Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte. Chcem sa len opýtať či nemá niekto problem s výrážkami. Ja odkedy som tehotná tak ich mám stale viac a viac. Už nemám šajnu ako sa ich mám zbaviť lebo nič nezaberá a stále sa objavujú nové a nové. Ale mám ich doslova a do písmena všade. po bruchu, chrbte nohách a hlavne na brade.
@keena ahoj. tak po stredajsej poradni je vraj vsetko o.k. malinky ma 1400g + - 200g, cca 37 cm. a brusko mam 29 cm. vyskocilo mi veru dost. uz je otoceny aj dolu hlavickou a uz by tak mal aj zostat az dokonca, povedal doktor. tak a buduci mesiac sa chystam uz na pranie a posledne nakupy a doladovacky... 😉 aby som sa uz nemusela v juli stresovat pripravami a zariadovackami... 🙂
@katarina194 dakujeeem 🙂
@januska712 Ahoj!
Tak magnézium ťa vyjde lacnejšie rovno z lekárne ako s Rp,lebo je to vitamín,tak ho hradíš celé.Ja som čítala na jednom fórume,že ho berú ženy najmä kvôli krčom v nohách a tak i pri bolestiach bruška,pri tehu,aby náhodou sa nerozbehli bolesti do pôrodu,ale len do 36tt,lebo by potom mohlo zastaviť pôrod a mohlo by sa stať,že sa malé potom bude prenášať.Tak ja si dávam len jednu ak ma pobolieva bruško,a ak nie tak žiadne,a sú také ktoré musia 2xdenne.Tak to spanie,je čoraz horšie,a včera ma aj srbelo bruško,tak asi rástlo,som už zvedavá,čo povie doktor budúci pondelok,vtedy mám poradňu.Tak sa držkajte! 😉
@januska712 Ahoj!
A Calibrum mami koľko stojí?Vieš femibion ma vyjde na mesiac na 21eu a to je dosť.
@zora256
Ahoj mno to Calibrum mami vyslo an nejakych 15 eur ale už ho mám od začiatku tehotenstva a este som si nekupowala.... tam je dost tyhc tabletiek a ja uziwam len jednu denne.... ja idme zajtra na poradnu tak uwidim co mi powie doktorka.. lebo tuto noc som nemohla vobec spat co ma hrozne bolilo brucho a ani som nemohla najst sprawnu polohu ako si mam lahnut co vsetko malickej vadilo.... tak uwidim ako zajtra dopadnem...
@januska712 ahoj, ja beriem magnezium 500 od galvex, 2x denne kvoli tvrdeniu brusku, nie je to drahe cca 2,60 eur.
@puncs
ahoj ,... ja sa skusim spytat zajtra mojej doktorky na to bruško lebo fakt tuto noc som mala nehorazne bolesti... a mala mi vobec ani nespala.. stale si tam niečo robila a teraz spinka.... ked som ja hore:D:
@januska712 Ahoj!
Tak Ti držím palce aby ste boli vporiadku obe!Aj ja beriem z vitamínov po jednej denne.Potom napíš ako ste dopadli zajtra.Držkajte sa! 😉
@zora256
Ahoj jasne napišem.... a čo mate dnes v plane... ja sa akosi nudim.... ais pojdme niekam do mesta:D
@januska712 Ahoj!
Ja som práve doprala,tak budem vešať a potom pôjdem na návštevu k jednej staršej pani,keď ma už o 9-tej zobudila návšteva,a to sme šli sať o 23-tej,tak som oťapená.A keď dôjdem,tak sa pustím do varenia slepačej polievky a potom si ľahnem ku knihe.Tak sa maj krásne! 😉 A bruško ťa bolieva len večer?Lebo aj mňa to chytá večer alebo okolo 17-tej,ale zaujímavé,že skôr nie.
caute zeny, tak som sa sem kooonecne dostala..
@puncs Ahoj!
Tak to máš všetky na z.Vieš ak by si si chcela pozrieť ich význam aké sú povahy tých dievčat,tak pozri na www.mamaaja.sk tam sú významy mien a dátumy menín,ja som sa podľa toho rozhodla,je to dobrá pomôcka a ešte aj podľa znamenia či sa hodí a aké sú farby pre ne dobré,atď,potom sa ľahšie rozhoduje.potom daj vedieť ako ste sa rozhodli.Príjemné vyberanie mena 😉 Ináč aj mne sa moc hodí meno Zora ja mám totiž toto meno v maďarčine,ale bežne ho používam v Slovenčine,lebo je kratšie,a povaha a všetko sedí.Tak si pozri svoje,ale zato ani nie každému presne sedí podľa opisu ja som možno výnimka,ale tak to sa musí trafiť fakt aj podľa znamenia.
dnesna poradna dopadla super zase je potvrdene dievcatko a je uz väcsia o tyzden ako ma byt takze je vsetko v poriadku uz sa neviem dockat kedy bude pri mne na ruckach 🙂
@alca20 ahoj!
Nejedávaš veľa korenené,alebo sladké?Ja mávam akné už od dospievania,mne sa napríklad polepšilo na tvári,ináč na dekolte a ramenách ešte stále mám,ale najlepšie je vyhnúť sa slnku,lebo ak sa opáliš vyzerá to lepšie,lenže póri sa od tepla rozširujú a tak sa do nich nanesie prach,pot a všeličo a tak sa zapália a v zime to vyzerá najhoršie.Skús si v lekárni niečo nato vypítať.Lebo sú aj tehotenské vyrážky,možno že to nie je akné.Alebo chod ku kožnej.
@katkka Jeden fľak pigmentový mám aj ja ale od antikoncepcie,lebo som sa opaľovala,ale tak som čítala,že počas tehu sa nemá na slnku zdržovať,aby sa nevytvorili tie pigmentové fľaky.Tak ja sa na slnku nezdržiavam.A ak nechceš mať ďalšie,tak sa nezdržiavaj ani ty alebo sa natri 50-tkou,alebo si daj niečo biele a tenké na seba.

@zora256 Ahoj ja použiwma už od začiatku vitaminy Calibrum mami... a chcem s nimi pokračowať aj po porode.... až do ukončenia dojčenia.::D