icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lucyka1
16. mar 2011

@slniecko612 hovor mi o mensich davkach 😉 tiez by som mala, ale ked dostanem jedlo pred seba, tak som ako kyselina 😅 neviem sa dojest. super, tak asi to bude ozaj ten chlapec, aj ja som videla pipika a hned na to doktor povedal ze to bude chlapec. ja idem na 3D o tyzden vo stvrtok, tesim sa. kde chces rodit?

lucyka1
16. mar 2011

baby, idete niektora rodit do piestan? 🙂

slniecko612
16. mar 2011

@lucyka1 Ja mam doktorku v BA v Lamaci, ale na 3D som bola v HC u Brestanskeho mladsieho. Sice som pocula na neho aj taky nazor, ze sa uz nie raz pomylil, ale ked my to povedali dvaja doktory a sama som ten pipik videla, tak mu verim.

slniecko612
16. mar 2011

@lucyka1 a zabudla som ti vlastne napisat, ze rodit budem v BA, opytam sa mojej doktorky ktoru nemocnicu mi odporuca ona, lebo nemam predstavu. Ale asi Kramare alebo Antolska.

lucyka1
16. mar 2011

@slniecko612 aj ja idem na 3D k brestanskemu, lebo je to zaroven aj môj gynekolog kde chodim na poradne a tak. len skoda ze nie je aj pôrodnik 🙂 idem asi rodit do PN ale vôbec neviem akeho doktora, lebo vsetci su zaneprazdneni ako citam, myslim v piestanoch, ze maju plne diare 😉 asi to necham na nahodu, len aby to bol doktor, nie doktorka....

slniecko612
16. mar 2011

@lucyka1 Moja svagrina aj jej sestra rodili v PN a rodil ich Karaba. Boli spokojne, bol to tusim aj ich doktor.

lucia00123
16. mar 2011

@lucyka1 no co si pisem s babami co maju trojicky tak pisu ze ide to, treba sa len do toho dostat😀 Ja som z Piestan, a registrovana som preto na cz lebo som na zaciatku nevedela ze je aj slovenska stranka 😀

lucyka1
16. mar 2011

@slniecko612 a oni su odtial? poznam z pocutia trochu tych doktorov, ale co ked su taki zaneprazdneni, zabiju sa ked su taki dobri? 😅 a boli spokojne aj so sestrickami?

lucyka1
16. mar 2011

@lucia00123 no vyborne. a ja som hladala piestanku so spolocnym terminom teda aspon pribliznym. 😉 budes tam asi rodit, ze? aj ja by som chcela rodit v PN.

lucia00123
16. mar 2011

@lucyka1 nie ja chodim do Bratislavy ale dam sa preradit do trnavy lebo viacpocetne tehotenstva sa v PN nerobia, inak PN su dobre a ty si odkial?

slniecko612
16. mar 2011

@lucyka1 boli spokojne, keby isli rodit este raz tak by isli urcite do PN. Aj kamoska rodila v PN a tiez bola spokojna. U nas bol ale taky problem, ze svagrinej ked sa narodila dcera, tak mala dostala zltacku, ale taku silnu, ze ich nakoniec aj tak prevazali do TT. Takze piestanska nemocnica ma aj klady aj zapory. Asi ako kazda. A prveho syna si kde rodila?

lucyka1
16. mar 2011

@lucia00123 ja som z koplotoviec. a na poradne chodim do hlohovca, skoda ze nebudes v PN mozno by sme sa tam stretli. ja som chodila pri prvom do trnavy na poradne posledny mesiac tehu ale kedze som uz mala doma tak silne kontrakcie tak ma museli previezt blizsie cize do piestan.

lucia00123
16. mar 2011

@lucyka1 no veru rada by som do piestan chodila.

lucyka1
16. mar 2011

@slniecko612 rodila som v piestanoch, ale rodila ma doktorka ☹ preto by som chcela doktora lebo vsetkych si tam pochvaluju, ze su dobri. ale ako s nemocnicou som bola spokojna. iba ten pôrod 😒

lucyka1
16. mar 2011

@lucia00123 to ti verim, hlavne ked si odtial 🙂 ja som tam bola teraz v tom materskom centre na stanici za jednou laktacnou poradkynou na jednom stretnuti. inak som tam chodila aj do skoly na mojmirku DOŠ-ku...

macekova
16. mar 2011

@lucia00123
@lucyka1
Nakoľko som aj ja z okolia nedá sa mi nezapojiť 😎 😎 ... ja som ešte pred prvým tehu bola nútená skončiť v PN v nemocnici .... no viem že tam by ma už nik nedostal 😀 😀 ... bola som síce na chirurgií nie na gynekológií, ale stačilo to na to aby som si k tejto nemocnici vytvorila dokonalý odpor 😀 😀 .... tak som rodila v Trnave a bola som maximálne spokojná ...a viem že tam pôjdem zas 😀 😀

lucyka1
16. mar 2011

@macekova ale gynekologia je ina ako chirurgia, myslim si ze to sa neda porovnavat, ja som bola spokojna v pn, ale nie pri pôrode s doktorkou, preto chcem radsej nejakeho doktora, vraj su vsetci super. ja som zase nepocula dobre na tt. 😅 a piestany nemas blizsie?

sisanka
16. mar 2011

@zuzula221 sak to..mama sa smeje ze take vyystraseneho ho este nevidela 😀 😀 😀 ja si len matne pamatam ked som lezala a monitorovali babo a nemohla som sa pohnut a kontrakcie boli silne, ten jeho pohlad..to prezival horsie ako ja asi 😀 😀 😀 😀

slniecko612
16. mar 2011

@macekova ja mam zas presne taky isty odpor k trnavsej nemocnici. Pred rokom som bola prvy krat tehotna a potratila som. Vzhladom k tomu, ze som z Leopoldova a vtedy som este mala svojho gynekologa v HC, tak ked sa ma doktor pytal, kam pojdem na kyretaz, povedala som ze TT. A to som robit nemala. Vzhladom k tomu,ze predtym som nemala ziadne skusenosti z doktormi a nemocnicami, bolo mi to jedno. Ale to ako sa ju mne spravali v TT na gynekologii, a hlavne na anestezii, to neprajem nikomu. V zivote uz nechcem vidiet trnavsku nemocnicu.

sisanka
16. mar 2011

@zora256 mne tiez zostava uz len dufat ze pojde aj teraz..aj ked ja to beriem uz ako hotovu vec 😀 pri samotnom porode byt nemusi,to ani nechcem lebo by aj jeho kriesit museli ale pri tej priprave je dobre ked tam niekoho mas...aj mi krize masiroval,aj v sprche so mnou bol a drzal ma za ruku,psychicky to velmi pomoze... 🙂

macekova
16. mar 2011

@lucyka1 ....ja viem že sú to diametrálne odlišné oddelenia ...ale PN eeeeee 😀 😀 😀 .... radšej do Trnavy pešo 😀 😀 .... a budeš si zazmluvnovať keď chceš chlapa alebo budeš držať kým sa smeny nevymenia 😀 😀 ? ... PN mám bližšie ....som z Maduníc 😉

slniecko612
16. mar 2011

@lucyka1 Ty si chodila na DOŠku? a ja. Pozeram, ze si o rok starsi ako ja, mozno sme sa v skole aj niekedy stretli? 😀

lucyka1
16. mar 2011

@macekova no ved to, ked maju plne diare. este neviem asi to necham na nahodu, mozno sa na mna stastie usmeje. zatial sa maj pekne, musim pre maleho do skôlky 😉

lucyka1
16. mar 2011

@slniecko612 no super. aka nahoda. bola som 4.OA. ale uz musim ist pre maleho do skôlky . pokecame vecer? 🙂

zuzula221
16. mar 2011

@sisanka no typicki chlapi ... aj ten moj sa tvaril hrozne, ale bol aj pri samotnom porode 😅 a v pohode

macekova
16. mar 2011

@slniecko612 ... no ja som vtedy mala rovnako zlú skúsenosť v PN ...anestéziu mi pichala nejaká straaašne mladá baba a asi nevedela čo robí 😖 😖 .... nakoľko som rodila normálne a bola som tam všeho všudy tri dni tak nestihli na mňa zle zapôsobiť ....a človek to určite vníma citlivejšie keď tam ide na kyret ako keď tam ide porodiť bábinko ...a nehovorí sa to len tak že pohľad na ten poklad všetko zahojí 😉

januska712
16. mar 2011

@danciacik
dakujem a kupila si ho v lekarni???

slniecko612
16. mar 2011

@lucyka1 ja som bola 4.OB, ale ty si bola pravdepodobne o rocnik vysie. Ja som maturovala v r.2000. Mala som za triednu Blaskovu a ty? Asi az zajtra pokecame, po robote idem prvy krat na gravid jogu a vecer uz moc nechodim na PC, uz sa mi potom moc nechce. Tak pa zajtra.

januska712
16. mar 2011

@lucyka1
mno aj som tiež este nezacala .. chcme ist teraz vpiatok ak bude pekne tak uwidim.. a ak budem už zdrawa lebo už tyzdne sa to so mnou ťaha a nemozem sa vyzdrawit:(

januska712
16. mar 2011

@lucia00123
ja som bola vcera.:d