icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

januska712
3. mar 2011

@mimi147
ja si už na to zvykám ... akurát dne smi ešte nebolo zle zatial ale minule to prišlo na mna vecer okolo pol siedmej a vracala som do pol noci ... až som mala krče v bruchu čo už so mna nemalo čo isť:(

janushkabb
3. mar 2011

no ja som zvracala do 4 mesiaca...potom dlhooooo pokoj a dnes to na mna opäť prišlo - chvalabohu len raz a málo 😀 patrí to k tehotenstvu,ale to je jediná vec ktorá vôbec nemusela prísť - ani by mi nechýbala 😅

keena
3. mar 2011

@akatka polievky tak tie musia byt aj u mna.. bez polievky vydrzim tak max. den, potom mi strasne chyba.. 😅

akatka
3. mar 2011

ahojte 🙂 Poslusne nahlasujem prve oficialne kopanceky 😵
Je to skvele 😉

lubkasungirl
3. mar 2011

🙂 Aj mňa už kopká malé zlatíčko...a mám z toho veľkú srandu - lebo najmä vtedy, keď niečo zjem - normálne chytí energy a kope a kope 😀

akatka
3. mar 2011

@lubkasungirl Asi tam ma malo miesta, ked naplnis zaludok 😀 Mna dnes prvy krat. Ale dnes som sa rozculila v praci a ked som prisla domov, tak som sa ukludnila a vtedy ma kopkalo male... Inak na 3D/4D ma Dr. objedna az v 25tt 😠 Ale skor mam poradnu, takze pohlavie mi mozno povie uz aj moja Dr.

lubkasungirl
3. mar 2011

@akatka ja tiež ešte neviem pohlavie... Takže nie si sama 😉 A ešte nie som ani objednaná na 3D...akurát 8.3. idem na morfologické sono - takže možno tam. Hlavné je, nech je v poriadku 🙂 A ty sa nerozčuluj - hlupáci zato nestoja 😀

dooscoby
3. mar 2011

ahojte,
ja vas tu dako ani nestiham citat...z prace chodim teraz neskoro plus este sa venovat malej je toho az az
dnes som bola u svojej lekarky lebo uz 5 dni ma pobolieva brusko ale zobrala ster...a mam cakat na vysledok
krcok je v pohode a bababtko tiez a dostala som zatial magnezium

salinka28
3. mar 2011

Ahojte, ja vás takisto už ani nestíham čítať, z práce chodím hrozne unavená tento týždeň, tak som rada, že si aspoň trochu oddýchnem a pospinkám 😉 Moja malinká tiež kopká a a najlepšie je keď som večer už v posteli a vidím ako nám bije srdiečko. Stačí si položiť niečo na bruško a pozorovať ako sa to hýbe v rytme tlkotu 🙂 No zázrak

chari6
4. mar 2011

@salinka28 Hej, ja som si vlastny tlkot srdca najskor pomylila s kopanim dietatka... neviem, asi je v brusku vacsi tlak a preto citime srdce, ked si lahneme...

janushkabb
4. mar 2011

ahojte,...aj mna nejak do dnes rána straaašne bolelo celé podbruško -mala som kŕče,nevyspatá som..no hrôza ☹ ..
mala by som ísť aj ja pre istotu k dktorovi?..alebo sa to stávalo aj vám - toto bolo prvý krát..len aby sa nič nestalo. 😨 10.3 máme poradnu tak opýtam sa až tam,ak sa to už nebude opakovať,alebo ....ja neviem čo mám robiť 😖 ...

akatka
4. mar 2011

@janushkabb Neviem aky mas prah blesti, ja som mala pred dvoma tyzdnami krce v podbrusku, ktore trvali cca 2tyzdne, mozno aj viac, ale dalo sa to zvladnut. Pytala som sa lekarky a ona vravela, ze sa zvacsuje maternica a natahuje sa vazivo, tak to musim nejak citit, ze sa nieco deje. Ak sa to neda vydrzat, tak radsej zavolaj lekarovi a uvidis, co ti povie. Drzim palce 😉

janushkabb
4. mar 2011

@akatka dakujem do dnes rána to bolo dosť..ešte som nemala také kŕče aby som ani spať a ležat nemohla 😒 ...ale tak uvidíme..nechcem zbytočne stresovať -ak ma to chytí znova už pôjdem aj skôr - teraz sa opýtam len v poradni..ale ďakujem za odpoveď 🙂

dooscoby
4. mar 2011

janu kup si magneziu a daj si 500mg denne...to uvolnuje krce...ja by som ti radila ak to neprejde do 5 dni ist k lekarovi..vysetri zoberie vyter a pozrie babo...sleduj si pohyby a ak sa ti nezdaju alebo spinis popripadne mas silnejsie bolesti utekaj na pohotovost

lucyka1
4. mar 2011

ahojte baby. je pravda ze ked ma babo kope castejsie v noci ako cez den tak to bude tak aj po narodeni? myslim tym ze bude mat taky rezim aj v noci ze bude castejsie hore.... dufam ze sa to len tak hovori...... 😉

katren
4. mar 2011

@lucyka1 nam to presne sedelo na hodiny.......ale nastastie spala celu noc uz v brusku a teraz detto 🙂

lucyka1
4. mar 2011

@katren ahoj. mame skoro rovnaky termin 🙂 a aj ja som nemala pri prvom problemy tiez spal v noci pekne ale teraz sa toho obavam kvôli tomu aky je teraz v brusku aktivny. nebojis sa ako to zvladnes s takym vekovym rozdielom deti ako to mas. skoro po roku nie? alebo ste tak planovali? 😉

katren
4. mar 2011

@lucyka1 mne mala spinkala po porode tak ako v brusku, presne na hodiny.....a teraz spava tiez tak poriadne 🙂
a druhe bolo planovane 🙂 lebo na Dominicku sme cakali 3 roky, takze nechavali sme to tak, ako to pride 🙂

lucyka1
4. mar 2011

@katren aj my sme na nasho martinka cakali dlho 2,5roka. a toto druhe tiez bolo planovane a podarilo sa na prvykrat. 😉 😉 a po pôrode sa mam asi na co tesit ze? 🙂

katren
4. mar 2011

@lucyka1 ja som nemala antikoncepciu ani v sestonedeli, hoci mi ju dr. hned predpisovala a drobcek sa podaril vlastne az o 9 mesiacov 🙂

lucyka1
4. mar 2011

@katren ja som este nikdy neuzivala antikoncepciu, ale teraz po pôrode nad tym uvazujem, lebo dalsie neplanujem i ked sa hovori nikdy nehovor nikdy. 🙂

katren
4. mar 2011

@lucyka1 ani ja som nikdy nemala, ale bolo mi odporucene, aby som nemala hned dalsie takto skoro, kvoli zdraviu......takze mozno ju budem mat aj ja 😒

lucyka1
4. mar 2011

@katren a kde budes rodit? mas uz nejakeho dr. zajednaneho?

katren
4. mar 2011

@lucyka1 ja budem v Topolcanoch, tam som aj Dominiku rodila....dr. nemam zajednaneho, ale ma ma pod dohladom prizeneny bratranec, ktory tam robi gynekologa a ten mi bude k dispozicii 😉

lucyka1
4. mar 2011

@katren super. to ti drzim palceky a trosku zavidim 😉 .ja nemam zatial nikoho vybaveneho, chcela by som rodit v piestanoch ako aj martinka. budem musiet koncit lebo som v praci a teraz o desiatej robim uzavierku. ak tu budes aj zajtra tak pokecame. pa a dobru noc 😅 . ozvi sa.

katren
4. mar 2011

@lucyka1 urcite ano 🙂 papa

janushkabb
5. mar 2011

no ahojte 🙂 ..tak kŕče zatial prestali (poklepem na drevo :D ) ...len maličkú cítim nejak pomenej...čítala som že je normálne,že nebudem stále cítiť pohyby,tak dúfam že len spinká - v tomto období vraj prespia 16-20 hodín denne 😀 , tak dúfam,že len búúva...no ak sa to zajtra nezlepší asi pojdem k doktorovi...chcem sa opýtať - má tu niektorá aj psíka??...ja mám 7 mesačné šteniatko a ten sa posledné tri dni strááášne ku mne tlačí - hlavne na bruško - vždy si lahne a oprie hlavičku - myslíte že to cíti -že tam je bábo?? 😉 ...lebo moja "velmi múúdra" budúca švagrinka sa asi vyžíva v strašení a tvrdí mi že to znamená niečo zlé - že pes to cíti a preto to robí - a ja samozrejme už sa bojím aby to nebola pravda,ked teraz po dva dni menej cítim maličkú...viem,že sú to len "keci" a pomyslíte si že som naivná - ale ja som prvorodička a toto malé je naozaj vymodlené..tak sa bojím... 😒

akatka
5. mar 2011

@janushkabb Neboj sa nic... KAsli na svagrinu, moja svagrina ma doma macku a ta robila presne to iste. Hlavne vecer ked pozerala telku, tak cica si lahla na jej brucho a zohrievala jej ho 🙂 Testy na toxoplazmozu mala OK a to ma macku, ktora nikdy v zivote nebola von z bytu 🙂
Havko je uplne v pohodcke si ja osobne myslim. Uvidis, ci ti niekto odpovie, kto ma havka 😵

mimi147
5. mar 2011

@janushkabb ahoj, my máme doma dvoch psov, sú síce vonku, ale doktor mi aj tak odporučil, aby som dávala pozor a potom sa pýtal, či sú očkovaní, samozrejme sú, tak to ho upokojilo, ale aj tak mám dávať pozor. a ešte k Tvojej otázke ohľadom pohybov - ja cítim maličkú každý deň, len pár dní dozadu som ju jeden deň vôbec necítila a tiež som sa zľakla, tak som sa pýtala doktora, či musím cítiť pohyby každý deň a povedal, že v tomto období veľa spinká a že úplne stačí, ak pocítim pohyb aspoň raz za dva dni 🙂 a to cítim. tak sa neznepokojuj a nedaj sa znervózniť 😉

katren
5. mar 2011

@janushkabb fakt sa nemusis nicoho bat.....my mame psa a tri macky, nikdy mne ani malej nic nebolo....a este vedla malej aj spavaju ked je vonku v kociari....a niektore dokonca aj takto 😀