icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

monilik
11. nov 2010

@petra53 🙂 ja neviem ci su to priznaky alebo si to nahovaram, ale jednu chvilu som veeeeelmi unavena a vzapäti kypim energiou, podbrusko ma pobolieva raz za cas, taka bolest ako pred ms a prsia sa mi trosku zväcsili, comu sa mimoriadne tesi moj manzel 😀
a s tym vyhadzanym ksichtom sa pridavam ☹

petra53
11. nov 2010

@kakajka pokial viem, tak staci 270 dni za posledne 2 roky pred otehotnenim 🙂 a dakujeme za blahozelanie 😉 🙂

aniicka24
11. nov 2010

@petra53 hm no nic dakujem sice prijem mam momentalne celkom dobry takze sa neako nebojim ze to bude malo ale ja som to bolo ale veeelmi davno co som pocula o tom ze rodicovsky prispevok sa da tiez neako pripoistit az na neakych 10 000korun bolo to este v korunach takze to bolo velmi davno ale v tedy som sa o to neak nezaujmala 🙂 no ale asi to vidim tak ze to bola blbost od toho kto mi to povedal a mozno asi ani sam nevedel ze ci to je rp alebo materska

petra53
11. nov 2010

@monilik monilik a tebe to vyzera asi na ktory tezden? 🙂 ja idem k lekarovi az o tyzden v piatok (tak ma on objednal ked mi prisli vysledky na HCG z krvi), ale podla MS mi to vychazda na nejaky 6. tyzden (13.7.2011) viac uvidim na UTZ dufam 😀

petra53
11. nov 2010

@aniicka24 rodičovský príspevok 😕 o tom som nepočula, naozaj neviem, podľa mňa si ľudia len mýlia pojmy 😝 😀 ale materská sa dá "pipoistit" na tú maximálnu sumu nejakých 600€. Tiež by si mal každý vypočítať, či sa mu to oplatí, lebo kočkám čo zarobia viac, je to na nič 😵

aniicka24
11. nov 2010

@monilik tak ten vyhadzany ksichta mam aj ja 🙂 takze aspon nie som sama 😀

stanka79
11. nov 2010

@monilik kŕče prestali, veď ako so písala, tak som zaspala už o 19 hod. ráno som už hore od 5, takže už zase zívam a spala by som, vôbec sa mi nič nechce robiť

aniicka24
11. nov 2010

@petra53 no prave ja sa na prijem nestazujem tan je ok takze to by sa mi moc ani neoplatilo a ozaj ako to je kebyze nahodou omarodujem meni sa tam ta materska?

maxiberuska
11. nov 2010

@petra53 ahoj, ty si z Trnavy?

monilik
11. nov 2010

@petra53 no ja vlastne ani neviem 🙂 v tych kadejakych kalkulackach na nete mi to podla datumu poslednej ms a dlzky cyklu vyslo na 5 tyzden, s tym, ze termin porodu - 16.7., alebo 18.7. ( zalezi na akej kalkulacke som to ratala) nechcem sa predbezne vytesovat, lebo fakt netusim 🙂 k dokymu idem 22.11., povedal ze to staci, ze to by uz mohlo byt cosi vidno, tak uvidiiiiiime 😀 ja vlastne este nemam tehotenstvo z krvi ani potvrdene - len tie testy 😅

petra53
11. nov 2010

@aniicka24 nie, rata sa to z priemerného prijmu, marodka s tym nic nema. Napr. ja som na rodicovskej dovoleke, rovno pojdem na matersku (ale som stale zamestnana) a tiez sa mi bude ratat z prijmu aky by som mala, ak by som pracovala. 😉

petra53
11. nov 2010

@maxiberuska nie priamo z TT, z Jaslovských Bohuníc 😵 😵 😵 ty si z TT? ze by sme sa stretli este aj v porodnici? 😀

maxiberuska
11. nov 2010

Ano, ja som priamo..možné to je🙂

lenka.s
11. nov 2010

@maxiberuska to uz asi nedostanes z uradu nic .... keby si mala nejake ine nemocenske poistenie alebo dnpo za poslende 2 roky, aspon 270 dni, tak by sa ti oplatilo prihlasit na dbpo a dat sa vypisat .... ale takto asi uz nic 😒

petra53
11. nov 2010

@monilik no, ved ani ja by som nemala, ale beriem duphaston, tak mi robil krvne testy, ze ci mi ho ma vysadit, aby som dostala mrchu alebo nie. Kedze som tehu, mam ho brat az do nejakeho 14.tyzdna. Ja som si testik vlastne este ani nerobila 😀 ale jeden mam kupeny, tak ho mozno urobim 😉 😀

monilik
11. nov 2010

@stanka79 😀 to som rada ze je vsetko OK 🙂

maxiberuska
11. nov 2010

@lenka.s hm, tak dík, aj tak som nič nečala v tomto štate 😒

monilik
11. nov 2010

@petra53 😀 ja som dnes rano nevydrzala a urobila som si dalsi 🙂 aj po vcerajsom soku som sa chcela trosku potesit 🙂 a tie dve ciary tam stale suuuuuuuuu 😀

lenka.s
11. nov 2010

@kakajka no ja by som ti poradila neprestat platiti, ale dat sa na pn, dostanes uz pn vo vyske 55% a nebudes v tom case platit dnp, poistenie, ale bude bezat.... to je ale moj nazor, urcite sa chod radsej poradit do SP

petra53
11. nov 2010

@monilik neboj, uz nezmiznu, musis mysliet pozitivne 😉 aj ked ja tiez mavam take slabe chvilky, ze ci vlastne som tehu, lebo kymto na UTZ na vlastné oci neuvivim... 😝 😀 😀 😀

monilik
11. nov 2010

@petra53 veru veru 🙂 uz to chcem vidiet 😀
moj manzel silou mocou chce ist so mnou na to vysetrenie 🙂 vtipaaaaaaalek 😀
lenze to by nasi hned zistili ze sa cosi deje, bo na taku obycajnu prehliadku by predsa so mnou nesiel? 😅
a chceme im to povedat az ked to bude vsetko OK a vsetko jasneeeeeeee 🙂

petra53
11. nov 2010

@monilik no to aj moj mal take super napady pri prvom tehu, ono ho to casom prejde... 😀 ja som uz nasim povedala, aj svokrovci vedia 😉 ale tak mám to potvrdené z krvi, tak snáď to bude OK... 😉 ale uz aby bol buduci piatok 😀

maxiberuska
11. nov 2010

@petra53 komu chodíš na gynu u vas?

monilik
11. nov 2010

@petra53 jooooooooooooooooj, ja sa budem zatial zahadne tvarit a nedam na sebe nic znat 😀 (len aby to nedopadlo tak ze im to teraz cez vikend vsetko vysypem 😀 michichi)
alebo nedajboze stretnu rodicia mojho dokyho (obaja sa s nim poznaju) a on sa ich spyta ako sa citim 😀 no to by bola sranda 🙂

petra53
11. nov 2010

@maxiberuska ja k Ilavskemu na polikliniku 🙂 pri prvom tehu som chodila k Strbovi, ale nebola som spokojne, tak som v sestonedeli presla k Ilavskemu 😵 😵 😵 zatia som veeelmi spokojna, neporovnatelne 😉

@monilik no, ta obdivujem, ja by som nevydrzala 🤐 😵 sice to nerozpravam kade-tade, vlastne to vie maaalinko ludi, ale najblizsia rodina to vie 😉 🙂

maxiberuska
11. nov 2010

@petra53 k tomu ilavskemu som chcela aj ja ist, ale nakoniec som u doktorky štefanikovej, zatial som spokojna

danciacik
11. nov 2010

Ahojte
páni, ale ste toho popísali, ani vás nestíham čítať, dobieham čo som nestihla, ráno som bola malú odviesť do škôlky, potom som išla na cintorín zapáliť sviečky, keďže sme neboli. A teraz už konečne sedím. Baby aj vás občas bolí podbrušok? Ja už si takéto stavy nepamätám.

tamtamka26
11. nov 2010

myslíte, že si môžem sem-tam dať calciový sirup??? často cítim, že ma začína bolieť hrdlo a toto mi vždy pomôže...opýtam sa dnes aj dr, ale neviem, či mi z voleja bude vedieť odpovedať, keď nemám príbalový leták.... 😖

petra53
11. nov 2010

@danciacik ano, ano - boli 😉 😀

danciacik
11. nov 2010

@tamtamka26 aj mňa bolieva hrdlo a neviem čo s tým a v nemocnici ma začalo bolieť ešte viac.
@petra53 no sa mi uľavilo 😀