Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@barca127 dakujem 🙂
@sisanka aha...tak to je potom ine. Ja som brala tiez magnezium, ale uz som prestala, beriem uz len vitaminy. Sny mavam aj ja kadejake...aj ked spim celkom dobre, skor cez den mi kazdu chvilu tvrdne brusko...niekedy sa mi zda, ze az moc casto....neviem. Tiez sa mi uz snivalo ze som rodila - bol to horor 😒 hrozny sen. Ale od vtedy sa mi snivalo ze som porodila este asi dva krat a to uz bol taky pekny sen, z neho som mala skvely pocit 🙂 No uvidime, ako to vsetko dopadne, dufam, ze to vsetko nejako zvladneme a ze vsetko dobre dopadne.
@lusia13 Ahoj Lusia, ja mam strie uz davno a teraz v tehu som sa hned na zaciatku pytala lekara, ci kremovat alebo nie a on mi povedal, ze bud mam geneticky elasticke tkanivo alebo nie a ze ani kremovanie nepomoze. Navyse som vzdy po kremovani mala krce, takze som nekremovala skoro vobec. Obvod mam 98 cm. Ono to vybledne, netrap sa tym, lebo si robila vsetko preto, aby si strie nemala a geny nezmenis.
@maruska.s mne tiez tvrdne...ale take zvlastne to je..nemam ho cele tvrde ale len bud zvrchu alebo z boku kde mam male ulozene...a to vacsinou ku veceru ked viac pochodim...hruza...alebo ked sa najem lebo doma len lezim a potom som akasi nafuknuta...
a ku komu chodis??ci na monitor do nemocnice?..ja som bola vcera na monitore u mojho dr a zatial vsetko asi ok...aj ultrazvuk...len to tvrdnutie ma trapi...ale ked som lezala v nemocnici tak sestricka vravela ze teraz ku koncu tehu to bude cim dalej tym viac...
@januska712 Ahoj!Tak ja aj večer zaspím už o 22-hej,ako nič,a to som sa aj ja bála že nezaspím.Ale budúci týždeň neviem ako vydržím byť hore do 23-tej kým mm príde z práce,tak dúfam,že sa raz-dva vybavím v Šahách pondelok,mám ísť na krv a že stihnem prísť domov do 11-tej,a potom by som aj mohla ísť rodiť,ale tak sa nenahnevám ak by to prišlo utorok ráno,keď je doma.A nemusela by som čakať na neho večer,ale bola by som v nemocnici s malým,a štvrtok-piatok by prišiel pre nás,a mali pekný výkend už ako rodinka. 🙂 Tak ja už mám všetko nachystané,už len pár vecí z lekárne,pre tie idem zajtra,lebo nemali len na objednanie,a potom môžem oddychovať a čakať na deň D. 😉 Tak sa držkajte!
@dooscoby Ahoj!
Tak ti držím palce,aby všetko dopadlo ok,potom sa ozvy,keď budeš na tom lepšie.pá 😉
@januska712 mno tak ja som predsa len dnes nevydrzala oddychovat umyla som nakoniec aj tie posledne balkonove okna a poumyvala si dlazku 🙂 aspon ze som nemusela varit manzel si totiz zmyslel ze ma chut na pizzu este sa teraz chystam pozehlit lebo sa mi riadne nakopilo a je celkom dobre vonku nie jeprilis teplo tak to vyuzijem 🙂)
@zora256
ahoj no to ti zawidim že si mozes dopriat spanok aj poobede ja keby som si pospala nezaspim wobec:( ale tak ja vydrzim aj do pol noci byt hore mne to nerobi problem ... aj ja by som to uz chcela mat co najskor za sebou mne chybaju uz len tie plienky a budme mat vsetko:D:d ale snad este dva tyzdne vydrzime:D
@barca127
mno pekne tak si si ani neodychla.. aj som si tiež nakoniec dnes prezliekla tu postielku pre malinku a uz sa mi to akurat aj dopralo tak som to aj zawesila zajtra ma cakaju este nase periny .. a tiez som si este porobila poriadky s malickymi vecami ... a teraz uz idme fakt oddychowat... drahy isiel hrat futbal s kamosmi tak som zasa sama doma:(
@katarina194 no vidis, pisala som ze maly sa pekne otoci, ako aj nasa 😉 ja sa mam ok.. uvidime v piatok, co a ako.. zatial sa vsak rodit nechystam, dufam, ze az niekedy po 5. juli by sme sa mohli chystat... no ak ti mam pravdu povedat, tak ja ani netusim co je to ctg 😕 😕 ale asi som to este neabsolvovala a ani prietoky este nie...tak dufam, ze bud teraz alebo buduci piatok to bude aktualne...
@janushkabb to nevadi, ze otec je zapisany... ty si aj tak slobodna matka, lebo nie ste zosobaseny... takze tvoja MD by mala byt tych 37 tyzdnov. Platila si si DNP? ak ano tak tych 37 tyzdnov budes dostavat matersku, ak nie tak len ten rodicovsky prispevok.... teda tak si to myslim ja, ze by to malo byt.... ale zas ruku do ohna za to nedam 😀 😀 😀
inak tie dalsie pridavky ake su, tak to neviem ani ja ake su... 😅
@januska712 mno ved to ale uz mam vsetko hotove tak idem sa venovat tomu oddychu naplno aj ja som sama doma manzel siel do nocnej :(
Ahojte babule, tak ja som dnes mala poradňu a myslela som, že keď ma tak pichalo tak už sa otváram ale doktor povedal, že som stále zatvorená 🙂 . Bruško mi vôbec netvrdne. Dúfala som, že by som mohla rodiť možno už v 38 alebo v 39 tt ale doktor to odhadol, že asi budem rodiť v termíne.Aj placenta je stále v pohode a nevyzerá, že by sa chystala na pôrod. Noci sú pre mňa hrozné, tak sa snažím nespať cez deň, aby som v noci bola unavená, ale nie vždy to pomôže. Inak bude niektorá z Vás rodiť v BN alebo v PE?
@zora256 Ahoj ved preto som sa pytala lebo to tam nieje presne napisane mali napisat pocet a nie pre niekoho su niekolko dva ks a pre niekoho aj pat kusov. Tazko povedat ale radsej prefotim viac krat. 🙂 a inak ako uz aj Tebe je dlho s bruskom?
@keena Ahoj no aj som rada lebo potom neskor by malo babatko malo miesta nato aby sa otocilo.Ale teraz sa mi to zda skoro,ze sa otocilo. Viem,ze sa nechystas ani ja nie 🙂 Akoze mame termin 5 dni po Tebe tak uvidime.A suseda moja ze mam brusko uz moc dole ze coskoro pojdem. Tak ma vystrasila. Hadam este vydrzi.No mal by ostat kolko sa mu len da. Akoze je to ctg niektori to volaju ktg a je to vysetrenie oziev srdiecka babatko.Neviem preco aj Teba neposlal lekar. Ved mas skor termin skoro tyzden. A ako casto teraz uz chodis na poradnu.Ja kazde dva tyzdne. A na to ctg idem prvy krat zajtra.Mozno Ta posle onedlho. Tak prijemne uzivanie zvysku tehotenstva 🙂
@akinorev30 ahoj, ja budem rodiť v BN. už sa m to kráti, tak uvidím.... A ty kde?
@salinka28 ja plánujem rodiť v BN ale teraz bývam v PE. Oficiálny termín mám 12.7. Aj budeš mať zajednaného pôrodníka? Ja nie, že vraj sú všetci dobrí. No možno sa tam stretneme. 🙂

@zora256 aha, dakujem za info, ja uz od 34. t neuzivam...uz len vitaminy. No jo, zadok si to odniesol...budeme vediet nabuduce 🙂