icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mirkaradko
23. mar 2011

@t1nulka
@anickaknm tak ja uz take plavanie rybky som citila okolo 18 tt ale teraz to uz je take kopkanie ale len z vnutra a sem tam stalo sa to asi 3-4 krat ze ma drobec kopol tak ze sa aj brusko dvihlo...my este nevieme co to bude...snad nam to v pondelok Dr. povie...ak bude drobceka dobre vidiet...a inak dost ma chytaju depresie alebo skor pochmurne myslienky ze neni babo ok...asi to neni velmi normalne ci?? 😕

anickaknm
23. mar 2011

mirkaradko... tie myslienky, to sa neboj, presne to mam aj ja...☹(( ja mam to iste, niekedy mi je az do placu, to asi tie hormony, pre nas je to prve dietatko, tak mam obavy zo vsetkeho , ale muz mi vzdy povie, ze to bude ok, tak mu verim🙂))

t1nulka
23. mar 2011

@anickaknm my budeme mat Adamka 🙂 veeeelmi sme chceli Riška, ale uvidela som maleho na UTZ a povedala som si, to bude Adamko 🙂 este sme rozmyslali aj nad Oliverom a Davidom 😵
@mirkaradko aj nas maly uz nakopal tatinka do ruky aj do brucha 😀 ked ma objal drahy 😅 a neboj, tie myslienky su OK... teda, pre teba je to stres, ale ja mam tiez vzdy take... poviem si: vysli ti tripple testy negativne? vysli! Bola si 100 krat na sono? bola! tak keby bol problem, tak to uvidia a povedia 😉 a ked aj citis male ako kope, tak je vsetko OK 😵

mirkaradko
23. mar 2011

@anickaknm no tak nechcem byt zla ale tak aspon niesom sama 😉 aj mna manzel stale ukludnuje, ze vsetko bude ok...len ja sa asi az prilis kontrolujem... a ani moja Dr. mi k optimizmu neprispieva :D a uz aj nakupujes???

mirkaradko
23. mar 2011

@t1nulka no ved ano vsetky vysledky ohladom baba su ok len posledne sono nebola prilis priaznive...ale tak snad bude vsetko ok...

anickaknm
23. mar 2011

t1nulka stale mi to nejde nervyyyy..🙂)) Adamko je tiez pekne meno, aj mne sa paci, len kamoška chcela Adamka, tak som od toho upustila, ale nakoniec bude mat Natalku🙂)) ale na tom šimonkovi sa mi paci, ze sa neda az tak spotvorit🙂 idem na obed, uz neviem ci mi tak skvrka v bruchu alebo sa maly hybe🙂))))

anickaknm
23. mar 2011

mirkaradko to je normalne a ak to normalne nie je , tak sme obe nenormalne🙂) no ja som uz aj skoncila s nakupovanim🙂 uz mam vsetko, ale ideme teraz do polska asi v pondelok tam chceme take veci ako prebalovaci pultik a podobne take tie vacsie veci /kocik vanicka/ a pod. nemame, ale oblecenia mam az az , muz mi uz zakazal ponozky kupovat tak sa mi to pacilo, ze som nakupila tolko ponoziek, ze asi budeme musiet mat stonozku🙂))

t1nulka
23. mar 2011

@mirkaradko a co si mala problem aky na sone poslednom? 😕 jasne, ze bude vsetko OK
@anickaknm no tak ked bude Natalka, tak mozete mat Adama 😀 ani to sa neda nejak moc "spotvorit" 😉 dobru chut k obedu vam obom 😉 inak, ked ti to nejde, tak skus stlacit na klavesnici pravy Alt a V-cko naraz a napise ti @ a za tym ked das moj nick, tak sa ti to objavi ako keby si odpovedala 😉

mirkaradko
23. mar 2011

@anickaknm tak ty si vybavena v plnej zbroji 🙂 aj my sa chystame do Polska hlavne kvoli kociariku ale uz ked tam budem tak urcite uz nakupim to co mi bude treba...u nas v Bj su vacsinou obchody s tovarom z PL a za ˇˇpekneˇˇ ceny ...

@t1nulka tak vraj nebolo dobre vidiet babo kvoli moje tukovej vrstve tak nevieme ci je vsetko tak ako ma byt a mam malo plodovej vody ale kdesi som citala ze plodova voda sa obmiena a inde pisali ze to uz bude do konca tehotenstva tak...tak uvidime co mi povie...

t1nulka
23. mar 2011

@mirkaradko no to je aka kravina, ze kvoli tukovej vrstve... to co si dovoluje? tak ma nahovno UTZ, ked ti to nevedela poriadne pozriet... 😠 by som ju do zadku nakopala... 😅 neboj, vsetko bude OK 😵

mirkaradko
23. mar 2011

@t1nulka no neviem ci je alebo nie ale.... sa jej nepacilo ze som pribrala 6 kg ale mozem za ti ze vsetko mam na brusku... 🙂 a inak ja si este stale obleciem veci, ktore som nosila aj pred...

a ten test na cukrovku mate uz za sebou??? baby a trosku intimna otazka venujete sa partnerovi nadalej ako pre tehu.???

keena
23. mar 2011

@zora256 tak, tak uvidime ako nam osud nadeli 🙂 no dufam, ze budem rodit na termin, max 1 tyzden dozadu. inak vobec neviem ako dlho sa teda v nemocke ostava, ale asi to zalezi od porodu a toho ako je na tom mamicka s babom...

inak u mna zatial nic nove, cakam na piatkovu poradnu a potom sa ozvyvam s novymi infoskami 😀 tak sa zatial majte!

t1nulka
23. mar 2011

@mirkaradko ja som na zaciatku tehu schudla okolo 9-10 kg, a doteraz som pribrala 2,5 kg naspat... a tiez to mam na brusku, lebo inak vsetky veci mi sedia, len cez brusko nezapnem nohavice 😅 ten test na cukrovku sa tusim robi od 25 tt... nie? este som ho neabsolvovala teda ja. a co sa tyka partnera... rada by som sa venovala, lenze on sa boji o male 😀 darmo mu vysvetlujem, ze to by musel byt inak obdareny, aby sa daco mohlo stat 😀 😀 😀 ale zato ho viem presvedcit 😉 a co vy? 😕 🙂

martina2001
23. mar 2011

@mirkaradko ako blbá otázka, ale čo má tvoja dr. za ultrazvuk? Ja tiež nepatrím k najchudším a moja doktorka mi určila pohlavie a aj mimčo namerala v pohode. Neskúšala si ísť aj inam?
@t1nulka ja som za celé tehu ešte nepribrala, len mi všetko zišlo do brucha a sex u nás je tabu od začiatku tehu, ja som na rizikovom a za začiatku som bola často v nemocnici a zákaz máme do konca tehu, ale to sme vedeli že to tak môže dopadnúť už pred otehu. A mm má ten istý názor čo tvoj, tiež by mal strach že niečo mimi urobí, to je u chlapa normálne

t1nulka
23. mar 2011

@martina2001 no v tomto pripade, ked to mate zakazane, tak jasne, ale mne moj doki nic take ani len nenaznacil 🙂 takze aspon obcasne milovanie mi padne dobre 😉

martina2001
23. mar 2011

@t1nulka tak ho musíš dáko nenápadne do toho donútiť, lebo keď to budeš robiť nasilu alebo nátlakom sa mu môže sex zhnusiť

anickaknm
23. mar 2011

@t1nulka jaaaj, dakujem uz som po obede, tak sa maly musi zalizovat🙂ty este chodis do prace? ja dnes toho asi moc neurobim sa mi strasne nechce, tak vyuzijem, kym je sef na obede🙂))

mirkaradko
23. mar 2011

@t1nulka tak mne manzel pride po 3 tyz. domov tak uvidime co bude 🙂 do teraz som babo necitila a teraz ked bude citit aj on tak neviem neviem...uz vtedy som ho presvedcovala ze je vsetko ok 🙂 ale tak aspon sa zasmejeme 🙂

anickaknm
23. mar 2011

@mirkaradko no ja este nad kocikom rozmyslam, ze kupime na svk, kvoli reklamacii, ale inak v tom daky rozdiel nevidim, dnes idem este nazehlovacky objednat, lebo vsade maju napisy len I love Mum a podobne a som chcela po slovensky ..🙂) teraz by mi bodlo mat aspon 2 hodiny šlofika🙂

mirkaradko
23. mar 2011

@martina2001 no bola som v nemocnici na ultrazvuk a tam nebol ziaden problem a po 2 tyzdnoch u dr. to uz bol problem...idem v pondelok tak uvidime co povie a podla toho asi sa zariadim dalej... a ja neviem asi mala zlu naladu alebo co...pretoze mam kam. ktore su takmer 2x take ako ja a nemali s tym problem a to uz cakaju 2 babo...

anickaknm
23. mar 2011

@t1nulka ,mirkaradko ta tukova vrstva na bruchu, to je fakt divne, ze ti doktorka povedala, ja som vzdy mala faldiky na bruchu a teraz to je aspon jedna velka pneumatika a nie vela malych🙂))) som sa smiala vcera lebo kamoska je v 30tt a uz sa jej vyduva pupik, tak som zvedava ci sa aj mne 🙂)

slniecko612
23. mar 2011

@mirkaradko
@t1nulka u nas to je zas naopak. Moj manzel, ten by aj chcel, ale ja akosi nemam chut. On je asi nejaky iny, on sa neboji. On robi so samymi chlapi, a ti mu povedali,ze v pohode moze az do porodu, takze strach z jeho strany nie je. Ale ja som asi od zaciatku 2 trimestra stratila chut. Som zvedava, kedy sa mi vrati. Ale koli manzelovi to zas sen tam urovim, aj ked on sa hneva, ze to nechce, ked to nechcem ja. Ale ja za to nemozem ☹
Ja som na teste na cukrovku bola este v 23 tt a osobne si myslim, ze to je v pohode, da sa to vypit. Mne sa to az take strasne sladke nezdalo, ako to baby opisuju. A to som neni na sladke. 🙂

mirkaradko
23. mar 2011

@anickaknm a to objednavas cez internet?? ak ano budes tak dobra posli mi stranku kde...ja to tiez zhanam...skusala som sa aj realizovat s fixami na texzil ale neni to take pekne... ja sa o reklamaciu nebojim.. skusenosti s reklamaciou v Pl mam a nebol nikdy problem...

t1nulka
23. mar 2011

@martina2001 ale ved ho nenutim nasilu 😉 za tych 7 rokov ho uz poznam, ake paky mam pouzit 😀
@anickaknm no chodim do prace, chodim, ale tiez tomu nejak extra nedavam 😀 moj sef je dnes a zajtra v Prahe, takze pohoda 🙂 a kolegovia ma nechavaju na pokoji, lebo som tehu 😅 😀
@mirkaradko no po troch tyzdnoch... uvidite 🙂 babu to nevadi urcite 😵

mirkaradko
23. mar 2011

@slniecko612
@t1nulka slniecko ja mam chut ked neni doma 😀 ja s tym problem nebudem mat skor on...na zaciatku som trosku pri sexe krvacala a sa vtedy prelakol....ale tak som mu vysvetlila ze vsetko je ok a teraz zas ma pocit ako keby ho niekto sledoval 😀

t1nulka
23. mar 2011

@slniecko612 no nutit sa nemusis, maznel to pochopi podla mna... a tiez mavam take nalady a tyzdne, ked sa mi nechce, ale potom aj take, ked by som draheho aj znasilnila 😀

slniecko612
23. mar 2011

@mirkaradko a inak ja ked som bola na ultrazvuku v 23 tt tak som mala + 10 kg a doktorka mi nic nepovedala na vahu. Aj babo bolo v pohode vidiet. Sice ja priberam vsade len do brucha nie, ale 10 kg urobi urcite svoje. Teraz mam uz + 13,5 kg. A co sa mam zabit? Nemozem za to ze priberam aj z cistej vody 🙂 A to jem tak ako pred tehotenstvom, povedala by som, ze o nic viac nejem, jedine tak viac ovocia.

anickaknm
23. mar 2011

@t1nulka slniecko612 my sme s tym problem nemali, ja som skor bola viac naruziva/ aspon po tej 20tt/, ale teraz uz prekaza bruško aj moje aj jeho🙂) tak uz musime stavit na osvedcene polohy a to....🙂)))

slniecko612
23. mar 2011

@anickaknm jej, to je super, krasne nazehlovacky 😀