Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 ahoj. ja som pouzivala digitalny teplomer. on sa da pouzit pod pazuchou, do ust, ale mne najviac vyhovovalo do ritky bolo to najpresnejsie, lebo sa tak aktivne nehybal, a tym to bolo presne. ale navod tam vzdy je 😉 tak ako ktorej vyhovuje kazde babo nie je rovnake. a teraz su aj teplomery rôzne.
@salinka28 @gabika84 Ahojte, pridavam sa k vam, ja mam tiez niekedy hrozne bolesti v krizoch. Zistila som, ze je to vzdy, ked dlho stojim, napr. pri vareni alebo upratovani. Vyriesila som to tak, ze upratuje len moj manzel. Varit musim, tak sa snezim varit len nieco narychlo, aby som nemusela stat 3 hod. pri hrncoch, alebo idem na cely vikend k nasim a tam varit nemusim 😀 Bolest byvala tiez niekedy taka silna, ze som skoro az plakala, ked som si lahla, tak nie a nie vstat alebo si sadnut. No bolo to hrozne. Som zvedava, ako vydrzim behat po obchodoch, ked zacnem kupovat vybavicku.
ahojte, chcela by som sa vás spýtať či uvažujete nad kúpou vibračného lehátka a keď áno tak máte nejaké tipy?
@januska712 z vlastnej skúsenosti ti poviem že najlepší je pre deti bezdotykový teplomer s ktorým meriaš teplotu aj v noci. Ja som teraz kupovala, vyšiel ma síce 50 eur od firmy microlife ale je perfektný.
@lucyka1 Ale,ak pôjdeš ku gynekológovi,tak mu to môžeš povedať,pre istotu,a on Ti určite bude vedieť povedať,lepšie,aj ja keď pôjdem pondelok,tak tomu svojmu otom poviem,predsa aby som mohla byť pokojnejšia,lebo predsa každá,žena máva inú intenzitu bolesti.A lepšie je ak sa nato pozrie lekár.A mávaš aj taký pocit v močovej rúre alebo močovom mechúri ako keby ťa tam kopalo?A potom treba ísť na malú.Je to čudný pocit,ale nepríjemný. 😒 Snáď tieto naše nezbedné deťúrence vydržia ešte tých pár mesiacov. 😉
@romanecka tiez som si zelala druhe dievcatko, aj podla vypoctov z krvi, vies to ako sa ti kazdych 7 rokov meni krv, tak podla toho mi vyslo ze to bude dievcatko a hoplaaa, je to zase chlapec 🙂 ale uz som s tym zmierena a uz som celkom aj rada, viem co mam cakat, ako s pipikom 😉 a tak. a ked budu starsi tak u chlapcov je to aj jednoduchsie by som povedala, dievcata maju vselijake maniere, chcu sa paradit, no a chlapci su chlapci 😀 ale v podstate je to jedno, nech su len deticky zdrave. a vy budete teda hokejisti?
Ahojte baby!
Vám nezvykne kolísať nálada?Mne asi tak zo dva-trikrát za mesiac.Aj dnes mám akýsi plačlivý deň.
Vy budete mať svojich tatkov pri pôrode?Ja nie,hoci by som veľmi chcela,ale manžel tam nechce byť ☹ .
A rastie aj vám z týždňa na týždeň bruško?Ja sa gulatím,len akosi moc našťastie na váhe nepriberám zatiaľ,len 1,5kg 🙂 .
Ale zato mi zrána býva nevoľno našťastie nevraciam,to začalo tento týždeň,len tým že mám vyššie bruško a tlačí mi na žalúdok.
@lucyka1 Aj ja mávam bolesť v podbrušku a tiež bývam schúlená,kým to neprejde.
Chystám sa už mám takmer všetko do pôrodnice,a budúci mesiac si chcem objednať kočík,postieľku a aj klokanku zo stránky www.lacnejsie-nekupis.sk kočík Ring-ring ostatným mená neviem.Sú tam super ceny a dovezú zadarmo.
A ty sa chystáš?
@zora256 coze? tie kila ti zavidim 😉 ja uz mam 8kg navyse 😒 ale viacmenej v brusku, preto je asi aj trosku vacsie na pohlad mozno akoby malo byt. a rastie kazdym tyzdnom viac.... mne byvalo tiez zle ale nevracala som, ale to iba na zaciatku tehu teraz uz vôbec. a tatinka mat budeme aj pri prvom sme mali a je to super vec, aj on si pochvaloval 😉
ahojte bola teraz nikedy niktora v poradni?
@lucia00123 vy cakate trojicky????? 😕
@zora256 ja naladu neriesim, nevsimam si to, len viem, ze som viac vybusna. Ja som sice bola vybusna aj pred tehotenstvom, ale teraz som asi viac. 🙂
Ja manzela chcem mat pri porode, aj ked on tam byt nechce, tak ja som mu to dala rozkazom 😀 Nech vidi, co si musi zena pri porode vytrpiet, ze to nie je len tak.
Brusko mi moc nerastie, ja rastiem cela. 😀 Mne sa ani nezda, ze by som mala velke brucho, ked pozeram na fotky vo fotoblogoch, tak mne pride, ze na 25 tt mam male brusko, ale ja idem tak viac do sirky. Pripadam si uz ako slon. Ked idem do obchodu a skusam si nejake veci (nie tehotenske, ale normalne) tak uz som z velkosti M, presla na velkost XL. A vahou som uz + 13 kg. Ja si pripadam, ze priberam z cistej vody. Ale tiez to nejak neriesim, dufam, ze to po porode zhodim 🙂
@lucyka1 ano trojicky 😀DD
@lucia00123 prepac len nevychadzam z udivu. ale asi to mate v rodine a odrodis raz a mas pokoj 😉 uz si aj nachystana? mas vybavicku? preco sa pytas na poradnu, ja idem v pondelok. mam sice nejake bolesti v podbrusku, myslim take to pichanie a bolesti krizov, ale to je asi normalne si myslim. aj baby hovoria ze asi zvacsovanie maternice.
@slniecko612 a to sa hovori ze ked cakas dievcatko tak ides do sirky, pri chlapcovi vraj do bruska 😉
@lucyka1 🙂 🙂 🙂 mne vsetko vychadza na dievca, ja som asi vynimka co potrdzuje pravidlo. 😀
@lucyka1 A ja Ti zas závidím,že váš tatinko chce byť pri pôrode,toho svojho si neviem nahovoriť,ani čo by bolo. 😒 Bruško aj mne vidno,najmä posediačky.Ale aj v iných polohách,ale najviac keď sedím.Mne bývalo zle do 16tt,som aj vracala.Teraz mi proste asi z kyseliny žalúdočnej býva asi ťažko.Ale už tých 16tt nejako snáď vydržím.To zrejme ako sa zväčšuje bruško,tak tlačí na ten žalúdok.Tak príjemný zvyšok dňa. 🙂
@slniecko612 a je si doktor isty??? 😀 aby si nebola este prekvapena. inak si v pohode? ako znasas tehu?
@lucyka1 no sposobene to bolo hormonalnou lieckou .-D budu traja chlapci, chcela som len nieco pozriet v knizke, lebo vcera som bola v poradni a mam napisane ze krcok 1,5 cm a neviem ci to uz býva na tt v ktorom som, lebo doteraz som mala 0 tz ze je zachovaný. Dakujem
@slniecko612 Lenže,niektorý chlapi sú z pôrodu inpotentný,to sa nebojíš?Ja na silu určite nechcem aby tam bol,hoci by som bola rada,keby tam bol.Lenže ja chcem,aby on sám tam chcel byť.Ale čo už. 😒 Tie kilá určite zhodíš.Možno naozaj máš veľa vody.Niektorým sa zadržiava veľa vody v tele a po pôrode,to zmyzne.Len veľmi nesoľ,lebo ten viac zadržiava,a vlete Ti potom budú puchnúť nohy.A zvyšuje to aj tlak.Tak príjemné tehu. 😉
@zora256 neboj, ono ako sa budes zvacsovat a mavat aj ine pocity a tak uvidis mozno pookreje a este si to rozmysli, ved to nie je kazdy den, co môze nieco take zazit ako je prichod babatka na svet a este k tomu jeho krv. to sa môze vsetko este zmenit, verim ze nakoniec ta samu nenecha a este aj pupocnu snuru prestrihne 😉 ten môj mi bol naozaj velkou oporou, to ako sa o mna staral, drzal ma, ale pupocnu snuru odmietol prestrihnut, ze to uz je moc povedal. 😅 tak aj tebe pekny dnik.

ahojte babenky... chcela by som sa spytať aký je najlepši teplomer pre novorodeniatka... dakujem