Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@slniecko612 nemas za co, rychlo sa vyliec 😉 (inak ja som este v puberte raz nahodou zistila pri nejakom plucnom vysetreni, ze som mala prekonany mierny zapal pluc - ani som o nom nevedela, takze neviem presne, ako sa prejavuje) a este nieco, hovori sa, ze by sme nemali x-druhov byliniek ako tehulky konzumovat, no fakt to bolo u mna zle a asi 2-3 krat som si dala prieduskovy caj, kym vychladol do prijemne teplej teploty, tak som inhalovala a teplucky som ho popijala, ten mi tiez urcite pomohol... 🙂
@luc771 ja mam v leginach dost viditelnu celulitidu na stehnach zozadu, takze v leginach vyzeram dost odveci 😅 a s tymi farbami chlapcekovsko/dievcatkovskymi - to s tebou suhlasim, ja tiez neplanujem davat dievcatku len ruzove ci chlapcekovi len modre vecicky, len aby cudzi ludia na ulici vedeli, co mame v kociku... cudzi ma nezaujimaju a znami budu vediet 😀 ale samozrejme urcite neobleciem napr. chlapceka do ruzoveho overaliku s kvetinkami 🙄 🙂
@keena
prave som sa objednala do gyn-fivu a cena je 64,-€ s tym ze mi z toho odrataju tych 17,-€ co som platila prvy krat. v tom je CD s fotkami a videami. Celkom slusna sumicka teda ale co uz ked chcem mat pamiatku.
To v ktorom tyzdni je najlepsie ist ti najlepsie povedia tam kde sa nan objednas, najlepsie poznaju svoj ultrazvuk kedy su najkrajsie zabery.
ahojte babky, tak ako vas tu citam takmer vsetky uz viete co mate v brusku a ja musim este tyzden a pol pockat aj to kto vie ci bude sa nam drobcek chciet ukazat...ale tak hlavne ze bude mat vsetko tak ako ma zdrave babatko mat :D no len asi si drobec lezi niekde pri mojom zaludku, pretoze mne tak strasne zle travi este vecer citim ranajky...neviete nejaku babsku radu na to???
@s_helienka ja som zacala vcera uzivat Hedelix. Cez den je uz teraz lepsie, ale ta noc bola hrozna, uvidim aka bude tato 🙂
@keena ja idem na ten gluko test na buduci tyzden v piatok, to budem v 23 tt. Tak som zvedava, ako mi to dopadne, ale som rada, ze to budem mat uz za sebou.
@monilik ty si tu nemala nahodou aj profilovu fotecku v minulosti? 😕
@janicaopica @janka987 ja si myslim, ze to nie je o magneziu ale o pomocnych pripadne konzervacnych latkach a podobne... ciste Mg nikde nedostanete, bud to daju do tbl. formy alebo sumivej... a tam su aj pridavne latky, tak mozno je to o tom, ze niektore mozu tehulky konzumovat a ine nie... ale nie som odbornik, len si to myslim 🙂
@keena Co sa tyka 3d, tak ja idem teraz v nedelu, to budem presne v 22 tt. Objednavala som sa asi pred 5 tyzdnani to som este nevedela co to bude. Mala som povedane, ze dieta po 24 tt je uz velke a ze zakryva nozickami pohlavie, tak ak chcem vediet co to bude, tak musim ist skor. Ked som volala sestricke, povedala mi ze oni robia 3D od 20 -28 tt, a ked som jej povedala v ktorom som tyzdni, tak mi hned povedala tento termin, tak som ho nemenila. A potom ked som isla k mojej doktorke a povedala mi, ze je krasne vidiet pohlavie, tak som sa aj chcela preobjenat na 3D-cko neskor, ale uz som to nemenila. Cim je 3D-cko robene neskor, tym su fotky krajsie.
@s_helienka jj s tym suhlasim 🙂 ale potom aku latku obsahuje sumive, ked mi jasne povedali, ze to nie je pre tehotne? Lebo som si pytala prave to, viac mi to chuti ako tabletky...a oni ze ee... 😲
@zuzula221
aha tak to je inak dobre to sa viac oplati isť k Vám ako tu do žiliny.. ty kks si inak zarábaju ti doktori.... a za kolko ťa objednala ked si tam išla cca do mesiaca???? dakujem veľmi pekne za to čislo.... ja som akurát došla s toho sona a powedali mi že budem mať dievčatko. 🙂 tak uwidime:D:
@janka987 ja ti nevim karle, nuz, to su nasi "odbornici" - zdravotnictvo vratane lekarni... 🙄
@s_helienka 😅
Gratulujem vsetkym k pohybom, uz len zopar a sme kompletne🙂 Ja poctivo hlasim ze sme boli minutly tyzden v nemocnici na pozorovani 3 dni. Dostala som nejaku virozu a pobolievalo ma aj v krizoch, tak si ma tam nechali nech sa vyluci akykolkvek zapal. Fantasticky som si oddychla a maly to zvladol dobre. Krv aj moc dopadol dobre, ale nahodne mi nasli zacinajucu vaginalnu infekciu, tak teraz si kazdy vecer davam lokalne krem Dalacin:( Dufam ze nas to negativne nepoznaci. Ze vraj z plavarne. Prve tehotenstvo som preplavala cele, tak fantasticky mi to robilo na krize. Teraz som bola vo vode len par krat a fuk ho. Nuz co, preliecime, vyliecime a bude zas dobre. Najlepsie je ze som o tom ani netusila, nemala som ziadny vytok, svrbenie, palenie....nic. Aspon sa na to prislo v zaciatkoch.
Gratulujem vsetkym k pohybom, uz len zopar a sme kompletne🙂 Ja poctivo hlasim ze sme boli minutly tyzden v nemocnici na pozorovani 3 dni. Dostala som nejaku virozu a pobolievalo ma aj v krizoch, tak si ma tam nechali nech sa vyluci akykolkvek zapal. Fantasticky som si oddychla a maly to zvladol dobre. Krv aj moc dopadol dobre, ale nahodne mi nasli zacinajucu vaginalnu infekciu, tak teraz si kazdy vecer davam lokalne krem Dalacin:( Dufam ze nas to negativne nepoznaci. Ze vraj z plavarne. Prve tehotenstvo som preplavala cele, tak fantasticky mi to robilo na krize. Teraz som bola vo vode len par krat a fuk ho. Nuz co, preliecime, vyliecime a bude zas dobre. Najlepsie je ze som o tom ani netusila, nemala som ziadny vytok, svrbenie, palenie....nic. Aspon sa na to prislo v zaciatkoch. Doteraz sme pribrali 7 kg.
ahojte. dnes na utz sme sa dozvedeli ze podla merania sme zdravucky a tiez testy v 20.tyzdni nam dopadli vyborne, sme stastni a tiez sme videli aj s tatinkom pipika 🙂 takze je to iste ze to bude chlapcek. teraz mam len dilemu vymysliet meno 😉 a o mesiac ideme na 3D 😅
@januska712 gratulujem k dievcatku (aj ja by som chcela teraz dievcatko, ked uz mame doma chlapceka)... objednala ma do tyzdna 😀 tak to bolo super 😉
@majkabudka227 tak to chvala bohu, ze sa to tak skoro zistilo... aspon, ze si nemala problemy a aspon teraz nemusis brat antibiotika... drzime palceky, aby ste sa cim skor uzdravili 😉
@zuzula221
tak to je suepr ja jej skupim zajtra zawolať... a dakujem... ja by som chcela mať potom druheho chlapčeka mno ale však len nehc to je zdrawe... to už je potom jedno... a wies to nemáme ešte iste či to je dievčatko tak preto sme sa dohodli že by sme išli an toto 4D kde by nám to presne powedali... 🙂
@lucyka1 a lucyka ak sa smiem spytat... vas mrnusik sa nachadza nalavo ci napravo? 😀
@januska712 nie je za co 🙂 ... potom daj vediet, co ti povedala ta podmanicka
@zuzula221
oki jasne ... bysom tam aj dne szawolala len uz bolo neskoro.. tak to vyskusam zajtra a uwidime...
@akatka myslim, ze by ste nemali zatracovat vsetky tehu rifle....ja som si kupila tu cez bazar rifle na traky a su super, strih ako normalne, ziadne mrkvaky aj mencestraky som si kupila normalne v obchode a su tiez normalneho strihu, akurat mi chybavju vrecka, samozrejme je tam pruzny latkovy pas na rastuce brusko
Ahojte, dlhšie som tu nebola ale podočitovala som čo to. k tým tehu veciam pri prvej som bola o jedných rifliach ktoré boli uplne super(mám ich aj v albume) a teraz som azs leginova kupila som si v calzedonii také leginy kde je velmi široký pás taký bedrovejši v predu a v zadu je to akurát, takže mi to výchádza pod bruško a je to velmi pohodlne, už osm si ich kupila aj v hnedej aj čiernej.
@zuzula221 čo sa týka toho umiestnenia , teraz zatila neviem lebo kopka kade tade ale pri mojej prvej bola chrbátikom na lavo a nohy a rukyna pravo bola tak už od nejakeho 25 tt.

@luc771 hej hej, mam tam zapisane nejake udaje..ale moc sa v tom nevyznam 😀 hlavne, ze viem, ze je vsetko v poriadku... mne tiez hovorila tusim sestricka, ze nabuduce pridem tiez len na utz. a ze ten glukotest sa tusim bude robit az neskor, asi az na tej dalsej poradni..
do toho gyn-fivu mam v plane volat a poinformovat sa..hlavne som zvedava na cenu, kdeze som tam nebola tak ako ty, 1x... ja mam inak gynekologicku v LV, ale ona nema 3D, tak rozmyslam aj tak, ze pojdem tam, ale k inemu dr. na 3Dcko, www.4djadin.sk . myslis ze v 23tt nebudu zabery az tak dobre a mam pockat na 25??
@zuzula221 dakujem za info..takze morfo mam za sebou...babo je pomerane, pohlavie je 90%ne 🙂 a NT je tiez ok - sice som s tym udajom nejak pozadu 😀 ale bola som zvedava, co to znamena..