icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

salinka28
27. mar 2011

@bubu4125, ja také pocity nemám, možno ma aj kope do toho krčku ale ja to necítim. Zatiaľ ma tie kopance nebolia, sú také príjemné. Viem, že malinká je tam dole a je v poriadku.

keena
27. mar 2011

ahoj baby. tak mam za sebou poradnu. vsetko dopado ok, bejby spolupracovalo 🙂 aj ked spalo cely cas, trosku sa "pohemlesilo" a ukazalo nam znovu susku a aj sa na nas usmialo, vyplazilo jazycek a zase spalo 🙂 najblizsie idem na ten gluko test, cca v 30tt.. tak dufam, ze to opat rychlo ubehne. inak je vsetko ok, kopeme o 106, hlavne pred polnocou 😀 inak zatial som od zaciatku tehu +6kg, som zvedava ako to pojde dalej... 😉

januska712
28. mar 2011

@lucyka1
mno to máš super... aj ja som chcela chlapca... stále som si myslelal že to je chalan a ked mi powedali že to je dievčatko tak si vrawim super aspon mi bude pomahat:D::d potesila som sa aj dievčatku:D:d. a co ešte ta tak v nocci kope??? ja ako som ti tu napisala tak mam zatial pokoj::D.d teraz citim skor cez den ako v noci:D:D

maruska.s
28. mar 2011

@lucyka1 sranda=) ja idem zajtra na poradnu, tak som zvedava velmi, ze co nove, ci je nas drobcek v poriadku, ale dufam, ze hej, lebo kopka celkom akcne 😉 sa nam to krati, vsak?

zora256
28. mar 2011

@januska712 Aj ja mám strach,ale verím,že to zvládnem,veď koľký to zvládli.Tak to ma trochu ukludní.Občas by som nedbala,keby sa to dalo preskočiť 😀 a bábo by tu bolo,bez rodenia,ale čo už budeme to musieť prežiť,už aj kvôli tým našim anjelikom. 😉 Tak sa držkaj!

zora256
28. mar 2011

@sisanka Tak to dúfam,že tá bolesť zmyzne keď uvidím nášho anjelika 🙂 .Len sa obávam že budú robiť asi aj kyretáž po tom ako sa placenta porodí,vraj po novom sa robí,tak neviem to vraj dosť bolí. ☹ Tak dúfam,že nebude trebať.Ja som už ríbezle a jahody sadila v sobotu,aj semiačka kvietkov už mám v nádobách zasiate,tak dúfam,že vyjdú a narastú.Tu včera pršala v noci ani elektrika nebola,teraz z poza oblakov vychádza slnko.Tak sa držkaj! 😉

zora256
28. mar 2011

@lusia13
@ada222 Aj ja mávam ten čudný pocit,je to veru dosť nepríjemné vtedy si musím ľahnúť,proste mať inú polohu aby sa aj malé inak otočilo a nekopalo ma tam,dúfam,že čím bude väčšie,tak stým prestane,že proste tam nedočiahne a bude kopať inam. 🙂 Tak príjemné tehu!

bubu4125
28. mar 2011

@ada222 díky...no už teraz nie, ale tie dva dni boli strašné...aj slzy v očiach! auuu... 😢

bubu4125
28. mar 2011

@salinka28 ked ma kopká inde, tak je to fajn, sa tomu aj smejem! 😀 😀 😀 ale to bolo strašné, ja tam mám aj steh po serkláži, tak sa trošku aj bojím, či to nevadí... 😒

salinka28
28. mar 2011

@bubu4125 , ja zatiaľ nemávam také tie bolestné kopančeky, som rada, keď sa malá pohne, až sa mi bruško nadvihne 🙂 a je to celkom príjemné. Neviem, čo je to tá serkláž. Ale určite by si sa mala spýtať v poradni na tie pohyby, ktoré ťa dosť bolia, písala si že si mala až slzy v očiach 😒 Potom to asi nie je nič moc.

mirkaradko
28. mar 2011

cawte baby, ako sa dnes mate??? ja mam za sebou poradnu a vseko je ok...len moja dr. sa dala na kontrolu mojej hmotnosti vraj za cele tehu mam narok pribrat 8 Kg a este kilo na viac a prekrocim svoju hranicu 😀 takze je zo mna nezodpovedny pacient 😀 len moj drobcek nejako nechce kopkat lenivcek 🙂

januska712
28. mar 2011

@zora256
mno ako sa howoí ked musiš tak musiš:D::D ale tak hadma to zvladneme.... vsak neiktori rodili aj viackrat a takto newieme co nas caka... mnozno ked budemem cakat druhe tak to bude uz nieco ine uz budeme vediet do coho ideme... aj ty sa držkaj a užiwaj si krásne slnečne dniD

zuzula221
28. mar 2011

@ada222 ahoj viem si predstavit ako si sa vylakala... ja som takto trpla kazdy tyzden od 12tt do 17tt 😖 ... urcite to bola len zilka neboj... hlavne aby si nemala bolesti 😉

zuzula221
28. mar 2011

inak babenky dlhsie som tu nebola... tiez robim danove priznania, tak mala som mensi frmol 🙂 ... citam, ze niektore tu riesite uz porod.... nebojte sa porod sam o sebe netrva dlho a je to raz dva... trikrat zatlacite a drobcek je vonku 😀 ... inak zajtra ideme na poradnu tak som zvedava co a ako s drobcom... a v stredu ideme na 4D utz - budeme mat uz aj fotecky... potom ich tu dam 😀

zuzula221
28. mar 2011

@keena mna zas mrnusik kope presne o 10 doobeda a o 22 vecer 😀 , teraz ked sa posunul cas tak aj ono kope o hodinu neskor 😀 o 11 a 23 😀

miselka11
28. mar 2011

@mirkaradko ahoj.. to co je za kravinu? optimal je 12kg az 16 kg za cele tehu.. netrap sa tym vobec, to je blbost 😉 Ja uz mam teraz 10 kg na sebe naviac.. sice sa nie je cim chvalit, ale este som nemala ziadne pripomienky od dr., vlastne nikto sa nejako necuduje. Iba ja 😀 😀 😀

zuzula221
28. mar 2011

inak babenky mne drobcek vyvadza aj ked ideme verejnou dopravou 😀 hlavne autobusom alebo ked zapnem hudbu 😀 asi tancuje v brusku 😅

bubu4125
28. mar 2011

@salinka28 ono to bolí tam dole, ked tam neustále kopká! serkláž je steh na krčku maternice, aby som sa neotvárala...ja som tak potratila už 2x v 19tt a 17tt...mám to kvôli tomu, lebo už teraz pri zákroku som sa začala otvárať!
hádam to nebude problém, však tomu, aby tam kopalo, nikto nezabráni! 😉

mirkaradko
28. mar 2011

@miselka11 ale ja uz na to kaslem...keby som sa prezierala alebo chodila po nociach do chladnicky tak nepoviem jem pravidelne a v podstate zdravo na mensie prehresky...tlak mi stupol na 130/85 a uz ma strasila s nejakou chorobou, ze to su prve priznaky...ale tak este stale vladzem chodit :D ja som nikdy chuducka nebola a teraz nebudem azda hladovat to budem az po 😀

miselka11
29. mar 2011

@mirkaradko no presne tak. ja som na tom podobne, tiež som mala vždy okolo 60 kg... a tiez sa snazim jest pravidelne.. a zdravo som sa tiež snazila, len sa mi to nejako prstalo darit... 🙂 co ma akurat zacina trapit a asi sa mi aj vypomstilo, su krcove zily na pravej nohe pod kolenom a ked dlhsie stojim, tak ma to veru aj riadne boli 😠 A to je isto tou vahou..ale co uz.. chudnut predsa teraz nemozme.. treba vydržat 😉

anickaknm
29. mar 2011

ahojte babule, som tu teraz dlhsie nebola, no mne akoby zo dna na den tak vybehlo brusko az no, ... boli sme na nakupoch cez vikend /cz a pl/ tak uz na 80 % zariadena detska izbicka, zial kocik nie a nie kupit

salinka28
29. mar 2011

@mirkaradko , optimal počas tehotenstva je pribrať takých 12-13 kilov... a ty si ešte v norme. nechápem, čo stresuje tá tvoja dr. Moja kamoška pribrala skoro 30 a bola v pohode 😉 Hoci sa jej narodil malý s hmotnosťou 4,7 kg ale prežila to. Podľa mňa brutal je pribrať cez 20- 30 kilov. Inak to by som nechcela. Ja som zatiaľ na 7kg. 🙂

salinka28
29. mar 2011

@anickaknm , my sa chystáme v sobotu na také väčšie nákupy. Už sa teším, keď sa vyšantím pri tých detských vecičkách. Chceme pozrieť kočík, detskú izbičku a nejaké oblečko možno 🙂 Kde ste kúpili izbičku? a akú ste si vybrali??

salinka28
29. mar 2011

Baby, neobjednávali ste niektorá vecičky cez http://www.kojenecke-obleceni.eu/ ?? Ja som si včera objednala tam oblečko pre malú za 60 éčiek. Zdali sa mi tam niektoré pekné a dosť lacné vecičky. Dúfam, že mi nepríde domov nejaký šmejd 😝 Nemáte skúsenosti???

anickaknm
29. mar 2011

@salinka28 my sme nekupovali komplet detsku,, uz sme v izbe mali vstavanu skrinu, postielku a tiez aj policku, takze my sme kupovali take ze prebalovaci pultik, lampičku detsku /perfektna v ikei taka lienka zelena/ a hlavne sme chceli ist na kocik do pl, ale sa to tam neoplati a tolko ludi mi chvalilo obchod babyboo a nakoniec velke sklamanie, ceny pomaly vyssie ako na svk, tak asi cez net objednam, uz som tam jeden omakala🙂)) boli sme v ostrave tiez v ikei, ale v bratislave su na moje pocudovanie lepsie ceny, ja som to uz mala očekovane cez net, tak som bola tiez taka rozcarovana takze buduci tyzden este do ba ideme pozriet,

anickaknm
29. mar 2011

@salinka28 z tej stranky objednavala kamoska a dosli jej v pohode veci, ja osobne si to potrebujem vsetko omakat🙂))

salinka28
29. mar 2011

@anickaknm , ja tiež radšej nakupujem veci, tak že vidím naživo... ale vieš keď sa človek nudí 😀 potom to takto dopadne 😀

pe
29. mar 2011

@salinka28 uz som odtial objednavala 2 x oblecko a som velmi spokojna co sa tyka kvality, vyborny a prijemny material, navyse tieto veci casto vidim v niketorych obchodoch a samozrejme o kus drahsie... len s tymi velkostami je to niekedy zahada, ale tak radsej vacsie treba objednat, to zachvilu babo dorastie, a paci sa mi, ze to rychlo dovezu, asi na treti den po zaplateni..

mirkaradko
29. mar 2011

@miselka11 ale ved hej... no nemienim hladovat :D
@salinka28 ja sa tiez nejak nestresujem len moja dr. a kazda sme ina ale myslim, ze to ma aj nejaky geneticky zaklad....a ked je to tak tak poto sa vobec nemam co stazovat....moja mamka ma vysku 160cm a ked bola tehotna tak to z vahy 55 bola 75 a je tu :D
baby aj vas drobec dlhsie nekope??? mna uz druhy den len tak letmo ze keby som nebola sustredena ani neviem....

salinka28
29. mar 2011

@pe OK, dík. To sa mi teda potešila 🙂