icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

montas
20. apr 2011

@malvuska72 ahoj tak bola som dnes na poradni a nerobili mi sono az 11. 5 vsetko poriadku a pytala som sa na pohyby a povedali my ze asi je zle otocene ze aby som si nic z toho nerobila dnes my akurat robili ozvy srdiecko bije ako zvon

januska712
20. apr 2011

@zora256
ahoj ... mno ano zistili mi nejaky zapal že mám v tele ale pravdepodobne to je tym uhco dnes som bola u doktorky a mi powedala že mám zapal v uchu ...tak o mesiac idme an kontrolu.... mno a ja nebudem mať Emku ale Lilien... nie nei encitila som maličkej ešte ručičku... ale ona si tam celé dni robi čo chce..a hlavne ráno okolo štvrtej pol piatej... dnes som od pol piatej na nohach čo ma nenechala vypsať:D::d aj vy sa držte...a uživajte si krásne slnečne dni

malvuska72
20. apr 2011

@montas ahoj,no vidíš,to je super že je všetko o.k.Takže ideš na ultrazvuk deň po mne,uvidíme ako tí naši krpci rastú🙂tá moja ma zasa kopka,dnes som celý deň upravovala a asi sa jej to nepáči🙂

sisanka
20. apr 2011

ahojte ako vas kopu male v brusku???lebo ja som bola dnes na poradni a povedala dr ze v poslednych dnoch ho tak pomenej citim...lebo inokedy sa zdalo ze sa mi vykopne z bruska a teraz tak pomenej,sem tam kopne a da vediet o sebe..a dr ze ak sa to nezmeni do vikendu ze mam ist do nemocnice...tak ma dolakal ze furt len sledujem ako a ci vobec kope ☹ ...tak preto chcem vediet ako vy citite pohyby...

anickaknm
20. apr 2011

@sisanka ja som mala tiez pocit ze kope menej moje, ale ked sa na to cez den zameriam, tak kope isto viac ako 10krat, takze sa snazim nestresovat🙂)))moje hlavne vecer je aktivnejsie ked len lezim a muz sa s nim ´´rozprava´´

anickaknm
20. apr 2011

@sisanka a coraz viac sa hybe takym strasucim sa stylom

montas
20. apr 2011

@malvuska72 vsak aspon vidiet ze to je baba ze nerada upratuje :D

anickaknm
20. apr 2011

kočky chcem sa spytat upratujete normalne,? myslim tym aj umyvanie okien...rozmyslam ci ich umyt alebo nie, /bojim sa aby sa nevyvolal porod /

malvuska72
20. apr 2011

@montas 🙂to hej,možno ju to po čase chytí a upracie si aspoň hračky🙂

montas
21. apr 2011

@anickaknm ahoj ja by som len mna tomu nechce moj manzel pustit k tomu ......... 😉 😉

montas
21. apr 2011

@malvuska72 bude musiet bo ju to bude cakat cely zivot upratovanie za svojim manzelom 😉

januska712
21. apr 2011

@anickaknm
ahoj aj som npormalne umývala okna... ja praweže musim stale neičo robiť lebo inak ma potom stále boli brucho ze si musim ľahnut ... tak každy den nieco porabam..:d

sisanka
21. apr 2011

@anickaknm ja som tiez nestresovala...lebo hybat sa hybe,citim ho..ale uz to nie su take kopance silne..len dr ma nejako vylakal a to som druhorodicka ale tak sa mi zda ako keby som bola prvo,si dako nepamatam ake to bolo pri prvom a bolo to len pred tromi rokmi 😀 ...a to ako sa hybe,ze strasucim stylom???

malvuska72
21. apr 2011

@montas 😉tak tak,veď nie nadarmo aj naše staré mami hovoria,čo sa za mladi naučíš..........🙂

barca127
21. apr 2011

Ahojte baby chcela som sa spýtať že koľko ste doteraz už pribrali, lebo ja strašne veľa (11 kg) 😒 .Doktor len na mňa kukal, že veď to som mala pribrať za celé tehotenstvo 😝 .Ale ja nechápem že tak rýchlo priberám, keˇže nemám pocit že by som sa nejako prejedala.

simib
21. apr 2011

@barca127 No ja som pribrala zatial okolo 8kg.Som dosť nízka len 156cm.Aj pri prvom tehu som pribrala len 11kg,tak som zvedavá kolko to bude teraz. 🙂
Inak nájde sa tu niektorá,ktorá má problém s nízko nasadajúcou placentou???????? ☹

zora256
21. apr 2011

@januska712 Ahoj!
Mňa už neruší keď sa hýbe,vtedy keď spím,ale ak tlačí na mechúr,tak nato sa zobudím,a idem na wc,potom sa mi ešte nejako podarí zaspať,na hodinku,dve.Aj Lilien je pekné meno.Tebe teraz nerobili sono?Mne ho urobil lekár na moju žiadosť,lebo som chcela veď ssom nevedela ani pohlavie a 8týž.som nevidela mimi.A tak som sa aj na váhu spítala,lebo dosť vie tlačiť na jednej strane.Tak náš bude Emanuel Jozef,už má 1190g.A keď som porovnala snímku hlavičky z 20tt a z 28tt,tak je vidieť rodiel vtedy mal 376g.Ty kedy máš nasledujúcu poradňu?Ja 16.5.A vtedy mi tiež urobí sono,lebo poisťovňa prepláca od 30ttdo32.A ja vtedy práve budem v 32tt.A vravela sestra,že sa robí aj v 36tt,ale za príplatok,a v knižočke je to posledné sono,čo sa zaznamenáva,do knižky.A ako sa má tvoje ucho,už je lepšie?Majte sa krásne! 😉

zora256
21. apr 2011

@barca127 Ahoj!
Tak ja som mala nadváhu a ztoho som schudla 5kg prvé 4mesiace,lebo som vracala,a z tých 5kg mám späť len 4kg,ale vraj ak sa ráta,spolu so schudnutými,tak by som mala na sebe 9kg.Iný zas od pôvodnej váhy rátajú,tak som -1kg.Ale to je od stavby tela a výšky,ja meriam 168cm,takže sa nestresuj,veď niektoré priberú aj 20kg a aj viac,tých 11kg nie je ešte príliž veľa.A do konca už nie je ďaleko,tak až tak veľa nepriberieš,už v 9mesiaci sa vraj ani nepriberá,alebo iba ak max 1kg.Tak Ti prajem bezstresové tehu! 😉

zora256
21. apr 2011

@anickaknm Ahoj!
Ja upratujem,pomenej,ale aj okná idem dnes umyť,tak ja si rozdelím upratovanie,na viac dní,aby to zas nebolo príliž veľa,lebo ma bolievajú kríže,a občas i brucho.Tak ak sa na umývanie okien cítiš,tak môžeš,ale ak máš pochybnosti,tak sa do toho ešte nepúšťaj,alebo sa dohodni zmanželom,aby Ti pomohol.Mňa to naháňa do toho,že potom prídu pozrieť malé,a nechcem mať špinavé okná,lebo ja zas nerada ich umývam,a raz za rok,tak si vravím,že musím,lebo vlete k nám prídu i taký,čo u nás ešte neboli,a sú i taký,ktorý by ohovárali,a poriadok mám rada.Tak sa majte krásne! 😉

montas
21. apr 2011

@malvuska72 nooooo a tvoja bambulka sa uz moze pochvalit ze uz brusku sa naucila upratovat 😉

anickaknm
21. apr 2011

@sisanka no to ani sama neviem opisat, to sa mi brusko trasie asi 10 sekund a potom zasa nic, a toto sa opakuje uz to je asi 2-3 tyzdne tomu a niekedy to citim ako daku nervozitu, ale robi to maly🙂)) 😀

anickaknm
21. apr 2011

dakujem za odpovede, lebo ja z kazdej strany pocuvam, ze sa okna umyvat nemaju, ale nakoniec som ti to tiez rozdelila na viac dni, ale umyvam to len tak abz sa nepovedalo 😀

januska712
21. apr 2011

@zora256
ahoj ja ked som bola teraz u svojej doktorky tak mi enrobila sono... len smepočuwali srdiečko ako bije... a teraz idem 4.5. na sono a k svojej doktorke idem 10.5. a tiež to mám posledné sono.... ja ani newiem koľko moaj malička váži mne doktorka nepowedalal lebo moja doktorka nemá to utz vies... mno tak co uč to rychlo ubehne a tiež budem vedieť wahu mojej maličkej... dnes mam akysi pokoj ma nechala ja vyspat a cez den ma len kpne raz za čas aby som vedela že ju tam mám:D:D::d ale tak aspon som si popralal zimne bundy a potom som ešte išla do mesta nieoč pokupiť:D:ducho už je lepšie ... a dufam že už horšie nebude.... aj vy sa držte...D

barca127
21. apr 2011

@simib ahoj aj ja mam nízko placentu na predposlednej poradni mi doktor povedal že okrajovo zasahuje ku krčku ale že sa to ešte môže zmeniť keď bude maternica rásť...a na minulom ultrazvuku už bola o čosi vyššie cca 3,cm. od krčka, takže dúfam že sa to bude už len zlepšovať 😉

@zora256 aj ja som mala pred tehotenstvom nadváhu , takže teraz už som ako taký malý slon 😀

simib
21. apr 2011

@barca127 Ďakujem za reakciu.To máš super,že ti neprekrýva tak ako mne.Máš nejaký kludový režim???

barca127
21. apr 2011

@simib mno doktor mi žiaden kľudový režim nenakázal ale keď som si niečo o tom prečítala , tak som sa začala trošku viac šetriť a s manželom sme vynechali sex, čo sa týka práce tak ja som doma na PN od začiatku tehu takže toto som vôbec neriešila.A ty ako nízko máš placentu?

simib
21. apr 2011

@barca127 No mám ju centralis a presahuje okraj bránky o 17mm,teda takýto stav bol pred dvoma týždňami.Uvidí sa budúci piatok ako to pokročilo,kedže to už budem 3 týždne len ležať.Aj ja som inak PN kôli predchádzajúcim problémom v tehu,ale zatial som nič nemala,ani som dokonca nevracala.Úplná pohoda až doteraz.Ale dúfame že to bolo len z presílenia a bolo to také varovanie,že sa mám šetriť a že už bude len dobre.

barca127
21. apr 2011

@simib mno tak len pekne oddychuj veď sa ešte nabeháš 😀 budem držať laby aby to bolo všetko dobre....

simib
21. apr 2011

@barca127 Ďakujem pekne.Snažím sa oddychovať vela.Ty už máš nejakú výbavičku?My teraz od zajtra malujeme a budeme premiestňovať izbu a tak rozmýšlam,či už aj postielku z pivnice nedáme,aby neostal zatial prázdny roh.A hlavne u mňa sa nevie,kedy pôjdem do nemocnice náhodou,tak nech to mám nachystané.Dúfam že nebudem vyzerať jak trúba,že už to mám. 🙂 🙂 🙂

malvuska72
21. apr 2011

@montas To by bolo nádherné,no a ja s vyloženými nožkami a úsmevom na tvári ju budem pozorovať🙂