Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 nie propolis, ale Propolky, take cmulacie cikriky 😉
@s_helienka ja som bola vcera na morfologickom, tiez mam placentu vpredu a vsetko bolo vidiet, takze pohoda 🙂
a budeme mat dievcatko 🙂
@akatka Dakujem, skoda ze je to tak kratko, akurat tento vykend mi to nevyhovuje. Ale isla by som sa tam pozriet, hlavne koli tej Teutonii, lebo tiez by som ju chcela, ale nikde ju nemaju, aby som si ju poriadne vyskusala. Cez internet sa ju bojim objednat, ked som ju este nevidela v skutocnosti ako vypada.
@sandy5 gratulujeeeeeeeeeeem 😀
@slniecko612 dakujeeeeeeem 🙂
@slniecko612 a odkial si? bo Teutoniu maju v BA v Babymarkete..my sme boli tam 🙂 a zdrzali sme sa tam asi 2hodiny, kym nam vsetko povysvetlovali 😀 a aj sme odskusali... tiez by som to nieriesila, objednavat cez net.
@keena Momentalne byvam v Borinke, pochadzam z Leopoldova, ale pracujem v BA, takze tam urcite vybehnem pozriet. Dakujem za radu. 🙂
@maruska.s ved prave na to sa spolieham najviac 😉 ze ju mam. a aj kvôli tomu som kludnejsia 🙂 dokonca na to tak myslim ze minulu noc sa mi o dojceni aj snivalo 😅 .... a to som si povedala ze si budem tehotenstvo uzivat ako najviac sa da, lebo uz dalsie neplanujeme. a ked sa pozriem ako to rychlo leti ze 6mesiac, cozeee???? velmi to uteka... 😀
@zora256 prave som to spominala.... ze som mala tiez sen ze svoje babatko kojim, bolo to take krasne, ze sa mi nechcelo ani zobudit, ale asi sa mi to snivalo kvôli tomu ze dojcenia sa obavam, vies, to ze sa mi nebude dat a tak. ale dufam a ukludnujem sa tym ze pri najhorsom mi pomôze laktacna poradkyna 😉 ....
@romanecka
ano ja wiem poradili nám v lekarni ale dakujem :D
baby, tabulka je hotova. kuk v mojom fotoblogu 🙂
@keena super... sikulka 🙂
@januska712 ahoj dlhsie som tu nebola... nie je teraz kedy... danove priznania a tak ☹ ... ano my cakame toho chlapceka uz na 100 % 🙂
takze, podla morfologickeho je vsetko v poriadku a je to chlapcek 🙂
@s_helienka jéééj tak srdečne gratulujem - ako čítam tak sa zase nejak chlapci rozbehli 😀
@zuzula221
jeeeeeeeeej tak gratulujem... som si všimla že si tu nebola dlhšie... som si myslela že máš asi synčeka choreho ... ti werim... aj moj priatel ma toho teraz wiac... 🙂
@s_helienka
jeeeeeeeeeej tak gratulujem... ja som si tiež myslela že budemm mať chlapčeka a je to dievčatko... ale sme radi 🙂
ahojte maminky a tehulky. ak by nevadilo tiez by som sa k vam rada pridala 🙂
@januska712 Dokumenty:Preukaz pre tehotné,preukaz o zdravotnom poistení(niekoľko fotokópií preukazu poistenca EU,kde je uvedená iná krajina ako Slovensko-budete ich potrebovať k rôznym vyšetreniam Vás i dieťaťa),občiansky preukaz,sobášny list,zápisnica o určení otcovstva k nenarodenému dieťaťu so súhlasným vyjadrením rodičov(ak nie ste vydatá a partner uznáva otcovstvo-vybavíte na matrike v mieste bydliska),výsledky špeciálnych vyšetrení v gravidite,alebo z minulosti.
Osobné veci:nočná košeľa(1-2 so zapínaním vpredu,inak dostanete nemocničnú),župan,uterák,mydlo,zubná kefka a pasta,hrebeň,papuče(prípadne šľapky na sprchovanie),ponožky(v zimnom období teplé),voľnejšie nohavičky(v lekárňach a zdravotných potrebách dostať pre ženy po pôrode),materskú podprsenku(2),vložky do podprsenky,masť na ošetrenie bradaviek(poradia Vám v lekárni),nápoje(nesýtené minerálne vody),ak máte citlivú pokožku Váš osvedčený toaletný papier,hygienické vložky a jednorazové absorčné podložky do postele.
Pre dieťa:jednorazové plienky,jednorazové vlhčené utierky(na utieranie zadočka)
Pre dieťa pri odchode z pôrodnice:oblečenie podľa ročného obdobia,body,plienky,poštolkové nohavičky,čiapka,rukavičky,ponožky,dupačky,v zime:fusak,svetrík,kabátik,teplá čiapka,teplá deka,autosedačka.
Na dokumentáciu príchodu dieťaťa na svet:fotoaparát,videokamera(mobilný telefón s fotoaparátom).
Tak to je všetko podľa papiera čo som mala v prenatal boxe od gynekológa.Dostala som ho spolu s tehotenskou knižkou. 😉
@s_helienka gratulujem=) aj my cakame chlapceka=)
@lucyka1 ze? aj mne to strasne rychlo uteka...uz siesty mesiac a este len nedavno som sa vytesovala, ked som zistila, ze cakame babo...a za chvilocku uz bude na svete, ak Pan Boh da, ze bude vsetko v poriadku...strasne sa tesim, aj na kocikovanie, dufam, ze bude dlho pekne a teplucko, aby sme si to do zimy este uzili 😉

@ada222
ahoj ani aj som ešte nezacala s nakupowaním ... podľa mňa mám ešte čas:D:d ja si len na internete pozerám veci a kočiky a aj v obchodoch... aj my budmeme mať dievčatko že to tak vyzerá:D a inak mate už vybrtae mena,??