Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 aj ja som pri malom pouzivala digitalny teplomer... hlavne kvoli tomu, ze teplotku odmera fakt rychlo
@lucia00123 ze trojicky 😀 moje nervy, prajem nech vsetko dobre dopadne a nech ste zdravucký,neboj sa zvladnes to,ja som sa trochu bala ci my nebudeme mat aspom dvojicky lebo aj z mojej aj muzovej strany mame dvojicky, a nakoniec je len jeden,a ten krcok aj ja ho mam na 1,5 cm a myslim ze je to v norme,
@lucia00123 no vidis, to neviem, ani som si to v knizke nevsimla.... ale pri tvojom tehu, vies predsa len tri su tri, to mozne bude. ty mozno budes aj skôr rodit. ale teraz vsetko kupovat na trojo, ze???
@zora256 ahoj sno budu chlapci :_d
@lucyka1 veru kupovanie na trojo je troska vtipné, lebo idem na nakupy mam pkne tasky a ked si to podelim tak skoro nic nemam😀 nevadi len nech su uz tu :-d
@lucyka1
dakujem welmi pekne.. ja som prvorodička a už chcem pomaly začať s nakupowaním a som newedela ten teplomer aky je najlepsi:D
@lucia00123 uz si aj riesila vybavicky a podobne? a existuje aj kocik pre trojicky? alebo musi byt 2+1?
@lucyka1 nie vybavicku budem riesit ked sa narodia, zatial mam pre jedno dieta, kocariky su aj pre trojicky ale taky nechcem nie je to ani pekné😀 ja by som chcela 2 a 1 ved aj tak sama nikam nebudem chodit 😀DDD
@januska712 ozaj je dobry, aj v celku rychlo odmeria. uz si zacala s nakupovanim? ja chcem ked bude trosku teplejsie, nech sa nezimracim vonku, ale pekne v pohode ked svieti slniecko a je teplo, aby som si to aj uzila. a samozrejme aj pretoze uz bude aj manzel doma a pomôze s taskami 😅
@lucia00123 mas pravdu. ja som bola pri prvom viac poverciva ako teraz pri druhom, mozno preto ze sa nam podaril az po 2,5roku snazenia, preto ta povercivost, ale teraz som kludnejsia a tehu sa snazim uzit si. a nakupujem tak sporadicky. ako ste sa tvarili ked ste sa dozvedeli ze trojicky? cakali ste to? a su jednovajecne?
@zora256 aj mne moj muzicek povedal pri prvom tehu, ze k porodu nepojde, lebo sa mu odnechce sex 😀 😀 😀 ... a tak sme to neriesili.... a ked prisiel den D, tak isiel sam bez natlaku a nikto mu nic nepovedal... a teraz chce ist zas 😅 ... a je to super, ze je tam... hlavne v 2.faze porodu pri kontrakciach mi pomohol do sprchy, masiroval mi krize, prechadzal sa so mnou... inak by som tam bola sama ako prst 😔
@lucyka1
@lucyka1 nam sa zadarilo prvy krat asi pred cca 3 roky dozadu a dopadlo to zle a od vvtedy az skoro do teraz nic, tak som brala hormonalnu liecbu a su teraz z troho jednovajecne dvojicky a trojca😀 no sok bol ked sme sa dozvedeli na zaciatku ze vidim dve srdiecka a na dalsej kontrole uz boli tri srdiecka, odporucali mi ist na redukciu, ale nesla som, ako to ma byt tak to bude 😀
@lucia00123 jeeeeeeeeeeeeeejda gratulujem... no budete mat trojnasobnu radost 😉
@zuzula221 ano trojnasobnu radost budeme mat a aj mame :-d
@lucia00123 tak to ti verim.... ked ste o jedno miminecko uz prisli ani ja by som nesla na redukciu.... aj my sme prisli o jedno miminko tak som stastna, ze tento raz je to v uplnom poriadku 🙂
@lucia00123 spravne, no len ked su jednovajecne tak aby si si ich nemylila 😅 pises ze dvojicky a trojca? myslela som ze traja chlapci, ci? aj je to vidiet na brusku, ze je vacsie? asi aj vacsia zataz na telo. no budes mat do leta co robit. chudiatko 😉 ale o to bude radost urcite vacsia.
@zuzula221 😀 😀 😀 ani moj muz nechcel byt pri porode a ked sa sestricka pytala ci chcem aby bol pri mne tak som povedala ze on nechce lebo by to nezvladol a ona sa len zasmiala a ze idem ponho a zachvilku uz bol pri mne v zelenom 😀 😀 😀 ale len pocas kontrakcii,potom dosla moja mama tak cely stastny sa s nou vymenil..chudak on nema rad krv,injekcie a nic okolo toho tak ho teraz nenutim...ale snad aspon pri tej priprave bude 😀
@lucia00123 Tak to budeš mať doma 4 chlapov.Tak si aj ty na PN-ke,že?A aj veľa oddychuješ.Tak príjemné tehuľkovanie! 🙂
@zora256 ano styroch aj s muzom.-D
@sisanka Tak,ten môj je natom,tak isto,lenže ja pôjdem prvou pomocou do pôrodnice,keďže mi auto nemáme a muž robí 20km od domu,takže ten môj nebude ani v poruke,žiadnej sestre. 😀 Škoda,snáď ak v práci jeho kolega bude pri svojej žene a nahovoril by ho,že ako jemu bolo a tak,chlap chlapovi snáď lepšie uverí,a oni sa radi predbiehajú,súťažia tým im pozdvihne to ich ego.Tak budem,en dúfať. 😉
@lucyka1 ano chlapci a na brusku to ani nie je vidiet len doktor mi vcera povedal ze ho mam ako balon /nie velke ale plne/
@lucia00123 kokso, to budes mat styroch chlapov doma 😅 tomu sa hovori presila. na mna bude o jedneho menej ale predsa. asi si aj na pn-ke a chodis aj castejsie na poradne, ze? a zatial sa ako citis?
@zora256 Tak ono to zas nie je ze by strasne nechcel. On len kazdemu, kto sa na to opyta, ci bude pri porode, povie ze on tam nebude, ze nechce, ale ja viem ze on chce, len to nechce povedat, ked uz s tym raz zacal. Keby som na nom videla, ze naozaj nechce, tak by som ho do toho nenutila, ale ja uz ho poznam a viem, ze to v pohode zvladne. On to len zacal vypravat, ze on nebude pri porode, ale ked zrazu zacal pocuvat, ako jeho kamarati pri porode boli, a pacilo sa im to, ze mali z toho zazitok, tak podla mna tam byt chce, len jeho hrdost to nedovoli, ked volakedy vypraval, ze tam ist nechce. 😀
Dufam, ze som to dobre vysvetlila. Jednoducho chlapi.... 😀
@lucyka1 no ano č chlapov poraza ma pri jednom😀DD je neporiadny😀 a na poradne chodim kazde 2 az3 tyzdne ako kedy, a vobec mi nebýva zle od zaciatku tehotenstva mi blo asi jeden krat 😀
@lucyka1 Aj moja doktorka aj doktor na 3D mi povedali, ze to bude chlapec. Tak si myslim, ze to ten chlapec bude. A dokonca som aj pipika videla. 🙂
Tehotenstvo znasam dobre, len mi byva niekedy tak tazko, musim jest v mensich davkach a castejsie. Ale inak je vsetko v poriadku. 🙂
@lucia00123 no tak potom to super znasas, obdivujem ta, mozno este to tazsie len pride ako sa budes blizit do finale 😉 ale dôlezita je vzdy pritomnost. zaujimave pride az ked porodis. mala som co robit pri jednom, nieto este tri. ale ked sa s tym zohras tak to pôjde, verim tomu. a odkial si? ked si registrovana v cz.

@lucia00123 Gratulujem Ti trojitému šťastiu! 🙂 A ako Ti je?Už viete čo budú?U nás v našej dedinke máme trojičky dievčatká.Sú rozkošné,lenže je snimi aj dosť práce na začiatku.Tak sa majte krásne! 😉