icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

anickaknm
29. mar 2011

@salinka28 to poznam, vsak ja mam tiez kopec veci cez net , zatial som mala stastie na dobre este cakam topanocky co som objednala adidas malinke tak som zvedava, lebo tu ich maju za strasne ceny cca 20 euro, tak som to cez sportsdirect objednala tak som zvedavaaaa

anickaknm
29. mar 2011

@mirkaradko mna maly pred tyzdnom tiez len tak ledabolo kopal ,ale posledne dni mam pocit ze mi cez pupok vyskoci 🙂)) 😀

pe
29. mar 2011

@salinka28 hadam budes aj ty spokojna 🙂

elizabethn
29. mar 2011

@janushkabb ahoj,no tak už som si rozmyslela tri mená pre maličkú-Connie,Alexandra,alebo Mirka 😉

janushkabb
29. mar 2011

@elizabethn no ahoj..tak dobrý výber 🙂 ...nad Alexandrou som uvazovala aj ja,ale nakoniec ostáva Emka..a inak sa ako máte??už máte aj niečo pokúpené??...a čo maličká??..kopcuje? 😉

januska712
29. mar 2011

ahojte babenky ... tak ja som sa dnes vybrala na nakupy ale dlho som tam veru nevydržala... hned ako som vošla do prveho obchodu prišlo mi zle že som si myslela že odpadnem..... začala som sa cela triasť, strpli mi pery a videla som predavačky dvojmo... tak som sa pobrala a išla som na čerstvý vzduch.... a ked mi bolo lepšie sadla som do auta a išla so radšej domov... už nikdy nepojdem sama na nakupy... stalo sa to aj vam niekedy???

anickaknm
29. mar 2011

@januska712 teda mne sa to este nestalo, to ti byva takto zle? tak to ozaj radsej sama nechod...inak co si chcela kupovat pre babo?

zora256
29. mar 2011

@januska712 Tak určite pri druhom už budeme vedieť do čoho ideme. 😀 A ako sa máš?Mňa malé raz-dva razy má asi tak 30-60 minútové kopania a to je všetko niekedy iba raz má ten svoj čas veľa spinká,už mu niekedy hovorím že je lenivé vtedy sa trošku pomrví aby dal najavo svoj názor a potom drieme ďalej 😀.Ale keď už bude mať okolo 2kg tak to už bude horšie asi keď sa bude hýbať a najmä do rebier keď bude vraj kopať tak som počula od tehuliek,tak som zvedavá,ale ten čas letí o dva týždne už sa mi začne 7.mesiac.Tak sa držkaj! 😉

zora256
29. mar 2011

@januska712 Aj mne býva občas na odpadnutie v obchodoch,ale dvojmo som ešte zatiaľ nevidela,preto si nosím zo sebou vodu,napijem sa a predýchavam to vonku a ponáhľam sa nakúpiť to čo mám napísané a je to rýchlejšie ako sa obzerať,proste dlho v obchode nevydržím a uzavretých miestnostiach.Skús pred vstupom sa predýchať,napiť upokpokojiť pulz a až sa cítiš v pohode vtedy vojsť,ja to tak robím,lebo chodím pešo a zadýcham sa a srdce mi ide vyskočiť vyschne mi v ústach a potom mi je na odpadnutie.veľa šťastia! 😉

januska712
29. mar 2011

@anickaknm
mno nie to sa mi stalo prvý krát... a už fakt nejdme sama... mno chcela som si popozerať nejake vecičky pre maličku a som bola rozhodnuta že ked sa mi bude neičo páčiť tak si to kupim... ale takto dopadli moje nakupy:((:( 😒

januska712
29. mar 2011

@zora256
mno moja malička je tiež leniwa a tiež ked jej poviem že nech kopnme taks atma pomrvi a dalej spinká:D::d a vsak nech odychuju :D::d mam sa už celkom dobre dnes idme ešte tie muškaty pokukať do Flory.. ked je take pekne počasie...

januska712
29. mar 2011

@zora256
dakujem velmi pekne.... mne s ato dnes talo prvy krata nebola som ani udychana a fakt som tam bola dokopy asi 20 sekund.... bolo to strasne.. som si myslela že už je po mne....::(:(:(: dufam že to už nidky nezažijem a dufam že malička je v poriadku... zajtra idme k doktorke po papier taks a jej spýtam an to...

alexksa
29. mar 2011

@bubu4125 ahoj, to si asi na rizikovom vsak? a to si bola nejako velmi otvorena? kedy Ti to robili? pytam sa lebo, v poslednej poradni mi dr povedal, ze mam krcok otvoreny....aj pozeral zdola, ale nic mi nepovedal....tak sa bojim....neviem ako velmi je otvoreny.....nevravel mi, ani ma nevypisal......a uz ma vsetci strasia, ze by som mala byt doma na rizikovom, lebo ze s tym baby lezia aj v nemocnici...

lucia00123
29. mar 2011

ahojte baby kolko ste zatialpribrali ja 9 kg a neviem ci to tak ma byt alebo uz to je viac ako by som mala na tt v ktorom som

miskadusko
29. mar 2011

ja 5 kg, čo si myslím že je málo, ale aj bábatko je menšie a vôbec som nepribrala myslím na objem tolko čo pri prvom, asi to bude tým že mám viac pohybu vdaka synovi. 😀

rianka7
29. mar 2011

pozeram, ze sa znovu bavite o priberani. ja som sa dnes postavila na vahu, a bola som zhrozena, uz mam +10kg 😠 co je riadne dost... to bude asi z tych sladkosti, ale ked ja im neviem odolat 😒 a stve ma to preto, lebo aj pred tehu som nieco pribrala a moje boky vyzeraju desivo, som typicka hruska. rozhodla som sa, ze sa musim viac hybat, tak som zacala upratovat, umyvat okna a teraz sa citim totalne mimo, nevladzem.
@mirkaradko mne doktor zatial nic nepovedal na vahu, ale mozno to tak dokladne neskumal, ked pozrie na ten prirastok, asi tiez nebude nadseny.
@lucia00123 ty cakas trojicky, cize to je myslim v pohode a vyzeras chuducko podla fotky. ja som nikdy nepatrila medzi stihle, cize teraz som uz riadna baculka 😒

mimi147
29. mar 2011

ahojte, babulky..... no, ja som z tej váhy skoro spadla v nedeľu, do 5. mesiaca som mala tak +2 - 3 kg a teraz som už dopopy +7!!!! a tiež sa mi to zdá veľa!! o týždeň idem na poradňu, tak som tiež zvedavá, čo povie doktor. snažím sa aj trochu krotiť v jedle a pohybu má dosť, nečakala som, že to bude takto veľa..... a čo ešte bude do konca 😒

rianka7
29. mar 2011

@mimi147 ved to, ze este nie je koniec, som zvedava na celkovy prirastok. spociatku som aj ja isla celkom v pohode, ale teraz sa to nejak rozbehlo, sa mi zda, ze 2kg som pribrala za 2 tyzdne 🙄 no brutal...

miselka11
29. mar 2011

@rianka7 to som rada, že niesom jedina s 10timi kg naviac v tomto tyždni..tiež neviem ako sa ovladat, aj ked myslim, že sa neprejedam. no tiež som zvedava ako este dopadnem. a tiež sa mi vsetko uklada na stehnach a na zadku 😠 mozno skusim tiež tie oknáá 😉

miselka11
29. mar 2011

@rianka7 ako keby som seba pocula 😀

miselka11
29. mar 2011

@mimi147 no, bude to veru zaujimavé 😉 ale dali sme sa na babatka, treba znasat aj kilecká 😒 urcite to stoji a bude stat za to!!!!

rianka7
29. mar 2011

@miselka11 no aj pre mna trochu utecha (aj ked mala), ze v tom nie som sama 🙂 a dobre, ze idu teplejsie dni, aspon mozeme castejsie chodit von, lebo zimu nemam rada. ako vravis to priberanie za to stoji, len duuufam, ze to potom aj zhodime 🙂

lucia00123
29. mar 2011

jaj no dobre takze som nepribrala az tak moc, ale budem sa troska krotit s cokoladou 😀 lebo to nie je mozne a nie je mi to celkom ani treba. prajem príjemne tehulkovanie

cherryl
29. mar 2011

@lucia00123 ja mam skor obavy ze som nepribrala moc 😒 +5kg a to sa musia v brusku tlacit dvaja hadam im to staci 😵

lucia00123
29. mar 2011

@cherryl ja som9kg skoro som odpadla myslim ze to je dost, ved urcite im to stací nic neboj a brusko más aké velke? lebo ja mám dost uz 😝

mirkaradko
29. mar 2011

ja kaslem na to 😀 zo mna sa smeju ze som ako pavuk brusko a nic... a mam sa teraz stresovat tym ze nemam jest tak diky.... baby potrebujeme byt v pohode a kilecka pojdu dole hned ako nebudeme mat cas na fajnove papkanie 🙂

lusia13
29. mar 2011

ahojte. ja som zatial pribrala 9kg a nasi doma mi vravia ze som chuda a ze mam viac jest no mne sa zda ze som akurat. tie starsie rocniky si myslia ze ked je niekto tehotny tak ma jest za dvoch a stale ,co v dnesnej dobe vobec nieje pravda a ani sa to neodporuca. tak len papkajme ako nam chuti a bude nam fajn. ved potom budeme mat dost casu a hlavne pohybu na chudnutie. majte sa.

miselka11
29. mar 2011

@rianka7 ked to zhodili ine.... zhodime aj my.. ja som doma na rizikovom od zaciatku tehu, takze urice aj preto sa na mna tie kilecka tak lepia ☹ ja som aspon so psikom chodila na prechadzky, ale teraz strasne narastol a nemozem ho uz takeho tazkeho utiahnut na voditku, takze este aj o tento pohyb pridem... utiahnut by som aj utiahla, len koli babatku sa nechcem a ani nemozem namahat... a zase sama chodiit na prechadzky si moc neviem predstavit.. ani cvicit nemozem, lebo mi tvrdne brucho a mala by som viacmenej lezat a čučat doma... a jest zase musime... takze tak asi 😉

cherryl
29. mar 2011

@lucia00123 no len take porovnatelne s jednotkovymi cakatelkami 😉

lucia00123
29. mar 2011

@cherryl ja neviem ake maje jednotkove😀 ale ja myslim ze mam dost velké 😝 si na rizikovom?