Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 ja uz vybratu pani doktorku mam, akurat sa mi este len vybavuje , lebo mi ju vybavuje kamoskina mamina, tak buduci tyzden asi za nou skocim, ale predstava uz je 😀 mne sa zda, ze nepodpisujes este nic, staci ti vediet meno adresu, telefon, aby ti to mohli dat do tej spravy v porodnici, ostatne uz s pediatrom. dnes je hrozny den sa mi nic nechce aj u vas tak leje? 😎
@ninan2 Ahoj!
Tak to hej to je v hlavnom meste tu na juhu v okrese Veľký Krtíš,to tak nie je ešteim ťažko padne aj vyšetriť pacientov čím skôr,nie to aby prišli k nim domov,to ešte aj ten čo potrebuje sanitku,tak musí do ambulancie k lekárovi si dať vypísať papier na dovoz do nemocnice.To je o prístupe kvôli financiám,zadarmo sa im nechce.Bohužiaľ.Tak sa majte!
@adusased Ahoj!
Díky moc!ZAtiaľ len veľké mračná a fujavica,je tu aj prší,ale neleje zatiaľ.Ani mne sa nič nechce,ale tak som skoro vstala,lebo mi bol treba na wc a potom ma prepadol hlad a aj malý kopal,kým som si niečo nedala a to ráno o 6-tejstáva sa aj tebe?Tak sa majte zatiaľ!
Aohj maminy, dnes sme boli na uzv, vsetko je ok a vyzera to na dievcatko.... tak vyberam meno, ale nie a nie sa dohodnut s manazerom....
paci sa vam meno zoji????
poradte hmmm 😝
@zora256 no to neviem ake premety by moj maly musel robit aby som vstala tak skoro 😀 ja ked mi aj treba na toaletu tak to rychlo vybavim a idem spat do postele, ked aj nespim, ale sa povalujem, lebo v poslednom case mam hrozne sny cez noc, tak to potom dohanam, kdesi som citala, ze je to normalne, ze ma clovek vo vyssou stadiu tehotenstva divne sny, ale teda ja mam az horory, tak hadam sa tieto sny skoncia po narodeni maleho 😖
@ninan2 Ahoj!
Tak stým kýblikom je to fakt,tak ako píšeš aj ja z tej stránky budem objednávať,lebo tiež nikde inde neviem o tom žeby maly.A s lekárom ja mám v bydlisku,a nemám auto,aby som v kľude mohla cestovať s malým ďalej,tak podľa možností.A ak máš možnosť cestovať za lepším,tak to záleží na vás,ako sa rozhodnete.
@adusased Ahoj!
Tak aj mne sa častejšie snívajú hrozné veci,ešte že nie o malom a nie o pôrode ale o rôznych príbuzných,ktorých moc nemám ani v láske.Alebo živé sny,kde ma naháňajú a obviňujú a také,hrozné veci,až som unavená keď sa zobudím,a ešte ako veľmi mi odľahne,že to bol len sen.Tak sa majte!
@lisula zoji je velmi pekne, to jej nebudu moct ani skaredo povedat, mne sa strasne pacilo meno oxana s jednou som v zahranici pracovala a odvtedy sa mi pacilo, akurat ku nasmu priezvisku by nepasovalo take ine meno ako slovenske, tak nakoniec sme vybrali alicu a potom nam doktor povedal ze bude chlapec 😀
@zora256 mne sa tiez take nahanacky zvykli snivat, ale v poslednom case sa mi stale o malom sniva, tuto noc, sa mi snivalo, ze bol hrozne malilinkaty, ze som sa ho bala chytit aby som mu neublizila, tak mi rano az odlahlo, ze je este v brusku 😀 ale tak sny sa plnia naopak nie? tak to potom budem mat valibuka 😉 tak to mas nic moc, ze sati sniva o niekom koho nemas rada ☹ to je clovek az nahnevany rano co? 😉
@zora256 ja neviem aky je velky, lebo mne to doktor ani nepovedal, ani nezapisal do tehotenskej knizky, len povedal ze je o tyzden vacsi ako by mal byt tak nam aj posunul termin, ale hmotnost plodu nemam zapisanu ani raz v knizke, asi to moj doktor nepovazuje za potrebne, alebo co, aj ked ja by som chcela vediet, ale tak ak je vacsi tak je to asi v pohode 😀
Kocka vazi uz 1755g, takze je velka, auz dost dolieha dolu hlavkou....snad vydr\ime az do konca... 😅
@adusased Ahoj!
No,lenže hmotnosť plodu je najmä pred pôrodom veľmi potrebný údaj,aby vedeli,že či by nemal byť robený cisársky,mojej známej posledný údaj nezapísali a tak ju poriadne narezali až po konečník,lebo malý bol na prirodzený pôrod veľký až 4100g.A to už pri 4kg robia automaticky cisársky.Takže ak Ti ani nezapíšu,tak sa pri sone radšej pítaj,aj ja som sa teraz pítala,aby som vedela,lebo aj keď prejde nejaký čas tak približne vedia aké je veľké,a k majú pochybnosti,tak si to rýchlo pozrú cez sono pred pôrodom.Mne zato nezapísal,lebo sono bolo robené v 28tt a kolónka je v 20tt a 30-32tt a 36tt,keď by mali zapisovať údaje.Tak ja v 20tt mám napísané 376g.Tak sa majte! 😉
@pimma Ahoj!
Tak to neviem,ale dúfam,že sa nebude otáčať hore-dolu.To to je moje prvé tehu,tak ja neviem,ale už by mali takto ostať veď takto majú ešte dosť miesta,ale už ináč nie veľmi,náš bol väčšinou krížom,tak dúfam,že bude už len dole hlavičkou.Aj ty čakáš prvé?Tak sa majte krásne!A neboj,snáď si to drobec nerozmyslí! 😉
Ahojte
Dnes je otrasny den...cely den zamraceny a uprsany...ja unavena a asi na mna nieco lezie...uz druhy den ma pobolieva hrdlo a dnes uz nastupuje aj nadcha ☹ a aby to nebolo malo...dnes ma v praci pobolievalo brusko ako keby som mala dostat menzes a aj mi par krat stvrdlo...dufam,ze to nic hrozne nebude...zajtra idem na poradnu...len sa bojim aby ma zasa dr. neposlal do nemocky...pri malej som si tam polezala tri dlhocizne tyzdne...ale to ma doma nikto necakal...co si teraz neviem predstavit co by moja mala certica robila doma bezo mna...ona je dost maminkovska odkedy vie ze budeme mat babatko i ked sa jej snazim vela veci vysvetlovat aby sa tesila a neziarlila.
@zora256 u nás v pôrodnici nerodia automaticky deti nad 4 kg cisárskym. Moja švagriná mala tiež malého veľkého, mal 4250 g, ked sa narodil, a vedeli, že je veľký, ona prenášala, takže bola v pôrodnici už pred pôrodom a tam jej robili sono, a aj tak rodila prirodzene, tiež ju nastríhali, ale to robili aj mne a náš Adamko mal len 2850 g, ked sa narodil. To bolo asi pred tromi rokmi, možno sa to odvtedy zmenilo.

@ninan2 perfektny link vdaka 😉