icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lucyka1
16. mar 2011

@lilla244 a ty k nemu chodis aj na poradne? lebo ak ano to je ine, lebo ja chodim k doktorovi do hc, ale rodit by som chcela v PN, ty si priamo z piestan? tiez som to o karabovi pocula...

lilla244
16. mar 2011

ja som priamo z PN, nechodim k nemu do poradne, do nemocnice idem na nejake sono vysetrenie, myslim,ze tam chodia vsetky tehotne, myslim,ze je to 5x za cele tehotenstvo.. alebo 4x neviem
je to take intenzivnejsie vysetrenie sonom.. aspon tak mi to bolo povedane 🙂

lucyka1
16. mar 2011

@slniecko612 ja som maturovala v r.1999 a moja triedna bola lehutova. kokso, mozno sme sa aj stretali na chodbe kto vie. aj si nasla uplatnenie v praxi? mas pracu v nasom odbore? ja som moc z OB-cky nepoznala baby. ale mozno ty si ma poznala 😉

lucyka1
16. mar 2011

@lilla244 no ja som na takom asi bola tiez, teraz na poslednej poradni mi ho robil, ale môj gynekolog, on ma v ordinacii vsetky pristroje, tak asi preto ma nikam neposielal 🙂 on ma aj 3D. aj sa chystas na 3D?

lucyka1
16. mar 2011

@lilla244 inak to aj vydrzis si nedat zistit co cakas? ja by som nevydrzala 😅

chari6
17. mar 2011

@alexksa vo Zvolene zije partnerova rodina, ale po roku sa chceme vratit, snad zozenieme dajaky podnajom... Inak, ani ten moj nechce byt pri porode... najskor vahal, teraz padlo rozhodne nie. Tazko si predstavit, co sa im odohrava v hlavach 🙂 . Vravel mi, ze niekedy je tazsie sa na bolest divat, nez ju prezivat, a to mu musim dat zapravdu...

januska712
17. mar 2011

@danciacik
tak to je fakt velmi dobre.. deticky spia a ty im zmerias teplotu aj ja som chora.. a nemozem sa s toho dostat .. uz druhy tyzden... a este aj partner tak sa doma liecime on v jendej izbe a ja v druhej aby sme sa navzajom nenakazili...:d

januska712
17. mar 2011

@zuzula221
ahoj ten výtok som mala aj ja a palilo ma aj zo spodu zo začiatku potom nesor nie.. a ked som v utorok bola na poradni tak mi doktorka dala lieky Nystatin Galvex... to su take čipky ktore si musim každy večer jednu vkladať do pošvy... a už som užila dve a zabera to aj sa mi lepšie spi a cez den nemam ziadny vytok len ich musim užiwať 15 dni...

alexksa
17. mar 2011

@chari6 aha, takze docasne ste prisli sem a zase uteciete prec 🙂 Cize rodit budes tiez vo Zvolene? hm tak to sa teda nestretneme....

slniecko612
17. mar 2011

@lucyka1 asi sme sa aj niekedy videli 🙂 Ja som k vam niekedy chodila do triedy, moja spoluziacka mala u vas v triede kamaratku Zuzanu, tusim zo Sterus boli, tak niekedy som tam s nou zasla. Boze aky je ten svet maly 🙂 Momentalne robim v nasom odbore, ale to len teraz posledne 4 roky. Najskor som dlho robila predavacku, a ked nam zrusili obchod, tak som si povedala, ze uz len do kancelarie pojdem a podarilo sa. Robim v BA v jednej firme, som asistentaka, recepcna a administrativna pracovnicka v jednej osobe 🙂 Ale som spokojna. Lepsie ako stat cely den na nohach 🙂

lucyka1
17. mar 2011

@slniecko612 ahoj 🙂

chari6
17. mar 2011

@alexksa no, skor docasne ideme do Zvolena a potom utecieme spat do Tatier 🙂 Kde inde by bolo dietatku lepsie... 🙂 Rodit budem asi vo ZV, ak to nahodou nepride predcasne... Chcela som sa spytat, ci mas predstavu, ku ktoremu pediatrovi budes chodit... myslim, ze nejaky je aj v Novom Smokovci...

lucyka1
17. mar 2011

@slniecko612 no ja som si vyskusala aj kancelarsku, velitelovi kasarni som robila sekretarku 🙂 , na mestskej policii, aj na okresnom urade na financnom, ale mna to nedostalo ani nijako neoslovilo a potom som zacala na pumpe a to ma strasne bavi, byt s ludmi a navyse robim u svokry 😉 takze uplna pohoda. a ano pamatam si zuzanu. nedas si sem svoju fotku mozno ta spoznam 😅

katren
17. mar 2011

Ahojte, len davam echo, ze mne dnes prisla ta knizka o dojceni.....a ozaj zadarmo 😉

slniecko612
17. mar 2011

@lucyka1 no, este uvidim, aku fotku si sen dam 🙂 Moja svagrina tiez robi na pumpe, aj kamska robila a obi dve si chvalia, asi to je dobry flek 🙂 Mne uz po tolkych rokoch ti ludia tak strasne vadili, ze teraz sa mi tato robota velmi paci. My sme mala firma s 9 zamestnancami, takze mam klud, robotu mame len sezonnu, predavame zahranicnu literaturu, tazke frmol je len v septembri a oktobri, ked zacne skola a zvysnych 10 mesiacov je klud. 🙂

lucyka1
17. mar 2011

@slniecko612 to mas v celku dobre. a verim ti ze ti uz liezli na nervy, niekedy aj mne 😉 a robila som dokonca aj v piestanoch na Shell. teraz uz nie. ... 🙂

lucyka1
17. mar 2011

@katren ahoj. no to ti zavidim. ja som ju uz nestihla 😉

lucyka1
17. mar 2011

@slniecko612 ked robis v BA aj tam byvas, alebo byvas v PN? rodit kde budes?

zora256
17. mar 2011

@slniecko612 Tak,to máš dobré. 😀 Veru,týto chlapi rozprávajú vždy iné,než to čo chcemepočuť,a potom sa čudujú,že im nerozumieme. 😕 Ale hlavné je že ich máme. 😉 Bez nich by sme teraz neprežívali toto krásne obdobie,nášho života. 🙂 Aj teba malé,tak intenzívne kope,keď ležíš na chrbte?A aj do močového mechúra?Mňa dosť,jedine keď sedím ma nekope.Ale to väčšinou večer kope a cez noc. 😀 Niekedy mám pocit,že sa chce prekopať na tento svet.Tak príjemné tehuľkovanie! 🙂

danciacik
17. mar 2011

ahojte
@januska712 no veru a zobudila som ich len v tom prípade ak mali teplotu a trebalo dať sirupček, ešte aj manžela keď ochorel som v noci kontrolovala s tým teplomerom, lebo on hrozne nerád meria teplotu 😀
To je dnes inak upršaný deň, dobrý tak na posteľ a telku 🙂

zora256
17. mar 2011

@zuzula221 Nemôže si vybaviť,žiadnu dovolenku,lebo oni majú celozávodnú v lete až 3týždne,a ostanú len 5dní na celý rok na sviatky ako teraz na veľkú noc 2dni a zvyšok k Vianociam a k novému roku,vieš ich šéf im takto robí ako napriek už roky,ale aspoň po pôrode bude doma od 23.júla-do 15augusta. 🙂

zora256
17. mar 2011

@sisanka Tak to určite je pomoc,ja takú možnosť nemám,keďže keždú dovolenku má vyrátanú.Ale sľúbil,že na druhý deň mapríde pozrieť z nadčasov,či sa to bude šéfovi páčiť alebo nie.Tak dúfam,že aspoň toľko sa mu podarí. 😔

slniecko612
17. mar 2011

@lucyka1 byvam v dedine, ktora je asi 25 km od Bratislavy, ale do Leopoldova chodievam kazdy tyzden, vzhladom k tomu, ze tu nikoho nepoznam, tak kazdy vikend som doma v Lepisi. Rodit budem urcite v Bratislave, ale este som sa nerozhodla kde. Ale dost casto pocuvam, ze Kramare su dobre, tak asi tam. Neviem este.

maruska.s
17. mar 2011

@lucyka1 tiez si myslim=) Tvoj manzel bude pri porode?

slniecko612
17. mar 2011

@zora256 Dakujem, aj tebe prijemne tehulkovanie. Musime si to este par mesiacov uzit, aj ked sa uz neviem dockat kedy bude konecne jul 🙂 Kope ma hlavne vecer, dokonca pravidelne medzi 22.00.-23.00 😀 a celu noc mi dava pokoj. Dufam, ze mu to zostane aj po narodeni 🙂 Zvykne kopat aj do mechura, ale zatial to nie je takezrozne. Dokonca teraz v utorok kopol konecne aj tatina. Lebo jeho akosi kopat nechcel, vzdy ked prilozil ruku, tak maly prestal. Takze uz aj tatino vie, ako maly kopka. 😀 A inak kope aj ked sedim, ja mam sedave zamestnanie, skoro celych 8 hodin sa skoro ani nepohnem, len sedim, tak kopanceky citim aj posediacky 🙂

sisanka
17. mar 2011

@zora256 moj manzel bude musiet byt doma tak ci tak..bude musiet byt pri synovi a ked sa uz bude blizit termin tak bude na telefone keby nieco az dojde rychlo dom a odvezie ma 😉 a do porodnice bude chodit uricte kazdy den,aj pri prvom tak bol..aj ked som bola s malym v nemocnici tak stale chodil za nami,ze mu smutno bolo...a som si ista ze aj ak nepojde ku porodu ze bude cakat na chodbe az kym sa male nenarodi 🙂

lucyka1
17. mar 2011

@slniecko612 no to je super, môj maly zase kope vacsinou v noci ked sa ma spat 😅 ale obcas aj cez den 😉 tatina kopnut nechce hlavne ked prilozi ruku tak ani za svet. tak zatial iba pozoruje na brusku ako sa vyduva, sem tam. dufam ale ze raz ho kopne aj do ruky. vam sa to ako podarilo? chlapi asi nemaju taky jemny cit v rukach a to asi preto.... 😀

lucyka1
17. mar 2011

@maruska.s urcite bude pri pôrode /iba ak by nestihol 🙂 robi totiz v ČR/ ale ako ho poznam tak urcite bude chciet byt. aj pri martinkovi bol. a velmi si to vazim, mi pomohol, drzal ma za ruku, ako som sa potila tak ma utieral, daval mi vyplachovat usta, totiz vonku bolo 40-stupnov. maly sa narodil v auguste 😉 uvidim co bude v juli.

slniecko612
17. mar 2011

@lucyka1 to bola skor taka nahoda, lebo nas maly vzdy ked kopal, tak len mna. Ked manzel prilozil ruku, tak v ten moment prestal. Ja som si z neho robila srandu, ze este sa ani nenarodil a uz ma maly pred nim respekt 😀 A zas musim povedat, ze moj manzel nebol moc trpezlivy, on ked mi dal ruku na brucho, tak ho to dlho nebavilo, po chvili sa zacal stazovat, preco ho nekope a dal ruku prec. A teraz zrazu ked prilozil ruku, tak maly hned aj kopol a este to aj par krat zopakoval. Tak repekt pominul a uz ho bude hadam kopkat castejsie 🙂
A to mas ale dobreho manzela, ked sa o teba takto staral pri porode. Som zvedava co urobi ten moj. Vzhladom k tomu, ze neznasa cakat, no neviem, neviem 😀 utecie skor, ako sa maly narodi.

lucyka1
17. mar 2011

@slniecko612 presne ako u mna 😉 tiez neznasa ten môj cakat a mat polozenu ruku na bruchu kedy ho kopne. ale pri pôrode bol ukazkovy 😀 i ked bolo po vsetkom a spravil krok dopredu iba som videla ze prevratil ocami a ked som sa ho spytala ze co sa deje tak ze nic, nic, nic. a ja ze no povedz... on ze je tam taka diera ze by sa tam zmestila futbalova lopta, ale pupocnu snuru odmietol prestrihnut ze to uz je moc na neho. ale ja som bola trosku zla na neho stale som ho vyhanala pocas pôrodu potom ked neboli kontrakcie tak som sa mu zase ospravedlnovala a tak dokola, on bol pri mne velmi trpezlivy. ani taky trpezlivy normalne nebyva, ale asi sucitil so mnou.... a ty si sa s muzom o tom bavila ci bude chciet byt s tebou?