icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

anickaknm
24. mar 2011

@lusia13 ahoj ja mam presne to iste, ale nejako to zatial neriesim, ja mam poradnu 7/4 tak sa spytam doktora, ale ako uz baby pisali, mozu to byt poslickovia, vcera som to na nete pozerala a tiez je to tam napisane, to tvrdnutie mam tiez zospodu 😅

mirkaradko
24. mar 2011

cawte...no ja som dnes nadsena...vcera som sa dala ostrihat...a keby to bolo mozne kvoli vlasom a nechtom by som bola tehotna cely zivot 😀 mne brusko tvrdne hlavne v noci :D

anickaknm
24. mar 2011

@mirkaradko ahoj, teda tak dnes je z teba iny clovek, 🙂)) zo mna bude zajtra idem sa dat aj nafarbit, tak som zvedava, ci mi farba chyti, idem trosku experimentovat, dnes ma maly zobudil na kopanie o pol piatej rano a neviem ci si tam zurku robil alebo co, ale do siedmej tancoval🙂))))

anickaknm
24. mar 2011

@mirkaradko a aky strih si si dala,? nech mam inspiraciu na zajtra

mirkaradko
24. mar 2011

@anickaknm no asi preto ze sme spinkali celu noc :D rano sa prehadzoval zo strany na stranu som si pripadala ako na kolotoci :D ja som si dala postupne zostrihat a upravit nad celom a konecne som nasla kadernicku, ktora to zrobila tak ako aom si to predstavovala :D ato chcela len 2 euri :D nad farbenim som rozmyslala i ja ale tak prehovorili ma kam. ze vraj aby mi to nechytilo na zeleno :D urcite nejake poveri :D

sandy5
24. mar 2011

baby co sa tyka toho tvrdnutia mavam to tiez od pupka dolu, ale len na par sekund. Lekarka mi povedala, aby som si dala magnezium a zda sa mi ze uz to nebyva tak casto. Ale, ze ak by som mala bolesti alebo nieco take , tak ze ma da radsej na PNku

januska712
24. mar 2011

@zora256
dakujem aj ja ... aj vy sa držkajte... a pekné tehulkowanie:D:D a inak dnes je krásny slnečny den:D::D planujes nieco?? 🙂

januska712
24. mar 2011

@ada222
tak to mi je luto.... ty si si fakt už veľa toho vytrepela... ja som tiež rozmýšlala že by som si ho kupila... lebo je to pravda že nebudem stále pri maličkej však treba aj niečo nawariť ... a takto budme vedieť ked to bude pískať že sa niečo deje.....a to je dobre že už potom si nemusiš kupowať tie vysielačky... však to nie je vobec nejaka lacna zaležitosť v dnešnej dobe.... a tuto znacku ti niekto odporucil????

anickaknm
24. mar 2011

@mirkaradko ja tiez rozmyslam nad postupnym zostrihanim, uz konecne mam dlhsie vlasy po neviem kolkych rokoch, tak si ich chcem este uzit🙂)) ja chodim ku kamoske, ona je kadernicka, takze u nej v salone mi vzdy aj obocko hned urobia a idem ako iny clovek, dnes som v robote iba vo svetri, tak dufam, ze bude pekne, 🙂) 😅

anickaknm
24. mar 2011

@sandy5 no skusim si kupit tie centrum vitaminy pre maminy , hadam to tiez obsahuje aj to magnezium, 😀

mirkaradko
24. mar 2011

@anickaknm urcite bude :D aj tato moja kad. bola kamoska ale tak ona este studuje ale fakt je ze je strasne sikovna :D ja som vzdy mala kratke vlasy az nejakych 2-2,5 mam dlheeeee a uz to chcelo zmenu... a keby som vedela, ze ma to tak potesi tak to spravim uz davno 😀 a na kozmetiku mam svagrinku, ktora sa so mnou pohraje a tiez to stoji za to :D ja som tak trosku divna moja lava strana tvare je napoly blondava 😀

anickaknm
24. mar 2011

@mirkaradko tak si zena dvoch tvarí🙂)) no ja sa uz celkom tesim, muzovi som povedala, zo srandy ze idem na blond, tak chudak caka najhorsie, xixi, ale ja mam hnede vlasy a uz som ich rok nefarbila len sampony a chcem taku medeno hnedu , tak som zvedava, lebo som teraz dost bleda, tak nech nevyzeram ako mrtvola

mirkaradko
24. mar 2011

@anickaknm mm sa az chudak vcera zlakol ze co som zo sebou spravila 😀 ja som chcela nejaku ciernu mam tmavohnede vlasy...nejak prisli na mna chute po zmene... tak dufam, ze sa ma manzel nezlakne ked pride v noci domov 😀 inak ja som si kupila magne B6 a nejak lezi v skrini ...

januska712
24. mar 2011

@mirkaradko
ahoj aj ja som sa bola dať asi pred týždnom ostrihať a dala som si aj farbua pekne mi chytila tiež mi howorili že mi to nemusi chytiť alebo že mi to chyti na nejaku inu farbu ale riskla som to :D:d a stalo to za to:D:. 🙂 a ja užiwam od 3 mesiaca vitaminy calibrum mami a atial je všetko v pohode.D

anickaknm
24. mar 2011

@januska712 ja tiez rozmyslam nad tymi calibrum mami, lebo doteraz som ten femibion, ale uz 2 mesiace neberiem nic.

januska712
24. mar 2011

@anickaknm
ten je celkom v pohode počas celeho tehotensta som zatial nemala ziadne problemy... len minulu sobotu som mala strašne krce v pravej strane bruška tak som celý dne preležala a preplakala... a teraz citim že ide na mna zasa chribka... ale ja si ho chvalim...

anickaknm
24. mar 2011

tak sme vsetky vynovene🙂)) teda treba si to uzit lebo pri babatku neviem ako budem chodit, uz sa tesim ako budem malemu punkaca robit🙂))

anickaknm
24. mar 2011

@januska712 ja som mala asi v 21tt chripku a bola som doma tyzden, ale to som tiez len preplakala, som sa strasne bala, do toho z choroby som bola nervozna, ale uz si davam pozor, ked je aj v kanci niekto chory , tak som im vysvetlila, ze by mohli byt ohladuplny, kedze sa liekmi dopovat tak nemozem ako predtym . mne dala mudr bioparox a ten mi super zabral,

januska712
24. mar 2011

@anickaknm
ja som u doktorky zatial nebola....mam len na hrdlo propoli či ako s ato volá a dufam že mi to do poradne pomôže.... 😉 ja som doma stále kedže som na PN a nechápem od koho som to mohla dostat asi ma nakazil moj drahy ....

anickaknm
24. mar 2011

@januska712 si na rizikovom? ja este 3 tyzdne v praci a budem konecne doma, lebo uz neviem, ako by som sa na stolicke usadila🙂))xixi, tak to uz mas toho doma celkom plny zuby nie? ja si uz pomaly robim plan do coho vsetkeho sa doma pustim

mirkaradko
24. mar 2011

@januska712 hej tak to budem teraz fakt rozmyslat ci to nerisknem aj ja :D ja uz mam 3 chripku za tehotenstvo... 😠

slniecko612
24. mar 2011

Baby vie mi niektora z vas poradit? Ja sa stale rozhodujem ohladne kocara a chcela by som vediet, na co je dobra brza na rukovati. Je som si vzdy myslela, ze to je len pre aktivne mamicky, ktore napr. koruculuju. Zide sa ta brzda aj mne, ked na korcule s kocarom urcite nepojdem?

maruska.s
24. mar 2011

@gabika84 ahoj=) tak ja som sa bola v pondelok trosku prejst a musela som sa vratit, nedalo sa to vydrzat...tak som volala svojej doktorke, ze co mam robit, ci je to normalne, alebo co a ona, ze do nemocnice...tak som sa vratila dnes z nemocnice...povedali mi, ze na co som cakala, ze uz som tam davno mala byt s tymi bolestami...ale asi je to normalne, lebo uz som doma, ak Ti babo niekde tlaci...ale moze to byt nebezpecne, ak by si bola otvorena. Ja som nastastie nebola....hura konecne doma 🙂

maruska.s
24. mar 2011

@lucyka1 ahoj=) ja som bola od pondelka v nemocnici, kvoli tym bolestiam...tak som dostavala magnezium v infuzkach....teraz mam uzivat magnezium aj doma....som rada, ze som konecne doma=) tie bolesti sa uz v pondelok nedali vydrzat a tak som volala svojej doktorke no a ona mi povedala, ze mame ist do nemocnice...

ninan2
24. mar 2011

@slniecko612 Ahoj, je to dobre ked pojdes po nejakom kopci, nebude Ta kocik tahat dole, kedze ho budes brzdit rukou... Je to aj bezpecnejsie. Ale urcite sa da prezit aj bez toho, zalezi ze do akeho terenu planujete chodit.

keena
24. mar 2011

@salinka28 dakujem 🙂 bola to cekom makacka..ale nakolko nerobim kazdy den, tak sa to dalo 😀 vramci nudy

slniecko612
24. mar 2011

@ninan2 dakujem, ked tak rozmyslam, asi do kopca chodit nebudem. Mozno se-tam, ked budeme niekde na vylete, zvhladom k tomu, ze byvame na rovine. 🙂

ninan2
24. mar 2011

@slniecko612 tak ked budete niekde na vylete, nech ho tlaci manzel, on je silnejsi, a mas to vyriesene 🙂

slniecko612
24. mar 2011

@ninan2 dobry napad 😀 ked uz kupujem kocar na jeho vysku 2m, aby mohol tlacit aj on, taj nech tlaci aj do kopca aj z kopca 😀

keena
24. mar 2011

ozaj baby, nebolieva vas chrbat?? mna uz celkom zacina.. hlavne rano ked vstanem a akoze vobec to nechapem 😒 teda ze po dobre prespatej noci ma boli... hmm ale pocas dna to prejde...