Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 ahoj, citam, ze si PN.. kedy asi chodia peniaze, nevies?
@lucyka1 tak to som rada, ze je vsetko ok..vaha je tiez fajn. ja mam poradnu presne o tyzdne, tak som zvedava, co a ako 🙂 ja som uz nejake vecicky prala, som nevydrzala 😅 ale oblecenie este nie..tak asi buduci tyzden s tym uz zacnem. 🙂
@zora256 no veď akurát včera som manželovi vravela že už sa neviem dočkať kedy bude malá na svete ale že mi bude strašne chýbať to ako sa hýbe v brušku, je to úžasný pocit..
my sme dnes mali poradňu, všetko vrátane výsledkov na cukor je OK malá je už dole hlavičkou tak parada, majú tam v ambulancii novú telku nad lôžkom kde robia ultrazvuk tak som mohla celé vyšetrenie pekne sledovať nad hlavou..bolo to super
@macik662 Nieje zac 🙂 hlavne dufam,ze pomohlo 🙂
@cherryl Ahoj velmi pekne dakujem za odpoved 🙂 Velmi si mi pomohla. Dakujem 🙂 a pekny den 🙂
@sisanka No mas pravdu ty mas nejaku inu znacku vybratu? Nevies poradit?
@ketrin007 Dakujem za odpoved. Pekny den.
@zora256 A nevies ci bude babatko na izbe alebo ako ked mi jedna pise ze budu prebalovat sestricky do teraz co som ja pocula na izbe mamicky same sa staraju a vedla maju male. Najprv ukazuju prvy krat tym co chcu ako sa vsetko robi ale neviem o tom zeby sa cely cas starali sestricky.
@katarina194 rozmyslam ze bud kupim v lidli...alebo tescu...take zelene...neviem presne ako sa volaju...baby essential?alebo sensitive?neviem lebo dako uz davno som plienky neobzerala 😀 podla mna je to aj takl jedno lebo u nas v nemocnici balia normalnu plienku,na to papmpersku a na to este jednu normalnu..cize ta pamperska na ritke ani nebude.....teda tak to aspon bolo pred tromi rokmi,snad sa tam toho vela nezmenilo 😀
@barca127 Tak som rada,že všetko máte ok.A koľko váži malá?Tak mi budeme mať poradňu až o týždeň,tak sa už neviem dočkať.Aj teba srbieva bruško?Mňa aj včera aj dnes.A hroznemi bude chýbať keď kope až tak že to vidno i po sediačky ako mi vybehne bruško.Ale tak čo už,budeme môcť držať naše maličké na rukách a hladkať a bozkávať ho,ach keby ten termín mal byť už o týždeň 😒 .Tak sa majte krásne! 😉
@katarina194 Ahoj!
Ak rodíš prirodzene,tak máš malé na izbe hneď po vyšetreniach a môžeš si sama prebaľovať aj kúpať,atď,ale ak cisárskym tak len na ďalší deň keď vstaneš po 24hodinách a vládzeš.Ak nie,tak Ti len na kojenie donesú.Tak ja by som chcela mať malého hneď ako to bude možné pri sebe,aj po pôrode prirodzenou cestou Ti položia malé na bruško a len potom odnesú umyť.Tak na www.sprievodcaporodnicami.sk nájdeš aj ceny za lekára,keď chceš konkrétneho,epidurálku atď aj nadštandardné izby,otecko pri pôrode,a tak.
@katarina194 Ahoj!
Ty si nedostala prenatalbox?Ja mám vňom aj zoznam vecí do nemocnice.A kamoška,ktorá rodila teraz v marci a písala mi to isté,že treba do pôrodnice v LV.Ak chceš tak Ti to sem napíšem.
@zora256 nemas celkom pravdu.....treba aby bola porodnica rooming in, vtedy mas drobceka stale pri sebe.....ale tak vacsina porodnic uz je 😉
@katarina194 neboj sa, ked budes potrebovat pomoc, treba sa ohlasit a pomozu ti 😉
@katren Ahoj!
Aj aj si to myslím,to závisí aj od lekárov.A zrejme nemajú na rooming in sponzora alebo čo im k tomu treba,tak sa snažia vytvoriť také prostredie aby a mamičkám a ich bábätkám spríjemnili pobyt v ich nemocnici. 🙂 Veď od spokojnosti nás mamičiek závisí ich práca. 😉 Tak sa majte krásne! 😉
@zora256 Ahoj, akurat hladam na mamaaja vyznam mien, a neviem sa k tomu dopatrat, ani ked to dam do vyhladavaca mi nic nevyhlada. Musim byt zaregistrovana? Pod cim to mam hladat? dakujem 🙂

@katkka Ahoj!Tak skús podľa významu mena na www.mamaaja.sk význam mien,mne to pomohlo vybrať,podľa významu.Tak sa skús natrieť s 50faktorom,priňom ťa slnko nechytí a aj ochráni pre uv.Tak sa majte krásne! 😉