Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
babenky... ja mam asi problem... od vcera poobedia ma strasne picha a boli na celej lavej casti brucha... hore az uplne dole... a vecer to uz bolo takze zle, ze som plakala - i ked neviem ci od bolesti alebo strachu... moja polovicka mi vravela, ze to moze byt "zastavenymi prdikmi" alebo zapchou, no prave posledne dni s tym nemam problem... auto mame v servise, tak na pohotovost som nechcela a na sanitku sa mi to zdalo byt prehnane... co mam robit? dnes moj gyn. neordinuje a sedenie mi na to nerobi dobre a uz citim, ze to zase zacina... mali ste to uz? ☹
@januska712 dakujem, uz nech je zajtrajsok, lebo teraz som uz naozaj velmi nervozna ☹
@s_helienka
oki tak potom daj vedieť ako si dopadla 🙂
ahojte babulky bola z Vás už niektorá chora,?? ja som dnes ráno vstala s nádchou hrozne zle sa mi dýcha a o hrdle ani nehwoorím nemožem ani prehltáwať... mozem si dať nejaké lieky???,
@januska712 ahoj=) ja som uz bola dva krat tak chora, ze som mala strasnu nadchu a bolelo ma hrdlo, aj som mala trosku zvysenu teplotu...mozes si dat paralen, ak mas teplotu, ak nie, tak zbytocne si nedavaj. A tiez sprej do nosa z morskej vody...alebo nejake homeopatika...ked mi bolo najhorsie, tak som mala oscilococcinum a na hrdlo jedine septisan...inak cajiky s medom=) drzim palce, nech si rychlo v poriadku 😉
@januska712 propolki cukriky su velmi dobre... ale mozu sa max. 3ks za den, ja som to tak robila, ze som polovicku vycumlala a potom druhu som trosku neskor... a inak ako maruska radila, pripadne nejaky olynth alebo podobne pre deticky kombinovat s tym sprejom z morskej vody... rychle uzdravenie prajem... 🙂
@januska712 jo a oddychovat, vypotit sa a nesediet pri pocitaci 😀
@januska712 Propolki urcite, mne na hrdlo tiež veľmi pomohli (je to len propolis a veci z vcielok...) skoré uzdravenie 😉
@lucyka1 Aj ja si vravím už len 17tt,nejako to vydržím,no nie,už sa mi občas sníva ako svoje maličké držím,kojím,a o krstení,keby to už nebol len sen. 😕 Ale asi som dosť nedočkavá,musím sa nejak krotiť. 😀A na Vianoce sa hrozne teším,milujem detičky zatiaľ som zahrňala svoju 9ročnú sestru,teraz to už bude náš anjelik. 🙂 Aj ty mávaš podobné sny?
@januska712 Pekné mená.A koľko si zatiaľ pribrala?A tebe ako často robia sono?Mne už len v 30tt budú robiť.Ja som zatiaľ pribrala 1kg aj dáke gramy.Malé malo v 20tt 376g.A tvoje?My máme vybraté Elizabeth a Emanuel.Ja som sa zmierila stým,že presné pohlavie budeme vedieť až keď sa narodí.A čo by si chcela?Ja už ani neviem.Ja som chcela chlapčeka,ale mám pocit,že to bude baba a tak som si už aj na túto verziu zvykla,že ak to bude chalan,tak asi budem prekvapená. 😅
@zora256
ja som bola n tomto 4D sone už druhy krat a už nejdem .. ešte idme v tom 30tt ako ty .... mno a my budemem mať asi to dievčatko teda dufam že sme dobre wideli 🙂 ale men to je jedno bude to naše porve babatko tak nám to je jedno... partner je stále presvedčeni že to bude chalan... aj vy máte pekné mena vybraté... ja som chcela tiež Elizabeth ale moj najlepšia kamarátka sa tak volá a ona nehcce aby som ho dáwala.:Da už začinas aj s nakupowanim vybavičky,??D.
@s_helienka
maruska.s
romanecka
dakujem Vám veľmi pekne... lebo k doktorke sa mi s tým nechcelo hned z rána bežať ... hádam mi to pomôže... a liecim sa aj ked som na počitači mám ho v posteli však by som to celý deň nevydržala len ležať v posteli... 🙂 vyskušam ten propolis ak mi bude horšie tak pôjdem k mojej doktorke...
@januska712 V apríli začnem,objednať kočík a postieľku s klokankou.A kúpim klasickú komodu a pozdejšie tú penovú podložku na prebaľovanie na ňu.Do pôrodnice už mám okrem minerálky a hygienických potrieb všetko.A v máji a v júni nejaké oblečnia budem musieť dokúpiť a vaničku,nožničky,kefku s hrebienkom,teplomer.Ešte je to ho dosť.A ty už máš niečo?A skoré uzdravenie.Ten propolis aj mne pomohol,ale ja som ho hneď začala brať,keď to len začínalo.
@zora256
mno my cchemem kočik čo sa naň čaka dva mesiace tak ešte sme napísali kamarátowi do Ameriky a on nám ma zistiť cenu tam a ak sa to oplatí tam tak nám ho dovezie odtiaľ tak ešte uwidime... my ešte nemáme nci pokupené... už som aj cchela začať tento týždeň ked bolo tak pekne ale som chorá... na mňa to lezie od včera ale som si myslela že to prejde a dnes to ej ešte horšie už som wolala partnerowi a on mi kupi ten propolis... a uwidim snad mi bude zajtra lepšie... ja nemám ešte ani zoznam čo mi všetko treba do pôrodnice nemám proste nič... ale už sa chystám... 🙂 🙂 prosím ťa nemásš nejaky zoznam čo všetko treba do pôrodnice,??,
@januska712 ak sa rozhodnes rodit v cadci tak mrkni sem...http://www.porodnicacadca.sk/16/veci-do-porodnice/ 😉
@romanecka Uznavam, ozarovanie nebol dobry vyraz 😵... ale myslim si, ze radsej to s poctom ultrazvukovych vysetreni neprehanat, ak netreba, lebo o ich skodlivosti sa vie dnes asi tolko ako o skodlivosti mobilov... nasa generacia je ta "testovacia" a spolahlive zavery sa budu dat urobit az po niekolkych desatrociach... momentalne sa clovek docita vselico, ale kym sa to neoveri na nasich detoch, su to len dohady.
@s_helienka no ja mam tiez placentu vpredu, ale doktor nevravel, ze by to mal byt problem, babatko bolo vidiet, mozno horsie, ale bolo.
@sisanka
dakujem veľmi pekne... 🙂
ahojte baby , tak dnes sme mali poradnu - pýtala som sa na to že na kolko % sa môžem spoliehať na to,že mi povedali správne pohlavie ( na sono chodievam k inemu dr) a náš pán doktor sa pozrel cez okuliare a zahlásil : "dnes sa už nezvyknú mýliť - stroje máme už lepšie vybavené 😀 😀 😀 tak ma to "stráááášne" upokojilo 😅 ..ale tak oficiálne začínam s nákupmy pre našu Emku... 🙂 ..no avraj tie nočné bolesti bruška sú "normálne" kým sú v normále...čo je normál?niekedy by som z kože vyskočila radšej 🙂 ale inak je všetko ako má byť - tak som spokojná 🙂
@janushkabb no my sme dnes boli na tom 3D a tam mi dr. povedal, ze na milion percent je to chlapec......no netes sa 🙂
@katren jééééj tak úprimne gratulujem 😉 budete mať párik doma...no ja som tiež veelmi chcela chlapca,ale máme babu - nevadí tešíme sa a povedali sme si že chlapca nabudúce 😀 čo znamená asi tak za 7 rokov 😀 ...a je to 3D naozaj taký zážitok ako všetci vravia??
no dievcata, my sme zatial nekupili este vobec nic, stale sa mi to zda velmi skoro 🙂 kociare som uz pozerala na nete aj v obchodoch, mala som vybrate cp S4 titanium, concord fusion a x-lander XA, teraz po precitani roznych for na nete sa uz priklanam k x-landeru, chceme kupit 3-kombinaciu, stvorkolku, s otocnymi prednymi kolieskami, s velkymi, nafukovacimi kolieskami lebo vraj tie su na nase popradske zimy najlepsie 😉 a co sa tyka farieb, ja uvazujem o neutralnej farbe, pacia sa mi tmave /cierne/ kociky a tiez fialove, tyrkysove, tie by snad mohli byt aj pre dievcatko aj pre chlapca??? pre pripad, ze by sa doktor mylil.... zatial povedal, ze to u nas vyzera na dievcatko, ale clovek nikdy nevie....
cafte babenky, tak mi sme dnes boli na morfo utzv, sme v poriadku, ale mrňusko sa nechcelo ukázať, sedelo si na nožičke 🙂 dúfam, že 4D to porieši 😉

@s_helienka
ahoj aj mám tiež vpredu placentu ale na sone sme newideli len hlawičku ostatne ano tak držim palce nech ti to všetko dobre dopadne....