Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zuzula221 ja si stale hovorim, nejedz tolko, budes tucna!!!! 🙂 ale nepomaha. ja som za posledne 3tyzdne pribrala 4kg 😉 kedy mas termin? bo zachvilu sa budeme kotulat 😀 no po pravde ani ti nebudem hovorit co jem na ranajky, obed, veceru ja , lebo ta porazi 😀 som zrut. a to som vazila este pred prvym tehu 48kg, 159cm. pri matovi som pribrala 22kg. rodila som 70kg obluda. 🙂 ale vsetko som zhodila zostali mi dve kilecka. islo to same od seba.
@lucyka1 ja mam prvy termin 19.7. a druhy 22.7.... pri prvom tehu som pribrala 17 kg... predtym som vazila 45 kg (160 cm)... po porode som sice schudla, ale nie na povodnu vahu... tu som dosiahla az po dvoch rokoch kojenia 😀 ... a teraz som od zaciatku pribrala 5 kg (ked beriem do uvahy vahu pred otehotnenim - inak som schudla na zaciatku 4 kg, takze od tejto vahy som pribrala 9 kg)... no ja mam teraz pri malom dost pohybu, takze si myslim, ze nepriberiem viac ako je nutne :D
Ja som baby vážila pred tehu až 72kg a meriam 167cm.Počas prvých 4.mesiacov som schudla 5kg.a do teraz som pribrala okolo 2kg a prvý termín mám 12.7.a druhý na 18.7.A jem keď som hladná,lebo vtedy mi je zle.A občas mám chuť na sladké a niekedy zas na cshipsy a akosi predsa nepriberám.Tak dúfam,že do konca aspoň 6kg priberiem. 🙂
@lucyka1 ano v pohode sme to zvladli... dokonca som prekvapena, ze som v zaciatkoch neprisla o mliecko, pretoze z porodnice sme boli doma 2 dni a sme museli letiet spat do nemocnice na detske, pretoze maly dostal z nicoho nic vysoke teploty 40 stupnove (a to bol august) a boli sme v nemocnici mesiac, stale mal napichnutu infuzku v hlavicke, nemohli mu prist na pricinu 😖 a dokonca tam bola primarka (stara dievka), ktora k mamickam mala hnusny pristup - vsak ju potom aj vyhodili 😠
@zuzula221 cipána no tak to si si tiež riadne odtrpela, nezávidím ti to. Najmä s tými vyvolávačkami. Neboj druhý drobček už pôjde ľahšie. 😉
@januska712 he he to poznám, keď tu sadnem ani vstať sa mi nechce ale musím, dnes ma čaká veľa veĺa roboty a najmä preto, že len teraz som prišla s deťmi od doktorky.
@lucyka1 mna posiela moja, ale este som nebola, ale zase tu nikoho nepoznam, tak mozno by som tam stretla neake tehulky, a zase si chcem prezriet porodnicu, ze ako to tam vyzera, tak mozno pojdem pozriet, ja chcem ist na sekciu, takze to dychanie a tlacenie velmi potrebovat nebudem, ale zase sa bojim, ze ma ta priprava velmi rozrusi,,, mam hrozu z prirodzeneho porodu, nocne mory som mala asi prve 3 mesiace, potom ma mamka ukludnila, ze aj sekciou sa da rodit, tak som kludnejsia, a sa ta chcem opytat tvoje prve babo bolo ockovane proti tbc v nemocnici?, nemalo neake problemy potom?, ja rozmyslam, ze ked sa narodi moje, tak by som nedala, lebo aj to ockovanie rusia od noveho roka, tak neviem,,,,
@anicka1981 ano bol ockovany este v nemocke a nemal ziadne problemy 😉 od ktoreho roka? 2012? lebo ja urcite chcem aj teraz druhe dat zaockovat a presne tie iste ockovania co mal aj martinko uz potom pocas jeho poradni.
a co sa tyka sekcie tak neviem ci sa to da na poziadanie objednat, asi iba podla toho ak nie je ina cesta, inak si myslim ze prirodzenym spôsobom. a poviem ti a myslim ze nielen ja ze prirodzeny je lepsi ako sekcia, pri sekcii si ho nemôzes prilozit na samoprisatie, aj vstavanie je horsie, jazva dlhsie boli, ako aj samotna manipulacia s babom...
cawte baby...jak vas tu citam tak poniektore pekne priberate 🙂 co na to vasi Dr.??? pretoze ta moja ma pekne ziazdila ze som UZ pribrala 5-6 kg. ze takto pribrat som mala az v 30tt ale asi zbytocne to prehnala...a bolo niektorej z vas povedane ze nemoze kvoli tomu skontrolovat dobre babo??? vraj tukova vrstva odraza ultrazvukove luce...
@mirkaradko ja som ten problem nemala. babo som aj ja krasne videla, takisto aj doktor. ani mi nenadaval, ani pri prvom mi nenadaval, pri prvom som pribrala 22kg. mozno preto nenadaval ze neni pôrodnik a pri pôrode nebude 😀 😀 ale keby som isla do nemocky za doktorom co mi bude pomahat rodit (co neviem ktory bude) tak by urcite nadaval...
@lucyka1 neboj vyjde... len fakt treba trpezlivost 😉
@danciacik no spolieham sa na to, ze nas druhy anjelik to bude mat lahsie a ze to aj mne ulahci 😀
@mirkaradko tak mne moja doktorka na priberanie nepovedala nic... pri poslednej poradni som za mesiac pribrala 1 kg (ale to som aj schudla 2 kg, ktore som nabrala naspat a plus to jedno kilo navyse) a povedala, ze je to v poriadku.... a o tom, ze kvoli tukovej vrstve sa neda urobit dobre utz to som este nepocula 😕 😅 ... to bude hlupost si myslim ja 😉
@lucyka1 ale tak ani ta moja ma nebude rodit...no neviem asi nemala svoj den... 🙂 aj ked my spriemnila cely tyzden, pretoze vraj mam malo plodovej vody...ale tak uvidime o tyzden co uvidi... a ked ma naserie tak si pekne pojdem dat spravit ultrazvuk do nemocnice...pretoze tam 2 tyzdne pred nou videli vsetko pekne a ani ziadny problem nebol...
@zuzula221 tak prv som si myslela ze to je asi pruser ked mi to povedala skusena Dr. ale ked ak to tak vezmem ako robia ultrazvuky inym mamickam s viac kilami ako mam ja...aj ked je pravda ze vsetko priberam na brusko a na prsia... 😒
@mirkaradko asi treba zmenit doktorku 😅
@lusinda24 moj muz je tiez taky, caka s prilozenou rukou a niekedy sa staci len pozerat a vidno tie kopance tak ze az.. minule mi normalne neveril, ze to ja nerobim!! aj ked neviem ako by som mohla v strede pod pupkom nieco "vydut"! :DDD inak my tiez kopeme vacsinou okolo 22:00, ale aj cez den samozrejme, ale tak navecer je to intenzivnejsie. ja idem teraz 25.3. na poradnu..neviem vobec co sa bude diat, asi len pozrieme bejby cez UTZ...a asi na tej dalsej poradni sa uz bude riesit ten glukozovy test. Co sa tyka vybavy, tiez uz pomaly zacinam riesit..uz som si vytlacila vsetky zoznamy co som nasla na nete a idem to pomaly davat dokopy a zacat nakupovat. Este pockam na piatkovy UTZ aby sme vedeli na 100% ci sme baba 🙂 snad ano...bo mamina uz hackuje nejake veci v ruzovom 🙂
@januska712 moj chce tiez tenistku, teda aj keby to bol chalan tak to urcite bude tenista.. sa ma pyta stale, ze ci aj dnes bejby trenovalo "forhend", "bekend" a tie vsetky tenisove vyrazy :D :D no som s toho hotova 🙂 inak aj ja som doma a tiez sedim za PC, a tiez si myslim, ze je to nakazlive 🙂 ale vzdy sa viem od toho odtrhnut..nastastie!
@mirkaradko ja mam zatial +4 kg, naposledy na poradni som bola v 20tt a mala som +1kg a vtedy ma pochvalila, ze kedze som stihla, tak je babo krasne videt, vraj u bab co maju viac tuku je to horsie...presne ako pises, to povedala aj moja dr. mne..tak asi na tom nieco bude...som zvedava, co mi povie na piatkovej poradni. Ale nezda sa mi ze 6kg v 22 tyzdni je vela, to asi fakt prehnala...a este som pocula, ze vraj u takych bab, co su trosku viac pri sebe je tazko zistit pohlavie - takze az do porodu nevedia, co to bude, dokonca aj tu na konikovi sa to mnohym potvrdilo. ale ked dr. chce tak babo zmera hociakej babe, ved je to aj jej povinnost.
@keena no ja nevie asi je to u kazdej ine... ale tak pride mi zvlastne ze po 2 tyzdnoch taky rychli narast tukovej vrstvy...tak mam take kamosky co su poriadne bambulky a oni s tym nemali problem este sa my smiali ze ich by moja dr. ani vidiet nechcela...aj ked moja rizikova partia bola stale brucho...ale tak dufajme, ze o tyzden bude Dr. milsia 😉
@danciacik
a čo ich máš chore??? nám je už konecne dnes po týždni lepšie... a dufam že sa to nezhorši.. aj som tiež dne supratowala aby som nemusela zajtra a mi prišlo zle že som skoro odpadla tak som si powedala že sa už nejdem namáhať že nech moj drahy upratuje...
@keena
mno super tak možno niekedy budu proti sebe aj hrať:D:d. mno aj men tu dáwa stáel tie výrazy:D::d ten má už plány ako postawi tenisový kurt a že potom ani do roboty nebude chodiť že sa jej bude venowať aby bola dobrá:D:d ja sa len na ňom smejem:D:d. mno aj ja sa viem našťastie od neho odrthnuť sice niekedy to trvá dlhšie ale odtrhnem sa.:D:d
@januska712 my sa už ťaháme s chorobami asi tretí týždeň, najprv to bola len nejaká viróza ale prešlo to do zápalu priedušiek a pri Larke mali podozrenie aj na zápal pľúc ale antibiotiká zabrali našťastie, ale Larka ešte nie je ok, doktorka sa bojí, či nemá nábeh na alergickú astmu. Tak moc šťastná dnes teda nie som. Už sme absolvovali raz tento kolotoč a Larka si veľa vytrpela, nechcem aby sa to opakovalo.
A ty neprataj, kašli na to, treba oddychovať, len nech je bábätku dobre. 😉
@danciacik
mno tak držim palce aby ste sa co najskor vyliečili... ja som už týzeen chora ale dne smi je najlepšie.. mno však uz nejdem upratowať kašlem na to,... radšej si oddychnem.. ... :D
@zora256 tak ja ta v tej vahe tromfnem.....ja som pred tehu vazila 85kg!!!! a vyska len 164cm, takze riadna bacula som 🙄 cez prve 2 mesiace som pribrala 5kg, cez Vianoce schudla 3kg(to som sa ani neobmedzovala, sak naco) a podla poslednych poradni to ide dolu tiez....na poslednej som mala znova 85kg a to do seba stale nieco ladujem...zmrzka, cipsy, keksiky....ale ziadne poriadne jedlo....varim len kvoli malej a to len tolko co sa do vecera zje, lebo mne to ani nechuti...
@sisanka no o tych intimkach aj vlozkach som sa vcera rozpravala so svojou dr. a som jej povedala, ze si to moc nechcem davat... a ona mi povedala, ze radsej nech si to fakt nedavam... radsej casto menit pradlo cez den a ozehlit ho 😉 , lebo aj teraz tie prasky nie su bohvie ake... su dost silne takze aj to moze sposobovat problemy

@sisanka To máš dobre,my auto nemáme a pôrodnica je na 60km,takže budem rada ak príde na ďalší deň s kamošom na aute a potom keď ma odvezú domov aj s bábom. 🙂 Aj do nemocnice si budem musieť zavolať záchranku.Ale aspoň budem v dobrých rukách,dúfam.