icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
8. mar 2011

@lucyka1 jasne, ze dam vediet 🙂

lucyka1
8. mar 2011

@janushkabb tak to ti zavidim ze si obliekla svoje veci. 😉 ja uz velmi dlho nie asi preto ze som dost pribrala ale vsetko do bruska a trochu do zadku 🙂

akatka
8. mar 2011

@lubka8386 Urcite sa bude dat urobit 🙂 Ja mam o 2tyzdne poradnu a na 3D sa mi maju ozvat, tak to zasa netusim, kedy uvidime to nase zlaticko male 🙂 Ale hlavne nech je zdrave a rada budem, ked sa bude vediet, co cakame 😵
Drzim Ti palceky, ja som chcela tiez dvojicky, ale tak staci aj to jedno zatial 😅

janushkabb
8. mar 2011

@lucyka1 to už aj ja mám s tým problém - bruško rýchlo rastie v poslednom čase takže treba mi niečo volné 🙂 ..no aj ja som pribrala väčšinu do bruška ale cítim aj ja na zadku že tam je toho viac - nie vela,ale viac...v lete na prechádzkach zhodíme 😀 😀

sisanka
8. mar 2011

@lucyka1 skor nahoda..kto uz planuje hned po mature 😀 😀 😀

macekova
8. mar 2011

@cipuska_ ...Ahojky ...parádička ...gratulujem ku chlapčekovi 😉 😉 ....aj ja by som už rada vedela čo mám v brušku ...hádam budúci týždeň ...len aby nám všetko dobre dopadlo 😎 😎

nada.hope
Odpoveď bola odstránená
kubinca
8. mar 2011

@maruska.s @sisanka no tak som tam dnes bola... cvicilo sa na fit loptach, potom na karimatkach cviky na nohy a panvove dno, ta pani co to precvicovala bola velmi prijemna, ukazovala polohy ako si predychat kontrakcie a tak, celkom zaujimave.... bolo tam celkom vela bab.... hodinku sa cvicilo a potom sa s nami rozpravala, odpovedala na otazky.... v cene kurzu je aj partner pri porode... kurz trva 10 tyzdnov, a je to tak, ze stale dookola sa opakuje 5 hodin, ja som dnes zrovna vychytila tu poslednu, od dalsieho utorka sa zacina nanovo.... neviem co este napisat, ak ta nieco napadne pytaj sa 😉

akinorev30
9. mar 2011

@lucyka1 dobré ránko, no tie testy by sa mali robiť hneď na začiatku. Nic by mi nebolo divne, len to, ze sme 3 kamaratky, sme tehotne a chodíme k tomu istemu lekárovi. Im testy spravil a mne nie a este mi bude hovoriť, že sa to nerobí. No ale kašlať už na to 😀 . Prajem pekný dník 😉

alexksa
9. mar 2011

@keena tak to je aj moja rec....tiez si myslim, ze 3D alebo 4D mi v nicom nepomoze.....Tiez vieme pohlavie, takze ma to nelaka tam ist vyhodit za to zbytocne vela penazi (najma teda moj manzel).....Verim, ze male je v poriadku a aj budem verit, aj ked ho neuvidim na 3D, verim ze bude krasne a zdrave a budem si o nom utvarat len pozitivne predstavy, kazdy den ma kopka, to ma tak nejako ukludnuje. Co sa tyka vybavicky, este nic nemame, nestiham to riesit, chcem si to nechat na neskor, uz ked budem na materskej hadam to stihnem za tych 6 tyzdnov 🙂, samozrejme pozeram na nete, aby som mala prehlad, ale este nenakupujem.

alexksa
9. mar 2011

@keena no ja chcem tiez zacat chodit na predporodnu pripravu a cvicenia pre tehotne.....uz som sa informovala, takze ma tam radi privitaju....tak dufam, ze tam budem chodit co najcastejsie a co najdlhsie, lebo robim na smeny a niekedy je tazke sa dohodnut ☹ Musim sa zacat nejako hybat a spoznat potencialne spolurodicky 🙂, a kedze som prvorodicka, tak urcite mi pomozu aj tie prednasky aj si pozriet nemocnicu a tak....uz sa na to tesim......chcem zacat o 2 tyzdne tak potom dam vediet ako bolo

slniecko612
9. mar 2011

@lucyka1 ja to mam take trochu rozlietane. Som sice z Leopoldova, mam tam aj trvaly pobyt, ale byvam v Borinke, to je dedina cca 25 km od Bratislavy a robim v Bratislave. Preto nemam ani v profile vyznacene odkial vlastne som, lebo sama neviem kam patrim 😀 Preto idem rodit do BA. Keby som byvala v Lepisi, tiez by som isla rodit do PN, Trnave by som sa vyhla z daleka - nemam na trnavsku nemocnicu dobre spomienky ☹

mimi147
9. mar 2011

ahojte babulky, máte niektorá skúsenosti s trhaním zubov v tehotenstve? lebo mne dnes trhala osmičku ☹ aj som sa trochu bála, či sa to môže (najmä kvôli tej injekcii), vravela, že je to ok, tak dúfam, že vie, čo robí.... nemáte niekto tiež osobnú skúsenosť?

slniecko612
9. mar 2011

@akatka mozem vediet o aky veltrh ide? A dokedy bude?

janushkabb
9. mar 2011

ahojte baby - tak ja mám za sebou asi najhoršiu noc počas tehulkovania ☹ ..celú noc, pri každom pohybe ma tak bolelo bruško že už mi aj do plaču bolo..do toho sa moj drahý roztahoval na celú posteľ -proste katastrofaaaa 😖 ...nad ránom som sa zobudila opäť na tupú bolesť v podbrušku a mala som pocit že mi pravá strana bruška stvrdla - no mala som ju tvrdšiu ako ľavú - je toto normálne??...zajtra máme poradňu,budem sa musieť poradiť s dr...stalo sa Vám to už niektorej??...ale od rána je zase už fajn - len mám pocit že mám bruško nejaké plné :D ..ale malá kopcuje tak hádam je všetko ok...neviem... 😒

lucyka1
9. mar 2011

@janushkabb ja to mam obcas tiez. neviem ci je to normalne ale ukludnujem sa tym ze ked sa hybe je to ok. 😉 teraz uz druhu noc ma strasne kope ze nemôzem normalne spat ani neviem ako si lahnut a to je len 6mesiac. co budeme robit neskôr ked sa pridaju horucavy....? 🙂

lucyka1
9. mar 2011

@slniecko612 aha, tak to mas ozaj rozlietane 😀

janushkabb
9. mar 2011

@lucyka1 však prááve -ja keď si predstavím tie horúčavy a to leto a my s bruškom 😀 😀 ...no ja sa zajtra v poradni opýtam na tie bolesti - pre istotu 😅

lucyka1
9. mar 2011

@janushkabb a pracujes? lebo ci to nahodou nesuvisi spolu. podla toho co robis. a co sa tyka horucav, mi nieco hovor, ked som rodila martinka v auguste, boli 40-stupnove horucavy, normalne na omdletie. chodila som na prechadzku bud skoro rano alebo neskorsie vecer. 🙂 cez obed sa vôbec nedalo..... som zvedava na toto leto...

keena
9. mar 2011

@s_helienka ja sa toho tiez bojim, ze aj si DVD kupim, ale nebudem sa vediet k tomu dokopat :( tiez som lenivec :( ale tie stiahnute svaly a to ze vacsinu casu sedim ma uz prestava bavit.. 😖
@akatka no porovnavala som teraz ten novy model a Cosmo, a takto neviem ake su rozdiely mezdi nimi, ale nezdaju sa mi moc velke....mozno koliecka su ine, a konstrukcia Be you je ina - zda sa mi dlhsi.. my sme hned vedeli ze chceme Teutoniu.. mne sa vsak pacil aj model Lambda (konstrukcia)..ale ten nam neodporucili, vraj je kazovy, a preto je teraz aj stihanuty z vyroby..tak nakoniec sme sa rozhodli pre Cosmo..je lahky, skladatelny, no prosto uzastny! 🙂 a co sa tyka tabulky tak je to tabulka Julovych tehuliek 2011, cize my co sme tu vo fore... najdes v niektorych starsich fotoblogoch ako to vyzera...no uz som s nou zacala a zatial je nas 40 tehuliek 😲 pomalicky na nej pracujem 🙂
@alexksa som rada, ze nie som sama co zdiela taky nazor 🙂 ale nie som ani proti 3D, kazda z nas si moze zvolit... tiez nie je vzdy iste, ze zabery budu take ako si ich utvaram v predstavach..takze nam staci aj 2D, a hlavne ked vieme ze mimi je v poriadku... okrem toho, moj manzel tiez chodi so mnou do poradne pravidelne, takze nie je o nic ukrateny, kedze vzdy mimi vidime na UTZ aspon takto...nam to staci 🙂 🙂

janushkabb
9. mar 2011

@lucyka1 -ja pracujem v potravinách,ale som už od tretieho mesiaca na pn - pan doktor povedal že nebudeme riskovať stratu prvého bábätka - takže ja som celý čas doma...možno je to aj z toho že sa nehýbem 😀 ..zlenivela som riadne od vtedy ako som doma..

soffi1
9. mar 2011

@mimi147 mimi, mne teda dávajú zuby teraz riadne zabrať, bola som u zubáara so zlomenou stoličkou a nič mi nechcel s tým robiť. Povedal, že by mi ho musel vytrhnúť a že ma nechce trápiť, bude lepšie trhať po pôrode alebo ešte lepšie po ukončenie dojčenia. Ale myslím si, keby mám bolesti, tak mu nič iné neostáva, len trhať.
Takže tvoja dr. nemala asi na výber, ak to bolo bolestivé.

lucyka1
9. mar 2011

@janushkabb a vychadzky nemas povolene????

lucyka1
9. mar 2011

@janushkabb inak ja tiez rozmyslam nad tym ze pôjdem na pn-ku, ale bojim sa ze mi neda vychadzky a v takom pripade radsej to v praci vydrzim.... chodim sice len v piatok a v sobotu, inak som doma, ale i tak je to niekedy narocne, robim na pumpe.

janushkabb
9. mar 2011

@lucyka1 vychádzky mám doobeda od 9:00 do 12:00 - čo aj tak väčšinou prespím a jedine stíham so psom von a poobede mám dve hodinky - a to sa teda nejak von netlačím - jedine so psom,nakolko sme sa sťahovali a nikoho tu nepoznám,tak velmo ani nemám s kým na kávu a tak 😅

lucyka1
9. mar 2011

@janushkabb hmmm, skoda ze nebyvas blizsie, aj by som na tu kavu s tebou isla. ja sa tiez vacsinu casu doma nudim... rano zaveziem maleho do skôlky a do tretej kym prenho nejdem sa vacsinou nudim.... manzel pracuje na turnusy tak som aj dva tyzdne bez neho, no co hovorim, nuda, nuda, nuda.. iba kamoska, suseda ma sem tam vezme niekam so sebou, ale i ta sa za dva mesiace stahuje odtialto prec, rozvadza sa.... ☹

janushkabb
9. mar 2011

@lucyka1 no ja som ani nemala v pláne ísť na pn,ale blbol mi prvé mesiace strašne tlak som mávala 80/50 a vtedy povedal že toto si na triko nevezme ak sa mi niečo stane..takže ma vypísal na pn...a už sa to ťahá - ked som sa pýtala do roboty tak sa ma opýtal či mi je zle doma 😀 😀 ..no nieje mi zle,len dlhoo 😅 ...

lucyka1
9. mar 2011

@janushkabb a uz sa aj nejako pripravujes na babo, myslim vecicky, kocik, atd. ja som taka leniva ze v tejto zime sa mi nic nechce, cakam kedy bude trosku teplejsie, tieto nasledujuce dni vyzeraju nadejne 😅 a co sa tyka toho tvojho tlaku tak ozaj nic moc. musis si davat viac pozor na seba 😕 ja som raz ako som cakala na poradnu este vonku kym sa otvori, tak mi prislo tak zle, ze som normalne skoro odpadla, iba som sa zosuchla na zem, hrozne....

janushkabb
9. mar 2011

@lucyka1 no kočík už máme zajednaný - známa dostala dva kočíky tak jeden nám podarovala,tak to už máme z krku,postielku tiež vybavenú,odsávačky atd už objednané,už len sa musím tiež vybrať na nákupy veciciek na oblečko 🙂 ..na to sa teším najviac ..no väčšinu vecí máme už objednaných,alebo pár takých čo sme "zdedili" po dalších detoch z rodiny...ale aj tak mám stále pocit,že mi niečo chýba alebo že som na niečo zabudla 😅

t1nulka
9. mar 2011

kočky, kedze aj ja som julovka, a kedysi som sem aj pisala, tak len oznamujem, ze od vcera vieme, ze budeme mat chlapceka 😵