Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 ahaaa...tak to som nepochopila 😒 ....tak to je dobre,ze ta to netrapi...pretoze je to dost neprijemne...dufam,ze ani mna to necaka...
...a dakujem za pochvalu je to moja mala potvorka...a na vylete sme boli v Nitrianskom parku Sihot...pod hradom 🙂...je tam pre deticky raj...zvieratka vodicka...priroda...vela vela preliezok, smyklaviek, pieskoviska...no fakt parada 🙂
@lusia30
tak ja som zatial ešte nezbadala žiadne strie... ale tak ja zasa nemozem powedta ze mam welke brusko a mylsim si ze ešte mi narastie:D:D ja ked s atak poriadne naobliekam tak an men to este nei je ani vidnoD::D
@zora256
mno ten teplomer sa da aj vybrat s tej avnicky takze aj ten mozem potom využiť vo vani ked biude malička väčšia... ta vanicka vysla na 45eur takže nei je az taka draha.... ja ju este nemam kupene len obhliadnutu. ale možno zajtra skocime po nu:D::D uwidime co bude drahy robit.... akurat som doupratowala aby som nemusela zajtra poumywala som si okna... poprezliekala periny... az taka pohoda v byte:D::d
@macik662 Ja používam Dove ale aj Nivea je dobrá.Skús dúfam,že pomôže.
Ahojte smiem sa spýtať akú veľkosť plienok jednorázových treba do pôrodnice a aká značka je najlepšia?
katarina194 do porodnice a na prvy mesiac su dobre newborn plienocky ...pampers ale co viem mne aj mnohym babam sa osvedcili newborn znacka babylove kupovane v DM drogerie...mali sme aj huggies tie boli tiez fajn...musis vyskusat co sadne vam ale na zaciatok kludne aj tie newborn z DM drogerie
@januska712 Ahoj!
To sa Ti chcelo toľko upratovať?Mne sa už v poslednom čase akosi nechce,lebo mi je z alergie na nič,ešteže som okná umyla pred Veľkou nocou a postele prezliekať by som chcela až v júni,aby bolo celkom čisto kým príde malý na svet. 🙂 Tak tá vanička je došť drahá u nás sú vaničky od 8eu a teplomery do 5eu,a aj podložka je okolo 10,tak to všetko osobitne vyjde lacnejšie dokopy,ako celé v jednom.Ale tak vy viete. 🙂 A ako sa máš?Mňa zas páli v brušku,tak to už asi kvôli tomu,že má menej miesta,a to už asi môžem čakať do konca každý deň 😖 Ale tak čo už,musím to vydržať.Tak sa majte krásne! 😉
@katarina194 AHoj!
Tak ako píše dooscoby nowborn tie máme aj my z Dm drogérie od2-5kg. sú 28ks a do nemocky si vezmy dve balenia pre istotu stoja do 5eu.
Ahojte, ja mam termin na 23.jul, cakam druhe babo. su tu kocky ktore tiez cakaju druhe? a akym vekovym rozdielom?
@zora256
Ahoj mno ani men sa nechce ale vcera som mala akusi maniu do upratowania sa mi nejako chcelo aj ja este prezlečiem perinyy tak začiatkom juna a okna uz nejdem .... potom zasa niekedy ked uz bude aj malicka... ja si robim pomaly kym vladzem ... my sme akurat ndes boli kupit tu vanicku ... ale ona bola aj s podstawcom wies... mno newiem podla man sa oplatila lebo som widela aj drahsiu.... my sa mame celkom v pohode... malička je v poslednom čase akasi kludnejsia... tak ma necha aj oddychnut....D
@januska712 Ahoj!
Tak potom hej,lebo tie podstavce sú drahé,aj na nete som videla nad 40eu len podstavec na vaničku.
Dnes som poumývala sestrin kočík,ktorý budeme mať na vonka na dvor,lebo ten čo sme kúpili,tak tam je že sa
nesmie dlho nechávať na slnku lebo farbu vytiahne slnko a nato nie je záruka,tak tento bude nato fajn dvor je celkom veľký,tak kým budem v záhradke tak snáď bude aj spať 🙂 na čerstvom vzduchu.Teba nebolieva bruško,keď Ti treba na veľkú?Mňa v poslednom čase až tak ako by som mala krč,a to mňa občas aj vystraší,ale potom je fajn.
Aj náš malý je kľudnejší,keď niečo robím,ale akonáhle si ľahnem na bok,tak kope,ako keby ma posielal robiť niečo 😀 .Bude z neho huncút,keď už teraz je takýto,len keby to rýchlejšie šlo 😒 .Už by mi bolo aj lepšie.
Tak sa majte krásne! 😉
@katarina194 ahoj aj ja mam do porodnice babylove bo som počula od vela bab že ked si aj doniesli pampersky tak detom davali iba obyčajne..a babylove použiva moja macoxa pri dvojročnyx dvojčatax a velmi si xvali aj kozmetiku odtial...to ty stači maju aj 30plienkove balenie..lebo skoro všetky maju okolo 50 a to je zbytočne aj tak ty to potoom nevratia...
@katarina194 urcite stacia nejake lacnejsie...aj tak tvojmu babu nedaju tie ktore si donesies!!!...a na co potom drahe pampers ked stacia lacnejsie...a v porodnici aj tak babatka kupu dvakrat denne tak by sa im zadocky zaparit nemali...
@zora256
Ja som aj rada že ju už mám kupenu.... mňa v poslednom čase tále poboliewa bruško a dnes ma nehorázne bolí.... od poobedia... a teraz išiel ešte aj drahy pozerať s kamošmi hokej a som sama doma tak sa bojim aby sa mi niečo nestalo... každu chvilu chodim na WC ... čo mi mala tlači na mechur... už to chcme mať všetko za sebou.....mno aj moja mala je taka že ked si ľahnem na bok tak ma kope že si musim sadnut... alebo sa musim postawiť a musim ist niečo robiť:D:D asi im wadi ked si ľahneme:D::d asi chcu aby sme boli usilovne ako včeličky :D a robili stale neičo kym mozeme:D::d ja vy sa držte..&:D
@dooscoby
@katarina194 som bola tiez v dileme ale na DM babylove mi dalo mnoho maminiek nezávisle od seba , nakolko cakam dvojicky trosku som sa tomu povenovala kazde € sa zide 😉 ale lacnejsie vysli pampers aspon tie mensie newborn DM 28ks 5€ tj O,178/ plienka
pampers newborn 43ks 6 az 6,5O tj O,151/plienka
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6892547&tab=2
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7910746&tab=8
zora256...co som citala tak by mal mat na ten tyzden o dakych aj 300 gr viac skoro 1,5 kg ale lekarka nevravela nic tak je to asi v norme ved nie kazde dieta musi byt valibuk a vraj deticky aj tak maju tyzdne kedy rastu menej a kedy viacej....sak uvidime zatial si spokojne kopka a aj podla ultazvuku je vsetko ok....Barborka mala 3420 gr a to bolo akurat...znama mala chlapceka narodeneho o 3 tt skor a mal ledva 2900gr a muzova segra rodila 5100 gr valibuka 😀 ...zalezi hlavne na genoch ake velke bude dietatko
@cherryl ahoj, skus pozriet tie plienky napr v tescu ja som si kupila tie newborn Pampers 43ks za 6,50, pretože tam na nete platís este poštovné co vyslo plus 2,20€ tak sa to moc neoplatilo 😉 teda zisti si cenu aj s poštovným,teda to je len môj názor 😵
@januska712 Ahoj!
Aj mne v poslednom čase bolieva podbruško každý deň a tak si dávam magnézium ten mi pomáha a na žalúdok som si dnes dala harmančekový čaj,lebo mám kyselinu keď ležím,aj teraz radšej sedím,už by som nedbala,keby tenčas išiel rýchlejšie,lebo máme ešte do termínu 65dní a je to dosť,keď už teraz mám dosť.Ale tak nejako by sme ten čas mali s niečím zabyť,len ke´d sa mi moc nič nechce.Už sa neviem dočkať kedy prídu peniažky z PN-ky aby som mohla aspoň čo to nakupovať.Tak sa majte krásne! 😉
@dooscoby Ahoj!
Tak to hej na genetike závisí najviac môj muž mal 2900g a narodil sa načas a ja 3450g,tak snáď náš bude niekde medzi.Ale zato brat mal 3950g. 🙂 Tak ja by som určite žiadneho valibuka nechcela.Najmä nie na prvýkrát.V našej rodine sú chlapci väčší než dievčatá.Ale geneticky sme zatiaľ 5kg nemali len nevlastný bratranec mal takého syna.
Ahojte baby!
Vy ešte beriete vitamíny?Aké?Ja beriem od začiatku Femibion a neviem sa rozhodnúť či mám aj popôrode brať ďalej vraj do ukončenia dojčenia.Vy budete brať?Alebo či by sa moha zmeniť značka na niečo iné a lacnejšie.Aký máte názor?Vopred Ďakujem za vaše názory! 🙂
@zora256
Ahoj.... mno magnesium kedysi dala aj mne doktorka ale ja som ho užiwala ked ma bolilo len bruško teraz ho už neužiwam .... ale asi sa v utorok spytam svojej doktroke ci si ho mozem znowu nasadit ked ma poboliewa lebo idme na poradnu tak uwidim čo mi powie... aj ja by som bola weľmi rada keby som to mala za sebou veru by som sa nenahnewala.:D

baby čo vam pomaha,aky krem na tvar? mam strasne vysušene čelo...dakujem