icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

chari6
9. mar 2011

@keena ja by som este k tomu 3D... ked mi ho doktor ponukal, spytala som sa, ci to ma vyznam zo zdravotneho hladiska a samozrejme, ze povedal ano, ale na nom je vidno, ked chce len presviedcat (nervozne preslapuje na nohach 😀 ), takze si tiez myslim, ze sa da aj bez toho... mamicka sice dostane fotku, ale radsej sa vyhnut ozarovaniu babatka, ked nie je nutne...

lucyka1
9. mar 2011

kocky, nebojte sa tak nam to rychlo ubehne, ved ked si zoberiete doteraz ani neviem ako ten cas presiel..... 😀

lucyka1
9. mar 2011

@chari6 my mame 3D aj pri prvom babatku aj teraz nam pôjdem pri druhom. a doktor ta stale nesnima, chvilu snima, potom pomeriava a vyhodnocuje a potom zase chvilku snima atd..... podla mna tohoto sa bat urcite nemusis iba ak budes spokojnejsia ze je vsetko pomerane a ok tak ako ma byt.. 😉

zora256
9. mar 2011

@janushkabb Veru,to je na materstve to najkrajšie. 🙂 Keď si pozrieš sprievodcaporodnicami.sktam si najdeš svoju pôrodnicu a prečítaš si ako u nich prebieha pôrod,neboj je tam len písané,a sú tam i ceny v cenníku,za + služby,tak ťa to trošku ukludní,a nebudeš sa tak báť,aj ja som prvorodička a som kludnejšia,keď viem čo môžem čakať. 😉 Neboj zvládneš to.

janushkabb
9. mar 2011

@zora256 okik to si kuknem dakujem za stránku..idem hned okuknuť...no zvládneme -pevne verím tomu 😀

zora256
9. mar 2011

@lucyka1 Aj jamám radšej tie detské farby,veď prečo by sme sa obmedzili na tie dve farby,keď deti sú rozkošné v rôznych farbách.No nie?Tak mňa kope väčšinou tento týždeň vnoci,keď by som spala,a tak už neviem niekedy ako spať.Lebo aj na boku,keď ležím ich cítim,a nehovoriac o močovom mechúri,to musím rýchlo na malú aj vnoci. 😔 Ale nejako to zvládneme ešte 17tt. 😉

lucyka1
9. mar 2011

@zora256 ved prave. ked je to este tak dlho a uz teraz nevieme spat 😅 co bude potom ku koncu tehu? ale to zvladneme nech je uz aspon teplucko vonku a uz ziadne mrznutie 😉

mimi147
9. mar 2011

baby, ďakujem za odpovede
sofii1 áno, bolo to v mojom prípade nevyhnutné, držím Ti palce, aby si to vydržala bez bolestí
romanecka Tvoj lekár Ti aspoň povedal jednu vetu, že sa netreba ničoho báť, že bábätku to nemôže ublížiť. upokojila by som sa, keby mi aspoň toto povie. ale už som pokojná, vďaka za dobrú správu 🙂

janushkabb
9. mar 2011

baby - na kolko % si može byť doktor istý v 21tt pohlavím dieťatka??...teraz mi kamoška písala že jej tvrdili ešte týžden pred porodom, že je to baba a bol to chlapec...a ja teraz neviem či mám radšej čakať s výbavičkou,lebo by som chcela pre moje dievčatko farebnejšie vecičky - ak je to baba 😀 ...a čakať do 32tt na další uzv??..to je dlho...a kupovať zase len neutrálne farby to tiež nechcem...teraz mi dala chrobáka do hlavy....stalo sa vám niektorej že Vám tvrdili jedno a bolo to druhé??

maruska.s
9. mar 2011

@kubinca ahoj=)znie to celkom fajn=) moze to byt dobre aj v tom, ze aspon spoznas nejake nove buduce mamicky, s ktorymi mozes pokecat. To cvicenie by sa mi zislo, lebo sama sa akosi nemozem donutit=) aj keby mi mal kto odpovedat na vsetky otazky, by sa mi zislo 😉 tak to vyzera super...dufam, ze vas tam moc nevystrasili=)

rianka7
9. mar 2011

@janushkabb ja mam trosku pochybnosti, aj ked mi doktorka povedala, ze na 99% je to chlapcek. ale clovek nikdy nevie. dalsi utz bude asi az v 30t, a neviem ci dovtedy vydrzim. kupila som uz modre vecicky, len aby ich potom mal kto nosit 😅 ale nechcem velmi cakat s vybavickou, aby som potom stihala.

janushkabb
9. mar 2011

@rianka7 však práve pre toto nechcem čakať ani ja - a nechať všetko na poslednú chvilu,potom zabudnem na polovicu vecí....zajtra máme poradnu tak sa opýtam tam na kolko %si môžem byť istá pohlavím...normálne ma to štve 😀 ...neviem či sa môžem spoliehať na to,že to bude dievčatko...ako je mi jedno čo to bude,hlavne nech je v poriadku,ale ...no chapeš ma... 🙂

s_helienka
9. mar 2011

@lubkasungirl super, gratulujem !!! 🙂

slniecko612
9. mar 2011

@janushkabb
@rianka7 ja som sa s tym stretla aj osobne, aj tu na konikovi niektore baby spominali, ale vzdy to bolo tak, ze doktor povedal, ze to bude dievca a neskor zistil, ze to bude chlapec. Naopak som to este nepocula, ze by sa to niekomu stalo. Podla mna, ked uz raz ten doktor vidi pipika, tak sa nemoze stratit. A ultrazvuk to asi v dnesnej dobe rozozna, ci to je pupucna snura ale pipik. Jednaj mojej zname tiez tvrdili ze to bude dievca a narodil sa im chlapec. V nemocnici z toho mali dobru srandu. 😀

rianka7
9. mar 2011

@janushkabb mne je tiez jedno co to bude, ale ked sa clovek tesi na chlapceka, prihovara sa k nemu, kupuje vecicky, a potom ti povedia, ze je to dievcatko, bola by to teda zmena 😀

janushkabb
9. mar 2011

@slniečko612 no to by bola sranda aj pre nás...ale teraz mi to smiešne nepríde 😒 ..rada by som si bola istá tým čo to je,nakolko si ja nebudem moct dovolit nakupovat vsetko od zaciatku - aj ked na babätku nešetrím,ale aj tak...povedzme si úprimne že v dnešnej dobe je každé euro dobré...no opýtame sa na poradni a uvidíme 😅

janushkabb
9. mar 2011

@rianka7 no však toto..a mne povedali že je to dievča - z čoho sa môže vykluť ešte chlapček,preto asi počkám s nákupmy a potom na poslednú chvílku pokúpim - to budu nervy 😀 😀

rianka7
9. mar 2011

@slniecko612 no ja dufam, ze tam pani doktorka videla co mala, lebo ja som z toho bola magor co je co 😅 ale tiez neviem ci sa mozem nato 100% spoliehat. a neda mi to, a sem-tam o tom rozmyslam.

maruska.s
9. mar 2011

@lucyka1 to je super, ze Ti to pomaha...ja sa bojim teraz asi vsetkeho...najviac, ci zvladnem porod...ci budem mat dost sil to zvladnut...bojim sa toho priebehu, pretoze absolutne neviem, ako to bude prebiehat...mozno je to niekedy lepsie=), ale aj tak mam strach. Drzim Ti velmi palce, aby boli Tvoje obavy zbytocne a aby bolo vsetko v poriadku. Neboj sa, urcite je dobre, ze mas tu laktacnu poradkynu.

maruska.s
9. mar 2011

@sisanka to je sranda=) super, aj ked Ta poznam, potesilo ma to=) ja som tu totiz pristahovana od septembra a skoro nikoho tu nepoznam...

s_helienka
9. mar 2011

babenky co mate vpredu placentu, to vam mimco ani nemohli zmerat? teda na morfologickom ultrazvuku? velkost a spravnost organikov a casti tela? ci ako to je? mna to caka v piatok a netusim, kde mam placentu... v tom teh. preukaze sa nevysomarim...

katren
9. mar 2011

@janushkabb nam povedal na 3D na 100% 🙂 a dufam, ze aj zajtra sa dozvieme na tolko precent toto druhe 🙂

slniecko612
9. mar 2011

@janushkabb @rianka7 myslim, ze na 100 % si budeme iste, az ked sa to narodi 🙂 Ide asi uz len o teba, ci tomu veris, alebo nie. Ta baba ktorej sa to stalo, tak aj ked jej doktor povedal, ze to bude dievca, tak mala taky nejaky 6 zmysel, nebola o tom presvedcena, dokonca ani nemala moc ruzovych veci nakupenych, ona to vedela, ze to dievca nebude. 😀 Ale ja napriklad tomu verim, ze budem chlapca.

slniecko612
9. mar 2011

@s_helienka ja mam placentu vpredu a nebol ziadny problem. Bola som aj na 3D a tam tiez problem nebol.

janushkabb
9. mar 2011

@slniečko612 no ja verím tomu že to bude dievča,aj ked zo začiatku by som dala ruku do ohna za to,že to bude chlapec...ale po oznámeni nášho doktora že je to dievča,verím tomu že to bude babenka 😀 @katren no my máme smolu, lebo na 3D sono nejdeme...aspon som o tom zatial ani neuvažovala..

s_helienka
9. mar 2011

@elizabethn vitaj medzi nami 🙂

lubkasungirl
9. mar 2011

@s_helienka Dakujem krásne 🙂

ete
9. mar 2011

mno veru my mame presny jul tak uz aby to bolo ))

akatka
9. mar 2011

@slniecko612 Ahoj, vystava sa vola Pro Dite 😉
Blizsie info tu:
http://www.bvv.cz/prodite

januska712
9. mar 2011

@zora256
aj ja mám v predu palcetnu tak aj som zasa dobre newidela tváričku:(:(: mno my sme ešte s nakupowanim ani nezačali ale pomaly snad začneme.:D.d my mame vybrate mená Lilien pre dievčatko a pre chlapčeka máme Alex ak by sa náhodou doktorka pomýlila.:D:d