icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

sisanka
18. jún 2011

@maruska.s ja som sa tiez privydala ale len z cadce..takze to nebolo nic hrozne a hocikedy ked si zmyslim tak sadneme s malym na autobus a ideme k nasim 😀 len teraz ked bude druhe mimi tak to bude horsie, s kocikom...bud nas vezme mm ked do prace pojde alebo moj oco dojde po nas 🙂

januska712
18. jún 2011

@barca127 no aj ja sa stale prewalujem vecer a tiez mi dlho rva kym zaspim.... dnes idme poupratowat a potom mame ist k starym rodicom ale sa mi mooc nechce som akasi leniwa aj ja uz mam vsetko pobalene len tu kozmetiku nemam ... a ja som si pre istotu uz zobrala veci so sebou pre malicku co pojdeme do nemocnice lebo ten moj tiez by doniesol asi to zbytocne:D

zora256
18. jún 2011

@lubkasungirl A kedy,moja mama včera vravela,že ešte nie.

zora256
18. jún 2011

Ahojte baby!
Aj vás bolieva podbruško chvíľu ale viac ako pri menzese,aj s tvrdnutím.Mňa od včera,taakmer každú hodinu,niekedy 1,5hod.A tak už sa mi to blíži,už by som ani nedbala,keby som to mala čím skôr za sebou.A vy sa ako máte?

zora256
18. jún 2011

@barca127 Ahoj!
Aj ja mám presne tak v autosedačke v igelitke veci,ktoré má mm doniesť pre malého i mne na odchod z nemocnice,lebo ja si tak myslím,že včom pôjdem,bude špinavé,kým dôjdem do nemocky,tak vtom prísť domov zrejme nebudem môcť,keď bude treba na matriku ísť v meste,kde budem rodiť a aj do Dôvery,chcem ísť hneď dať kertičku spraviť.A ten mm by asi nič nenašiel keby som mu nenachystala 😀 .

mirkaradko
18. jún 2011

@lubkasungirl nepochybujem 😀 po maminkach 😀

barca127
18. jún 2011

@januska712 ahoj mno tak ja som uz dnes z nasimi obehala obchody boli sme este nejaky nabytok kupovat do obyvacky, podarilo sa mi na zlavach usetrit 40 evri tak parada, teraz uz len nuda manzel v robote :( a ty kedy mas termin?

barca127
18. jún 2011

@zora256 ahoj mno vidis s tymi vecami pre mna ma to ani nenapadlo ale je to teda dobrz napad lebo viem si predstavit ze keby mi tak mal doniest nanzel veci tak to by teda vyzeralo 🙂)

renca31
18. jún 2011

@janushkabb ahoj! tu by to malo byť rozpísané, a potom si tam vieš stiahnuť aj potrebné tlačivá.... http://www.upsvar.sk/buxus/docs/SSVaR/OSSD/SSD_...

janushkabb
18. jún 2011

@renca31 dakujem 🙂

maruska.s
18. jún 2011

@koc1nka este presne neviem, najprv idem ku zenskej, tam mam byt o 8:45 a od nej by som mala ist na pasy...to sa chodi aj tak neskoro?

maruska.s
18. jún 2011

@sisanka ale to mas v pohode, to mas blizucko...ja to mam dalej, takze ja mozem ist tak jedine na vlak 😒 vodicak nemam, takze ak so mnou nepojde manzel, tak sama asi sotva s kocikom ☹

koc1nka
18. jún 2011

@maruska.s ja idem preto vecer,lebo moj porodnik ma vtedy sluzbu.

karin1234
18. jún 2011

ahojte maminky... je tu niektora tehuľka z okolia čadce? boli ste už niektoré na zázname v porodnici v čadci? chcem sa opýtať či vás tam nenechali, počula som,že tam tehuľka často nechávajú na pár dní.

koc1nka
18. jún 2011

@karin1234 ahoj,mna tiez strasila sestrica,ze na kazdy zaznam mam ist pobalena,ale netrebalo zatial.Uz som bola 3-krat v pondelok idem zas a veru tasku just nechavam doma.Ale uz by som to mala rada aj za sebou.Ty si uz bola?

karin1234
18. jún 2011

@koc1nka ahoj, tak to si ma potešila lebo mňa tiež strašia, že ma tam nechajú. Ja idem prvýkrát 27.6. Tak si mala šťastie, keď si mala ten záznam dobrý. kamošku si tam tiež nechali.

lusia30
18. jún 2011

@zora256 ahoj....aj ja to mam tak ako ty...len s tym rozdielom, ze to nie je tak casto...ale hlavne vecer ma to chyti, ked si uz lahnem oddychovat...ale veru brusko mi uz dost casto tvrdne...ale myslim,ze to tak skoro nebude...teda ja mam este cas...este 40 dni 🙂

chavierka
19. jún 2011

ahojte, my máme termín 24.7., aké vecičky na cestu domov z pôrodnice ste si nachystali.Bude asi riadne teplo. Plienku, poštolky,čapičku a overalík?Dlhý rukáv či krátky?

januska712
19. jún 2011

@barca127
Ahoj tak aj my sme včera nakoniec boli u tych starých rodičov sme sa tam nejako zdržali ale aspon mi rychlejsie ubehol cas... a dnes by som chcela ist do Rajeckej Lesnej ale newiem či sa bude chcieť drahemu uwidime... idem zatial nieco nawarit na obed.... ja mam termin 18.7. a druhy mám 12.7. tak uwidim ktory doktor sa lepšie trafil:D:d

zora256
19. jún 2011

@barca127 Ahoj!Veď to svoje veci si mm nenájde bezomňa,iba spodné prádlo,lebo to má vjednom všuflíku,ale oblečenie na dvoch policiach a nevie,kde má na doma kde do práce,tak neviem,čo by mi doniesol 😀 .Tak sa držkajte! 😉

barca127
19. jún 2011

@januska712 ahoj tak to hej to caas ovela rychlejsie bezi ked si niekde medzi ludni,my sme tiez boli vcera vecer kus posediet na terasku s kamaratmi, ale neskor mi uz zacalo dost tvrdnut brusko a noc bolo hrozna bolel ma snad cely clovek som sa bala ze ked to bude dnes pokracovat tak sa pohotovosti nevyhnem ale zatial musim poklopat vsetko je ok.Mno aj ja sa chystam varit dokonca aj piect kolacik kedze manzel dostal obrovsku cut, len este musim skocit nakupit co sa mi moc nechce lebo tu leje a je trapnych 10 stupnov.Mno ja mam len jeden termin a to 26 ale velmi dufam ze to bude o nieco skor lebo segra pride z anglicka tak natesno tak aby sme to stihli

zora256
19. jún 2011

@lubkasungirl Ahoj!Ďakujem,odpadol mi kameň zo srdca,tak mm už pracuje v kuse 5rok,takže nás sa to netýka. 🙂 Držkajte sa!pekný výkend! 😉

zora256
19. jún 2011

@lusia30 Ahoj!Tak aj mňa to chytá večer,a bolí aj hneď keď sa zobudím a kríže hrozne,a už mám znovu o niečo nižšie malého,normálne sa nohami tlačí dolu,až cítim ako mi hlavičkou tlačí na zátku,ach,už by som nedbala,keby budúci výkend bol vonku,ale zajtra nak ma nechytí,keď mám ísť busom 32km na krv ku gynekológovi a asi dôjdem domov okolo 10-tej.Tak dúfam,že nie zajtra.Tak sa držkajte! 😉

barca127
19. jún 2011

@zora256 Ahoj mno to moj manzel presne vie kde ma veci len skoda ze zabuda ze sa daju po vyzleceni pekne naspat odlozit potom sa mi to vala naokolo, mno ale co ho mamicka naucila to ho ja uz tazko oducim 🙂) ona nemala asi nic ine na praci len za nimi chodit a hned spratovat to co oni vyzliekli

janushkabb
19. jún 2011

čaute babenky 🙂 ..no ako sa cítite?mám na Vás otázočku - ostáva mi 18 dní do termínu a mna posledné dva dni stráášne bolí chrbát,stehná - ako by som mala svalovku,alebo mi v nich tak brní,malá začína dosť aktívne tlačiť na spodok a cikať chodím každých 10 minút...aké pocity máte vy??alebo nejaké zmeny ste si všimli??..v piatok som bola v nemocke na poradni a otvorila som sa za den na jeden a pol prsta - mám z toho obavy -aby sme nerodili aj skôr...otázka je skôr pre viacnásobné maminky - ako ste sa cítili pred pôrodom,ako ste zistili že to na Vás ide - okrem toho že Vám odtiekla plod.voda??...ja sa len bojím aby som prišla na to,že rodím 😀 ...no bola by som rada keby vydržala aspon do bud.víkendu - otecka máme preč... ☹ ...dakujem za odpovede 🙂 ...peknú nedelu Vám prajem 😉

danciacik
19. jún 2011

ahojte občas k vám nazriem ale väčšinou chodím do súkromnej
@janushkabb u každého je to s tým rodením a pocitmi iné, keďže máme každá iný prah bolesti. Pri dcérke mi odišla hlienová zátka išla som do nemocky a tam ma dali na pásy, kontrakcie už boli ale som sa neotvárala. Takže s odstupom času ako na to pozerám, by som tak skoro nešla do nemocnice.
Pri synčekovi som si celú noc nemohla nájsť polohu, nevedela som ani ležať ani sedieť ani nič, tiež mi odišla len zátka ale strašne ma boleli kríže a vnútorná strana stehien tak som vycítila, že je správny čas ísť a keď som prišla do nemocnice a dali ma na pásy tak ostali zarazení, či nemám žiadne bolesti a ja že nie. Tak sestrička hovorila aby som sa pokúsila aspoň stihnúť dobehnúť na pôrodný stôl 😀 lebo že osm už otvorená tak že zachvíľku porodím. Do 20 minút bol malý na svete.
Takže plodová voda ti vôbec nemusí odtiecť a neboj sa určite vycítiš kedy to na teba príde - vtedy to budeš vedieť sama najlepšie uvidíš.
Asi som ti veľmi nepomohla ale držím palce 😉

ada222
19. jún 2011

Ahoj dievcata, tak ja uz mam porod za sebou!!!!!! Minulu sobotu - 11.6. sa nam narodila mala Miriamka na zaciatku 37 tt, mala 2960g a 49 cm. Mali sme zltacku, no uz sme od stvrtka doma. Sice sa uz tak skoro nevyspim, ale som rada, ze uz ju mam a musim povedat, ze je to nadherny pocit, byt mamou!!! 🙂

lubkasungirl
19. jún 2011

@zora256 Dakujem aj Vam pekny vikend 😉

maruska.s
19. jún 2011

@koc1nka aha, takze Ty mas vybrateho porodnika? koho mas?