icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

barca127
5. júl 2011

@zora256 neboj sa urcite to stihnete vcas a ak nahodou nie tak v sanitke urcite su na to pripraveny 🙂) mne to pozitivne myslenie vsepovala moja kolegyna ked som chcela otehotniet povedala mi ze nemam na to mysliet tak ze by som uz chcela na dalsi mesiac byt na marodke cize tehotna ale ze treba si povedat tak a dlasi mesiac uz nepridem do prace lebo budem tehotna 🙂 a ono to vyslo 🙂 tak to teraz skusam aj na porod uvidime teda ako to pomoze

zora256
5. júl 2011

@barca127 Tak to máš super 🙂 .Mne to pozitívne myslenie akosi dlho nevydrží,aj s otehotnením nám trvalo takmer 3roky,a to som skutočne v októbri nato ani nemyslela,už som bola rozhodnutá si adoptovať tento rok,a ono to práve vtedy vyšlo,keď som mala mier a pokoj na duši.A aj teraz mám občas mier a pokoj naduši,proste som duševne naladená a akosi sa nič nedeje,a potom keď príde nejaká bolesť tak zavládne vo mne menší chaos.Ale tak snáď budem v pohode najmä,keď dorazím do nemocnice a budem na sále,tak už určite sa budem cítiť bezpečne. 🙂 Neviem záchranári nakoľko sú vyučený k pôrodu,ale tak ja si myslím,že oni sabudú skôr ponáhľať na miesto,ako odrádzať niekoho.Určite všetko bude ok. 🙂

dooscoby
6. júl 2011

zora256...karantenu sa my podarilo dodrzat prvy tyzden ...ak mas doma dalsie dieta ide to tahsie a vcera bol este tato aj v praci ako na potvoru a kazdy den na ihrisko ma uz nebavi chodit tak toto bol nahradny plan ale pokial je o vonku a nie v preplnenom obchodaku tak my to az tak nevadi
ako ta strasili ze porodis skor a ty este pomaly budes prenasat 🙂 za chvilocku to mas za sebou a uz si budes uzivat len drobceka

barca127
6. júl 2011

@zora256 ahoj tak to som uz pocula viackrat ze ked uz si chceli adoptovat a zavladol pokoj tak prave vtedy to vyslo tak teda gratuluje mate babatko naozaj vytuzene 🙂) a nebopj z porodom to urcite dopadne dobre 🙂) nasa mala v noci tak strasne vystrajala ako snad este nikdy teda vobec som nemohla zaspat, som sa smiala ze to je ako naschval ked manzel nie je doma lebo on ked prilozi ruku tak je furt ticho 🙂)

zora256
6. júl 2011

@dooscoby Ahoj!
Tak aj lekár sa mi čudoval,že sme vydržali a vravel 4.7.že večer už pôjdem a už je 6.7.,tak som zvedavá,že kedy to vlastne príde,keďže nám chýba len pár milimetrov aby sa začal pôrod,a akosi to dobre drží.A možno to bude 7.7 ako som chcela,lebo sa mi ten dátum celkom pozdáva. 🙂 Tak ja nemám ďalšie dieťa,tak ale zato mám 10ročnú sestru,ktorá sa teší,že bude voziť malého,čomu sa ja veľmi zatiaľ neteším,lebo ešte nikdy ani nedržala dieťa a nechcem aby mi s ním chodila hocikde,keďže sú zvedavý ľudia i deti sú otrasné a najme naše sesternice s ňou v jednom veku 😒 .Ale,tak uvidím,ale určite ju samu nepustím nikam s malým.Tak my tu ani poriadne ihrisko nemáme,len jeden park,kde sa dá s kočíkomvzísť,a druhý taký,kde sa veľmi s kočíkom nedostanem,ale v parku je len jedna socha a kríky,takže nič moc,a naihrisku tráva a jedno pieskovisko malé a 4 hojdačky,pár preliezačiek a to je všetko.Tak ani neviem,kam budem chodiť,iba ak sa len prechádzať,po uliciach.Tak sa majte krásne! 😉

zora256
6. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak aj môj muž bol zo začiatku,teraz malému vôbec neprekáža,zvykol si aj na jeho hlas asi preto,že som mu vravievala aby sa mu prihováral,a to zabralo,bábätká asi cítia energiu človeka a podľa toho vedia,že je to niekto iný koho nepoznajú a ak sa k ruke pripojí hlas,tak sa prestanú báť,a zvyknú si .Mymáme iný problém,mm väčšinou večer keď sa najviac hýbe,tak ho nechce veľmi hladkať,a mne trvá,kým sa ukludní,pri ňom iekedy aj prestane a inokedy ho rozhýbe.Áno,je to naše vytúžené bábätko,a dlho očakávané,teraz v septembri budeme mať už 4 výročie,a prvé bábätko,je našim darom od Boha 🙂 .Pár nocí som aj ja mala takých,keď som nemohla zaspať,tak veľmi kopal a hýbal sa až ma to bolelo.Teraz v noci som už mala jednu riadnu kontrakciu,ale viac nie,to fakt ma celé brucho bolelo,ale skôr to bolo stiahnutie maternice a tvrdé brucho,tak ako som si to aj predstavovala,podľa toho čo som čítala,a slabiny,tie kosti tiež,sa asi rozširovali,no tak som zvedavá,kedy to už riadne príde na mňa.Tak sa držkajte! 😉

barca127
6. júl 2011

@zora256 mno najhorsie na tom je teraz to cakanie ze kedy to uz bude...ja som sa smiala ze dufam ze manzel aj po narodeni malej bude mat na nu taky ukludnujuci vplyv ako teraz ze ked bud plakat tak ju pekne upokoji 🙂) my budemem mat teraz prve vyrocie svadby 24teho a mala ma termin 26teho tak mozno nam to vyjde aj púresne na vyrocie 🙂) my mame to nase tiez velmi vymodlene kedze presne úred rokom sme jedno stratili tak hlavne zaciatok tohto tehu bol plny obav a strachu o male.Mno ty uz to mas riadne na spadnutie, my si mozno este pekne pockame 🙂

maruska.s
6. júl 2011

@barca127 ahoj, presne to iste robi aj nas drobcek...vcera taaaaaak vystrajal, letalo mi cele brucho, na vsetky strany 😀 a tiez je to vacsinou tak, ze ked manzel prilozi ruku, tak je ticho, akoby sa nic nedialo...alebo ked mu poviem, ze: "pozri co robi", tak zrazu nic 🙂 niekedy si pripadam ako taky schizofrenik 😀

barca127
6. júl 2011

@maruska.s mno tak vidim ze nie sme sami 🙂 fakt som zvedava ze ako to bude ked uz bude na svete ci bude mat tatik taky ucinok lebo ak ano tak mame o starost menej 😝

maruska.s
6. júl 2011

to dufam, aj ja😉 presne vcera sme sa smiali, vravim mu, ze ked bude maly vystrajat, tak mu zavolame do prace, nech ho pekne ukludni 🙂

lusinda24
6. júl 2011

@gadget.tt áno Kati máme to za sebou aj keď neplánovane...vtedy v stredu keď sme sa stretli som mala nakoniec zlé výsledky obličiek a v piatok ma brali do nemocnice lebo sa to nelepšilo. Na ďalší piatok ma prepustili lebo to bolo už ok a v sobotu ráno za necelých 16hodín som bola naspäť na pohotovosti s novou diagnózou - svrbenie celého tela - zlé pečeňové testy, tak si ma zas nechali, o 2dni ešte horšie výsledky, o 2dni vo štvrtok ráno ešte horšie a tak o ôsmej ráno na vizite záver - cisársky rez a o 12:10 už bola malá na svete...tak dúfame, že bude už len dobre keď som si ja prežila takéto posledné 2 týždne, ale hlavné je že malinká je zdravunká a v poriadku a menšiu váhu a rozmery určite dobehne...Vidíš ja som sa poponáhľala aby sme sa stretli na oddelení šestonedelia a ty stále nič 🙂 🙂 🙂 Neboj aj ty sa už čoskoro dočkáš a potom sa už budeš len vytešovať z malinkého a keď nám trošku podrastú tak dáme aj stretko 🙂 Držte sa

lusinda24
6. júl 2011

ďakujem vám všetkým za gratulácie...

janushkabb
6. júl 2011

ahojte baby 🙂
ostáva nám oficiálne jeden den a nič sa nemení nič sa nedeje...už som z toho mimo..maličkej sa prihováram,dohováram a uzatváram s nou dohodu na zajtra,tak dúfam,že to zabere 😀 dnes ráno mi začalo tvrdnúť bruško - asi tak že stvrdne na pár sekúnd každé dve minútky...ale to len trikrát ráno a zase nič..stvrdne a zase povolí...tak neviem čo to znamená - či ma len skúša,alebo provokuje krpaňa 🙂 ..bože už by som to chcela mať za sebou 🙂 ..ale stihli sme s drahým včera posledný krát nejaké fotečky s bruškom - n pamiatku..druhé tak skoro neplánujeme,tak mi asi aj smutno za bruškom bude - ale brutááálne sa teším na moju Emušku..drahý dnes zase odišiel na týždnovku,tak som mu nakázala aby myslel pozitívne a hlavne na to,aby sa narodila zajtra - dúfam,že telepatia bude fungovať 😀 😀 ..
a vy čo babenky??nejaké zmeny,ciťáky atd??...

renca31
6. júl 2011

ahojte "netrpezlivé" maminy! 🙂 tak ja som dnes ráno vstala a už som si myslela, že ideme, tak sa mi pustila tá zátka, až som mala premočenú aj vložku, aj nohavičky, aj pyžamo.....no ale nebola to voda, ale stále tá hlienová zátka...ja už nechápem, koľko jej je, od soboty mi odteká, ale tak toto dnes ráno bolo asi najviac.....aj bolesti mávam, hlavne v podbrušku, ako počas menzes, inak nič iné, dnes som bola na CTG, a doktorka povedala, že je všetko OK, že to mi odchádza tá zátka, že teraz to už môže prísť kedykoľvek, takže čakáme....len som už zúfalá z toho, že som vo všetkom odkázaná na manžela.....do 39. týždňa som všade chodila sama, aj som sa odviezla autom a teraz ako keby odrazu nič, pomaly nevládzem prejsť z nemocnice na parkovisko k autu, niekedy ma chytí také pichanie a pocit na cikanie, že nevládzem chodiť.....a to mi lekár v pondelok tvrdil, že hlavička ešte nie je posunutá úplne dolu, tak nechápem, aké by to bolo, keby bola ešte nižšie, to by som sedela asi v kuse na záchode....🙂 My sme manželia len druhý mesiac, keď tak uvažujem, zajtra sú dva mesiace od sobáša... 😀 ale žijeme spolu už 13.ty rok, takže nič sa v podstate nezmenilo.....no a tiež nám to trvalo 3 roky, kým sa podarila malá, a to nám všetci lekári tvrdili, že to kvôli manželovým zlým výsledkom nepôjde prirodzenou cestou....tak som mala na tento rok naplánované IVF v BA a medzitým sme plánovali, že ak nebude bábo, tak bude nové auto a začneme stavať dom a zrazu v októbri dve čiarky, práve keď som na to vôbec nemyslela.....takže fakt to funguje, tá psychika! 🙂 Držte sa a prajem veľa trpezlivosti, veď všetko to už máme fakt len "za pár" 😀

januska712
6. júl 2011

@barca127 ahoj tak ja som už mamina v piatok som ešte porodila dnes sme došli z nemocnice a sme zdrawe... a vy ste ako na tom???

januska712
6. júl 2011

ahojte kočky tak ja som už mamina 1.7. sa mi narodila krasna dcerka Lilien vážila 3000g a merala 47kg.... drahybol pri porode a porod prebiehal dobre na to ako som sa toho bala

adusased
6. júl 2011

@januska712 velka gratulacia, tak ste sa princeznej uz dockali, hlavne nech ste zdraví, stastní a nech Vam malinka robi len a len radost 🙂

renca31
6. júl 2011

@januska712 blahoželám a prajem veľa zdravia a šťastia! 🙂

barca127
6. júl 2011

@januska712 ahoj tak teda gratulujem a zelam hlavne vela zdravicka ...ja som si aj myslela ze uz rodis ked si sa tak dlho neozvala......a aky bol porod?....my nic noveho vsetko je ok neotvarame sa este uz aby sme to aj my mali za sebou

slniecko612
6. júl 2011

@januska712 Gratulujem a prajem vela zdravicka a radosti...

slniecko612
6. júl 2011

Vysledok z dnesnej a zaroven poslednej poradne - ak do piatka neporodim, v piatok rano musim ist na prijem do nemocnice. Asi sa zacinam bat.

zora256
6. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak oto budete mať väčšiu radosť,keď sa vám bábo narodí na výročie. 🙂 Tak,veru to čakanie,že kedy je trošku nepríjemné,keďžema bolievajú tie kosti dolu,čo držia bábätko,tak mám strach chodiť na väčšie vzdialenosti,aby to neprišlo,niekde mimo domu.Ja si myslím,že tým,že sú tieto detičky ymodlené,o to viac si ich budeme vážiť a nebrať ich ako samozrejmosť,ale ako niečo jedinečné a dokonalé.A dúfam,že to bude aj z ich strán,že si nás budú vážiť.Je mi ľúto,že steo prvé prišli,tak máte jedného anjelika hore,ktorý dáva na vás pozor.Ja som zo začiatku mala strach,že naše bude postihnuté,preto,že muž mal len 50percent zdravých spermií,ale,tak našťastie sa nič nepotvrdilo,tak dúfam,že je všetko naozaj vporiadku.Tak sa držkajte! 😉

zora256
6. júl 2011

@janushkabb Ahoj!
Tak ja som včera vnoci už mala jednu skutočnú kontrakciu a potom nič a celú noc i dnes ráno ma boleli kosti dolu,tak sa už asi celá chystám na pôrod,tak som zvedavá,kedy to asi príde.Ale keď primár pondelok videl,že ešte tú noc budem rodiť,tak by to nemalo už dlho trvať a kríže,tak tie ma vedia strašne bolieť a už od nedele ma trápia,tak by som to už mala rada za sebou hoci zajtra skoro ráno,predsa je pekný dátum 7.7.A ty sa ako cítiš?Tak Ti držím palce,aby si to aj ty mala zasebou zajtra. 😉

barca127
6. júl 2011

@zora256 ďakujem ono je aj dost mozen ze sa mala narodi presne rok po tom co sme o babo prisli bolo by to take symbolicke...nebo sa drobci budu urcite v poriadku treba tomu verit a byt hlavne v pohode

zora256
6. júl 2011

@renca31 Ahoj!
Tak to sme stými 3rokmi i zlými výsledkami našich mužov rovnako,nás tiež posielali na umelé oplodnenie,ale tak mm nechcel tak,iba prirodzene a prišlo to keď sme nato nemysleli. 😉 Ale hlavné je,že stál prinás najvyšší a dal nám tieto naše pokladíky 🙂 .Tak to máš za pár vraj do 24-48hodín sa môže spustiť pôrod po odchode zátky,alebo aj 2tt po,ale,tak keď máš termín 8.7.,tak by to malo byť do 48hodín si myslím,že je to viac reálne.Tak mne zvykne viac odchádzať,ale ešte tak veľa mi ešte neodyšlo,že by som premokla,ale zato viackrát,a mám dni keď mi nič neodchádza,tak ani neviem koľko jej ešte mám.Tak sa držkajte! 😉

zora256
6. júl 2011

@januska712 Ahoj!
Gratulujem k maličkej!Tak to je super,že to máš za sebou a taký krásny dátum.A ako to na teba prišlo?Veľa šťastíčka vám prajem a veľa zdravíčka! 🙂

zora256
6. júl 2011

@slniecko612 Ahoj!
Tak aj ja som na tom podobne,mne pondelok povedal lekár,že ak do pondelka neporodím,tak mám ísť do nemocnice,tak aj ja mávam občas strach,a najmä preto,lebo lekár to videl tak,že ešte 4.7 večer porodím,keďže mi chýba do 3cm otvorenia,len pár mili.Tak ma to hocikedy môže chytiť.Tak sa držkajte! 😉

zora256
6. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak verím,tomu,že bude všetko vporiadku,veď Pán nám neche zle,veď nás má rád,a chce nám len dobre,tak tomuto verím,že to tak určite je.Tak sa držkajte!Mám pocit,že tie,ktoré boli po mne,už väčšina aj porodila 😲 ,ale,tak snáď,to už príde aj na mňa. 🙂

maruska.s
6. júl 2011

@januska712 gratulujem k malej Lilien, krasne meno 🙂 prajem Vam hlavne vela zdravicka a veeela radosti z malej, musi to byt krasny pocit, byt rodina 😉 uz sa tesiiiim, ked to budem mat za sebou aj ja 🙂

januska712
6. júl 2011

Dakujem babulky je to krasny byt rodinka bolesti som Mala od pol tretej a o pol desiatej bola Malicka na svete non porod trval 30sekund najhorsie bolo pen tie bolesti a inak chcela by som sa spytat mam hrozne bolesti v lawom prsniku bolo ma len bradavka moze to byt zapal ta bolest sa neda vydrzat aj ked kojim ale aj.ked nie Prosim o easy co by.mi pomohlo dakujem