Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@akatka ja konkretne nemam, ale svagrova to mala a vobec nepouzila... ze to bolo odveci, ale uz si nepamatam preco, takze aj tak nakoniec maleho stale vo velkej vani kupala... my malu vanicku nemame tiez dat, to vedietko nechcem, takze bude mimi kupane v normalnej vani 🙂
@akatka Tak tie farby sú pekné,a aj cena je fajn keďže ho máte z výstavy,a v obchode by koľko stála?
@lucyka1 Tie bolesti v podbrušku mávam aj ja,a vraj sa maternica sťahuje a rozťahuje,že sú to tý poslíčkovia,čím sa zväčšuje,tým častejšie sú vraj asi tak raz za týždeň,že sa pripravuje na pôrod,vraj je to normálne,treba si ľahnúť vtedy a predýchať,napiť sa a že to prejde.Mne to pomohlo.Neboj!oddychuj a všetko bude ok. 😉
@zuzula221 Dakujeme, my sa velmi tesime, ze budeme mat chlapceka 😉
baby ktore cakate dievcatko mam na predaj krasne skoro vobec neznicene vecicky na predaj velkost do pol roka...cena od 0.50 centov do dakych 3 eur max.za kus...kto mate zaujem piste a poslem foto a mozme sa dohodnut na cene a postovnom popripadne kto ste z BA pridite si vybrat
@s_helienka
mno to sa ani aj nevyspim.. ale včera som čitala v jendom časopise že tehotne ženy ktore maju problemy so spánkom tak si maju večer pred spaním natrieť chlieb s medom ... tak som to vyskusalal a zabralo to spala som ako maly kojenec:D:D:d a aj malinke bolo kludnejsie.. vyksusaj mozno ti to pomože:d
@januska712 tak to skúsim aj ja, lebo zrovna včera som sedela v obyvačke ako taký blázon a nemohla som spať. aj manžel sa už divil čo sa deje. tak večer uvidíme ,. díky
Ahojte babenky, nebolievajú vás kríže? mňa dnes hrozne, nemôžem poriadne ani chodiť 😒 Ale je pravda, že ja som s krížami mala problémy aj predtým, keď som nebola tehotná. Semtam som ich cítila. Vždy som to riešila nejakým fastum gelom alebo veralom. Môžem ho vôbec teraz používať v tehotenstve?? Leták samozrejme už nemám, tak neviem...
@miskadusko
nemás žačo vyskušaj... mn o pomohol potom daj vedieť*:D:.d
aj mna v poslednom case dost bolia krize hlavne pri sedeni, tak si musim lahnut... no horsie je, ze potom ma zacne palit zase zaha ☹ si nevyberiem....
@salinka28 Mňa tiež bolia kríže, vlastne v každom tehotenstve ma boleli, ale teraz je to oveľa silnejšie. Ale nemôžem povedať, že by to boli bolesti ako pri menzese, mňa skôr bolia kosti najviac kostrč. Ja si to pre istotu Fastum gelom nemažem, kúpila som si obyčajný kostihojový kém za 1,20 a tým mi to moja polovička každý večer poctivo masíruje. Tak to troška pomáha. Ale dlho ležať na chrbte nemôžem, to sa neviem postaviť potom.
Najlepšie je, keď sa celý deň hýbem a nemám čas si ani sadnúť... to síce kríže necítim, ale zato večer, keď zaľahnem, už sa ani otočiť neviem 🙂
@lucyka1
Ahoj, ja mamvam teraz tiez take pichanie na pravom boku akoby... Prirovnala by som to k pichaniu v boku ako ked sme na telesnej behavali dlhe trate alebo ked ma clovek zastavene vetry a tie ja urcite zastavene nemam 😅 Tiez uz som bola na vazkach, ze lekarke zavolam a ked som vytacala cislo, tak ma to prestalo. Obcas to boli (picha) tak, ze nemozem poriadne dostupit na nohu 😒
Ja mam tiez o tyzden poradnu, ale skusim pockat. Mozno bobek rastie a robi si miesto alebo si pretahuje kosti 😀
@elizabethn ja som si kupila knihu, vola sa Vplyv mena na život....no malej ta charaakteristika sedi presne.....
ahojte, tak ja som dnes bola na poradni a keďže mi doky minulý týždeň vedel povedať pohlavie, lebo si sedelo na nožičke, tak som ho dnes poprosila, či sa nepozrie a máme babúúú! Je to sranda, u nás sú dve baby výnimočné 🙂 teším sa teším
@lucyka1 prvý som mala cisarák, tak mňa pichajú aj tie jazvy, ale najčastejšie je to v pravo a ťahá ma to až do kŕča akoby
@katren aj jamám tú knižku, či to sedí neviem celkom, heh dúfam, že nie, lebo moja prvá je Laura no a tá tam má teda všeličo písané 😨 😨 😨 😀 😀 😀
@elizabethn ja som si to precitala v knihe vola sa Meno je vas osud 🙂
@s_helienka aj ja som nad tym rozmyslala 😀
@salinka28 ahoj. tak mna zacali krize boliet uz koncom 19teho tyzdna. taka bolest, ze som raz aj plakala kvoli tomu. ani sediet, ani lezat, nic. ziadne z tychto masti a gelov sa v tehotenstve uzivat nesmu (resp. nemali by sa). mne co ako tak pomohlo je cvicenie aj trikrat denne (klasicky macaci chrbatik a dvihanie panvy), potom som si kupila hrejivu konsku mast, ktora je iba z bylin (myslim ze 25tich), pokial nemas na ziadnu bylinku alergiu, moze sa uzivat, natieram tak 2krat denne (aj ked neboli- preventivne), no a potom sa snazim nebyt dlho v rovnakej polohe (napr. dlho nesediet a pod.) drzim palecek, nech to rychlo prejde 😉
@maricom ja som nemala cisarak, tak to jazva nebude 😉
@romanecka neviem vsetky pisete ze vas to picha vpravo, ale mna nie vpravo mna to picha uplne dolu na podbrusku akoby v strede ale ukludnujem sa tym ze hadam to bude zvacsovanim maternice 🙂 i ked kamosky hovoria nezavisle od seba ze mam nejako nizko brusko 😒 uvidim na poradni v pondelok
@akatka no aj ja som bola na vazkach zavolat doktorovi, ale tiez skusim pockat kedze poradnu mam v pondelok. ja sa vtedy nemôzem ani pohnut len sa schulim a pockam kym to prejde, niekedy je to 3-5minut 😒
ahojte, ja som mala to pichanie v boku prvykrat dnes v noci. normalne ma to vydesilo, lebo som sa nevedela ani otocit, ale nastastie to preslo... baby a neamte problem s tvrdnutim bruska? mne obcas stvrdne, lekarka mi povedala, ze si mam davat magnezium a ze ked chcem tak ma da na PN. Tak ale snad to nie je take vazne, stvrdne mi len parkrat za den
@lucyka1 mna také to bolesti- kŕče až do odpadnutia dostali na začiatku tehu do nemocnice! Nechali si ma tam preto, lebo na sone este nic nevideli- mali podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo- chvalabohu sa potom nepotvrdilo a pustili ma domov. Bolesti pripisali zvacsujucej sa maternici- vraj to kazda zena citi inak... 😖 teraz mam uz len take mensie krce sem-tam, hlavne ked mam- ako som pisala plny mechur- a nie len vpravo, vsade dole... 😒 uz som si zvykla...
@romanecka no chvalabohu, ozaj si uz myslim ze je to zvacsovanie maternice 🙂 to je ten lepsi pripad... a myslis ze ked som taketo bolesti nepocitovala pri prvom tehotenstve, ze teraz to asi bude aj stresmi a nervami hlavne pri mojom martinkovi 😉 ozaj je teraz taky premudrely z tej skôlky ze niekedy ma privadza do sialenstva, ale snazim sa drzat.... 🙂

@henulienka no parada... tak to ma byt 🙂 tesim sa s vami 😉