Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@barca127
Ahoj no aj ja hodim teraz častejšie na wc ako kedysi... tiež sa budim take každe dve hodiny,.... no ja som už prezliekla aj periny nakoniec som sa k tomu dokopala a aj som si požehlila weci tak tiež idme len oddychowat....D
@akatka tiez som sa na tom zasmiala.. ale fakt to tak bolo aj u mna 😀 my sme tiez dole hlavickou, a zajtra si to opat overime, ale urcite sme tak, nakolko kopance citim pri rebrach... ja dufam, ze este nebudem rodit, aspon do takeho 5.7. a potom uz mozme.. u mna je tiez sedenie otrasne... este aj teraz ked som na PC, tak lezim naboku na posteli a notebook predomnou... to je pre mna idealna poloha... a to nehovorim o lezani na chrbte, no otras, to ani 10 sekund nemozem byt... a minule ked mi robila UTZ, tak som myslela, ze to nevydrzim... to sa mi hned vsetko zacne tocit.. 😖
@januska712 mno tak uz len vyloz nohy a parada ja uz mam dovarene dnes to vyzera na nudu opat manzel ide na futbal tak opat sama tu budem vecer....boze nejako mi ten cas pomaly uteka to uz asi tym ze sa to blizi a neviem sa uz dockat
@koc1nka tak dúfam že aj pôrod budem mať v pohode .. aspon dúfam ... 🙂 dám vedieť potom ... 🙂)
@koc1nka ja som mala prveho v 36tt..mi voda odtiekla...tak teraz som v 34tt uz bola aj v nemocnici na infuzkach lebo maly ze sa uz nejako tlacil hlavickou...a teraz len lezim doma...ale aj tak sa mi zda ze mam nejake tvrde brucho stale..uzivam aj magnezko a dufam ze do konca juna potiahneme este...aj ked vcera som mala vecer bolesti a normalne som uz aj do nemocky chcela ist..sice poslickujem sem tam ale vcera to bolo nejake silnejsie,ale nastastie preslo 🙂 a co cakas?dievcatko?..ja som tiez velmi chcela,uz aj pri prvom no a vyzera to tak ze budeme mat 2 chlapcov doma... 😠
@sisanka ja som zo Zborova. A Ty? moj tiez nechodieva na tyzdnovky, akurat teraz ho chcu poslat prvy krat...nie som sice sama doma, tiez by ma mal kto odviezt, keby daco, ale predsa len...manzel je manzel. Budem sa cely tyzden modlit, aby maly este vydrzal v brusku 😉 tak to nemas daleko na navstevu, ale treba si davat aj tak pozor a setrit sa...opatrujte sa...Ale vsak, sama nepojdes a zmena, aj ked na chvilu, Ti padne dobre 😉
@maruska.s no bolo by to super ,ale otehotnela som mesiac po potrate ,zo zaciatku som spinila ,potom krvacala , mala som autonehodu,skoro som dostala tvrdnutie bruska ,a pred dvoma tyzdnami sa mi uz pomaly spustal porod ,bolesti som mala co 15 minut ,nastastie to preslo ,beriem 6 magnezii denne a mam pocit ze mi vcera odisla hlienova zatka ,aspon si myslim ze to bola ona , vytok nemam a na nohavickach som si nasla husty kus niecoho bieleho ,bolo toho dost a take zvlastne ako tvaroh ....tak veru neviem ...dr vravela ze krcok neni taky aky by mal byt ..... 😒
@maruska.s ja som z Podvysokej...no na tu oslavu ideme do Turzovky takze to fakt nie je daleko...tancovat sa tam nechystam... 😀 a ci budem sediet tam alebo doma je asi jedno a trosku na vzduchu mi urobi dobre lebo uz mi je doma dlho...stale len spim a telku kukam...ani upratovat neupratujem lebo sa nemam namahat...no komu je lepsie-lezat a jest len 😀
@sisanka podla vsetkeho by som mala mat dievcatko,asi 5-krat potvrdene a od zaciatku viem,ze budem mat babu.Pri synovi som tiez vedela od sameho zaciatku.To mi je luto,ze takto skoro a kolko ti maly vazil,ked si ho mala v 36tt?Inak hovori sa,ze v akom tt sa narodi prve,zevraj aj druhe,som teda zvedava,mne zajtra zacina 38tt,Samka som mala tiez v 38tt,mal 3460g,vcera mala Nelka vaho 3050g,no aspon tyzden potiahnut,sak nemusi byt baba,dievcata byvavaju mensie
@koc1nka maly mal 2900g a 50cm...cize celkom pekne miery na to ze bol o mesiac skor...a v utorok na utz malo male 2840g...cize priblizne rovnako 🙂 takze keby sa uz narodilo tak by mi to moc nevadilo ale tak kazdy gram je dobry..a teraz som uz v 37tt,od dnes..aspon keby do toho 38tt sme vydrzali bola by som rada...aj ked sa citim ako taky slon uz 😀
@keena Ahoj no aj mne robi ultrazvuk ale ozvy nepocuva. Iba pozera mne vzdy casti srdca a buduci tyzden mam ist opat na monitor.Zatial vsetko v poriadku len maly je lenivy a malo sa nam hybe 🙂Vela spinka nas.Neviem po kom je 🙂 Na poradnu idem v piatok a den predtym na monitor.Tam su aj ozvy aj kolko sa hybe. Ved uvidis kedy ty pojdes mozno sa mojmu cosi nezdalo asi zato ma poslal neviem... A ty ako prezivas tieto horuce dni? Zo mna tecie. 🙂
@zora256 Ahoj no aj ja mam bolesti ale iba ked som moc hladna mam krce a ked silno potrebujem na wc a dlho spim.Potom mi to prejde. Ja aj na monitor chodim kazdy tyzden.Dnes som zacala. Akoze babatko v pohode ale ako sa hybalo ze malo viac spinkalo no lenive asi po mne 🙂 Ty to mas velke bolesti? Ci daju sa?
@koc1nka ja to teplo nejako nepocitujem kedze som stale doma...a opuchy ma tiez netrapia...ani pri prvom mi nic nepuchlo a ani teraz nastastie,musim si zaklopat...a dokonca na to ze stale lezim a jem som za posledny mesiac nic nepribrala...a rozmyslam ze ak vydrzim do konca mesiaca tak od 1.jula zacinam chodit po schodoch,upratovat a neviem co este aby som porodila uz 🙂 sa uz neviem dockat maleho 🙂
@mirkaradko ako vravis ako ma byt tak bude, dopredu clovek nevie. a vsade sa najdu pozitiva aj negativa. ale myslime pozitivne, a bude dobre 🙂
@rianka7 Nie nemam, asi nebudem vybavovat - niekedy to môže byť aj na škodu mať vybaveného lekára... Ak by mi ale hrozila sekcia, tak asi vybavím... 😉 😉
@mirkaradko Ja mam presne take iste babatko - chalana 😉 Cely noc spinka ako medvedik, aj cez den, vecer sa trosku zobudi, ponatahuje. Zlate dieta teraz 😀
@rianka7 ved hej a doktor je tiez clovek...aj ked teraz rozmyslame este dost kludne ne aby zrobil chybu tam lebo ho asi roztrhame 😠
@lubkasungirl teraz 😀 ale tak mam znamu hovorila, ze jej chlapcek jaky bol v brusku taky bol aj vonku a ze do teraz je kludny :D a co ma druhe dievcatko ze pri tej ani sediet nemohla a ani teraz jej neda sediet :D ale si napiseme ci mame pohodickarov doma 😉
@katarina194 no ja som zvedava na zajtra, potom v pondelok hodim info, ze co a ako 🙂 nasa je zase strasne aktivna... stale sa mrvi a prevaluje... hlavne zrana a navecer... som zvedava ako to bude po porode 😕 dnes sme sa boli trochu prejst akoze do obchodu a spat a fucala som uz ako slon 😀 a v obchode som to uz ledva vydrzala... som isla do tych regalov kde maju jogurty a masla a tam som sa chladila 😀 😀 no a potom sme sli rychlo domov.. uz nech je to za nami, ale tak do toho 5.7. chcem este vydrzat 🙂
@mima1311 ahoj...mala si to urcite tazke...ale neboj sa, verim, ze to vsetko dobre dopadne a o chvilu sa budes tesit z krasneho babatka 😉 ja tiez stale sledujem, ci mi neodchadza hlienova zatka...ale zatial nic, vytok mam stale, sice cisty, ale viac, ako som zvyknuta. Tiez uz kontrolujem kazde pichnutie, zabolenie...uz aby sme to mali stastlivo za sebou a aby boli nasi drobcekovia v poriadku. Drzim Vam palce, pomodlim sa za Vas, aby ste boli v poriadku...
@sisanka vsak to nemas daleko a aspon prides na ine myslienky...ako by mne dobre padlo niekam vypadnut...no nemam ani kam...sice nelezim, to som rada...ale tiez by mi dobre padlo, niekam si este zajst, pokym mozem. Ale cez den nemam s kym a vecer nie je kedy...a sama sa uz bojim niekam ist... ☹
@koc1nka to by bol fakt super darcek 🙂 takze cakate dievcatko? a uz mate chlapceka? parada 😉 my cakame prve a mal by to byt chlapcek. Uz sa velmi tesime 🙂 citim sa celkom dobre, len ma dost bolia krize, hrozne sa mi vstava z postele. Ked sa dviham, tak ma vacsinou aj tak pichne v podbrusku, ale najhorsie je to s krizami, tie ma bolia najviac, aj pri nejakom predklone a tak...Vcera, ked mi stvrdlo brusko, tak ma tak zacal boliet cely chrbat, ze som sa az zlakla....potom mi bolo treba ist este na wc, tak to som uz fakt zacala rozmyslat, ze co? 🙂 ale preslo mi to potom...a co Ty?
@maruska.s sak to,dobre mi to padne..a hlavne ze uvidim ludi z rodiny s ktorymi sa stretavam len na takychto udalostiach tak sa uz tesim na nich...aj ked sa trosku obavam ako mi bude lebo sa mi strasne zle chodi uz a dlhsie stat sa mi uz neda...ale tak snad to dobre dopadne a dojdem domov este 2v1 😀

@mirkaradko ja nechcem strasit,len spominam,ale ved kazda sme ina a aj ine mame tehu,tfuj,tfuj,tfuj,nech ani nevies co to je :D