Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@dooscoby Tak uz to mas za sebou.... velmi moc Gratulujeeeeeeeeeem 🙂 Mozem sa opytat, kde si rodila? Ja len ci si bola spokojna.
slniecko612 som rodila na Antolskej a max.spokojnost
wow dnes som pozerala na počítadlo a svieti tam "12 dní". mala by som si začať baliť tašku do pôrodnice....... 🙂 teda skôr skontrolovať čo všetko už mám a čo mi ešte chýba.
@dankamat jj, tak som mala spravne info, ze je to to iste 🙂 no pre mna je aj 10 minut vela.. uff... ledva vydrzim lezat vtedy ked mi dr. robi UTZ. sa spytam sestricky, ci nemozem vtedy lezat na boku... ale asi nie ☹ takze to nejak budem musiet vydrzat. fuu, ze oddych.. tak to mas fajn, ked ti nerobi problem lezat na chrbte, ja stale len na boku. Dnes okolo 17tej mala zacala tak kopat a sa prevracat, ze som si myslela, ze sa "vykope" na svet.. to bolo nieco neuveritelne... poobede nikdy tak nevystraja... vacsinou len okolo 11 vecer.
Nie nebudem priamo v LV, cca 13 km v jednej dedinke 🙂 ty byvas priamo v LV, ci tiez niekde na vidieku? Stahovanie ma caka zajtra, ale vela veci uz mam u nasich, zajtra uz len nejake tie zbytky pobrat a piatok poradna. 🙂
@zora256 ahoj. ja by som uz tiez rada rodila, ale az teda niekedy v nedelu.. ved uvidime. este musim par veci u nasich pochystat a hlavne tasku do porodnice, lebo z tej som najviac na nervy!!! uz by som si to tam mala do nej vsetko popratat... jj, ak by si tam bola, tak ta budem zhanat podla mena tvojho synceka a ty mna podla toho ako vyzeram 😀 to ako to je s babatkom na izbe neviem.. to nemaju len na nadstandardnej izbe? 😕
@rianka7 Ahoj!
Tak to aj mne keď idem k mame do práce hneď ma stým výtajú či som ešte celá,a sú ako keby slepý a veď aj vedia že na júl mám termín a to stále,sú otravný,ale čo už,nejako vydržíme,a nejaký čas nás neuvidia keď budeme v pôrodnici a potom hneď,a potom sa budú do kočíka tlačiť a to tiež nemám v láske také ženské 😠 ,asi nebudem nejaký čas chodiť k mame do práce s bábom,radšej pôjdem knim domov.
@keena Tak mne dve známe tam rodili v jedna v marci druhá v máji,tak vraj ak chcú a nevadí spolubývajúcej,tak môžu byť na izbe,len berú ich na vyšetrenia.Tak uvidíme,tak krsné meno mi môžeš napísať,moje je Hajnalka,zriedkavé tak podľa neho ma tiež spoznáš,a nosím okuliare hnedej farby,mám po plecia vlasy.Tak sa držkajte! 😉
@zora256 sme v druhom rocniku...ja som chvalabohu urobila poslednu skusku koncom maja...mm ma este jednu buduci tyzden..len nam treba pisat bakalarku a odovzdat do konca mesiaca...tak sa trapime na tom teraz...je toho vela...ale tak dvakrat som bola v nemocnici...a navyse sa mi neda dlho sediet pri pc...snad to nejako zajtra dokoncim...
@zora256 tak ja by som bola rada ak by bola malinka so mnou 🙂 uvidime, co teda na to spolubyvajuce... Ja som Kristina, Kika... ako chces, mam to aj vo fotoblogu napisane 🙂 Ok, tak v nemocke sa budem/e hladat 😉 ja uz od piatku budem na nete pomenej, ale urcite sem este do porodu dobehnem, pocitat, co je nove 😀
@alexksa Veru, ked to pride, uz nic neriesis, len nech je to uz vsetko za tebou. Da sa to vydrzat. Neboj. Tam ten cas ide dokonca velmi rychlo ked predychavas kontrakcie. Ono pre mna to bolo ako ked mam bolesti pri menzes, len to bolo coraz viac castejsie... Moj manzel tiez zatato tvrdil, ze on tam nepojde, no asi ked ma videl, tak sa zlutoval 🙂 Rodila som pri dr. Lisonovej a prisla potom aj Fathiova, lekari su vsetci v Poprade v pohode, takze mi bolo jedno pri kom budem rodit... Mala celkom dost spinka, dokonca ani moc neplace, no ja v noci aj 3x prebalujem, kojim a ked mala vydava vzdy nejake zvuky, hned pozeram co sa deje. Takze ja sa moc nevyspim a cez den mi to nejak nejde. Este to chvilu asi potrva, kym si zvyknem a nebudem ju tolko kontrolovat, ci je v pohode a hlavne kym sa aj papanie upravi, spravidelni a mliecko sa poriadne bude tvorit...
@keena Ahoj!
Tak to je fajn,mne vravia Hajny,mala som v triede jednu Kiku,tak to nebude problém.Tak aj ja by som veľmi chcela mať malého na izbe,tak uvidíme,ak by sme boli spolu,tak potom by sme ich vpohode mohli mať pri sebe 🙂 .Tak aj ja by som už šla hoci i zajtra. 😀 Tak sa majte krásne! 🙂
@karin1234 ahoj! ja mám krvnú skupinu RH negatív a manžel je pozitívny, ale ja som zatiaľ nemala žiadne protilátky v krvi, síce mi to zisťovali už dávnejšie....ale keď som sa na predpôrodnej príprave pýtala pôrodnej sestry, že čo to obnáša, tak mi povedala, že v podstate pred pôrodom sa to veľmi nerieši, pretože prvé dieťa nebýva ohrozené, až to druhé, aj to len v prípade, ak bude Rh pozitívne. Takže po prvom pôrode, ak bude malá RH pozitívna, by som mala dostať dve injekcie a to je asi tak všetko......no ale neviem, čo v prípade, ak sa už teraz vytvárajú protilátky....
Ahojte baby!
Tak mňa zas bolieva pobruško,kríže,a tlačí na krček,tak som zvedavá,že či sa to bude stupňovať počas dňa,alebo sú to len zas poslíčkovia.A vy sa ako máte? 🙂
@rianka7 tak to by bolo fajn keby mozem lezat na boku 🙂 to by som v pohode zvladla aj tych 20 min.
@dankamat no mne sa fakt na chrbte neda, nechapem... stale len na boku a este musim mat pod bruskom vankus... a ked sa otacam, tak aj vankus musi ist so mnou 😀 Besa, to mi neco hovori, ja som ale z opacneho smeru 🙂 inak sranda, ze ty z LV ides rodit do BA a ja zas naopak 😀
@zora256 ok, Hajny si v pohode zapamatam, aj Emanuel 🙂 no ja sa este nechystam dnes, ani zajtra 😀 este chcem ist na ten monitro a musim si hlavne tu tasku nachystat... a musim zistit co a ako moja dr. 🙂 lebo sa chystala na dovolenku, ale vraj to zrusila, tak to musim overit... a keby nesla, tak uz aj v nedelu by som celkom rada porodila... vsak v 38tt sa teho. povazuje uz za dokoncene a sme pripravene na porod...juuuj, tak sa tesime!! Hlavne ty sa drz, mozno to uz teda budes mat coskoro za sebou!! a ja zas neviem kedy sa dostanem na net, tak urcite daj vediet co a ako! 🙂
ahojte baby 🙂
tak ja mám už tri dni tzv.poslíčkov...stráášne bolesti v krížoch,v podbrušku - sem tam mi tak stvrdne že som z toho v šoku..a včera večer to bolo niečo hrozné - všetko,fakt všetko ma bolelo - dokonca aj ruky ako by som mala svalovicu...a viete čo mi pomohlo aby som si tie bolesti tak neuvedomovala?? 😀 ..klepala som nohami,ako keď ste veeelmo nervózne,alebo podráždené...a ppohoda..večer som velmo nespala,snívalo sa mi že rodím,takže pri každom otočení sa na druhý bok som kontrolovala či mi neodtiekla plod.voda - doslova mi začína "harašiť" z toho pôrodu...
aj teraz ma strašne bolia kríže a podbruško minimálne - ale je to ozaj taký pocit ako keď Vám prichádza menzes...len ja to mám zatial stále také nepravidelné - takže asi ešte nerodím 😀 ...no zajtra nás čaká poradna v nemocke,tak som zvedavá čo nám povedia a či som sa aj viac otvorila - min.piatok som bola otvorená na prst a pol...
a inak vy sa ako cítite???.. 🙂
@janushkabb ahoj,my sme na tom rovnako,ibaze ja mam uz tych poslickov 3-ti tyzden,v pondelok ny vysetreni v nemocke,ma vysetroval dr.a taka bolest ako hrom ☹ Na druhy den hnedy vytok,potom prestal a strieda sa tak,asi mi odchadza hlienova zatka,vcera to bolo take bledoruzove.Inak som vcera myslela,ze uz pojdem,take bolesti,no chybaju nam intervaly medzi nimi.Zajtra mam tiez poradnu,tak som zvedava co mi povedia.velmi pomaly sa asi otvarame.Ty registrujes nejak sfarbeny vytok?
@koc1nka praveže vôbec - ja mám taký normálny výtok len vo väčšom množstve..ale neni ani náznak po nejakom zafarbení alebo po tej hlienovej zátke - čo vraj je priesvitný výtok..ja mam klasika,biely...no bolesti mávam aj ja,len tiež intervaly nám nesedia...takže som povedala,že počkám na plod.vodu kým odtečie,alebo na bolesti ktoré sa už nebudú dať vydržať - až potom pojdem do nemocky 🙂 ...no ale tiež už len čakám čo nám povedia zajtra...ale ked ma min.tyzden pozerala doktorka,tiež ma to vyšetrenie trošku zabolelo...uvidíme...
@keena Ahoj!
Tak ten monitor robia aj počas pôrodu.A s tým ležaním na chrbte som rovnako a preto som rada,že ma stým už netrápia,a tak ja do poradne mám ďaleko,tak ja už ani neverím že naň pôjdem lebo mám ju 4.7.,ale mňa len tie výsledky trápia na streptokoka a krv,že by som nemala v knižočke zapísané,teraz pondelok 20.6.mi ich brali.Tak ak zavolám pondelok za výsledky,a len Boh vie či sa ma na ne budú v pôrodnici pítatať na ne,ak ich nebudemmať zapísané,lebo dátum odobratia je tam napečiatkovaný na obe.A ako sa cítiš?bruško Ti klesá?Tak ja mám tak cca nožičky na 20cm nad pupkom.

@zora256 ano chodim do skoly...a keby len ja tak by bolo fajn ale dali sme sa na to spolu s mm,co je fajn ale ked idu skusky tak ma ide trafit...ja sa stresujem aj za neho 😀
u nas byvaju krstiny kazdu druhu sobotu cize ked sa male narodi tak sa pojdeme hned na krstiny zahlasit..pri prvom sme to mali narychlo do par dni ale vsetko sme zladli tak verim ze to zvladneme zorganizovat aj teraz 🙂 presne,uz aby sme to mali za sebou..aj vy sa drzkajte 😉