Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte...obcas nakuknem k vam, ze co ma caka... 😀
mali ste niektora serklaz?
@katren
ahoj dakujem za ten článok čo si tam dala lebo ja tiež spím len na chrbte teda aspon tak zaspawam inak nedokážem zaspať
@keena
ahoj ja som na začiatku tehotenstva schudla 5 kil... a terza som ich uz pribrala naspät... ale mám len 52 kíl a už sa mi viac nedá pribrať aj ked papam ale mne byva stale zel že vsetko vyvraciam tak doktorka mi powedalla že to ustupi že sa nemám bať tak uwidim
ja som tiež pribrala cca 6-7kg...a to som v 22tt...ale nejak to na mne ani nevidno...tvrdia vsetci..len bruško rastie..ale inak som sa tak normalne zaoblila.. 😅
keena ty máš 52 kg?...chcela by som 🙂 ....
@katren hm.. no nevedela som, ale aspon som zas o nieco mudrejsia...kazdopadne na chrbte zaspat ani neviem 🙂 zatial mi to vyhovuje na tych bokoch..uvidime ako to bude v dalsich tyzdnoch
@lusia30 no snad je vsetko ok, hlavne ze babo rastie a pribera 😉 myslim, ze v najblizsich tyzdnoch ta vaha u mna tiez zacne rast...uvidime na dalsej poradni, tu vsak mam az 25.3. :(
@bubu4125 si z LV? ja tam mam gynekologicku 🙂
@januska712 mne vobec nebyvalo zle, nejak sa to pomenej na mna lepi ta vaha 🙂 tiez papam uplne normalne, ked som hladna tak si dam, co mi pride na chut..sladke, slane ...hocico..ale vaha nikde 😖
@janushkabb na zaciatku teho. som mala 57 , nie 52, a pred tym 1,5 tyzdnom som mala na poradni 58... ani na mne moc nevidno, ze mam brusko, hlavne pod tym oblecenim co nosim... ale uz sa tesim ked bude teplesie a budeme sa vsetky "vytrcat a vypucat" 😀
@janushkabb ja som v 19-tnastom t. a mam 5 kg na vyse...a tiez mi tak tvrdili do nedavna...ale teraz asi uz tyzden alebo tyzden a pol mam pocit,ze som pribrala aj vsade inde ☹ ...ale brusko mam uz veru riadne...doteraz mi to len tam vsetko slo 🙂
@keena
aj ja sa napapám vždy ked mám chuť tiež miešam všetko možné:D:D a teraz v poslednom čase papám šalátovu uhorku s kryštálovím cukrom:D::D:d to mi tak chuti... ale najhoršie to ej ked sa v noci zobudím a som hladna.. to býva terza v poslednom čase dosť často..... mno a hádam aj mne sa už zvýši tá váha aspon o tri kiláD::D a ja sa už tešim ked bude teplo a budem všade vytrčaťD:
@januska712 nemas zac, ja som to donedavna tiez nevedela, a nahodou som natrafila na ten clanok....
@monikapaal Ten vankus chcem aj ja 🙂 Svagrina ho pekne vyuzila pri kojeni... Omotoala si ho okolo seba, pekne vytvarovala a maleho polozila nan... Celkom prakticke aj pre babo, nemusi sa chrustik krcit na rukach a mamicke to tiez pride vhod, ze ho ma len polozeneho a netrne jej ruka 😅
máte aj výtok???
mne ho dr teraz zakaždým lieči kvôli tomu stehu zo serkláže...
@majkauk Majka, ja som mala tiez tento problem po prvom trimestri a kupila som si tehu vitaminy Femibion od druheho trimestra vhodne, tak tie to celkom "roztlacili". Ale co sa mi osvedcilo tento tyzden, rano nalacno vypit Actimel alebo nejaky Pro bio napoj. Take tie jogurtove... Do 5minut letim ako raketa 😀
no ja si užívam tehotenstvo - ale nebola by som proti ak by som velmoo nenaberala 🙂 ..ale vypotíme cez leto na prechádzkach :D
nechápem prečo mi nefunguje fórum ked chcem len jednej odpísať 😠 ..hrôôza :D
@bubu4125 Aj vlazna voda s citronom je vraj dobra. Z cistej vody ma napina, ale ak je v nej citron, to si este dam 🙂
Inak ja sa vazim a meriam kazdu nedelu rano, pekne vsetky crievka a mechure vyprazdnene 😀 Ked som zostala tehotna, vazila som 64kg 😕 Teraz v nedelu sme mali 70,5, takze mam na sebe 6,5kg 😝 Ide mi to skor do bruska a na zadok aj stehna sa to lubi lepit 😠 Ale v pohode, lepsie ako lezat na infuzkach, nie? 😉

@keena tu je odpoved, preco je to nebezpecne....
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2546-Preco-je-...