Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@keena no môj termin je stale 10.jula, ale ako mi doktor robil posledne sono tak malinky mal v 25tt 700g a vtedy sa to posunulo na 19.jula, uvidim teraz v stredu idem na poradnu a mam aj utz, tak som uz netrpezliva a neviem sa dockat. dufam ze sa aj dozviem kolko malinky vazi a meria 🙂 ta tvoja ma priam ukazkove miery 😉 🙂
@lusia30 no presne,toto som pocuvala,ked som isla do porodnice s mojimi kockami,ze ci idem rodit dvojcata 😀 ja som uz tiez pribrala 12 - 13 kg,nejako mi to kolise,ale tak som pribrala predtym za cele tehu ....asi je to vekom v mojom pripade,to spalovanie uz zrejme nie je to,co byvalo 😀 ale nevadi,hlavne,nech je vsetko ok ...
@mirus2202 a ved co...niektore tehulky priberu aj 30 kg...my sme na tom este ok 🙂 no nie 🙂...i ked ja sa uz niekedy ledva hybem...bo ja som bola okruhla este aj pred tehotenstvom...a teraz sa mi uz ozyvaju moje klby a nohy...ale vydrzime...snad po porode to pojde dole 🙂...moja mala sa tiez nevie dockat...stale sa pyta kedy uz bude leto a teplucko 🙂
@ninan2 Ahoj!
Tak aj ja som to čítala v mamaaja v májovom,a aj som pozrela na ich stránke,vy ho už máte doma?A kde ste ho kupovali?Aj ja nad ním rozmýšľam,praste aj kvôli tým kolikám a aj kôli pocitu bezpečia,aby sa nám malý rád kúpal a nereval,tak snáď ho aj objednám.A vy máte to vedierko,alebo anatomicky tvarovaný kýblik podľa tvaru maternice?Lebo sú tam tieto dva druhy.Tak sa majte krásne! 😉
@zora256 ahoj dakujem veľmi pekne.... mno to citim aj ja .. už som mudrejšia.. aj ked ležim to je riadne nerpijemne...mna teraz trapia križe nehorazne mam bolia už nevydržim ani dlho sedieť:(((::( a dnes som bola na tom ušnom takže počujem aj za roh mi doktorka powedala::D:D. a ja neodoberam žiadny časopis ale kupujem si raz za čas ked pračitam ešte mam doma zabalene cislo s marca nemam kedy:D::d aj tebe prijemne tehu..D.
@helka193 Ahoj!Tak hej,ja najmä kvôli kolikám zvažujem to vedierko,že je fajn,lebo chlapci vraj viac trápia,a aj môj brat bol kvôli nim urevaný,tak nechcem aby náš malý tak nariekal.Dnes som sa pítala u nás v obchode na vaničku stojí od 8 eu.a tak tam treba aj podložka,vyjde lacnejšie vanička,len keď ešte presne neviem čo by bolo lepšie,aleasi radšej vedierko kúpim,a potom sa bude môcť kúpať vo veľkej vani,keď už bude väčší a prejdú aspoň 6 mesiacov.A teplomer chcem osobitne kúpiť,tak je dobré aj do bazénika atď sa bude dať využiť.A ako sa máte?Malé kopká?Náš je akýsi od výkendu kľudnejší viac spiká.Tak sa majte krásne! 😉
@mirkaradko Ahoj!
Nemáš zač! 😉 Tak oddychuj,všetko dobre dopadne,neboj!A určite to dotiahneme,aspoň do vtedy kým bude už po rôznych rizikách,tak do konca 8.mesiaca určite to je 36tt a potom ešte tie dva týždne aby sme boli presne v polovici 9-tého.A ako sa máte?Malé kopká?Náš akosi od výkendu viac spinká,ale večer kopká zato už menej,ale vtedy najviac.Tak sa držkajte! 🙂
@januska712 Ahoj!
Áno,to čkanie najmä nad močovým mechúrom je nepríjemné,ale hlavné je že majú zdravé pľúcka 🙂 ,takto sa im precvičujú.Kríže mňa len občas bolievajú asi tak raz-dva razy za mesiac zo dva dni,ináč si nemôžem sťažovať.Ty budeš vaničku,alebo vedierko používať na kúpanie maličkej?Ja pravde podobne kúpim vedierko,aby malý nemal kolky,a strach z kúpania.V mamaaja je v májovom čísle o ňom písané.A aký časopis máš z marca?Ja tie svoje mamaaja po prečítaní,ich podávam budúcej švagrinke,predošlé 2roky čo som mala,som dala sesternici,keď bola tehu.A som rada,že ucho máš ok,čo sa týka počutia 🙂 ,a ešte ťa bolí?Tak Ti prajem aby sa Ti polepšilo,čím skôr! 😉
@zora256
mnojasne hlavne že su spokojne... my to už nejako vydržime vsak uz len dva mesiace:D::D ja eše newiem čo budme použivať ale asi skor vaničku uwidim.. nad tym som este nerozmyšlala... ja si tie časopisy odkladam .... mna nikdy nebolili križe ale minuly tyžden som pomahala drahemu v robote lebo mali veľmi weľa roboty a robila som diplomove prace a tušim že to mám s toho,.... ucho mam dobre teda dobre počujem už ma neboli ale ešte stale mi v nom huči tak uwidim.... doktorka mi powedala že terza mi nemoze dawat lieky ked som tehotna tak že ak mi to neprejde tak mam dojst az po porode ...
Baby, teraz som vstupila do tejto temy. Presne pred dvoma rokmi som vstupila do podobnej akurat o dva roky skor.
Tak kedy mate termin? Ale poviem Vam 15.5. som isla na matersku a vtedy som si plnymi duskami zacala uzivat... a teraz mi napadlo ze presne 15.5. nastupujem do prace... Takze presne dva roky... Drzim vam palce. Moja mala sa narodila 8.7. 5 dni pred mojimi narodkami...
@januska712 Ahoj!
To som rada,že Ti je lepšie,kríže aj mňa zvykli bolievať vtedy keď veľa sedím,alebo okopávam,Ale už som sa vzadala okopávania,kvôli tomu,že pri zohýnaní,ma bolieva žalúdok ako naň tlačí malý.Tak príjemné tehu,veď sa nám to už blíži.
@zora256 no ja som odzaciatku na PN na rizikovej ....som otehotnela mesiac po potrate ,do toho moj vek ,zdr.problemi ,na zaciatku spinenie ,potom krvacanie ,autonehoda a tak som stastna ze som vsetko zvladla a hlavne ze malicky je bojovnik ,vychadza to na chlapca ale ja stale ulietam a derie sa mi na jazyk dievcatko 🙂
@mima1311 Ahoj!
Tak to máš teda dobrého strážneho anjela.Ďakuj Bohu za neho.A lekár Ti ešte nevedel povedať pohlavie?Tak zrejme,vraj mamičky cítia,že čo to bude,mi vraveli,ale tak aj ja som na začiatku,tak cítila,že to bude dievčatko,a pozdejšie ma zneistili,že mám bruško na chlapca,atak som už ani sama nevedla,že asi čo nosím pod srdcom,a lekár mi potvrdil chlapčeka,ale na pohlaví,ani tak nezáleží,vlastnemne nie,veď každé miminko je Boží dar a požehnaním,najmä v rodinkách kde je dlho očakávané. 😉 Tak príjemné tehu! 🙂
@adusased Malu to uz doma vobec nebavilo, fakt sa vobec nehrala so svojimi hrackami, tak sme zacali uvazovat, ze bude super keed pojde do jasliciek. Vzdy ked videla deticky, tak zastala, alebo sa k nim pripajala. Proste chcela sa hrat.
Tak uz som ju nechcela 'trapit' este rok...
Ella sa narodila 4 dni po termine, cisarskym v Londyne. Lebo uz aj vtedy vymyslala. Stale sa tocila raz hlavou dolu raz hore...
A pred dvoma rokmi v Londyne, bolo neznesitelne teplo, takze to mate teraz pohodu, ze je tak pod mrakom.
Ja som odisla na matersku 15.5. lebo mi opuchali nohy a mala som stale ale naozaj stale krce do noh, no a cesta do prace mi trvala hodinu a pol vlakom, tak to bolo neunosne.
Narodila sa 8.7.2009 ako 58 cm a 3030 g. Taky malinky a dlhy slizik... 🙂
@zora256 praveze mi potvrdili dvaja nezavisle od seba chlapceka ,dovtedy som sa babu prihovarala tak ,, bezpohlavne,, a sranda teraz ked uz viem ze je to chlapec ,teda to aspon tvrdia ,tak sa pristihujem ze poviem moja mala a sniva sa mi vzdy o dievcatku ...ja mam doma parik ,tak mi to je viacmenej jedno ,hlavne aby bolo zdrave ,kedze tie moje prve su chorlave ,ale kebyze si mam vybrat ,radsej dievcatko ,este chcem zapletat vlasky 😀
Ahojte baby!
Aj vy už máte otočených drobčekov dolehlavičkou?Tak ja som včera večer spozorovala,že malý ma kopká na vrchu maternice,a už nie na boku,tak to aj slabšie cítim,keďže tam má ešte viac miesta,než na bokoch.Aj viac tlačí na mechúr,tak zrejme priberá.A vy sa ako máte?Tak sa držkajte maminky! 😉
@mima1311 Ahoj!
Tak snáď sa Ti splní aj sen,a ak nie,tak budeš v nučke zapletať vlásky,nezúfaj a určite bude zdravé,veď sa snažíš ako môžeš aby,si jejdala to najlepšie čo môžeš.A máte i pre chlapčeka aj dievčatko meno vybraté?Tak ja sa vždy toho drží,že aj lekári sa môžu pomýliť,tak ja vravím 100% uvidíme až keď bude malé nasvete. 😀 Ale najlepšie je sa prichystať duševne pre obe možnosti. 😉 Tak sa držkajte!
@zora256 ahojcek no ja dufam, ze vsetky co sme tu budeme veselo pridavat fotky nasich zdravuckych drobcoch :D nas drobcek strasne vela spinka...uz ked mam fakt velky strach lahnem si a trosku s nim ponatrasam az kym nedostanem kopanec a raz za 2-3 dni ma den kedy kopka cely den...a to si vychutnavam plnymi duskami...ale uz mam pocit ze ma menej miesta lebo uz sa tak nevytrca .... a tebe to ako ide??? vsetko uz mas nakupene???
@mirkaradko Ahoj!
Tak náš malý sa už otočil,tak má teraz o niečo viac miesta ako krížom.Tak nakúpené,ešte všetko nemám,tak čakám na sociálnu poisťovňu,a musím ešte matrac,vložku do periniek,košielku na krst,krabičku na culík,kefku s hrebeňom,teplomer do vody,kýblik na kúpanie,pár body,letné čiapočky,dečku a látkové plienky,a na doma by sme mali do nemocky,ešte vodu a vyprať župan,a vecičky malému vyehliť.A ty?
@zora256 mno jasne aj aj som si powedala že sa na to už vykašlem ... už sa nejdme namahať ... porobim si len toľko čo budem vladať... vsak je tu aj drahý tak mi hadam pomože... zajtra mam posledne sono tak uwidim co mi doktork powieD:

@zora256 Ahoj, my tiez nebudeme zrejme baldachyn, a na kupanie budeme zo zaciatku pouzivat kyblik 🙂 V najnovsom mamaaja je o jeho vyhode velmi dobre napisane. Vanicky stoja rozne, ale daju sa najst aj v rovnakej cene ako kyblik si myslim.