icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
20. jún 2011

@sisanka Ahoj!
Tak cez výkend ani mne nebolo najlepšie poriadne ma tlačil i tvrdlo mi často brucho a aj bolelo,ale tak som to necítila tak,že by som mala veľké bolesti a neboli pravidelné,tak ja som sa nikam preto ani nechystala,keď to príde,tak to bude pravidelné a aj viac bude asi bolieť.

barca127
20. jún 2011

@januska712 ahoj tak to ma teda naozaj mrzi ze musis byt v nemocnici, a daco tam s tebou aj robia alebo len tak na pozorovani???mno to tam musi byt teda riadna nuda mne je dlho soma nie to ze by som este musela byt v spitali paaanecku, tak dufam ze ta coskoro pustia teda

alexksa
20. jún 2011

@ada222 tak to si mala super rychly porod 🙂 super, ze to vsetko islo tak dobre a rychlo. Zavidim, ze manzel bol pri Tebe, lebo ten moj nechce ☹ uvidime, mozno sa na poslednu chvilu tiez rozhodne byt pri mne, ale skor asi nie. A bola si na VIP izbe? Tak este raz gratulujem a prajem bezproblemove dojcenie 🙂

januska712
21. jún 2011

@erov
no mam v tele nejaky zapal len men nic nie je wies ja sa citim byt zdrawa a oni newedia kde mam ten zapal tak terza patraju... akurat som došla z monitoru malinka spinkala tak počitam s tym že za chvilku pojdme opäť.... ja už ani tie lieky na železo neužiwam už mi to zrušili... teraz neužiwam nič... len sa tu nudim ... a už me nepustia ani domov... s jednym doktorom co som sa rozorawala tak powedal že do buduceho tyzdna by som mala porodit... tak uwidime...

januska712
21. jún 2011

@erov jeeeeeeeeej dakujem welmi pekne ja by som uz bola najradsej doma... celu noc som nespala.... sa tu neda ani spat ...*D

januska712
21. jún 2011

@barca127
Ahoj... no pozoruju mna aj malicku vcera som bola tri krat an monitore a raz an sone teraz som zasa došla z monitoru a uwidim co ma caka cez den... je tu nuda a riadna za celu nco som spala len hodinu... a už ma nepustia domov až po porode... takze uz ab yto bolo cim skor..D

erov
21. jún 2011

@januska712 veru s tym zapalom je to take,ze clovek to vacsinou neciti,len hodnoty vyskocia. tak to budes mat uz coskoro za sebou 😉 zelam vela trpezlivosti v nemocnici, nech vsetko dobre dopadne! budes mat cisarsky, alebo uvazuju aj nad klasickym porodom?

januska712
21. jún 2011

@erov
no vsak to ej na tom to najhorsie ze ty sa citiš ako zdrawy a vyslekdy su zle.. mno uwidime ... no aj by som bola velmi rada keby som to uz mala za sebou... adufam ze cisarsky enbudme mat...

sisanka
21. jún 2011

@zora256 na to ze som druhorodicka tak sa v tych bolestiach nevyznam...pri prvom voda odtiekla a bolesti zacali az v nemocnici po vyvolavacke...a ked tie bolesti pol dna neprechadzali tak som sa bala...ale ked tak spatne rozmyslam tak to bolo skor zo zatazenia chrbtice lebo ma to bolelo vkuse a neprestavalo...ale ked to uz islo do podbruska tak som sa zlakla...dnes idem na poradnu tak som zvedava ako co..ale asi sa od vcera moc toho nezmenilo... 🙂 otvorena som na prst a pasy boli tiez ok,uvidime ako dopadnu dnes u mojho dr 🙂

maruska.s
21. jún 2011

Ja tiez dufam, ze to uz bude coskoro 😉 niekedy mam pocit, ze ma vsetko boli...uz aby sme mali drobca pri sebe 🙂 tak to ste mali nacvik 😉 my tiez mame prichystanu tasku, keby nieco...na buduce pasy ju asi beriem radsej so sebou, lebo si ich tam strasne vela nechavali po pasoch...

barca127
21. jún 2011

@januska712 Ahoj, tak s tou nudou to ti verim ja som lezala minuly rok na gynde aj to len par dni a celkom mi to stacilo, a ten spanok ani nehovorim tam, ale uz to nejako vydrzite.....zaujimalo by ma preco ti doky vravel ze do tyzdna porodis uz si otvorena?Ja sa dnes chystam k zubarovi aj zajednat si doktorku pre malu snad este beru deticky

zora256
21. jún 2011

@sisanka Ahoj!Tak sa držkajte! 🙂 A držím palce,aby bolo všetko ok,ako má byť.Nám sa malý od včera akosi trošku ukludnil,už sa toľo nehýbe,skôr sa natŕča na ľavej strane,ale kope pomenej,ale to asi pre to menej miesta.A už sa začínam cítiť ako hrošica 😀 ,už len to mať za sebou,lebo sa asi rozpadnem.Už viac rozmýšľam nad krstinami,než nad pôrodom,toho sa už bojím pomenej,než toho ako mm vylásil,že sa malého jeho sestra nesmie ani dotknúť,lebo ona mu tiež nedovolila,pred 11 rokmi,to mal 17rokov.Ach ani by mi nebolo napadlo,že bude taký ako levica,keďže je znamenia leva,tak to má asi všebe,aj môj otec nás chránil,tiež je lev,je mi to aj smiešne,ale ak mi spraví takúto scénu počas sviatočného obeda,tak neviem,asi bude malý bľačať,ak sa budú hádať,ach jaj 😖 .

zora256
21. jún 2011

@januska712 Ahoj!Z čoho máš zlé výsledky?A do kedy budeš v nemocnici?Tak vám želám zlepšenie,a aby ste boli zdravučké. 😉

zora256
21. jún 2011

@januska712 Ahoj!Tak teraz som to celé prečítala,tak prepáč,že som sa ťa na to celé pítala!Tak Ti držím palce,aby všetko dobre dopadlo!Potom napíš ako to celé prebehlo,a v ktorej pôrodnici si?

mimi147
21. jún 2011

ahojte babulky! ja som bola včera u doktora, všetko ok, len neviem, koľko malinká váži, ale vraj je to všetko v norme a o žiadnych pásoch mi nepovedal ani slovo. a keď ma vyšetril, povedal, že to nevyzerá, že by som mala porodiť najbližšie dva týždne. toľko času ešte malinká má, ale dúfam, že nebudem aspoň nejak dlho prenášať! tiež sa už nevieme dočkať! 🙂 tak sa držte aj Vy! 😉

keena
21. jún 2011

@mimi147 ahoj, tak sme na tom podobne 🙂 este aj ten termin mame rovnaky 😀 ja budem mat pravdepodobne monitor tento piatok, tiez to doteraz nebolo nutne... a tiez u nas je vsetko OK 🙂

bibi13
21. jún 2011

ahojte.. sorry, že Vám sem leziem, len chcem odovzdať odkaz.. zuveru sa narodila včera o 23:55 Terezka. mala 3200 g a 48 cm.. obe su poriadku a mala je kráásna.. 😵 😵 😵

januska712
21. jún 2011

@barca127
mno s tym spankom ako katasrtofa a to som ešte na izbe sama lebo mam tu nadštandartnu izbu... newiem prečo mi to powedal lebo ešte nie som otvorená... ale na hematologii mi powedalal že mozem byt ohrozena aj ja aj malička tak asi preto...

januska712
21. jún 2011

@zora256 mám zel vysledky z beilych krviniek a este mam v tele nejaky zapal tak teraz hladaju ze kde je lebo mne nic nie je ale malicka je v poriadku to je zaklad v nemocnici budme ze vraj az kym neporodim:(/

barca127
21. jún 2011

@januska712 mno tak sa len pekne drzte obydve, a skus si uzit to posledne volno ktore teraz mas, ja dnes u zubara hroza tri kazy pane boze to sa mi este nestalo a manzel dva kazy to sa asi nedoplatime 🙂)

sisanka
21. jún 2011

@zora256 ahoj...dnes som mala poradnu a kedze ma vcera pustili z nemocnice kde ma vysetrovali a aj monitor robili tak dnes to bola u dr rychlovka..len sa smial ze ak to dotiahnem do konca a maly bude tak priberat tak budemmat co robit 😀
a preco sa nemohol maleho dotknut???nechapem..nad krstinami rozmyslam uz aj ja....hlavne aby bolo pekne a nieco by sme urobili vonku 🙂

lucyka1
21. jún 2011

ahojte. ako ten cas rychle leti... ako sa mate??? my uz chodime kazdy tyzden na poradne a monitor. zatial je vsetko ok. ale mam hrozne bolesti v podbrusku, take pichanie a tiez ma bolia krize, ale veeelmi. uz by som bola asi aj radsej keby som to mala za sebou 🙂 ked pôjdete z pôrodnice, budete mat babatko v perinke v autosedacke, alebo len tak v autosedacke???

ada222
21. jún 2011

@alexksa ahoj, no bol to rychly porod, ale malo to svoju dan, ved uz od 30 tt som sa zacala otvarat, bola som aj 2x v nemocnici, pichali mi aj kortikoidy na vyvin pluc, takze ked som bola v 34tt v nemocnici otvorena na 1 a pol palca, tak tesne pred porodom na 4 ma neprekvapilo. V podstate cele tehotenstvo bolo rizikove, vacsinou som len doma lezala, cele tehotenstvo som si pichala injekcie do brucha na zrazanlivost krvi, takze aspon porod nebol taky narocny, aspon nieco som si nemusela tak velmi odtrpiet... Neboj, mozno aj tvoj manzel nakoniec pojde k porodu, moj sa rozhodol ked sme vystupovali z auta pred nemocnicou a videl, ze aj porod pred nami aj za nami tam boli partneri pri porode. Nakoniec je myslim rad, ze tam bol. 😉

ada222
21. jún 2011

@alexksa A na nadstandardnej izbe som nebola, lebo tie boli obsadene ☹ , ale boli sme na izbe dve s takou zlatou babou, takze mi to vobec nevadilo a dokonca som malu mala pri sebe len jednu noc, lebo najskor ju mali na monitoring pri sebe sestricky, kedze bola predcasne narodene a potom dostala zltacku, tak sa opalovala cele dni 🙂 a nosili mi ju len na kojenie...

zora256
21. jún 2011

@bibi13 Ahoj!Zuveru gratulujem k maličkej !A veľa zdravíčka a šťastia aradosti im prajem! 😉
@januska712 Ahoj!
Tak to mi je ľúto,že máš zlé výsledky,tak Ti prajem čo najrýchlejší pôrod a aby ste boli obe v poriadku,a keď budete ok,a budeš mať čas tak nám sem napíš ako to celé prebehlo.Tak sa držkaj! 😉
@sisanka Ahoj!
Neviem,ona je čudná,čo je jej toho sa nik ani len dotknúť nesmie,ale čo je iného tak to ona musí,hrozná osoba,čo už nik si súrodencov nenavyberá.Ale tak nejako to snáď prebehne,a bude.A možno ju nepozveme,ona tam ajtak nemusí byť,lebo bude len tetou,a možno ani čas nebude mať,uvidíme.Tak vy máte opačný prípad,mne lekár povedal,že hocikedy môžem porodiť,tak uvidíme,ja by som nedbala keby to padlo na výkend,teraz alebo budúci,no ale ani za stredu sa nenahnevám 29-tého.Ale tak bude ako máme súdené,hlavné je aby bolo všetko ok. 😉
@lucyka1 Ahoj!
Tak my budeme mať malého cestou domov v autosedačke,len v dupačkách a ak bude chladnejšie,tak pod neho dám deku na poly a zdruhou polkou prikryjem,lebo v perinke sa nedá zapnúť pásy na autosedačke.

karin1234
21. jún 2011

ahojte kočky, máte tu niekto krvnú skupinu s rh faktorom negatív?? Ja som bola na odber krvi a už mi našli nejaké protilátky. máte s tým niektorá skúsenosti? teraz mi opakovali krvné testy znova a uvidime aké budú výsledky. 😕

sisanka
22. jún 2011

@zora256 ahoj my sme pri prvom na krstiny pozvali len najblizsiu rodinu...cize ak sa s nou nejako extra nestykate tak ju nepozyvajte..aj ked teraz rozmyslam uz koho pozyvat budem,lebo je leto a su aj ine moznosti ako ked sme Deniska krstovali,v marci...teraz by sme chceli nejaku gulasovku,grilovacku...a ja som mala aj narodeniny a neslavili sme,lebo musim lezat,mama je v kupeloch,sestra na dovolenke tak to budem oslavovat s krstinami 🙂 rada by som vydrzala s porodom az kym sa vrati mama ale dojde az 11.7. cize neverim ze by som vydrzala az do terminu 😀

chavierka
22. jún 2011

Baby, koľko ste pribrali doposiaľ?Ja začínam 36.t, dne pozerám a už je to 10kg..

sliver
22. jún 2011

@chavierka - že už 😉
ja mám +15kg

chavierka
22. jún 2011

no ja som nízka, 152 cm, tak na mne to dosť vidno, všetko mi ide do brucha a každý deň je od niekoho otázka či čakám dvojičky...a to ešte mesiac pre sebou...