icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
1. apr 2011

@alexksa no nemas zac...aj ja cakam na 35tt a idem zas masirovat 😉

lusia13
1. apr 2011

ahojte. dnes som bola na poradni tak som dostala tabletky no-spa proti tvrdnuti brucha a babo mi tlaci hlavickou na spodok ale ze sa neotvaram tak ma to ukludnilo inak babo som nevidela tak som aj trosku smutna.
mam ist este na interne visetrenie a na ten glukózový test co mi tam budu robiť neviete náhodou?

alexksa
1. apr 2011

ahojte baby,
aku prebalovaciu podlozku mam kupit? tu tvrdú PVC alebo makku (na vrchu latka, spodok nepremokavy). Poradte ake mate skusenosti? neviem aku mam kupit, lebo neviem ako budem riesit komodu.

keena
1. apr 2011

@alexksa to by aj mna zaujimalo, ci tvrdu, bo makku 😵

beruska64
2. apr 2011

@keena
@alexksa my sme si kupili v ikea taku PVC, po stranach na nafukuje mantinel. A k tomu dva frote navleky, tiez ikea. Dufam, ze to bol dobry vyber. V juli vam dam vediet🙂 Ale bolo to aspon za dobru cenu.

katren
2. apr 2011

@alexksa
@keena my sme pre istotu kupili cely prebalovaci pult aj s vanickou a pouzivame ho doteraz.....
http://www.utricertiku.cz/detail.php?zbozi=1058323 ten zltucky 😉

elizabethn
2. apr 2011

@janushkabb mne sa lúbi aj sásová-je tu všetko po ruke...chodím kukámoške do rudlovej a tu to žije tam kde ideme my bývat,tam je ticho-ozaj ulica sa volá Mládežnícka-musím si to zapamatat

janushkabb
2. apr 2011

@elizabethn 😀 ..no mne sa v sásovej vôbec nepáči..síce ja bývam na pieninskej -tu je tiež dosť ticho,ale vieš po tolkých rokoch na fončorde mi tam je aj tak najlepšie 🙂 ...tak to viem kde je Mládežnícka ...no ja dúfam,že kým sa nám malá narodí tak sa stihneme aj my prestahovat na foncordu,lebo potom s malou by to bolo velmo blbé...a mám tam aj rodičov,tak aj mamina aby mala bližšie - bude mi musieť sem-tam pomôcť 😀 ...no tak sa potom niekedy môžme dohodnúť a skočíme spolu aj s babami von 🙂 ...ak budeš chcieť...

alexksa
2. apr 2011

@beruska64 @katren dik 🙂 to uz bude neskoro.....ja sa neviem rozhodnut, lebo nechcem kupit celu komodu, ale chcem aby mi manzel iba urobil tu prebalovaciu dosku na komodu, a nevie rozmery kvoli tej podlozke....tak neviem co bude lepsie, ale ta PVC pevna bude asi zbytocne lebo prebalovat nebudem na postielke, ale na komode resp. na posteli....takze asi staci ta makka, a to by asi potom aj stacila ta latkova z jednej strany a zo spodu ten nepremokavy material....lebo na tu PVC zase treba plachtu.....no neviem....ci zase tie PVC nie su lepsie v tom, ze ten okraj je vyssi a teda bezpecnejsi.....

keena
2. apr 2011

@beruska64 tiez som pozerala tu podlozku v ikei, (ze dobra cena) ale nakoniec sa nam nepacila, takze sme odisli bez nej 😖 ale zato som tam kupila az plachtu na matrac 😀 chcela som aj matrac, ale asi kupim nejaky takyto: http://www.babyborn.sk/uspi-ma/doplnky-do-posti...
je 3-vrstvovy a stoji 17€, co sa mi zda fajn cena.
@katren prebal. pult nechcem, nakolko sme dostali takmer novu vanicku.. a tiez pren nemam miesto.. ale inak je krasny 😉 ja chcem polozit tu podlozku na pracku. aka je ta tvoja, je tvrda, ci makka? co odporucas?

mapene
2. apr 2011

Ahojte,po dlhom čase mám čas na písanie. Ja mám po malej tvrdý pult a nedám naň dopustiť dávala som si ho na postielku, vôbec som sa nekrcila čo ocenil môj chrbát

lucyka1
2. apr 2011

@maruska.s ale dalo sa to prezit, nie je to take zle ked teraz to môzes zmiesat aj s jednym citronom tak to nie je az take sladke. neboj su aj horsie veci.... 😉

lucyka1
2. apr 2011

@januska712 presne moja rec. mne ale konecne manzel spravil po troch mesiacoch prosenia nove policky, tak mam kam davat teraz dalsie vecicky pre babatko 🙂 inak to prsanie bolo bohove. mne zmoklo vonku pradlo 😀 a co sa tyka toho sedacieho vaku tak v priebehu tohto tyzdna mi uz pride, velmi sa tesim, normalne si planujem ako ho budem vyuzivat ako aj na kojenie, lezanie, oddychovanie pri telke, hlavne na ten môj chrbat, dufam ze mi to pomôze. 😉
inak ked si spravis v skrini poriadok tak uvidis ze tym zabijes dve muchy jednou ranou. budes mat aj miesto pre vecicky a zaroven aj prehlad vo svojich veciach, nie??? 😅

januska712
3. apr 2011

@dankamat
mno už som si včera urobila poriadok v skrini.... a už tam mám zopár vecičiek pre moju maličku... dnes chcem isť do mesta a ak sa mi bude neičo páčiť ak i niečo kupim.... vsak aj mám ešte toho máličko... a ja som rada že naši drobci sa narodia v lete-- už sa tešim aby to bolo za nami:D:D:

januska712
3. apr 2011

@zora256
mno aj ja idem ešte v utrok k mamine idem jej pomoct... aby mi rychlejšie ubehol čas... a tiež sa citim lepšie včera som si len poupratowala a potom som sa celý den nudila tak som ležala... a to nie je pre mna dobre.::D:D dnes vybehnem neikam wonku.... ked je ešte pekne..:D::D aj vy sa držkajte:D

januska712
3. apr 2011

@lucyka1
mno aj ja som bola u maniny a aj jej zmoklo pradlo... nadawala musela to dať ešte raz do práčky.. lebo ona neznaša ked jej to zamokne:D::d tak som sa na nej smiala:D::d mno jasne mam tam prehlad:D:d. az tak lepsie::D:d.

lucyka1
3. apr 2011

@januska712 ahoj. a ty este stale nevies co to bude?

alexksa
3. apr 2011

@mapene ahoj, myslis tu tvrdu PVC podlozku? na postielku? a drzi to v pohode, nezosmykne sa?

bubu4125
3. apr 2011

@dankamat ahoj...čítala som, že sa ideš popýtať na Lv pôrodnicu...mám aké také skúsenosti, aj dobré aj zlé...ak myslíš, pýtaj sa! 😉

januska712
3. apr 2011

@lucyka1
ahoj viem ja budme mať dievčatko.. teda dufam že sa nemylili:D:d

mapene
3. apr 2011

@alexksa nezosmykne, dá sa zahaknut medzi dosky na postielke

lucyka1
3. apr 2011

@januska712 to je super, aj ja som velmi chcela druhe dievcatko, ale bohuzial nevyslo to a zase to je chlapec.
a meno Lilien este plati???

lucyka1
3. apr 2011

@dankamat ahoj. uz ste doma? aka bola navsteva u vasich? 🙂 ja som mala vikend hrozny, vôbec nedopadol ako som si ho naplanovala, nic nebolo podla mojich predstav.... 😒
ale malinky kope normalne za dvoch, ja som v noci zase nespala, to sa normalne neda. on je hrozne aktivny, vyduva mi brucho ze mi zachvilku vypadne von 🙂 a ty sa ako citis?

dankamat
3. apr 2011

@lucyka1 Ahooj, doma bolo fajn, tam ma všetci obskakujú, nič mi nedovolia robiť a pod. 😀 ale počasie vyšlo, tak som sa vyhrievala aspoň. Momentálne "sedíme" obaja pri diplomovke a malý ma "nakopáva" aby mi to myslelo 🙂

januska712
4. apr 2011

@lucyka1
mno aj ja sa tešim aspon mi bude mat kto pomoct ked bude staršia.... áno meno Lilien zatial ešte stále platí.... a dufam že ho moj drahy nezmeni... lebo on vyberal meno pre dievčatko a ja pre chlapca... 🙂

elizabethn
4. apr 2011

@janushkabb jasne budem rada...inak som sa rozhodla,bude connie 😉

janushkabb
4. apr 2011

@elizabeth 😉 krásne meno....tak už len na hor sa na nakupy...ja sa strašne na našu malú teším 😀 už sa neviem dočkať kedy bude júl...my už mame aj postielku objednanú a kočík na ceste - chcela som kupovať novy,ale mamina sa už o to postarala a dostali sme kočík -nie zrovna podla mojich predstáv 😀 ...ale aspon sme ulahčený od toho...uvidíme ako budeme na tom finančne a možno kúpime aj ten co chcem..ak sa nebudeme stahovat aby som jeden mala u nasich - aspon sa nemusim trepat v autobuse s celým kočíkom - lebo strasne neochotní ludia su tu v bb 🙂 ...no a co vy?...kde kupuješ oblečko a tak?..možne je aj to ze sa stretneme už aj v porodnici 🙂 ...kedy mas termin?

akinorev30
4. apr 2011

Ahojte babule 😉 . Dlhšie som tu nebola a teda pekne ste sa rozpísali, neviem či ste to tu už riešili..............nemáte niektoré problem s krčovými žilami? Mňa posledný týždeň dosť bolia nohy a začína sa mi robiť už aj prvá krčová žila. Tá krčová žila na nohe ma ani tak neštve ako to, že som zistila že mám aj žilu na rodidlách. A to sa už niekoľko týždňov čudujem, prečo to "tam dole" mám take ako keby opuchnuté. Čitala som, že v takýchto prípadoch sa skôr odporúča cisársky rez. Nemáte niekto skúsenosť, alebo som sama čo ma taký problém? ☹

zuveru
4. apr 2011

@akinorev30 krcove zily uz trapia aj mna.... prosim ta a ako sa prejavuje krcova zila na rodidlach???? lebo ja mavam rano taky pocit dole - bolestivy, ci to nieje nahodou to....

akinorev30
4. apr 2011

@zuveru No tak ja som tam uz asi pred 4 týzdnami zacala citiť taký tlak a stále sa mi zdalo, že mám nejaké plnšie nohavičky. Pýtala som sa doktora a ten mi povedal, že je to normálne. Tak som to nechala tak. A dnes som čítala že krčové žili môžu byť aj na rodidlách a potom mi trklo že vlastne som tam videle taku vypuklinku a ráno som zistila, že je to vlastne taká navretá žila 🙂. Juj som z toho mrzuta. Moc to neboli skôr to iba citim.