Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 neboj, hadam nie, aj martinko tak kopkaval len po nociach a ked sa narodil tak spinkaval pekne v noci, nebol problem tak hadam to pravda nie je co sa hovori, ze ako v brusku tak aj po narodeni 😉 ale ked viacej nieco robim cez den tak sa veru ozyva ze je tam... a kope aj cez den... 🙂
@januska712 a ty si bola uz 3krat na 3D sone?
@januska712 uz keby som mala toho drobceka pri sebe :D baby ja vam normalne zavidim tie kvietocky...ja uz by som tak chcela ale tak svokre kupovat nebudem a u mamy nemam ani kde... 😒
Ahojte tehulky. Dlhšie som nič nenapísala, robím daňové priznania a dosť ma to zamestnáva, ale čítam vás pravidelne. Dnes sme boli na 4D sone a bolo to úplne super, až som mala slzy v očiach. Pri prvom synčekovi som nebola, a potom ma to mrzelo. Aj teraz to vyzerá na chlapčeka. Takže to bude asi Miško. Aj ja by som chcela urýchliť čas, aby sme už mali drobčeka doma.
@lucyka1
mne sa malokedy cez den ozve.... a ked tak len ráno ale inak stále spinká... a tuto noc som sa celkom dobre vyspala nechala ma ...:D:d. tak možno si to už aj vymení:D:d
@lucyka1
ja som tam bola dva krát prečo??? ale už tam nejdme lebo sa nám aj tak malička nechce ukazať asi bude nefotogenická .... aspon niečo bude mat po mne.:D::d
@mirkaradko
ja by som tiež u maminy nemala kde... ale kedže byvam s drahým sama tak to je lepšie... ja to chcem mať už všetko za sebou:D:D: 🙂
ahoj aj ja idem tak na tu glukozu ... tiež to musim vypiť o piatej ráno a o siedmej musím byť už doktroky ... a bude mi brať krv.. tak snad to dobre dopadne... 🙂
@sisanka U nás je už krásne minulý týždeň pršalo asi tak 3 dni,ale tento týždeň bolo krásne a dnes je trošku zatiahnuté.Tak to máš dobré,keď máš aj dve postieľky a aj kočík.Ja mám starý kočík po sestre na dvor,bude dobrý a nový,tak k detskému a do dediny ten budem kupovať budúci mesiac.Kráti sa nám to 🙂 A ako sa máš?Mne akosi malé zlenivelo,večer ledva sa hýbalo,ale ináč mi je fajn,občas ma prepadne z rána panika,keď si zazriem bruško,že ako ten pôrod zvládnem,ale potom si poviem,určite to zvladneme 😀 Tak sa majte!
@januska712 Veru,rýchlo sa blíži ten deň D.Nemávaš strach z pôrodu?Mňa len keď sa zobudím,ako keby som zaudla,že som tehu,len keď uvidím svoje bruško ma chití chvíľková panika ako to zvládnem.To sa musím ukludňovať,že to určite zvládneme. 😉 Mne malé zlenivelo,včera večer sa len zo dvarazy pohlo aj to len tak slabšie.Cez deň ak vstanem od počítača tak sa pohne,ale ináč akosi veľa spí.A ty?
@anickaknm To až na 2,5hodiny po vypití Ti brali,mne povedali,že to musí byť presne po 2hodinách inak to nemá význam.Ale keďže nič vomne neostalo,tak mi napísala,že neúspešné odobratie.A vraj sa neopakuje.Tak mi vyšetria,len čistú krv,či v nej nie je výšený cukor,ako na obyčajnom bratí krvi na cukor.ak by to malo byť ok,lebo ten som mával,ždy dobrý. 😉 A kedy budeš mať výsledky?Ja v utorok.Tak sa majte!
@zora256
mno tak ale to nám rýchlo ubehne... ja sa hrozne bojim pôrodu....mna maličká celý den spí ani newiem že ju mám občas si tam pohrabe aby sa nepowedalo ... a aj tuto noc ma nechala vyspať... ale inak cez noc nemožem spawať.D::D
@januska712 Aj ja som na tom podobne,ale ak sa unavým,tak zaspím,ale ak iba oddychujem cez deň,tak neviem zaspať,a čítam si do tej 23-tej.Vraj po čokoláde su aktívnejšie.Tak pekný výkend!A už si uvažovala na pôrodom,že ako by si ho chcela?Ja bez tej ihly v chrbte a v pôrodnom kresle,ak to bude možné.Jedno viem nechcem cisársky.
@januska712 tak nas caka toho viac toto leto...a snad uz o rok v lete budem mat aj kvietocky a moju vysmiatu lasku medzi nimi :D ale uz keby bol nejaky ten august nepohnevala by som sa :D
@januska712 ahoj. mna v noci maly vôbec nenechal spat, dnes i cez den velmi kope. normalne som z toho v soku, lebo tie kopance su take silne ze normalne az skriknem 😅 😉
@januska712 ale urcite nefotogenicka nebude, ved musis to brat tak ze sa jej prave ukazovat nechcelo.... 😉 🙂 neviem preco, len som prekvapena ze ta tolko krat preobjednali... 😉
@zora256
mno ja som teraz tieto dva dni celkom dobre spala ... malinká bola asi unawená lebo sme boli dlho hore a celý den sme chodili tak sme sa unawili obidve.:Dd tak som spokojnešia.... aj tebe prajem pekný víkend,... ja som an pôrodom ešte nerozmýšlala ale ani ja nechcem tu ihlu a ani cisarsy nechcem.... ale hrozne sa bojím ... newiem čo má caka....:D
@mirkaradko
mno tak ten august by som chcela už aj ja... ja som si akurat včera bola kupiť nadoby na muškaty a držiaky na balkon... ale ešte mi chýba hlina a muskaty... ale to dokupime cez tyzden.... prajem krásny víkend:D
@lucyka1
tak malý je nejaky usilony.:D:d asi to bude futbalista.D::D:d mno ja som teraz dobre spala... ale som bola unawená cely dne sme boli preč... tak asi s toho... uwidim tuto noc...:D
@lucyka1
mno uwidime:D::d ja sa tiž nerada fotím:D:d. a drahy ten yb sa stale fotil tak uwidime po kom bude.D::d mno ja som tam bola iba dva krat... a prvy krat sa nam vobec neporadila žiadna fotka tak powedalal že mám dojst o tyzdne ze mozno bude lepsie otocena... tak preto
@zora256 u nas bolo skaredo,v sobotu prsalo a bolo chladno,som sa bala ze zase padat sneh bude a dnes je uz pekne,slniecko svieti 🙂 co sa tyka zahradky tak do sadenia sa pustime az tak z amesiac,aj ked uz ma to tam taha...minuly rok som si sadila prvykrat a ma to tak akosi pochytilo...snad budem vladat sa o to starat,aj ked pohyb mi neuskodi ale akosi nevladzem 😀 😀 😀 aaale ved porod nie je nic hrozne,na tu vsetku bolest hned zabudnes ked uz budes mat male v naruci 😉
Dievcata, nebola som tu par dni, pretoze vo stvrtok sme boli v KE na kontrole na hematologii a v piatok rano idem na wc a co nevidim... krv!!! Ani si neviete predstavit ako som sa vylakala. Hned som utekala k lekarovi, ten hned ze to bude na hospitalizaciu... tak mi manzel siel pre veci a ja som cakala na prijme cca 2 hodiny, no ked ma primar pozrel, nenasiel tam uz ani kvapku krvi a aj na ultrazvuku bolo vsetko v uplnom poriadku, tak povedal, ze nevidi dovod na hospitalizaciu, takze som sla domov, oddychujem a zatial sa krv neobjavila.... tak len trpnem pri kazdej navsteve wc ci sa to neobjavi znova... ☹ snad to nebolo nic vazne, len mozno nejaka zilka praskla, pohyby stale citim, tak verim ze je male v poriadku... 😕
@januska712 ahhaa, tak asi preto tolkokrat. no futbalista mozno, aj nas martinko velmi rad kope do lopty, planujem ze ho tak o rok dam na futbal, velmi rad chodi na ihrisko kopat do lopty, tak mozno aj babo ked vyrastie tak to bude mat rado, no a hlavne bude mat partaka, tak je to aj dobre ze to bude zase chlapec 😉

@lucyka1
presne--- len niekedy mám cez den normalne obavy že či sa mu náhodou niečo nestalo ked ho necitim ale ked sa trošku pohne tak hned mám lepšiu náladu.,...a dufam že to nebude tak aj ked sa narodi:D:D