Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Kocky, tak dnesna poradna prebejla pomerne dost rychlo. Pani Dr. bola nejaka chora, tak sme to prebehli sup-sup. Ani som sa nestihla opytat, na ktorej strane miminko lezi ☹
Ale rastieme pekne, dokonca sme o kusok vacsi ako mame byt podla terminu. Buduci tyzden sa objednam na 3D UTZ, tak si vsetky otazky napisem, nech na nic nezabudnem 😅
@akatka no ja nie som z BA ale z Tatier, takze moznosti mam male, preto pozeram vela veci cez bazar, lebo u nas je az jeden obchod pre tehulky a nic moc tam nie je a hlavne vysoke ceny.....ale uz sa tesim, ze bude teplejsie a ze budem moct nosit leginy a pletene saty a svetre a tuniky, lebo ked si dam hrube pancuchy a na to rifle alebo mencestraky a na vrch zase 2 vrstvy a bundu citim sa ako slon, ale par tyzdnov to este vydrzim.
@akatka ahoj, tie rifličky som si kúpila v predajni "pre deti" Majú tam vecičky aj pre bábätka ale takisto tehotenskú módu... skús www.predeti.sk
@akatka
Ahoj, neviem ci ich maju niekde v obchode ale ja som ich kupila cez internet, z tejto stranky http://www.asos.com/Women/Asos-Maternity/Cat/pg...
Čaute baby, dnes som mala pravú stranu bruška strašne citlivú na dotyk. Neviete náhodou čo to znamená??? To akože bábätko je viac na pravej strane?
@s_helienka pre boha živého..., tak často v noci na WC? Ved to sa ani vyspat poriadne nedá..no tak to ti teda nezávidím ani trošku. Snád sa ti to este upraví... ale skor my zacneme chodit častejsie, ževraj to este len príde 😒
@s_helienka aj ja tak casto chodim....akonahle zaspim, tak musim ist na wc-ko.....je to otrava 🙄
caves. ja v noci niekedy nejdem na wc vobec a ked, tak len raz takze to mam v pohode ale snazim sa vecer pit aj menej vody. no cez den lietam na wc jak sialena vkuse a ked mam niekam ist tak uz do predu uvazujem ci tam najdem wc-ko,asi je to kus cudne 😒
baby nemate pocit v tychto tyzdnoch ze vem zacalo viac chutit alebo ze toho ovela viac zjete ako doteraz. ja mam v kuse na nieco chut a stale nieco musim jest a podla mna sa to este zhorsi. chcem si davat trochu pozor aj na vahu lebo velky hmotnostny prirastok nieje dobry no nemozem si nejak rozkazat.
ahojte baby, naposledy som prispievala cca pred mesiacom nakoľko mi zo zdravotných dôvodov nerobí dobre sedieť pri PC, ale občas aspoň na chvíľku si vás prečítam. Ja zatiaľ pohyby necítim, pohlavie máme zatiaľ potvrdené na 70% (nechcelo sa nám dobre ukázať) a na budúci týždeň idem na morfologický utz (1.3.) kedy by nám to mali potvrdiť na 100%, ovšem ak bude miminko správne otočené. Písali ste tu o cenách 3D/4D a ja plánujem ísť v takom 25/26tt a môj doktor pýta 60eur pričom v cene sú fotky, video, prítomnosť manžela, určenie pohlavia (kto ešte nevie) a ak chcem k tomu zároveň zhodnotenie zdravotného stavu tak plus 20eur (čiže celkovo 80eur). Je to dosť, ale stojí to za to. Mala by som na vás otázku,
koľko kg ste od začiatku tehotenstva pribrali?
na začiatku tehotenstva som mala 72kg, do konca 13tt mi bývalo zle a dostala som sa na váhu 68kg, od 13tt som už nevracala no napriek tomu keď som bola v 15+5tt u doktora tak som mala ešte o kilo menej (teda 67kg), od vtedy už prešli takmer štyri týždne som na konci 19+0tt a vážim 66,5kg čiže zas o pol kila menej... Idem na budúci týždeň k tomu doktorovi a bojím sa, že mi vynadá, alebo sa bojím, že bude miminko malinké. Neviete mi povedať či je tá váha normálna a prečo nepriberám?
musím ešte doplniť, že bruško mi narástlo pekne a vyzerám, že som aj vo vyššom tt
@lusinda24 myslim, ze 80€ je dost za 3D.....v HC robia vsetko, co si popisala plus ten zdravotny stav za tych 35€ a to sa niektore maminy rozhorcuju, ze to je vela....a do HC to nemas daleko....ved to mas o polovicu lacnejsie
a ja som pribrala cca 4kg od zaciatku a tiez nepatrim k tym lahsim kategoriam 😅
@lusinda24 jasne, za postou v HC dr. Brestansky....ani ja k nemu nechodim, ale na 3D je odbornik v okoli....
www.4dultrazvuk.sk tam najdes info......ja som u neho bola aj pri DOminike a mame DVD s hudbou, cca 10 fotiek, 3 strany zdravotnych vysledkov a vsetko trvalo asi 20-25 minut....treba si tam zavolat a sestricka ta objedna na termin....ja idem 10.3. a taaaaaaaaaaaaaaak sa tesim 🙂

@zuzula221 ahoj tak doplnam statistiku.....mam za sebou morfol. utz, a uz vieme, ze to bude chlapcek.....rozpravala som sa s dr. o tej polohe babatka a pohlavi, tak sa smial, lebo ze babo sa stale hybe a presuva....ale nas chlapcek bol predsa nalavo...takze to sedi 🙂 A tiez citim pohyby od vcera, takze sa velmi tesim. Vyzera, ze je vsetko ok 🙂