icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lucyka1
17. mar 2011

@danciacik inak sestricky dokazu niekedy dobre zneprijemnit nielen pôrod ale aj pobyt v nemocnici 😒 to mi je zname ked som chcela pomôct pri dojceni na izbe a jedna bola taka "ochotna" ze by som ju roztrhla. mne bolesti zacali o 22.hodine a rano o siedmej mi praskla voda az potom mi sestra volala sanitku a maly bol do dvoch hodin vonku po prichode do nemocky. sanitke to aj pol hodinku trvalo kym prisla. a mala som zuzenu panvu, vytrapili ma, ani epi som nestihla, az nakoniec som dostala zvon a maly bol v sekunde vonku, tak asi tak nejako 😒

danciacik
17. mar 2011

@lucyka1 páni tak tiež nič príjemného, dúfam, že druhý pôrod už budeš mať ľahučký.

lucyka1
17. mar 2011

@danciacik aj ja si to zelam. a tiez i dojcenie aby bolo lepsie ako pri prvom. kojila som len 3tyzdne. dufam ze to bude teraz lepsie....

zuzula221
17. mar 2011

ahojte dievcence... tak dnes som bola u svojej doktorke kvoli tomu paleniu... moc bol zas negativny, zobrala mi ster z posvy a cez taky test mi otestovala ci to nahodou nie su kvasinky a neboli... tak mi povedala, ze to moze byt narusene posvove prostredie, alebo nieco v zaciatkoch... dala mi vaginalne cipky Gynoflor na upravu a uvidim... potom vam dam vediet 😅

danciacik
17. mar 2011

@lucyka1 no ja som kojila 3 mesiace ale hrozne by som chcela kojiť dlhšie

zuzula221
17. mar 2011

@slniecko612 @lucyka1
mna zas drobcek kope od rana do vecera a od vecera do rana 😀 ... tak dufam, ze ked sa narodi tak to bude uplny opak 😅

lucyka1
17. mar 2011

@danciacik ja som skoncila na klobucikoch, lebo sa nechcel prisat, asi som robila niekde chybu a nemal mi kto poradit... tak asi tak. a ty?

zuzula221
17. mar 2011

@zora256 tak to mi je luto, ze tvojho muza sef takto diskriminuje ☹ ... tak aspon, ze potom bude ti pomahat s drobcekom 😉

danciacik
17. mar 2011

@lucyka1 my sme zrejmä mali laktačnú krízu a som ju nezvládla aj pri Larke aj pri Paťkovi asi som nebola dosť trpezlivá.

lucyka1
17. mar 2011

@zuzula221 no ved prave ze ked ma kope v noci tak dufam ze ked sa narodi to tak nebude.

lucyka1
17. mar 2011

@danciacik no dufam ze ja to tentokrat zvladnem 🙂 a ty sa aj pripravujes nejako na pôrod? alebo s vybavickou?

zuzula221
17. mar 2011

@danciacik pane boze... tak takyto porod to muselo byt hrozne 😕 ... tej krave 😠 by som nadala ja sama...

danciacik
17. mar 2011

@lucyka1 no stále dúfam, že výbavičku dostanem naspäť od mojej drahej rodiny ktorej som to požičala a akosi sa im to nechce vrátiť. 😠 Niečo už mám, niečo som pokúpila, kočík mám, stoličku na kŕmenie tiež, ešte obzerám vibračné lehátko, nejaké veci mám pobjednávané tak z každého roška trošku a ty?
No a na pôrod sa nepripravujem, pri Larke ako prvorodička som si na všetko dávala pozor a len som prišla z práce a už som oddychovala v posteli a pôrod bol fakt ťažký, pri Paťkovi som nemala na také veci čas a ešte v deň pôrodu som s Larkou na rukách a troma taškami utekala po daždi z Tesca a rodilo sa jedna radosť. 😀
A ak myslíš predpôrodnú prípravu tak pri Larke somchcela chodiť ale vždy keď som tam prišla tak mi povedali, že bolo málo mamičiek nakoniec nebolo ani jedno cvičenie. 😝
@zuzula221 ja som len šťastná, že sa nám Larka vtedy nepridusila a že je zdravučka, vynadala by som tej krave aj ja sama, keby som pri pôrode vládala alebo keby som ju po pôrode stretla tak určite. Ale to som rodila v Kežmarku a Paťka som rodila už v Poprade a aj táto princezná sa bude rodiť v Poprade.

lusinda24
17. mar 2011

@lucia00123 gratulujem k trojičkám, to musí byť veľká radosť 🙂 Ja mám termín 21.7. a tiež budem rodiť v TT, tak sa možno aj stretneme 🙂 držím palce nech je všetko ok

zuzula221
17. mar 2011

@danciacik tak to sa ani necudujem, ze chces rodit v poprade

danciacik
17. mar 2011

@zuzula221 no veru na Kežmarok si už netrúfam a keďže som popradčanka tak radšej budem v Poprade aby ma mohli prísť pozrieť aj moje deti, lebo bez nich mi bude smutno 🙂

danciacik
17. mar 2011

@zuzula221 a ty už máš nejaké detičky?

zuzula221
17. mar 2011

@danciacik ano mam 3,5 rocneho lapaja :D... aj ja som nemala ukazkovy porod, tak ale na ten tvoj veru nemam 😔 ... mna chytili silne kontrakcie o v stredu o 23 hod., ale plodova voda mi neodtiekla... sli sme s muzom do nemocnice... no az rano, ked si doktori a sestricky vymenili sluzby mi dali prvu vyvolavacku a nic... tak mi dali druhu, tretiu, stvrtu, piatu a nic... mala som straaaaaaaaaasne kontrakcie fakt neskutocne a vkuse (aspon som mala ten pocit) a nemohla som sa otvorit stale som bola otvorena na jeden max. dva prsty... aj unava ma uz brala, pretoze som nebola vyspana, uz som pristupila aj na epidural... dali mi potom este pre istotu siestu vyvolavacku a cakali kedy budem na 4 prsty aby prisli s tou epiduralkou... babenky tie tlaky z tych vyvolavaciek by som nedopriala ani najvacsiemu nepriatelovi... ta siesta konecne po 14 hodinach kontrakcii zabrala, pretoze som sa naraz otvorila na 10 prstov (ani epidural nestihli mi pichnut) a dobre ze tam bol moj muz a preniesol ma na kozu... inak by som dieta stratila po ceste - vypadlo by na podlahu... takze maly sa narodil vo stvrtok o 13 hod 😒

lusinda24
17. mar 2011

Ahojte, nebola som tu ale týždeň a ledvaj ledvaj som vás dočítala tak ste sa rozpísali 🙂 U mňa od morfologického utz 1.3. nič nové a na ďalšiu poradňu idem až 29.3. kedy aj dostanem termín na prvý aprílový týždeň na 3(4)D ultrazvuk, už sa veľmi tešíme. Ja by som tam možno ani nechcela ísť, ale manžel sa zaťal a chce malinkú strašne vidieť bez ohľadu na to, že to stojí 80eur a každú chvíľu sa ma pýta, že kedy to už pôjdeme 🙂 Tento týždeň sa mu podarilo vystriehnuť chvíľku keď malinká kopkala a tak čakal a čakal s priloženou rukou na bruchu a keď kopla a zacítil to tak bola doma radosť preveliká 🙂 Inak o malinkej celé dni ani neviem a keď príde večer tak pravidelne okolo 22:00 začne kopcovať, že ani neviem ako si mám sadnúť resp. ľahnúť, asi bude nočné vtáča po mamine 🙂. Dočítala som sa, že riešite aj prítomnosť manžela pri pôrode a je sranda, že môj manžel nemusí krv a keď vidí aj akékoľvek malé zranenie hneď je mu divno a sám od seba mi povedal ešte len keď som našla 2čiarky, že on tam chce byť, že sa premôže a nikto sa ho ani na to nepýtal...No zlatý je ako všetko strašne prežíva a chce byť všetkého účastný 🙂 Tiež som postrehla, že pokračujete v témičke výbavička, ktorú som pred časom nadhodila aj ja a tak čo sa týka u mňa tak ja som už začala s nejakými nákupmi - naši hovoria aj manžel, že už mám toho veľa, ale keď tie vecičky sú také nádherné a moja najoblúbenejšia farba je ružová tak neviem odolať...ešte, že čakáme dievčatko 🙂 Keď budem mať čas tak budem musieť spraviť album vecičiek čo už máme aby som aj ja mala prehľad, lebo takto v skrini všetko nakope je neprehľadné a neviem čo už mám a čo nie... A ešte som zabudla na kočík, tak ten by sme chceli objednať o tie 2-3týždne, musím si to ešte nechať rozmyslieť v hlave, chcem zbehnúť aj do obchodov s kočíkmi v BA ale zatiaľ to vychádza na Inglesina avio 2011 v čiernom. Takže u mňa v skratke asi toľko 🙂

lusia13
17. mar 2011

ahojte dnes som bola na 3D je to super krasne som videla nase babatko aj prstiky som mu popocitala ma vsetko co ma mat.
a asi to bude chlapcek ale nieje to iste na 100%.
ja tiez citim babatko kopkat cely den. citala som niekde ze ak jes viac sladkeho tak babo je z toho aktyvnejsie a umna sa to potvrdilo lebo mne hrozne chuti sladke a casto aj sladke jem a babo citim velmi casto. na vas to tiez funguje?

lucia00123
18. mar 2011

@lusinda24 ahoj dakujem 😀 tak a ku komu do TT chodis?

zuzula221
18. mar 2011

@lusia13 pri prvom tehu som bola zavisla na sladkom 😀 , no maly bol aktivny nielen v bruchu, ale je aktivny az doteraz a to uz ma 3,5 roka 🙄 ... je doslova hyperaktivny... no a teraz sa snazim jest sladke co najmenej... aj sa mi to dari a male je zas akesi umrvene 😝 ... tak dufam, ze po porode to nebude az take 😅

januska712
18. mar 2011

@danciacik
dakujeme... to moj drahy vybral pre dievčatko a ja som vyberala pre chlapca sme sa tak dohodli... lebo on chce tenistku...
a ja zasa futbalistu:Dd ale tak budeme mať dievčatko a tešime sa...aj ja sa snažim niečo si nájsť doma aby som tu cely den nesedela... lebo to je inak nakazliwe:D:.d hlavne ten facebook:D:

lucyka1
18. mar 2011

@zuzula221 ahoj. mas tak stareho syna ako ja, tiez ma 3,5r. a je tiez straaasne aktivny, sedi len ked papa a lezi len ked spi, inak je stale v pohybe 🙂 a to som sa tiez napchavala sladkym. teraz mi sladke zo zaciatku tehu ani velmi nechutilo az teraz trosku, ale s prvym tehu sa to vôbec neda porovnat 😉 tak mozno na tom sladkom nieco bude.... a odkial si prosim ta ak sa smiem spytat? inak ten pôrod ti nezavidim aky si mala, chudiatko. 😉 ten môj tiez nebol eňo ňuňo. 🙂

zuzula221
18. mar 2011

@lucyka1 ani mne teraz nechutilo pri druhom tehu zo zaciatku sladke... praveze som mala chut stale na kysle... najlepsia bola kysla kapusta 😀 😅 ... ale teraz mam uz aj sem tam chut na sladke... ja si myslim, ze to sladke vela urobi 😀 dodava babatkam energiu uz v brusku... ja som z okresu Čadca, konkretne Krasno nad Kysucou, no ten porod nebol zly, len mi vadilo ako ma nadopovali vyvolavackami a ze som mala hrozne tlaky a dakujem bohu, ze tam bol moj muzicek.... inak porod bol rychly 😀 a ani ma neroztrhlo a ani ma nenastrihli, takze po dvoch hodinkach som si chodila aj sedela ako herecka 😀 😀 😀

lucyka1
18. mar 2011

@zuzula221 no parada, krasny pôrod, bez nastrihu 🙂 presne aj ja zo zaciatku nie moc sladke, ale strasna chut na kysle... hmmm a kysla kapusta, mnam, môj muz len ocami prevracal, kvôli tym mojim kombinaciam... 😀

lucyka1
18. mar 2011

@zuzula221 inak osobne si myslim ze moc papam 😉

chari6
18. mar 2011

@alexksa aha, vdaka, nevsimla som si, ze aj v Lomnici je detska ambulancia.

zora256
18. mar 2011

@slniecko612 Tak ani nášho tatina nechce kopať,ale keď sa na mieste chce otočiť,tak mám akoby hrču na bruchu a to tak rýchlo sa nevystrie,tak vtedy ho cíti i tatino,včera aj búchanie srdiečka cítil. 🙂 Snáďkeď bude väčšie,tak si tých kopancov aj taino užije. 😉 Aj tých pár mesiacov mi pripadá ako celá večnosť. 😀 Tak sa zatiaľ majte krásne!

zuzula221
18. mar 2011

@lucyka1 to aj moj muz tiez len pozeral, lebo ja, ked som nebola tehotna, tak kysle moc nemusim a kapustu uz vobec 😀 , ale toto tehotenstvo tak to ano... inak doniesol z belgicka malemu cukriky - boli vraj otrasne kysle, ze ich nemohol on sam zjest a to on zboznuje kysle... no a mne prisli v pohode 😀 😀 😀 😀 ... ja zas nejako niezeby som jedla vela... jem tak normalne, ale niektore dni mam doslova pazravu nemoc 😀 ... vsak za posledne 2 tyzdne som pribrala 2 kg a to sa stravujem tak, ze na ranajky pecivko s niecim + kaficko, obed polievocka + trochu druheho, na olovrant sem tam nieco, na veceru mi uz nic moc nechuti tak to si dam bud jogurt alebo acidko... no lenze okolo 23 ma trosku chyti hlad tak si dam pribinacika 😀