Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@elizabethn ----->nooo fotka sa mi nedá nahrať -škoda 🙂
@elizabethn ja by som zelenu kupila, zelena je super farba 🙂 ja vsade vidim len ruzove a modre ☹ a ine farby nemozem nikde najst...
@elizabethn kludne kup aj zelenu...my sme kupovali este aj zltu a aj modru......my sme si precitali vyznam mena, ktore sme chceli dat a k nemu bolo napisane, ze k menu Dominika sa hodi modra farba....a fakt jej sekne najviac 😉
Kocky, chcem sa vas spytat, ci nemate niektora skusenost s kupanim v detskom vedre... Je to vraj vhodne az od 3mesiacov, ked uz babo drzi hlavicku... Na vystave ich mali a pan nam vravel, ze je to velmi dobre pre deticky, ktore mavaju bolenie bruska, tak si stlacia nozickami brusko a prdiky vyjdu von. Zda sa mi to logicke, ale nemate niekto skusenost? 😕
dik
@s_helienka o pohyby ani tak nejde... pretoze ja tiez citim pohyby viac vlavo - lenze to nie su kopance ale ma boxuje 😀 a teda znamena to ze je ulozeny vlavo... a v tej statistike ide o to kde je babatko ulozene v maternici... ja ho mam ulozeneho vlavo a aj to vychadza - je to chlapcek... takze asi tak... takze aj ked citis pohyby viac vlavo moze ta tiez boxovat 😅
@elizabethn gratulujem k princeznicke.... aj ja som chcela princeznicku ale budeme mat princa 😅 ... no co uz mozno do tretice 😀
@elizabethn no vela ludi je povercivych.... a zacala som byt aj ja.... ale len v urcitych veciach... napr. o tehu som teraz nepovedala az do 3 mesiaca - pretoze som potratila a vtedy som to povedala uz v 6tt a potom to vysvetlovanie preco 😔 ... alebo aj s kupovanim veciciek v prvom trimestri - tiez si myslim, ze je to skoro... ale my sme uz po 20 tt, tak si myslim, ze nakupy by sa uz aj pomalilinky mohli zacat 😀 ... a zelena farba je uzasna... pasuje aj chlapcekom aj dievcatkam... hlavne pastelova 😉
@babula hahaa, chystam moje chystam, uz asi dva mesiace. 😅 ale teraz uz vazne chcem zacat 😀 vo stvrtok mam sono, v piatok poradnu a ak budu vsetky vysledky ok, tak buducu stredu ideme na vec 😀 myslis centrum v meste alebo na D. honoch? ja sa chystam cvicit na Dlhych Honoch, pretoze to mam kusok od domu.
@zuzula221 môj je chlapček a je skoro stále vpravo 😉
@lubkasungirl jasne ze su aj vynimky... ta babenka od ktorej mam tuto statistiku pisala, ze niektore zeny to maju naopak... preto sa to da zistit najpresnejsie viacmenej u druhorodiciek 😉 ... a inak gratulujem k chlapcekovi 😀
ahojte baby. neviete mi niektora poradit, co to znamena, ked ma napr. dnes rano, intenzivne pichalo v podbrusku? 😒 bolo to take ze som sa normalne nemohla ani pohnut, kym to nepreslo. teraz v pohode. ale nebolo to prvykrat a na poradnu idem o tyzden.... vdaka
@elizabethn podla mna to je uplne jedno aku farbu babinku oblecieme... ono to ma svoj vyznam asi jedine pre okolie, ktore si podla toho spravi obraz ci je to chlapcek alebo dievcatko... ale mne sa to teda vobec nepaci, aby boli dievcatka same ruzove a chlapcekovia modri, ved modra sa paci aj dievcatkam, no nie? 😀
@monilik kamoška minule bola vonku s malou mala červený overal,modrý čiapočku a všetci že jej,aký je ten malý zlatý.... 😀
@elizabethn no vidiiiiis 😀 za to vsetko moze ta modra ciapocka 🙂 chichi
@monilik 😀 a aké hračky sa kupujú pre novorodeniatka? ja neviem ani čo mám malej kúpiť čo mi bude treba? 😲
@elizabethn ja som na tom podobne... nemam tusenie co kupovat - nasla som si nejake zoznamy vybaviciek, ale poriadne ani neviem co ktora vecicka je... 😅 ale s hrackami sa urcite nebudem zaoberat, lebo na to bude drobcek prilis malinky. ale citala som ze pre minibabatka su najlepsie hracky v kontrastnych farbach a z roznymi vzormi (napr. cierno-biele pasiky, kruzky atd...) a hlavne z materialov ktore nie su zdraviu skodlive...takze si treba dat bacha 🙂
@elizabethn tu je link na stránku kde sa dozvieš význam mena
http://www.mojosud.sk/?charakteristika-krstnych...
@zuzula221 chcela by som ho dat na karate 😀
@januska712 ja som sa radsej uz psychicky pripravila, ze skor ako za 2-3 roky sa ani nevyspim... 🙄 🙂

@elizabethn zelenú?? a prečo nie..mne tiež kamoška že zelená je pre chlapcov,ale mne sa páčil jedern overalik - tiež ho mali len v zelenej a kúpila som..🙂 ...kupujem všetky farby - no okrem čisto modrej - radšej v kombinácii s inou farbou,ale myslím že je to v pohode -kupuj to čo sa páči a čo sa zíde tebe - na ostatných kašli 😀 ...pridávam aj foto overálu - mne sa páči 😀 😀