icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

puncs
10. máj 2011

@barca127 Ahojky, presne tak som stresovala aj ja minuly rok, hihi, bala som ist aj do obchodu....ale o 5-tej som uz stale niekem isla a necakala som...nemala som inac kontrolu.

keena
10. máj 2011

@barca127 myslim, ze tych vychadzok mimo PN sa strachujeme vsetky 😀

adusased
10. máj 2011

Ahojte babule, tak my mame dnes po poradni, vsetko by malo byt ok, povedala som doktorovi, ze maly o poznanie menej kope, tak mi radsej aj sono robil, ale prietoky su ok, vsetko ok, len je maly asi lenivy 😀 no a na dalsej poradni 24.5 o 2 tyzdne uz konecne oficialne na MD nam to pekne bezi 😉

zora256
10. máj 2011

@puncs Ahoj!
Zorka je po slovensky,v maďarčine je Hajnalka ale tak zorka je kratšie a ľahšie vyslovovanie,tak aj meniny držím na Zoru.A pôvod mena neviem už ale je tam napísané pri význame mena.Ja som na PN-ke od začiatku,lebo sa nám dlho nedarilo otehotnieť.A ty ako?

zora256
10. máj 2011

@slniecko612 Čakáte bábätko?Vyberte mu meno.Takto je to na úvodnej stránke je tam tehotná tmavovláska s hodinami v ruke a tam to nájdeš takto je to tam napísané.Tak veľa šťastia pri výbere! 😉

zora256
10. máj 2011

@barca127 Ahoj!
Tak starch mávam aj ja ale len keď niekam musím cestovať,lebo tak keď som len v dedine,tak nie som dlho nikde.A ja 16.5.dostanem vystavený papier od lekára na MD ale ešte neviem či s 32tt alebo 34tt,mi dá,keďže som ako riziková vedená od začiatku,tak uvidím,lebo najskôr môžu dať od 32tt.Tak ani ty nemáš častejšie tie poradne,tak som zvdavá od 34tt,či bude každý týždeň alebo 2týždne.Tak sa majte krásne! 😉

zuveru
10. máj 2011

Helo,
baby aj Vam sa zda ze sa pohyby mimi oslabuju? i ked nikedy je to sleha dobra 😀 ale nieje to tak casto... chvilkami si iba zmeni polohu a hotovo...

maruska.s
10. máj 2011

Ahojte 🙂 ako sa mate? aj vy mate taky problem so spankom ako ja? a rano obcas dostanem taky krc do nohy, ze koniec 😒 ale inak sa mame super 🙂 ako nam to rychlo leti...

januska712
10. máj 2011

@zora256
Ahoj tak ja som bola včera s mojím drahym v cirkuse.:D:d bolo celkom dobre.. aj ja tak chodim neskoro spawat...a dnes rano ma malicka zobudila uz o piatej rano a nemohli sme zaspat tak som sa len tak prewalowala v posteli a o osmej som isla na poradnu... mam posunuti termin doperdu o sest dni ciže na 12.7: tak sa tešim a malicka je uz dole hlawickou... tak am doktorka až tak potešila...a vsetko je v poriadku.... mno a inak aj mna len tak podvecer zacina poboliewat to brusko.... newiem zaujimawe to je...

adusased
10. máj 2011

@zuveru ahoj, akurat to sme dnes riesili na poradni, mne lekar robil aj sono navyse lebo maly sa uz malo hybe, uz to ani za kopance nepovazujem, skor sa len tak prevaluje 😀 tiez som sa zlakla, ale doktor povedal, ze je to ok. vraj uz ma malo miesta a je dost velky uz , aj ked nechapem kde ma malo miesta, ked uz mam brucho riadne 🙂

zora256
10. máj 2011

@januska712 Ahoj!
Tak máš termín rovnako so mnou.Aj ja mám 12.7.Tak aj bruško mi za 3dni akoby podrástlo,tak by som nedbala,keby aj nám dali ermín hoci i na 7.7.bola by som sama bezseba,a toľko krát sa mu čká,čím je väčší,tým mi je to nepríjemnejšie,lebo poskakuje nad močovým mechúrom.A to ste potom mali včera príjemný večer.A keď ležíš na boku aj vtedy ťa kope do ebier?Lebo mňa na pravom boku ked ležím,tak ma kope do boku a panvovej kosti,ale na ľavom viac hore pod rebrami,tak neviem či je presne dole hlavou,ale hlavičku tú máva trošku na ľavej strane nie úplne v strede dolu.Tak sa držkajte! 😉

januska712
10. máj 2011

@zora256 Ahoj mno tak to som rada ina nahoda.:D:D mno aj aj by som bola rada keby to bolo aj skor.:D:d ale tak uwidime kedy to an man dojde... vcera bolo dobre dnes ideme este k jeho mamine na den matiek sme tam neboli a kyticu tu ma este stale odlozenu pre nu tak ho cakam ale newiem ci nezapsim som akasi unawena:D::D mno mna kope do rebier skor na prawej strane a na lawej menej a presne minule rano som citila hlawicku na lawej strane.... ked sa otacala a este nebola uplne dolua dnes uz bola.. a doktorka mi powedalal ze sa este moze otocit... tak dzfam že si to uz nerozmysli:D

zora256
10. máj 2011

@januska712 Ahoj§
Tak aj ja hrozne dúfam,že malý pondelok bude úplne dolehlavičkou,lebo v 28tt na poradni bol trošku krížom,a mne sa pri ležaní na bokoch zdá,že ešte je krížom tak ako vtedy ale pri sedení a státí je pekne dolu hlavou lebo keď kope tak pod rebrami.Tak sa dúfam,že bude dolu hlavičkou až do pôrodu a aj tebe držím palce aby Ti drobná slečna tak aj ostala! 😉

zora256
10. máj 2011

@maruska.s Ahoj!V koľkom si?A ty neberieš magnézium?Magnézium je proti krčom vitamín,tehulky ho bežne berú do 36tt,potom sa nesmie aby nezastavil kontrakcie.Tak sa majte krásne! 😉

zora256
10. máj 2011

Ahojte baby!
Aj vám uschýna v bradavkách žltkavé kolostrum?Bolievajú vás prsia?Mňa najmä tie kanáliky v bradavkách občas pichá,ale nie vždy a prsia tiež len keď ležím a náhodou si pritlačím prsník.

maruska.s
10. máj 2011

@zora256 Ahoj=)ja som v 29.tt. Beriem magnezium, ale nejako nepomaha, krce mam aj tak...sice, bez neho by to mozno bolo este horsie...ale to uz nejako vydrzim 😉

barca127
10. máj 2011

@zora256 mnoa j ja dúfam že po dalšie poradni to už bude častejšie tie kontroly, lebo som čítala že už teraz by som mala chodiť každé tri týždne a môj doktor nič tak uvidíme...čo sa týka tých bradaviek tak mne nevyteká žlté kolostrum len občas pri pritlačení číra tekutina

cherryl
10. máj 2011

dnes som objavila v starom cisle casopisu
BPD=vzdialenosť medzi dvova stranami hlavičky po šírke
AC=odvod bruška
FL=dĺžka stehenej kosti
HC=obvod hlavičky
lekár mi to pri vpisovani do knižky aj cele odrecituje ale kym pridem domou tak si to popletiem
možno ste šíkovnejšie a máte už takéto skratky v malíčku ale ajtak dúfam že to niekomu pomôže 🙂

barca127
10. máj 2011

@maruska.s ahoj tak aj ja mávam problém zo spánkom niekedy nie a nie zaspať, stále sa v noci budím na vecko asi v tú istú hodinu akoľkokrát sa mi stane že vstanem okolo piatej a potom nie nie opäť zaspať 🙂) aj s tými kŕčami to dobre poznám akurát dnes ráno som dostala taky riadny že až , ale ja na to nič neberiem

zuveru
10. máj 2011

@adusased tak to som rada, nieco na tom bude, bo sa niekedy natahuje a citim ju az v oblasti zaludka 🙂 morfo mam az o tyzden - konecne ju uvidim a bude mi lepsie 😀

zuveru
10. máj 2011

@zora256 mne vyteka tusim od 20tt, ale silnie to, mavam sem tam aj podprdu zaspinenu... musim si odsledovat stravu, vraj to ovplyvnuje... mno a bolesti ziadne ťuk ťuk....

raduska12
10. máj 2011

@zuveru
Ahojky aj ja som akurát dnes nad tým premýšľala , že čoraz menej kope .. neviem čím to bude a mám pocit , že ma strašne tlačí pri rebrách 😀

raduska12
10. máj 2011

Baby aké to je keď sa malej čká ? 😨 ja vôbec neviem a všetky to tu opisujete ☹

januska712
10. máj 2011

@zora256 Ahoj dakujem aj tebe držim palčeky aby ti tvoj malý fešačik tak ostal... mne mala hrozne v poslednom čase tlači na mechur ja stale chodim len na WC... už sa so mna smeju:D:D:

katarina194
10. máj 2011

@zora256 Ahoj 🙂 no mozes napisat.Moj lekar mi nic nedal do teraz ani cumlik co davaju ku knizke ani ten kufrik.Akoze by cosi potesilo ale nic mi nedal vobec. Mozes prosim mi to napisat?

katarina194
10. máj 2011

@katren Ahoj dakujem za ukludnenie.Dufam,ze tak bude 🙂 Uz len nato spolieham.

katarina194
10. máj 2011

@zora256 Ahoj a co ten predporodny kurz? Budes navstevovat?A ty vlastne si tiez prvorodicka?

katarina194
10. máj 2011

@sisanka Ahoj no uvidime. A pred tromi rokmi ako vlastna skusenost ci niekoho ineho ste mali v rodine babatko?

zuveru
10. máj 2011

@raduska12 fuuu to musi byt neprijemne, mne zvacsa sa vyduje pri pupku a potom sa ani postavit nemozem 😅 ale aspon vieme ze su nasi krpci OK 😉

sisanka
10. máj 2011

@katarina194 pred tromi rokmi sa mi narodil starsi syn,babatka nam davali len na kojenie...ale vtedy akurat porodnicu prerabali...a teraz neviem ako to tam presne funguje..ci maju mamicky stale babatka na izbe alebo ich beru na novorodenecke...asi podla toho ako ktora mamicka chce...teda to dufam lebo neviem ci zvladnem hned po porode sa naplno starat o babo...je fajn ked sestricky pomozu s kupanim a prebalovanim, a mamicka si moze aspon trosku oddychnut,a aj tie bolesti,ani sediet sa poriadne neda...