icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

januska712
11. mar 2011

@ada222
ahoj ani aj som ešte nezacala s nakupowaním ... podľa mňa mám ešte čas:D:d ja si len na internete pozerám veci a kočiky a aj v obchodoch... aj my budmeme mať dievčatko že to tak vyzerá:D a inak mate už vybrtae mena,??

romanecka
11. mar 2011

@januska712 nie propolis, ale Propolky, take cmulacie cikriky 😉

sandy5
11. mar 2011

@s_helienka ja som bola vcera na morfologickom, tiez mam placentu vpredu a vsetko bolo vidiet, takze pohoda 🙂

sisanka
11. mar 2011

@maruska.s tak mozno sa v tej porodnici stretneme a kedy mas vlastne ten termin? 😉

sandy5
11. mar 2011

a budeme mat dievcatko 🙂

slniecko612
11. mar 2011

@akatka Dakujem, skoda ze je to tak kratko, akurat tento vykend mi to nevyhovuje. Ale isla by som sa tam pozriet, hlavne koli tej Teutonii, lebo tiez by som ju chcela, ale nikde ju nemaju, aby som si ju poriadne vyskusala. Cez internet sa ju bojim objednat, ked som ju este nevidela v skutocnosti ako vypada.

slniecko612
11. mar 2011

@sandy5 gratulujeeeeeeeeeeem 😀

sandy5
11. mar 2011

@slniecko612 dakujeeeeeeem 🙂

keena
11. mar 2011

@slniecko612 a odkial si? bo Teutoniu maju v BA v Babymarkete..my sme boli tam 🙂 a zdrzali sme sa tam asi 2hodiny, kym nam vsetko povysvetlovali 😀 a aj sme odskusali... tiez by som to nieriesila, objednavat cez net.

slniecko612
11. mar 2011

@keena Momentalne byvam v Borinke, pochadzam z Leopoldova, ale pracujem v BA, takze tam urcite vybehnem pozriet. Dakujem za radu. 🙂

lucyka1
11. mar 2011

@maruska.s ved prave na to sa spolieham najviac 😉 ze ju mam. a aj kvôli tomu som kludnejsia 🙂 dokonca na to tak myslim ze minulu noc sa mi o dojceni aj snivalo 😅 .... a to som si povedala ze si budem tehotenstvo uzivat ako najviac sa da, lebo uz dalsie neplanujeme. a ked sa pozriem ako to rychlo leti ze 6mesiac, cozeee???? velmi to uteka... 😀

lucyka1
11. mar 2011

@maruska.s no ja som tie fliacky mala aj pri prvom takto skoro, teda neviem ci skoro, ale v tomto mesiaci. a jasne ze sa to nemôze nasilu vytlacat, proste sa s tym zmierit, ibaze to dost otravuje, preto radsej siahnem po tych prsnych vlozkach 😉 asi aj ty vsak?

lucyka1
11. mar 2011

@zora256 prave som to spominala.... ze som mala tiez sen ze svoje babatko kojim, bolo to take krasne, ze sa mi nechcelo ani zobudit, ale asi sa mi to snivalo kvôli tomu ze dojcenia sa obavam, vies, to ze sa mi nebude dat a tak. ale dufam a ukludnujem sa tym ze pri najhorsom mi pomôze laktacna poradkyna 😉 ....

januska712
11. mar 2011

@romanecka
ano ja wiem poradili nám v lekarni ale dakujem :D

keena
11. mar 2011

baby, tabulka je hotova. kuk v mojom fotoblogu 🙂

sandy5
11. mar 2011

@keena no pekne, kolko nas je 🙂

slniecko612
11. mar 2011

@keena super... sikulka 🙂

alexksa
11. mar 2011

@ada222 ahoj, ty si z pp?

zuzula221
11. mar 2011

@januska712 ahoj dlhsie som tu nebola... nie je teraz kedy... danove priznania a tak ☹ ... ano my cakame toho chlapceka uz na 100 % 🙂

s_helienka
11. mar 2011

takze, podla morfologickeho je vsetko v poriadku a je to chlapcek 🙂

janushkabb
11. mar 2011

@s_helienka jéééj tak srdečne gratulujem - ako čítam tak sa zase nejak chlapci rozbehli 😀

januska712
11. mar 2011

@zuzula221
jeeeeeeeeej tak gratulujem... som si všimla že si tu nebola dlhšie... som si myslela že máš asi synčeka choreho ... ti werim... aj moj priatel ma toho teraz wiac... 🙂

januska712
11. mar 2011

@s_helienka
jeeeeeeeeeej tak gratulujem... ja som si tiež myslela že budemm mať chlapčeka a je to dievčatko... ale sme radi 🙂

janka196
11. mar 2011

ahojte maminky a tehulky. ak by nevadilo tiez by som sa k vam rada pridala 🙂

zora256
11. mar 2011

@januska712 Dokumenty:Preukaz pre tehotné,preukaz o zdravotnom poistení(niekoľko fotokópií preukazu poistenca EU,kde je uvedená iná krajina ako Slovensko-budete ich potrebovať k rôznym vyšetreniam Vás i dieťaťa),občiansky preukaz,sobášny list,zápisnica o určení otcovstva k nenarodenému dieťaťu so súhlasným vyjadrením rodičov(ak nie ste vydatá a partner uznáva otcovstvo-vybavíte na matrike v mieste bydliska),výsledky špeciálnych vyšetrení v gravidite,alebo z minulosti.
Osobné veci:nočná košeľa(1-2 so zapínaním vpredu,inak dostanete nemocničnú),župan,uterák,mydlo,zubná kefka a pasta,hrebeň,papuče(prípadne šľapky na sprchovanie),ponožky(v zimnom období teplé),voľnejšie nohavičky(v lekárňach a zdravotných potrebách dostať pre ženy po pôrode),materskú podprsenku(2),vložky do podprsenky,masť na ošetrenie bradaviek(poradia Vám v lekárni),nápoje(nesýtené minerálne vody),ak máte citlivú pokožku Váš osvedčený toaletný papier,hygienické vložky a jednorazové absorčné podložky do postele.
Pre dieťa:jednorazové plienky,jednorazové vlhčené utierky(na utieranie zadočka)
Pre dieťa pri odchode z pôrodnice:oblečenie podľa ročného obdobia,body,plienky,poštolkové nohavičky,čiapka,rukavičky,ponožky,dupačky,v zime:fusak,svetrík,kabátik,teplá čiapka,teplá deka,autosedačka.
Na dokumentáciu príchodu dieťaťa na svet:fotoaparát,videokamera(mobilný telefón s fotoaparátom).

Tak to je všetko podľa papiera čo som mala v prenatal boxe od gynekológa.Dostala som ho spolu s tehotenskou knižkou. 😉

maruska.s
11. mar 2011

@lucyka1 vidis, nad tymi vlozkami som nerozmyslala, ale asi je to dobry napad...nemavam to az tak moc, ani kazdy den, ale minule mi to cez podprs.presiaklo az na tricko, tak asi nad nimi porozmyslam aj ja 😉

maruska.s
11. mar 2011

@s_helienka gratulujem=) aj my cakame chlapceka=)

maruska.s
11. mar 2011

@lucyka1 asi by si sa hlavne mala prestat bat...lebo to je asi najhorsie, ked sa bojis, ze to nepojde...ja sice este nemam dieta, cakame prve, ale aj tak si myslim, ze je hlavne, aby si bola v pohode, pokojna, stastna a potom to pojde... 😉

maruska.s
11. mar 2011

@lucyka1 ze? aj mne to strasne rychlo uteka...uz siesty mesiac a este len nedavno som sa vytesovala, ked som zistila, ze cakame babo...a za chvilocku uz bude na svete, ak Pan Boh da, ze bude vsetko v poriadku...strasne sa tesim, aj na kocikovanie, dufam, ze bude dlho pekne a teplucko, aby sme si to do zimy este uzili 😉

katren
11. mar 2011

@lucyka1 ahoj, vcera som bola na tom 3D, bol tam Brestansky st., strasny srandista.....minule ma vysetroval mlady, ale tento bol uplne iny......a stoji to 45€, tak neviem, kolko to stoji cez vikend 😅