icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maruska.s
8. mar 2011

@sisanka ahoj, fakt? tak to sa mozno stretneme 😉 svagrina mi tiez hovorila, ze jej hovorili, ako ma dychat a tak, tiez nebola na tej priprave...

maruska.s
8. mar 2011

@cipuska_ 😀 bez toho to asi nejde =) aj ked neviem... vzdy ma zaujimalo, ci tie hrozive sceny z filmov, ked rodia a kricia pri tom o dusu...ci je to fakt take aj realne. Alebo je to prehnane...

sisanka
8. mar 2011

@maruska.s a aky mas termin?..ked tak teraz rozmyslam tak to asi casovo stihat nebudem..aj ked by bolo fajn vypadnut zo stereotypu ale asi to nakoniec necham tak..tu pripravu..

slniecko612
8. mar 2011

@keena to DVD vypada dobre. Ale pre mna by bolo uplne zbytocne, ja som lenivec, ja by som sa doma neprinutila cvicit. Ja si musim najskor zaplatit kurz a potom budem donutena, inak by som to velmi flakala. 😀

maruska.s
8. mar 2011

ja mam termin na 14.teho a Ty?

s_helienka
8. mar 2011

@keena ja mam dvd joga pre tehotne... ehm, neviem sa k tomu dokopat, nechce sa miii... :( ale ty skus, mozno ti to pojde 🙂

sisanka
8. mar 2011

@maruska.s tiez 😉 dr mi urcil zatial 13 a 14 jula..tak sa stretneme 😎 mozno aj na porodnej sale 😀

akinorev30
8. mar 2011

Ahojte holky. Včera som mala poradňu, babo rastie, dokonca si malinká cucala palcek. Na 90 % to bude dievčatko, čo ma veľmi teší. Doktor ma ale včera naštval, lebo som zistila, že mi nerobili testy na rubeolu a toxoplazmu. Keď som sa ho na to opýtala, tak mi pripadal trošku urazený a videla som na ňom že si myslí, že som riadne premudrená alebo čo. Odpovedal mi niečo v tom zmysle, že testy na rubeolu su zbytocne, lebo sa očkuje a ohladne toxoplazmy mi nepovedal nič. Tak mi to prišlo divne. No ale čo už.
Inak čo sa týka cvičenia mám doma pilates pre tehotne a cvičím maximálne raz za týždeň 😀 inak som lenivá a unavena.

janushkabb
8. mar 2011

ahojte baby - nemáte nejakú dobrú stránku s oblečením pre tehulky - už by som si mala niečo new kúpiť - lebo už nezapnem ani jedne nohavice čo mám doma a v obchodoch majú málokedy niečo dobré,tak chcem na nete niečo pozrieť....ak nie nevadí,budem musieť kúpiť niečo aj v obchodoch - tu v BB asi ani nieje špecializovaná predajna pre tehulky ...vďaka 😉

lucyka1
8. mar 2011

@katren urcite na 100percent nevadi ze pôjde s vami. doktorovi je to jedno 😉 so mnou bola cela rodina 😀

lucyka1
8. mar 2011

@janushkabb ty si doteraz normalne obliekla svoje veci??? nenosis este tehotenske??? ja osobne si myslim ze tieto tehu veci sa lepsie kupuju ked si ich môzes vyskusat, môj nazor. cez net ti to nemusi tak sadnut.

lucyka1
8. mar 2011

@slniecko612 ja som z koplotoviec. celkom sme blizko seba 😅 ja idem asi do piestan, aj kvôli vzdialenosti, nech ma môzu chodit rodina a znamy casto pozerat...

malinovka333
8. mar 2011

@janushkabb ja by som si nekupila z netu tehotenske oblecenie,je to lepsie v obchode a vyskusat si to, raz som si objednavala 2 rovnake tricka len inej farby,a jedno mi prislo uplne malicke,tak som ho musela vymienat tak som si povedala ze už nekupujem veci cez net, aj tak mam velkost 38 alebo M,a od kamosky mam jedny teh.mencestraky 42 a su mi dobre,takze podla cisla sa to neda,najlpsie vyskusat osobne

lucyka1
8. mar 2011

@maruska.s tvoja svagrina ma pravdu, pri druhom je to ine, lebo uz viem co ma caka. ja sa hrozne bojim iba toho ze nebudem môct kojit ako pri martinkovi, tak preto som bola za tou laktacnou poradkynou. to je moja jedina fobia a co sa tyka pôrodu, nejako bolo nejako bude 😉 ale rada sa o tom rozpravam, akoby mi to pomahalo..... taky pocit....

lucyka1
8. mar 2011

@sisanka inak dost skoro si mala prve, planovali ste alebo nahoda? 😉

lucyka1
8. mar 2011

@akinorev30 ahoj. ani som o takych testoch nevedela, to sa robi bezne alebo iba pri nejakom podozreni?? 😒

januska712
8. mar 2011

@zora256
ahoj mno mne bolo aj dnes zel men stači ked idme len do auta a už mi je zle... tak som rada že aspon doma vydržim .. pomaly uz nikam ani nechodim dnes som bola na 4D sone a powedali mi že budeme mať dievčatko tak sa tešime:D::D konecne si mozem zacat aj nieco kupowatD::D a ty uz wies co budes mat??? 🙂

mirkaradko
8. mar 2011

o baby ja vam teda zavidim...mna moja dr. zdrbala ze som vela pribrala a vsetko sa mi usadza na brusku a kvoli tomu nemoze dobre vidiet babo...tak cely morfologicky ultrazvuk je v haji a ja ani neviem ci je male v poriadku ☹ a ja satnik este vobec nemenim...vsetko pekne na seba este obleciem...akurat som si kupila jedny teh.nohavice ak ma caka nejake dlhe vystvanie alebo cestovanie...

lubkasungirl
8. mar 2011

@s_helienka to sono bolo uzasne - babo sice akurat spinkalo, no je zdravucke a je to presne chlapcek, ako som myslela 🙂 Nádhera! 😉

lubkasungirl
8. mar 2011

@lucyka1 mne robili tie testy v ramci poradne

lucyka1
8. mar 2011

@lubkasungirl tak asi aj mne ja neviem. ja ked mi robia testy tak sa iba spytam ci dopadlo vsetko dobre tak ako ma. doktor popozera a povie co a ako. inak presne naco sa robili odbery neviem. iba ci vysledky dopadli dobre. ved to je podstatne 😉

lubka8386
8. mar 2011

ahojte, cakam dvojicky a chccela som sa spytat ci mi neviete poradit preco citim pohyby iba tak kazdy druhy den aj to iba tak slabucko

akatka
8. mar 2011

@keena Ahoj, my tiez chceme kupovat Teutonia kocik, ale este nevieme model. Asi ten najnovsi Bee You, ale musim ju vidiet nazivo. V piatok ieme do Brna na veltrh, tak snad ju budu mat vystavenu... Uvidime. A Keena, aku tabulku ides robit? Nech som v obraze 😅

Nam 3D povedali, ze robia az v 25tt, tak skor mam aj poradnu. Mozno sa dozviem aj od mojej lekarky. Ale 3D chcem ist kvoli manzelovi, strasne by chcel male vidiet, on vidi len ako mi rastie brucho, ani pohyby zatial neciti, len ja... Tak mi ho je aj trosku luto... Nech ma aj on radost z drobca 😵

janushkabb
8. mar 2011

@lucyka1 no ano ešte som svoje obliekla 😀pred tehotenstvom som celkom schudla,takže veci mi boli ešte doteraz dobré - no od dnes to už nepôjde 🙂 ..no asi máte pravdu baby - budem musieť jeden den venovať nákupom oblečenia - kym nájdem nejaký obchod kde niečo nájdem, to bude na dlhšie 😅 ......ale vdaka za rady 😵 ..

akatka
8. mar 2011

@lubka8386 Lubka, ked cakas dvojicky, podla mna su mensie ako nase single babatka a preto su pohyby slabsie. Mozno sa aj hybu castejsie, len ty to tak necitis 😉 Neboooj... Kdesi som citala, ze niekedy ked sa 2den nezacitia pohyby, je to este OK. Ak by si dlhsie necitila, tak treba ist pre istotu k lekarovi... Ale urcite je vsetko OK 😉

lubka8386
8. mar 2011

@akatka no uvidim, ak by som to teda dlhsie nepocitovala asi radsej pojdem k lekarke, je to take zvlestne, ked viem ze tam su a nic necitit :(

akatka
8. mar 2011

@lubka8386 To chapem, ked vela bab uz citilo pohyby aj ja stale nic... Tiez taky blby pocit, ze babo je tam, ale neviem ci je OK. Teraz ked sa obcas pohne, tak sa tesim, lebo viem, ze tam naozaj je a je v poriadku... Skratka dava o sebe vediet 😎

katren
8. mar 2011

@lucyka1 no tak to som spokojnejsia 🙂 straaaaaaaaaaasne sa tesim 😉

lubka8386
8. mar 2011

@akatka no neviem si ani predstavit ake su teraz babatka velke ani nic, ale vsak uz o dva tyzdne idem na 3D tak sa snad nieco viac dozviem , juuuj uz sa tesim, dufam ze sa to bude dat urobit 🙂

lucyka1
8. mar 2011

@katren som rada 😉 potom daj vediet ako to dopadlo. aj ja som zvedava. 🙂