icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

januska712
26. apr 2011

@zora256 mno my sme praweže nemali dlho nič a som si myslela že asi už nehcce že sa boji ... na začiatku mi powedal že sa neboj vsak maličkej sa nic nestane .... a vcera som sa pozerala na neho .... som normalne nechapala.:D

januska712
26. apr 2011

@ninan2
dakujem veľmi pekne.. hľadala som niečo na nete ale nenašla som tak dakujem idem si to tam preštudovať_Da iank ako sa mas???

januska712
26. apr 2011

@sisanka
ahoj praweže men to tiež chyba ale tak čo som si pomaličky zvykla.... a teraz sa bojim .... ja praweže mam hrozne maličke brusko... na mne to skoro nie je ani vidno že som tehotná.... moja malička je niekde vzadu schowana:D:

januska712
26. apr 2011

@ketrin007
dakujem veľmi pekne.D

januska712
26. apr 2011

@katren
dakujem Vám veľmi pekne tak už mu dowolím... možno bude mať aj dnes chut:D:D uwidime.:D:

januska712
26. apr 2011

@dooscoby
dakujem veľmi pekne... tak to som newedela že aj ten kondom sa ma pouziwatD::D ale tak už mu dowolim ked bude mat chut len ja som sa strašne bala._D_d o maličku ze sa jej nieoč moze stat

katren
26. apr 2011

@januska712 no nemas zac....ale s tym kondomom by som si hlavu nelamala....my ho nepouzivame vobec a keby to bolo take moc vyvolavajuce porod, tak sex podla mna nie je potom dovoleny vobec...ved riziko je tam stale....mna skor strasi orgazmus, lebo to su stahy maternice a tie skor mozu vyvolat porod, nie???

dooscoby
27. apr 2011

myslim ze toho orgazmu sa netreba bat...vselico sa pise a vravi hlavne sa treba riadit vlastnym telom a pocitmi si myslim....organizmus vzdy vie kedy ma dost a da to aj najavo....hlavne si uzivajme teraz kym este drobci nie su na svete lebo potom budeme radi aspon za par hodin spanku a dake intimnosti ani nepomyslime 🙂

zora256
27. apr 2011

@adusased Ahoj!
Tak Šimonko je pekné meno.A ako sa máš?Teba malý nezvykne dolu tlačiť?Mňa včera dosť tlačil,dnes mám zatiaľ kľud. 🙂 Včera som preto aj dosť ležala.A tento týždeň mi trošku menej kopká.A ty si natom ako?Majte sa krásne! 😉

adusased
27. apr 2011

@zora256 ahoj, no mna este vobec netlaci dole, akurat sem tam zvykol kopkat do mechura, ale teraz uz nie, dnes predpokladam ze bude cely den ticho, lebo vcera som len tak kukala, ze co mu je, cely den si kopkal a kopkal, este aj v noci, tak musim byt chuda moje vystavene, 😉 ja som uz doma, cerpam si este dovolenku pred md, ale teda roboty mam az az, ale ked sa mi taaak strasne nechce, som rano vypila liter mlieka, tak len tak zblnkam teraz 😀 ty si tiez doma?

zora256
27. apr 2011

@januska712 Ahoj!
Akosi sme natom rovnako,ale zatiaľ dnes netlačí.Včera som preto aj ležala,aby ma tak netlačil.Tak to nie je dobré keď ťa aj hrdlo bolí,tak skoré uzdravenie Ti prajem! 😉 A zatiaľ máš koľko kg na sebe?Ja mimo pôvodnej váhy asi tak 0,5kg.Tak sa držkajte! 🙂

zora256
27. apr 2011

@januska712 Tak ja na mojom vidím,že sa mi pozrie na brucho a potom mne do očí,a cítim sa ako by som sa bola zbláznila,a povie len ach,a ani nedebatí,stačilo,sa mi sním už toľkokrát baviť s ním na túto tému,že malému nič nebude,atď.Sú zvláštny týto chlapi,kým bruško nerastie ani imto nedôjde,že je tam malé,akonáhle je dobre vidieť bruško,prejde ich to. 😒 A včera mu vravím,hádam mi nechceš povedať,že do pôrodu sa ma ani nedotkneš,nato sa len usmial a nepovedal nič,tak asi presne to zamýšľal,ako ho poznám,tak mám asi smolu.Niekde som čítala,že chlapi sex nechcú ak žena čaká dievčatko,tak my čakáme chlapca,a je to u môjho asi jedno. 😅 .Nejako to ja vydržím,lenže onto bude mať asi ťažšie potom,lebo ja budem asi celá zaneprázdnená s malým,a aj po 6týždňoch,lebo sa poznám milujem deti 😀 .Tak nebuď smutná to nie len tvoj je taký. 😉 Tak sa maj krásne,a mysli na to,že to už nie je ďaleko,a asi aj ty budeš zabratá do maličkej.

zora256
27. apr 2011

@adusased Ahoj!
Ja som doma už od 5tta4dní,na PN-ke až do konca.Lebo sa nám nedarilo 2,5roka otehotnieť,tak ma lekár vypísal,a bola som v decembri aj v nemocke na 1týždeň na pozorovaní.A aj kvôli práci keďže tam boli aj chemické výpari,atď,tak ma pre istotu nechal doma,aby neodišlo malé.Tak ja som už všetko porobila,okrem žehlenia ale to plánujem až v júni.Aj v záhrade,lebo pri zohýnaní ma malý tlačí na žalúdoka dosť ma potom ztoho bolí.Tak už okopávať nebudem môcť 😢 Ale tak dúfam,že moc mi záhradka nezarastie.A ty čo sa chystáš robiť?Tak sa majte krásne! 😉

adusased
27. apr 2011

@zora256 no ja som doma len tyzden a tak som sa tesila, lebo jasom v kancli robila a tam 8 hodin sediet to bolo zas na mna dost, 😝 ale idem ja cosi pozehlit tiez, este ked je take pocasie o nicom, tak sa mi ani nic nechce, ked bude pekne tak zoberiem auto a pojdem ku nasim, alebo ku svokrovcom, ale teraz.....no musim sa do niecoho pustit, lebo uz som leniva ako voš 😀

zora256
27. apr 2011

@adusased Ahoj!
Tak treba si aj poleňošiť kým sa dá,lebo o dva mesiace sa nebude dať. 😀 Ja si udem zas musieť skočiť do novinového stánku pre Nový čas pre ženy. 🙂 A to bude celá vychádzka a cestou k mame.Potom poobede urobím k mäsu zemiakovú kešu a budem leňošiť.Malý ma zas začal tlačiť,ach,čo už nejak to vydržím 😖 Tak sa maj zatiaľ aj s maým pekne! 😉

adusased
27. apr 2011

@zora256 tak ty aspon von ides, sice aj ja som bola vyniest smeti 😅 , idem ja teda upratat , idem sa potrapit so sprchovacim kutom, lebo uz neviem cim ho vycistit aby bol ako novy 😀

keena
27. apr 2011

Ahoj zeny 🙂 tak moja poradna dopadla super. vsetko je tak ako ma byt. mala rastie ako z vody, uz ma 1494 g a je otocena dole hlavickou. Sladka voda sa dala vypit, ale ze by to bolo nieco super, tak to nie.. nastastie som to nemusela vypit naraz, ale postupne do 30 minut, takze pohoda.. akurat este neviem vysledky, nejak mi v ordinacii nedvihaju telefon 😠 sak ked sa dovolam dam vediet ako som na tom... dalsiu poradnu mam 16.5. jaaaj, uz nech je to tu 😀

lucyka1
27. apr 2011

@keena super. to je uz ale velka 😉 gratulujem. ja idem presne za tyzden na poradnu a mam aj utz tak sa hadam tiez dozviem kolko vazi. a celkovo si zatial kolko pribrala?

mirus2202
27. apr 2011

@keena ďakujem,tak už sa mi podarilo dostať sa sem 🙂

keena
27. apr 2011

@lucyka1 jj, vraj mame peknu vahu, a mala vraj bude pekna po tatinovi 🙂 povedala pani dr. 🙂 zatia som plus 10-11kg. fuf!
@mirus2202 neni zaco! 🙂

lucyka1
27. apr 2011

@keena nooo, ja zatial 13kg, ale citim to riadne, ked vela chodim tak ma bolia normalne stehna a uz mi zacinaju aj nohy puchnut, ale to je zatial v norme, ziadny extrem. 😉

dooscoby
27. apr 2011

ja som pribrala zatial skoro 12 kg co sa my zda dost vela...uff nechcem vediet kolko naberiem este do konca juna 😕 ale snad to potom aj rychlo zhodim....pri prvom som mala takuto vahu tesne pred porodom a teraz to mam este skoro za 2 aj daco....vraj pri druhom to uz ide dolu kopcom 😠 ....lekarka my povedala ze to bude riesit az ked budem mat plus 20 navyse no dakujem pekne snad sa toho nedockam lebo ma porazi

dooscoby
27. apr 2011

ja mam poradnu v pondelok s podrobnym ultazvukom tak sa strasne tesim....potom sem hodim vahu a tyzden tehotenstva lebo stale netusim v kolko som...dako nestiham sledovat a raz je drobec minus tyzden raz je v norme....ale nestresujem sa lebo pri malej sa sekli o 2 tyzdne...hlavne nech je zdravucky....a v poslednom case sa my zda ze spinka pomenej lebo robi diskoteku v brusku od rana do vecera 😀 ale aspon v noci sa vyspim

zora256
27. apr 2011

@adusased Ahoj!
Tak veľa nechodím ani ja!Lebo sa mi moc,nechce.Sprchu by som aj ja mala dať dať do poriadku,ale sa neviem do toho pustiť.Aletak asi zajtra.A ako sa máš?Mňa zas začína páliť bruško na ľavej strane.Ale už som si nato zvykla.Tak sa drkajte! 😉

zora256
27. apr 2011

@keena Ahoj!
Tak to máš poriadnu babu.My sme mali nášho min.týždeň 1190g-vého.A tiež je dole hlavičkou.A my tiež 16.5.máme ďalšiu poradňu.Aj teba tlačieva malá dolu?Mňa od včera ale dnes nie až tak často ako včera.Tak sa majte krásne! 😉

adusased
27. apr 2011

@zora256 jaaaj, ja uz mam tu sprchu za sebou este som aj vecicky trochu upratala, este sa mi ich nechce prat, a balkon som trochu chcela upratat a umyt, ale ked som svizne zobrala vedro s vodou a dost ma brusko zabolelo, tak som to aj radsej nechala tak, niekedy zabudnem na maleho a potom to tak vyzera, tak lezim a cakam na muza.....a napchavam sa jahodami a hroznom, no mne je sveta zit teraz 😀 vy ako? ozaj ako budes maleho volat emko?lebo som rozmyslala ako sa to da dako skratit a to jozef asi pouzivat nebudes, ci?

adusased
27. apr 2011

@zora256 a vravela si doktorovi ze ta tak bolieva brusko? to palenie ma co znamenat? 😲

zora256
27. apr 2011

Ahojte!
Tak ja ako pozerám vaše váhy,tak sa cítim,ako keby som sem ani nepatrila 😔 .Ja som zatiaľ približne na svojej pôvodnej váhe.Pribrala som späť 5kg,č som schudla počas prvých 4.mesiacov,a asi tak do 0,5kg nad.Tak vraj sa počíta od pôvodnej váhy,inzas počítajú aj tie späť prbraté,tak neviem,alepodľa sestričky,je to ok,lebo priberá len malý a jeho príslušenstvo.Tak sa tým moc netrápim lebo i tak mám až 72kg,mám plus 10kg,tak ak ztoho malý narastie,tak snáď po pôrode budem mať okolo 65kg.Rátam stým že ešte do konca priberiem 2-3kg,keďže za mesiac som pribrala 1kg.Tak sa majte krásne! 😉 Bezstresové tehu 🙂

zora256
27. apr 2011

@adusased Ahoj!
Tak malého už aj volám Emko,keď sa moc hýbe.To pálenie a bolenie bruška som čítala,že je normálne,že každú inde bolí maternica,keď sa naťahuje,takže som si nato už zvykla zo 3razy to mám za týždeň.Teba vôbec nezvykne bolievať brucho?Ja som vtaškách robila poriadok a zaznačila si na papieri,že čo ešte do nemocky,aby som nezabudla na nič.A ty už máš veci do pôrodnice nachystané?Tak sa majte krásne! 😉