icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lubkasungirl
15. jún 2011

Žienky, chystá sa niektorá z vás rodiť v júli v Prešove v monobloku??? 😉 😉 😉 😉

keena
15. jún 2011

@katarina194 tak ak je to vysetrenie oziev srdiecka, tak to ma asi neposlala preto, lebo my stale na poradni robime UTZ a tam vzdy vidno ako pekne srdiecko bije... alebo.. hmm.. no neviem... vsak uvidim v piatok a prip. sa na to spytam... 😕 teraz idem po 2 tyzdnoch a pravedpodobne potom pojdem zas o tyzden v piatok... aj tebe prijemne tehu 😉

renca31
15. jún 2011

@dooscoby ahoj! tak to ma mrzí, aj ja by som bola nervózna, ale ber to z tej lepšej stránky, do piatku už budeš mať skoro ukončený, resp. ukončený 37.tt, to znamená, že všetko by už malo byť vyvinuté, takže to nebude skoro a je lepšie, že Ti to zistili zavčasu a aspoň budeš pod dohľadom....držím palce a určite bude všetko v poriadku! Ozvi sa, ak budeš môcť!

renca31
15. jún 2011

@janushkabb čauko! aj ja to viem tak, že najprv materská, potom rodičovská tých 190 €, a po pôrode, keď si budeš vybavovať na úrade práce prídavok na dieťa, tých 22€, tam by sa mal aj ten príspevok na dieťa vybaviť, myslím, že je to na dvakrát: žiadosť o príspevok pri narodení dieťaťa (151€) a žiadosť o príplatok k príspevku pri narodení dieťaťa (678 €), tam Ti už pediater musí doložiť lekársku správu - potom tú celú sumu by mali vyplatiť dokopy....a bonus by mal poberať ten, kto je zamestnaný, takže najprv manžel a neskôr sa musíte rozhodnúť, komu sa to viac oplatí....ja som si stiahla doklady zo stránky úradu práce, neskôr ich len vyplním a zoberiem, ale ak sa tam mrkneš, celkom sa z toho dá "vysomáriť" 🙂

zora256
16. jún 2011

@januska712 Ahoj!
Tak keď sa neotváraš tak určite ešte vydržíte pokope 2tt a možno i do termínu.Ja len malému dohováram,nak vydrží aspoň do soboty,lebo aj dnes som vstala s bolesťami podbruška,tak veľmi dúfam,že dnes a zajtra vydržíme.A už aj u mňa začala očista to od predvčera každé ráno musím na vp a je riedšia než predtým,tak sami asi predsa len blíži pôrod.Ach,jaj,tak len dúfam,že to bude min.sobota,alebo zajtra v noci,predsa vtedy je aj mm doma.
A ty sa ako máš?
@katarina194 Ahoj!
Mne je len trošku,dlho,lebo mne sa to veľmi blíži,dnes ráno som sa zobudila na wc o 5-tej a dosť ma bolelo podbruško a ráno o 7-ej tiež,trvalo kým prešlo,tak len dúfam,že aspoň do zajtrajšej noci vydržíme ešte takto spolu,a už mám každé ráno riedku stolicu,čo je tiež jeden zo signálov blížiaceho sa pôrodu.A ty si natom ako?A malý večer sa moc rozťahuje až mám strach,že mi praskne vak,a odíde voda. 😒 No ale snáď vydržíme do soboty.

janushkabb
16. jún 2011

@renca31 ahoj prosím ťa v prvom rade strááášne dakujem a mohla by som ťa poprosiť poslala by si mi adresu kde si to našla???... 🙂 ...dakujem

maruska.s
16. jún 2011

@sisanka tak tak, mas pravdu, mne sa moc neda lezat cez den, ani sa mi nechce lezat...to je pre mna to najhorsie, ked je vonku tak krasne 🙂 musim sa stale trosku pohybovat, ale urcite to neprehanam...hlavne ked sa na to necitim. Ja len dufam, ze drobcek este vydrzi aspon tyzden, lebo to nebudem mat doma manzela a mam z toho trosku strach. 😒

maruska.s
16. jún 2011

@mima1311 ahoj=) a kedy mas termin Ty? ziadne predbiehanie sa, pekne poporiadku 😉

sisanka
16. jún 2011

@maruska.s a odkial si?
ja nikam nechodim,len doma som a polihujem...ale zajtra mame ist na 50tku a rada by som sla a je to 5min od nas autom tak snad mi to nejako neuskodi ked na hodku odbehneme 🙂 aj ked vcera vecer to vyzeralo so mnou vselijako...bolesti v podbrusku som mala ale nastastie to preslo,aj ked jednu chvilu som si uz myslela ze radsej do nemocnice pojdeme uz...
ja by som sa tiez bala keby manzel doma nebol...ale odvoz do nemocnice by som mala aj iny keby nieco...ale keby chodil na tyzdnovky tak neviem neviem lebo chcem az je pri mne ked rodit pojdem 😉

januska712
16. jún 2011

@zora256ahoj tak ja som sa tuto noc vobec nevyspala tiež som mala hrozne bolesti... a dnes aa chystam ešte prezliekať periny no uwidim ci sa vobec k tomu dokopem ... lebo sa mi akosi nechce aj hlawa ma poboliewa a to s toho že nie som vôbec vyspatá:(

januska712
16. jún 2011

@barca127
ahoj ako ste sa dnes vyspinkali??? my vobec... a ani sa mi nehcce pustit do toho prezliekania perín.... mozno az poobede ak mi bud elepšie.D

barca127
16. jún 2011

@januska712 aho mno moc sme sa teda nevyspinkali vecer nie a nie zaspat asi do jednej som sa prebalovala potom som zas bola hore kazdu hodinu a pol to som sla vzdy na vecko a rano o siestej ked prisiel manzel z roboty tak som myslela ze uz ani nezaspim zabrala som az niekedy o siedmej a spala som do desiatej to som fajne pospala vacsinou pospim najlepsie tak rano, mno ja dnes nic nemam na plane len navarit a to je vsetko

akatka
16. jún 2011

ahojte, tak ja som uz v noci sla na cisarsky... nastastie len vo sne... Uz mi zacina hrabkat asi 😕 Kazdym dnom sa mi horsie chodi a v noci sa budim tiez pravidelne... rano buntosim uz o 4.00, ale ked manzel odide do prace o 6.00, tak sa mi podari zaspat niekedy a to aj do pol desiatej 😅

koc1nka
16. jún 2011

Ahojte,kukam su tu aj maminy,co idu do CA.Kedy mate termin,stretneme sa co?Ja mam podla menzes 8.7.a podla sona v 12tt 5.7.

mirkaradko
16. jún 2011

cawte baby, ako vas tu citam ja mam pocit ze ani tehotna niesom....ja spim celu noc sem tam sa zobudim ked sa mam prevalit, na wcko az vzdy nad ranom, cez den som aktivna a nic ma neboli, sem tam ma nieco pichne dole ale to sa rozchodi a malicka je uplne kludna... kopne len fakt ked sa jej chce, trosku sa pomrvi aby som nemala strach a to je vsetko...ja len dufam, ze je vsetko ok....drzte sa baby!!!!

akinorev30
16. jún 2011

Baby presne ako hovoríte najlepšie vždy zaspím ráno cca o 6:00 a potom drichmem pomaly do 10:00. Neviem čím to je 🙂, že sa mi lepšie spí ráno.

adrianiiita
16. jún 2011

@mirkaradko tak ja som na tom zas presne ako ty ... úplne ako keby si ma doslova citovala ... 🙂 som sa zlakla že som sama xi ... 😀

mirkaradko
16. jún 2011

@adrianiiita no tak teraz si ma potesila :D ja uz som sa fakt bala, ze som sama, ktora nevie co je to byt tehotna...no fakt keby som nevedela ze mam v brusku babatko a nemala obavy ci bude vsetko ok tak nic ine ma netrapi este ani tehu chute nemam 😀 a tebe termin uz klope na dvere :D

adrianiiita
16. jún 2011

@mirkaradko však to ... už sme dve 🙂 ... no však to že termín sa mi blíži a vôbec nemám pocit že by som išla zachvílku rodiť ... práve naopak .. mám pocit že budem prenášať ... maličkej sa u mna asi páči .. 😀

rianka7
16. jún 2011

@lubkasungirl ahoj, ja idem do PO, ale do starej nemocnice. mas vybaveneho lekara?
@mirkaradko tiez som na tom podobne 🙂 a zatial sa necitim zeby som mala ist rodit 😀 neviem preco, ale mam pocit, ze budeme pretahovat 😕

rianka7
16. jún 2011

@adrianiiita skoro rovnako sme odpisali 😀

keena
16. jún 2011

@akatka dnes rano som bola na tom presne rovnako ako ty... o 4tej hore a o 6tej ked manzel vstaval sa mi akurat darilo zaspavat no a vstala som cca chvilu po 9tej 😀 no ale o cisarovi sa mi nesnivalo... tebe hrozi?

mirkaradko
16. jún 2011

@adrianiiita tak maminka je maminka :D ale tak mas to blizsie ako ja....ja si tiez myslim zebudem prenasat...
@rianka7 tak 3 do partie :D ides rodit do PO? ja som rozmyslala ci mam alebo nemam... ale nakoniec som sa predsa rozhodla pre Bj pokila nebudu nejake komplikacie....ak by nieco ohrozovalo bambulku ani nerozmyslam a idem do PO

rianka7
16. jún 2011

@mirkaradko ano, idem do PO. ale niekto radsej voli BJ alebo KE, PO v ziadnom pripade. ja som sa rozhodla pre PO, kedze to mam najblizsie. riesila som vsak ktora nemocnica, nakoniec stara, tak uvidime, ci som sa dobre rozhodla. nepoznam nikoho ani tam ani tam. nemam zatial ziadne komplikacie, cize ani lekara si nevybavujem, dufam len, ze vsetko dobre dopadne.

jamocka4
16. jún 2011

@mirkaradko no ja sa tiež cítim ešte dobre, dúfam, že to budem môcť hovoriť čo najdlhšie =) v noci spím, aj ráno si dlhšie poležím, malé sa hýbe, tak v norme, dáva vedieť, že je ok, ale nijako extra to nepreháňa. Aj ja idem do BJ, tak sa možno stretneme =)

sisanka
16. jún 2011

@koc1nka ahoj ja mam termin 13. a 14.7. ale aj tak sa mi zda ze to bude urcite skor...budem rada ak vydrzim do konca mesiaca 😀 a ako sa citis?vsetko bez komplikacii?

akatka
16. jún 2011

@keena Sranda 🙂 No zatial nehrozi cisarak. Pred 2tyzdnami sme boli otoceni hlavickou dole, tak snad sme tak uz zostali. Dnes sme akysi aktivni. Zasa mi sparka na mechur, hrozna zabava 😖 Uz by som to mala rada za sebou, uz sa aj horsie chodi a vstava a aj spi ☹ Skratka vsetko je uz viac-menej na obtiaz, co sa nejakeho pohybu tyka. Ale ani sedenie uz nie je moc pohodlne... 😀

koc1nka
16. jún 2011

@adrianiiita
@mirkaradko tak dievcata vychutnajte si pekne tehotenstvo,ja som mala prve take iste,bezstarostne,ale toto druhe je pravy opak.Som zvedava,aky porod budete mat.Ja som ho mala priserny,ale vam drzim palceky a sebe dufam,ze toto tehotenstvo mi vynahradi rychly a pekny porod 🙂

koc1nka
16. jún 2011

@sisanka Ja s tiez myslim cele tehu ze to bude skor,syna som mala v 38tt,tak uvidime.mala ma uz celkom peknu vahu,takze dufam ze do 2tyzdnov uz pojdem.Citim sa kazdu chvilu na prasknutie,poslickovia uz 3tyzdne,bolesti,vytoky a zapaly cele tehu.Pri prvom som nevedela,ze som tehotna az kym mi voda neodtiekla,ale teraz opak,ale dufam,ze vsetko bude nakoniec oka,ved uz finisujeme,takze o chvilu budeme mat drobcov pri sebe.A ty,ako?

mirkaradko
16. jún 2011

@rianka7 tak ja neviem mam tam sesterku co pracuje na novorodeneckej Jiske tak nejak sa to vola myslim, oni v Po nadavaju na Bj, v BJ nadavaju na PO... ale ja vravim ako ma byt tak bude...
@jamocka4 tak dufam ,ze hej :D baby co maly od nas termin v july uz maju drobcoch tak snad tam nebudem sama na odeleni :D ani nasa to neprehana, az mam obavy, ked tu niektore pisu ako drobci kopu a ze je to bolestive, ja vobec neviem co to je... dnes ani neviem, ze ju mam :D
@koc1nka nestras :D