icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
24. mar 2011

@katren V lýtkach som ja mávala vždy pred menzesom krče a aj vtedy mi vdy magnézium dávali lekári,tak preto mávam vždy doma Magnézium lactici.Dnes som bola na tých testoch glukózy,lenže po hodine som vyvrátila všetkú tú glukozovú vodu a tak mi nemohli vziať krv po tých dvoch hodinkách,a tak mi povedala sestrička,že napíše že neúspešne alebo dačo také,keď prídu výsledky z krvi čo bolo len na lačno,a že netreba opakovať.Tak som zvedavá,že či naozaj nebude treba opakovať,lebo mi to úplne stačilo. 🙂 A ako sa máš?

zora256
24. mar 2011

@januska712 Povynášala som kvety,ktoré majú radi slnko,ale len do vchodu,kde je najteplejšie,lebo večer ešte býva okolo -1stupňov,tak aby mi neprechladli,mám rada kvetiny.Keď už zvieratká nemôžem kvoli alergii,hoci i kvety,len také ktoré nemajú veľa pele a vonku môžu byť i také.Chcela by som v záhrake kvetiny okopať,ale veľmi sa mi nechce,lebo som skoro vstávala kvoli glukozovým testom,len škoda,že mi bolo zle a nevydržala ešte hodinku,kým by boli vzali krv.A tak aj to cestovanie mi moc nerobí dobre a nalačno,už vôbec nie. 😒 Ale tak dúfam,že nabudúce ak budem musieť niečo takého absolvovať,tak to nedopadne ako dnes.A ty čo ideš robiť?

zora256
24. mar 2011

@anickaknm Dá sa.A ako sa máš?Ja dosť unavene,lebo som musela skoro vstávať kvoli glukozovým testom a predsa z toho nič nebolo,lebo po hodinke som celú tú tekutinu vyvrátila a tak mi nevzala krv,že vraj napíše,že neúspešné,a vraj netreba opakovať,no tak dúfam,že mi dajú stým pokoj,bolo mi hrozne na lačno.Ináč celkom sa mám už teraz dobre,že som už doma,a aspoň si oddýchnem.Majte sa!

gabika84
24. mar 2011

@maruska.s fííha, tak to si ma prekvapila s tou nemocnicou ☹ ale hlavne, ze ste uz v poriadku obaja. ja viem od mojho dokiho, ze sa chvalabohu takisto neotvaram.. teraz som uz tri dni v pohode- klop, klop. magnezium uzivam aj ja a pijem aj vodicku Magneziu kazdy den 😀 tak drzim palce, nech sa bolesti nevracajuuuu!

zora256
24. mar 2011

@sisanka Mne ako kedy pred včerom celé,včera,len jedna strana,ale že to je vporiadku.A keď je to len raz za deň,tak je to vporiadku,treba si oddýchnuť a potom to prejde.Aj tebe,len raz za večer?A čo budete mať?My nevieme,kvoli placente,lebo je vpredu.Tak sa držte! 🙂

sisanka
24. mar 2011

@zora256 praveze mne tvrdlo tak divne...ked som stala tak som citila ze ho mam tvrde a musela som si sadnut...ale len zvrchu...a dr povedal ze pokial netvrdne odspodu tak je to ok...a mam sa sledovat a keby cosi hned prist...a budeme mat chlapca dalsieho...tak sa spamatavam z toho sklamania ale uz mi je to fajn,vcera vecer mi to bolo strasne luto ale hlavne nech je zdravy...ved sme este mladi a mozno do tretice to vyjde 😉 😀

zora256
24. mar 2011

@sisanka Neboj určite,vám to vyjde,je to tvrdnutie zvláštne,kedže ani nevieme čo to bude začínam veriť,že to bude chlapec,tak ako som si vždy želala mať prvého chlapca.Aj mojej mamine tvrdlo a len pri bratovi,pri mne a sestre nie.A jedna tiež čaká chlapca a tvrdne jej.Je to hrozný pocit,ale už tých pár týždňov snáď vydržíme.Hoci je to vyše 3.mesiacov.Ale tak to chodích.A aj pri prvom Ti tvrdlo?Tak sa držkajte!

sisanka
24. mar 2011

@zora256 pri prvom tiez...ale odspodu a nic som nebrala...a rodila som v 36tt,neviem ci to bolo tym ale teraz by som sa vyvarovala predcasnemu porodu aj ked maly bol a je uplne v poriadku...tak teraz som rada ze odspodu je to v poriadku...aj vy sa drzte a prajem ti toho chlapca vytuzeneho 😉

sisanka
24. mar 2011

@keena aj mna pobolieva..tiez rano alebo vecer ked polezim na gauci pri telke...a cez den nic,ked sa hybem...

sisanka
24. mar 2011

@maruska.s a ake bolesti si mala?ked si ta tam nechali???

anickaknm
24. mar 2011

@zora256 no a tebe tak prislo zle z tej glukozy? teda mne tiez nebolo vsetko jedno, ale ja som si to zabudla urobit vecer do pohara, ale som to rovno rozrobila vo vode a sa mi to aj zhrčkavelo /teda to je slovo/ ale sestricka nevolala, tak mam asi testy v poriadku ,

maruska.s
24. mar 2011

@gabika84 dakujeme=) este to nie je stale uplne v poriadku, ale asi to robi aj babo a moja uzka postava 😉 hlavne, ze je male v poriadku, to som rada...tak sa drzkaj aj Ty, dufam, ze to bude pomahat...ta voda je inak dobry napad=)

maruska.s
24. mar 2011

@sisanka boleli ma krize na lavej strane a strasne ma bolel pravy bok, islo to az do krizov, ale nedalo sa to vydrzat...je to trosku lepsie, ale stale to nie je uplne ok, aj ked neviem, ci este bude 😉 ale maly je v poriadku

sisanka
24. mar 2011

@maruska.s a z coho ta to bolelo??maly?tak budes mat chlapca? 🙂 ja tiez...😀

anickaknm
24. mar 2011

@maruska.s a ako dlho ta to bolelo, kym si isla ku mudr?

katren
24. mar 2011

@zora256 no dnes som bola na teste glukozovom, tak nic moc....ale potom poradna vsetko ok, tak som sa tesila 🙂
len mam zas bacila, tak som dostala vaginalne tabletky, lebo na natibiotika, co mi chcela dat, som alergicka.....
nam tiez povedala, ze keby nas z tej vody prehnalo, alebo to vyvratime, tak test konci a hotovo....ze dalsi sa nerobi....

alexksa
24. mar 2011

ahojte baby, vcera som bola v poradni a mala som krv v moci....aj ked nemam problem pri moceni, nic nestipe, nereze, ani ziaden vytok nemam ani spinenie....tak mi dr robil aj usg, ze ci krcok nerobi sarapatu....a vraj ho mam otvoreny.....pozeral ma potom aj zdola, vraj je to tam makksie, ale potom mi uz nepovedal nic......a ze ta krv v moci moze byt vraj aj reakcia na nejaku potravinu....hm.....ja som z toho bola taka nejaka mimo, ze som sa uz ani nic nepytala a to chcem ist zajtra prvy krat na to cvicenie pre tehotne. Do poradne mam ist zase o mesiac, ziadne upozornenie ani marodka. Som z toho od vcera nejaka nesvoja.....navyse mam pocit, ze odkedy som od neho odisla, tak mam pocit,ze ma to podbrusko pobolieva.....taky blby pocit, ako ked mate plny mechur......tak neviem ci to uz nie je psychickeho povodu, lebo doteraz mi fakt nic nebolo, citila som sa dobre.....nemate niektora s tym skusenost alebo nejake infosky?

lusia13
24. mar 2011

@anickaknm ahoj tak to si mozme podat ruky 😉 . citala som na nete ze vraj pomaha aj voda magnezia tak ja ju pijem uz 2den a dnes som to nemala tak casto tak neviem ci to moze byt ukludnene tou vodou ale tak asi to funguje. skus a potom daj vediet.

martina2001
24. mar 2011

@lusia13 s tou vodou je to pravda, uvoľňuje, ja ju pijem už skoro 2mesiace

mirkaradko
24. mar 2011

baby ja mam strasnu nadchu a kupila som si akesi kvapky na bylinkovej baze ale vobec nezaberaju ani morska sol 😢 nemate nejaky osvedceny recept???
ja som magneziu pila prve mesiace ked mi bolo zle a mala som aj dost silne krce podbruskom a 100% zabera...

lucyka1
24. mar 2011

@salinka28 ahoj. no stiham, lebo je cely den v skôlke 😀 tak mam cas, nielen na seba 😀

lucyka1
24. mar 2011

@maruska.s ahoj. a si uz v pohode? dufam ze sa mate aj s babom lepsie... 😉 my sme boli dnes na 3D sone v HC. bola som normalne dojata a to je druhe tehu. malinky sa chvilku schovaval, daval si pred seba rucicky a nozicky, ale nakoniec sa ukazal. inak vôbec nechapem ako dokaze dat nozicky az cez tvaricku.... 😀 😀

lucyka1
24. mar 2011

@martina2001 ahoj. a prosim ta len obycajna mineralka alebo aj ochutene magnezie? dik 🙂

lucyka1
24. mar 2011

@januska712 no ved preto sa bojim aj ja ze zase nebudem nachystana, tak preto som povedala ze tasku si zbalim aj mesiac dopredu 😅 😅 dnes sme boli na 3D a malinky bol nadherny, normalne som mala slzicky v ociach a to je druhe babo. a vy sa mate ako?

salinka28
24. mar 2011

@mirkaradko , ahoj ja mám tiež nádchu s chrípkou a mne tie bylinkové kvapky či s morskou soľou vôbec nepomáhali... V noci som nemohla spať, nedalo sa mi dýchať, lebo som mala stále plný nos. Začala som si striekať nasivin, hovorila som to aj lekárovi. Keď to nebudeš preháňať, tak by to malo byť OK. A vieš si predstaviť tú úľavu, keď sa mi uvoľnil nos 😵

salinka28
24. mar 2011

Dnes som bola na poradni a všetko u nás v poriadku, rastieme a pomaličky priberáme, krčok uzavretý a srdiečko nám bije o stodvesto... Taká spokojná som išla odtiaľ 😀 Ešte som sa pýtala na tie predpôrodné prípravy, takže keď chceme tatíka pri pôrode, musí minimálne raz ísť s nami na prípravu 😀

anickaknm
24. mar 2011

@lusia13 zajtra si ju kupim a urcite dam vediet, dakujem za radu, inak dnes som si dala silonkove podkolienky a uplne som zabudla ze sa toneodporuca ....uz viem preco 😀

anickaknm
24. mar 2011

@mirkaradko no mne zabera pinosol do nosa a bioparox, ten mozes pouzit aj do ust aj do nosa a ak ta boli aj hrdlo tak nic lepsie ako kloktat sol mi nezabralo....ale je to hrozne 😢

anickaknm
24. mar 2011

@salinka28 mne zacina predporodna priprava 19.4 tak som zvedava ,tak to je super ze je vsetko ok 🙂

maruska.s
24. mar 2011

@sisanka vlastne ani neviem doteraz....ale tak myslim, ze je to tym, ze to babo musi niekde rast...ja som mala problemy s chrbticou aj pred tym, takze asi je to take normalne, aj ked ta bolest je dost silna...sranda, akosi nas je tu dost, co cakame chlapca 😉 sranda 😀 ale ja sa velmi tesim, aj ked som si myslela, ze to bude dievcatko...ale tesim sa, ze je v poriadku, to je hlavne...