icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

adusased
5. máj 2011

@zora256 no ja uz koncim 32 tt, a maly je uz dlhsie o tyzden vacsi takze mne urcili terminna 28.6 tak uvidime,

dadka_11
5. máj 2011

ahojte, ja som vasa kolegynka z novembroviek.. chcela by som sa opytat, lebo vy sa uz urcite natierate, ze co pouzivate, aby vam nepopraskala koza a nevznikli strie.. pri prvom som sa natierala s kremom od avonu a aj tak mam strie, tak ci nemate nejaky velmi dobry typ... dakujem 🙂

adusased
5. máj 2011

@dadka_11 ja sa natieram mandlovym olejom, oleje mas najlepsie a tiez to kombinujem s kremom na strie sanosan, ten mi velmi dobre sa aj vstrebe, aj je koza perfektna cely den a vecer tym olejom, kedze oleje sa tazsie vstrebavaju, ale zasa krasne ucinkuju celu noc, natieraj sa este na vlhku pokozku po sprchovani a ucinok je perfektny, kazdopadne stire mas aj v genetike, ale urcite sa daju aspon tym natieranim zmiernit,ja si musim zaklopat, 32tt a este ani jedna ani malinka stria na mne nie je, tak hadam to vydrzi, kamaratka sa len olejmi natierala, teraz uz caka na porod a nemala tiez ani jednu, uz kazdy podla typu koze 😀

keena
5. máj 2011

@zora256 jj, som alergik, teda vraj uz vylieceny.. ale uz som rok nebola u dr. tak sa mi to mozno vratilo.. ale sak idem teraz koncom juna, dufam, ze budem este cela...lebo ked som im volala, tak som ani nehovorila ze som teho..snad s tym nebude problem.. ved uvidim
@ninan2 vies, co ja uz ani neviem, co to boli za "rastliny" - vraj nejaka "palina" a "ambrozia" ale tie vraj kvitnu az v auguste, ale ja smrkam stale... inak dobre ze si mi napisala o tom srpeji, radsej ho teda nebudem ani kupovat.. ale ako som ti pisala, len som to tu citala na MK, a tak som to chcela v obchode pozriet.. no ale teda nebudem to riskovat a tie hracky co sa budu dat tak operiem a tie co vydavaju zvuky neviem...

keena
5. máj 2011

@tamtamka26 jeej, ty uz len tyzden a si na MD, super! ja mam plus 11, ale teraz sa mi vaha nejak resp. uz nejak rapidne nestupa, dokonca dnes rano som mala asi o kilo menej (inak ja sa vazim kazde rano)
@januskabb ani mi sa uz nevieme dockat, hlavne moj manzelik.. ten je cely bez seba... uz sniva ako bude chodit kocarovat, mno minule mi to predvadzal 😀 ja tiez nemozem spat v noci, resp. nad ranom okolo 5tej sa budievam a potom uz nie a nie zaspat :( tak pozeram telerano a potom pri tom zaspim...no a dnes som stala o 10:30.. jaj....

inak baby, mne to uz strasne leti a nic nestiham... ale uz o tie 2-3 tyzdne sa chystam aj prat prve vecicky a hadam uz budeme montovat aj posielku... zato mojmu muzovi sa to vraj strasne vlecie

keena
5. máj 2011

@dadka_11 ja sa natieram kremom ELASTI-Q a nedam nan dopustit 😉 a este aj kraaaasne vonia 😀

ninan2
5. máj 2011

@keena ja som uz 1. varku veci prala, lebo neznasam zehlenie, a ked si predstavim kolko toho spolu bude, treba na to ist postupne... A dobre som spravila, pralo sa to pred tyzdnom, a doteraz je to hodene v kosi na pradlo 😀 Ale zato som dnes umyla par okien 😀

zora256
5. máj 2011

@adusased Ahoj!
Tak to sa tešíš?Že bude malé skôr vonku.Aj ja by som nedbala keby sme to mali skôr za sebou aspoň o 1tt. 😉 Tak Ti držím palce!A kde budeš rodiť?

adusased
5. máj 2011

@keena 😀 som sa pobavila, to uplne akoby som svojho muza videla, ten sa tiez tak vytesuje, ze zoberie kocik z detskej a chodi po byte akoze je na prechadzke s malym, no hadam im ten elan vydrzi aj ked budu nevyspati, alebo unaveni z prace 😀

zora256
5. máj 2011

@ninan2 Ahoj!
Ja som okná umývala pred Veľkou nocou,to som bola približne tak ako ty.Teraz by som si nane už netrúfala.
A praťbudem začiatkom júna a aj žehliť.

adusased
5. máj 2011

@zora256 no jasne, tesim sa, akurat dnes je to trosku na nervy, lebo kamosku zobrali do nemocky je v 37tt tak hadam este vydrzi chvilu 😉 no ja som dnes prala prvy krat detske veci, a ta lovela kraaasne vonia 😀 este mam toho dost na pranie, nastastie ja zehlim rada, tak to bude fajn,.... chcela by som ist rodit do CA, tak hadam to vyjde, lebo v ZA som nepocula este nic dobre, ale tak uvidime, mozno nestihneme alebo bude nieco ine, tak sa nezblaznim, aj ked budem rodit tu.

ninan2
5. máj 2011

@zora256 ved to, preto som si to nechavala takto na "poslednu" chvilu, aby co najdlhsie vydrzali ciste, lebo neviem kedy sa budu najblizsie umyvat 😀 A na pranie zvysku oblecenia a ostatnych veci mam este nejake 2 mesiace cas 🙂

zora256
5. máj 2011

@dadka_11 Tak ja sa natieram z krémom,ktorý obsahuje olivový olej a dobre aj vonia z dm značiek babylove mama krem.Aj cenovo je super je okolo 3eu a má 150ml.Ja ho používam len večer a nemám žiadnu striu a aj pri sprchovaní je vždy taký ochraná vrstva z neho,takže rýchlo sa vstrebe nenechá žiadne stopy na oblečení a predsa je až do vtedy na koži kým ho sprchovým gélom alebo mydlom nezmyješ.
Ale to baby viete,že pred sonom sa nesmie deň natierať?

zora256
5. máj 2011

@adusased Ahoj!
Tak to sa už teším na pranie vecičiek,lebo aj my máme lovelu...a žehlenie nemám moc rada,ale tak iste rada vyžehlím pre nášho anjelika. 🙂 Tak Ti držím palce aby sa Ti podarilo rodiť v CA.Tak ako prvorodičky stihneme,veď nám dlhšie trvá 1.doba ako 2rodičkám.A nabudúce si vyskúšaš ZA. 😉

zora256
5. máj 2011

@ninan2 Dobre si urobila,aj ja som práve preto umývala okná,že to asi rokani nebudem môcť,lebo nebudem mať čas.A nerada ich umývam.Ale tak dúfam,že sa nám podarí narok vymeniť okná a budú nové a aj čisté,lebo na týchto aj keď umyjem moc to ani nevidieť,keď že sú staré tieto okná a a farbu len zhltne,lebo sú také suché 😠 asi majú okolo 60rokov,lebo keď sme kupovali tento dom tak už mal 55rokov.
Ale čo už budeneako.Prať som vecičky prala pred 2.mesiacmi a tak ich plánujem znovu prepreť v júni.

adusased
5. máj 2011

@zora256 dhahha no nabuduce asi nie, nerozmyslame nad druhym, este neviem ako to bude s tymto mojim chrustikom, tak druhe nie, ak tak, tak sme s muzom rozmyslali, ze druhe az tak o 6-7 rokov najskor, najskor si uzijem s tymto ,....no ale je to podarene na vesiaku take malinkate vecicky, 😀

keena
5. máj 2011

@ninan2 inak ja som uz tiez davnejsie prala nejake veci, ale to boli fakt malickosti - ze navlecky a tak... hlavne sa tesim na tie mini vecicky 🙂 a este si musim kupit ten silan sensitiv, stale nan zabudnem...
inak aj mne by sa zislo umyt okna, nedojdes? 😀 😀
@adusased no to dufam, ze im ten elan vydrzi a dlho predlho ich to bude drzat... moj minule "kocaroval" taky bol hrdy 😀 ze keby prsalo, tak mu do nosa naprsi 😀

adrianiiita
5. máj 2011

Booože baby ja sa taaak straaašne tešííím... už aby to bolo ... mne ten čas ide hrozne pomaličky 😒

barca127
5. máj 2011

@dadka_11 mno ja používam krém aj olej z DM babylove a som s ním spokojná....natieram sa cez den krémom na noc olejom ale aj tak som sa striám nevyhla začali sa mi robiť už skoro, veľa zaváži aj genetika a popkožka
@zora256 mno o tom natieraní pred sonom som ešte nepočula, ja sa netieram vždy a ešte som s tým problém u doktora nemala a to mi robí sono na každej poradni

adusased
5. máj 2011

@keena 😀 bohovy.... tak hlavne ze sa tesia, ja mam niekedy pocit ze sa moj muz tesi viac ako ja, teda aj ja sa velmi tesim, ale moja radost sa trosku kazi strachom o male a muz ten si nic zle nepripusta, tak on ma len dobre pocity, a okrem toho jeho nic netlaci, dobre spava....kurnik, sak ti chlapi to maju o co lepsie 😀

adusased
5. máj 2011

@adrianiiita neboj, kazdemu to ide pomalicky 😀 pockaj 3 mesiace to tu budeme pisat, oooo akoby som ho este dala na chvilu do bruska 😀

zora256
5. máj 2011

@adusased Ahoj!
Tak my sme tak rozmýšľali na ďalším,že by som mala do 3rokoch otehotnieť,aby som jednu materskú mala za druhov,a tento náš malý bude chodiť do škôlky a druhý bude somnou doma,aby som potom mohla ísť pracovať keď prvý pôjde do školy a druhý do škôlky.A potom by som už mohla odrábať si roky do dôchodku a oni dvaja by sa mali ským hrať a spolu dospievať.Lebo aj ja som mala rata dosť skoro po mne 15mesiacov a manžel tiež bol hneď po sestre ale tak sme sa mali ským hrať.A bolo to aj dobré aj nie.A tak 3roky je väčší rozdiel.

zora256
5. máj 2011

@barca127 Tak ja som o tom len čítala a tak to aj dodržiavam,mne nerobí vždy sono.Mne robil zatiaľ len na začiatku na potvrdenie tehu,v8tt v nemocke,12tt,20tt a v 28tt som si ja dala spraviť a bude robiť ešte v 32tt a potom zas na požiadanie v 36tt.

adusased
5. máj 2011

@zora256 no medzi mnou a segrou je rozdiel rok aj devat mesiacov, ale teda nikdy sme sa spolu nehravali 😀 je to individualne, ja chcem ist potom radsej spat do prace a na druhe si opat odskocim 😀 kazdy to ma samozrejme inak, a co ja viem co este bude mozno sa zadari a bude ich aj 5 😝

zora256
5. máj 2011

@adusased Tak to máš pravdu tým našim chlapom je fajn,no ten môj včera,že onedlho budeme mať miminko,a ja,že a to Ti le teraz došlo,že hej.Ja jemu,ale ja to už viem zato dosť dlho,veď sním žijem.Tak on si to uvedomí až vtedy keď sa pozrie na moje brucho 😠 Tak ma tým vie dožrať.Ešte ani jeho meno si nevie zapamätať a ani mesiac v ktorom som minule kolegovi povedal o mesiac menej,tak mu vravím,že nie že povie potom niekomu,že som rodila o mesiac skôr,lebo ho nakopem 😀 .A aj na termín zabúda.

zora256
5. máj 2011

@adusased Ahoj!
Tak ak si nebudete dávať pozor,tak možno i 10.Ja som čítala o tej antike po pôrode aj počas dojčenia sa smie brať,ale ak nie tak budeme s gumov,ale skôr určite nechcem,až malý bude mať okolo 2,5roka tak potom budeme skúšať. 😅

adusased
5. máj 2011

@zora256 no presne, ja davam mojmu podchvilou dake kontrolne otazky, minule sa ma aj ktosi pytal ze v kolkom som a som uplne zabudla som tiez povedala o tyzden neskor, tak ma muz hned opravoval, on tiez ma take uvahy, ze mi povie, ze uz budeme mozno buduci mesiac rodicmi, tak sa tiez na neho divam ako na zjavenie, ze ci si teda to moje brucho vsimol az teraz 😀

adusased
5. máj 2011

@zora256 no ved prave, este aby sme obe nerodili ako jablone 😀

zora256
5. máj 2011

@adusased Tak sú niekedy smiešny týto naši chlapi,ale keď povedal kolegovi o mesiac menej,no tak to ma nasralo,či by si to radšej somnou nevymenil,no ja určite o mesiac dlhšie byť tehu nechcem,veď i teraz keď ma pália zas vlasy malého tak mám dosť,je to hrozné ☹ ,Tak sa len modlievam,aby sa to skončilo aspoň o 1tt skôr.

zora256
5. máj 2011

@adusased Ahoj!
Tak ja si natom dám záležať aby som nemala viac než dve,ale hoci aj nad 3ma som rozmýšľala lebo my sme obaja z 3detí,ale tak viac by som ani nemala kam dať. 🙂