ja som ju dávala. 😀

s_helienka
22. feb 2011

@luc771 vdaka za radu... topy by som sa cez net nebala, ale potrebujem nohavice, ktore mi sadnu ako uliate, uz sa potrebujem konecne citit dobre, ale dakujem za radu 🙂

s_helienka
22. feb 2011

@slniecko612 u mna bol ten kasel neznesitelny a lekarka mala v jednom pravdu - bud skusit hedelix, ktory neodporucaju mamickam, lebo maju malo skusenosti (a stodal nezaberal) alebo byt stale v otrasoch a pripadne sa dostat az k zapalu pluc a to by bol pruuuser... tak som vyse tyzdna brala hedelix a uz je dobre... konecne nekaslem... 🙂 takze, lekari su alibisti, v lekarnach tiez, myslim, ze mi ten hedelix neublizil a som rada, ze nemam ten zapal pluc, lebo som si chvilami myslela, ze ho mam, take to bolo zle :(

slniecko612
22. feb 2011

@s_helienka Inak ja som si objednavala cez Bon Prix, aj som nejake veci vratila a nebol ziadny problem, peniaze mi vratili: http://www.bonprixshop.eu/sk/Dámska-móda/moda-p...
a v Bratislave som bola osobne, da sa vybrat http://www.ma-ma.sk/

luc771
22. feb 2011

@ninan2

Ahoj, Miracle v pohode vcera som bola cvicit. Vo stvrtok este neviem ci pojdem do snopu, nejak ma to minuly tyzden nudilo, zase som mala pocit ze som nic necvicila 😒 akoby sa nam cvicitelka bala davat tazsie cviky, neviem, podla mna nema moc skusenost s cvicenim pre tehotne... ale zase ked nemam nahradny kurz tak si hovorim ze lepsie ako nic... 🙂

s_helienka
22. feb 2011

@slniecko612 dakujeeem 🙂

slniecko612
22. feb 2011

@s_helienka ja ten kasel mam uz dost neznesitelny a ked so spomenula ten zapal pluc, tak som sa normalne zlakla. Ja som v zivote zapal pluc nemala, tak neviem ake to je ho mat, ale no neviem ci ho nahodou nemam. Nemam sice ziadne bolesti v plucach ale ten suchy kasel je hrozny. Asi idem zavola mojej doktorke, co mi na to povie.

luc771
22. feb 2011

@slniecko612
ja moc nie som na tu baby bledu modru alebo ruzovu takze som zacala kupovat cierno-biele kombinacie, mala som vykukane tiez zlte zirafie pyzamka, ja som dost na hnedu takze vsetky odtiene hnedej su pre mna univerzalne a tiez mam vykukane pistaciovo zelene supravy ktore sa mi hodia aj aj. Pre mna je aj cervena farba univerzalna, teda zavisi aj podla strihu, ale odkedy viem ze budeme mat Benjamina tak mu zhanam cervene ponozky a ciapocku a ani za svet v tej najmensej velkosti nic nenachadzam 😀 dokonca aj kocik bol vybraty cerveny ako druha moznost ale vyhral bezovy s kvetmi lebo sa mi viac pacil. Pre mna aj ruzova ked sa skombinuje s inou farbou sa hodi aj chlapcekovi, moj muz tiez nosi ruzove kosele alebo limcekove tricka a super mu seknu 😀

luc771
22. feb 2011

@slniecko612
Hedelix som brala aj ja na kasel v 3. mesiaci, v lekarni mi ho automaticky dali a ked som sa pytala na info z letaku povedali ze je vhodny aj pre babetka a ta informacia na letaku ze je tam preto lebo liek nie je testovany na tehotnych ale to nie je ani jeden a kazda firma to ma uvedene inak a vychadza zo skusenosti, ale mne pomohol dost rychlo...

slniecko612
22. feb 2011

@luc771 prave preto som sa pytala, co su vlastne neutralne farby, lebo ja sice modru mozem, ale niekedy to je az moc, vsade sama modra. Bezove a hnede odtiene sa mi pacia a myslim si ze to su take nejneutralnejsie farby. Tiez som nazoru, ze aj chlapec moze nocis cervene, ale zalezi od strihu popripade od potlace. Len ma zaujimalo, co vlastne su neutralne farby. Lebo napriklad mne zelena pride chlapcenska farba, aj ked nehovocim ze dievcatko nemoze mat nieco zelene a zase zlta, mi pride dost dievcenska. 😀

slniecko612
22. feb 2011

@s_helienka takze volala som svojej gynekologicke a povedala mi, ze Hedelix mozem uzivat, ze po prvom trimestri sa moze. Tak ked ho uz mam, tak si ho dam. Dik za radu. 😀

akatka
22. feb 2011

@miselka11
Tak ja nastastie v noci na Wecko nechodim, aspon zatial 😕
Ale ked sa cez vikend rano o piatej zobudim, tak idem na wecko a uz nie ani za svet zaspat...
A oblecenia co sa tyka, ja som si kupila v H&M take akoby riflove leginy. Su na gumu a je to paradicka. Potom uz len hrube puncochy a upletove saty alebo predlzene tricka... Kaslem na rifle, aj tak v lete budem nosit viac sukne.. Aspon si myslim 😝

akatka
22. feb 2011

@lubka8386
Hihi... asi sa uz klbcia drobci 😀
A cakas 1-vajecne alebo 2-vajecne? Ja mam segry 2-vajecne a niekedy mam pocit, ako keby ani sestrami neboli 😖

slniecko612
22. feb 2011

@luc771 no dufam, ze aj mne pomoze a cim skor, tym lepsie. 😀

luc771
22. feb 2011

@slniecko612
ja som dostala cez vikend asi 6 plnych krabic veciciek od svagrinej po dvoch synoch a mozem ti povedat ze po druhej krabici uz som modru nemohla ani citit 😀
ale strasne sa mi pacia vsetky male baby rifle ten moj snad nic ine mat na sebe nebude 😀 😀 sa mi moc nepodakuje nic pohodlne... k tomu nejake ruzove alebo farebne pestre polo tricko pasikove ponozky no na zozratie...